O JUL MED DITT STRESS

Hei alle sammen 🌸

INNEHOLDER LINK TIL SPONSET BOK

Jeg ser at noen av dere har begynt å etterlyse oss. Julebordet vårt er ferdig for lenge siden, men så ble vi så uvenner der at vi fant ut at vi må avvikle bloggen. NEIDA.

Adina er fortsatt syk og jeg er rammet av stress. Et sånt stress som gjør at jeg på nåværende tidspunkt tror jeg må sitte på kontoret hele lørdagen for å komme i mål med alt før jul. Puh.

Jeg er egentlig ikke så glad i jula og misliker sterkt hvordan den har endret seg til en eneste stor kjøpefest. Så er det likevel noen julegaver jeg ikke kommer utenom selv om jeg prøver hardt på å avtale med alle at vi skal slutte med det. Jeg er for at man heller kan gi hverandre gaver i hverdagen om man plutselig kommer over noe som passer perfekt til noen som står en nær ❤️

Så… i tillegg til at jeg må ta med meg pcen hjem og jobbe i kveld må jeg både rydde og pakke inn julegaver. Det var en veldig viktig ting til jeg skulle gjøre når det ble torsdag, men hva det var har jeg ikke kapasitet til å huske. Tror jeg skal la meg inspirere av listestina i morgen og starte arbeidsdagen med å sette av et kvarter til å lage en prioriteringsliste.

Bloggen må dessverre lide denne uka, men så fort julaften er overstått har i alle fall jeg all verdens med tid. Så håper jeg Adina blir fort frisk igjen. Vi har begge flere ting på blokka som vi vil skrive om, så det står ikke på motivasjon og stoff. Jeg beklager også så mye for at jeg henger laaangt etter med å svare på kommentarer.

Jeg har jo egentlig tatt pause fra Fotballfrue ut året, men har likevel fulgt litt med på tråden om henne på Kvinneguiden i de minuttene jeg har slappet av. Der fikk jeg med meg her om dagen at frua satt og malte om en helt nyinnkjøpt julelandsby til hvitt selv om hun stadig snakker om hvor hektisk hun har det. Når folk har påpekt dette har hun svart at det er helt normalt å pynte til jul. Først tenkte jeg at frua får slappe av med hva hun vil på kveldene, men nå som jeg har det så hektisk at jeg nesten sitter og rister syns jeg det er noe underlig at noen andre som har det hektisk (og allerede har pyntet masse til jul) kan sette seg ned for å male om en hel julelandsby. Well well. Selv har jeg ikke funnet frem en eneste julepynt.

I dag kunne VG melde om at Pilotfrue er gravid. Dette angår heldigvis ikke oss, men vi GRATULERER SÅ MYE 🎉 Nå håper jeg hun bruker det siste halvåret av graviditeten til å reflektere rundt dette med eksponering av barn. Legg gjerne ut et nyfødtbilde, men det er også alt fansen trenger å se av ungen. Annonsørene av diverse babyting står sikkert i kø for å få en reklame på bloggen, men vær så snill, ikke illustrer disse reklameinnleggene med bilder av noen som ikke kan samtykke i at bildene blir delt.

Ellers står jeg fast på side 100 i boka til mammaen til Michelle (og William og Lucas). Kanskje jeg får tid til å lese den ferdig i jula. Mammaen selv mener dette er årets julegave. Jeg har et mye bedre julegaveboktips (OBS! Linken inneholder omtale av sponset bok!HER.

Det positive som har kommet ut av disse fjaseinnleggene i det siste som ikke har hatt stort med bloggere å gjøre (som Grip fredagen og Julebord) er at jeg har innsett hvor kort tid det tar å skrive sånne “hverdagsinnlegg”. Hvordan frøkna Isabel S. Raad da kan jobbe 24/7 er meg en gåte. Kanskje er det fordi hun må ta bilder av seg selv til innleggene sine. Jeg må ærlig innrømme at det nok hadde tatt noen timer om jeg selv skulle knipset bilder til bloggen hvor jeg syns jeg så bra nok ut til å publisere de for så mange.

Håper det går bra med dere og at dere ikke er like hardt rammet av stresset før jul 😘

❤️ Vicky

53 thoughts on “O JUL MED DITT STRESS

 1. Puuuuuuust og ta litt fri, vi er her når dere kommer tilbake❤️
  God jul til dere begge, og god bedring til Adina🌹

 2. Stresser selv, stresser over at gubben må lage julemiddag siden jeg jobber, sist ble det brent mat og påklistrede ååååå så godt😂 og siden jeg jobber stresser jeg over om alt er kjøpt inn, må sjekke flere ganger daglig, så julefreden kommer nok med den brente julematen😀 Så nå blir det faktisk godt å ta 40 timer på jobb frem til mandag og kose meg med pynting, beboere og spre den glade julestemmningen og la gubben og barna styre hjemme mens jeg titter noen timer inn mellom jobbøktene🎉

  God jul til dere begge og god bedring til adina🎄

  1. Åhh, gubben lage julemat for deg og barna😍 Du skal se at i år blir maten perfekt👍🏻 Vi ønsker deg og dine en fantastisk jul🎄🎅🏻😘

 3. Synes det er en bra ting at dere tar fri når dere er syke/stresset.

  Den som venter på noe godt…

  Goood jul til dere begge! 🎄😘

  1. Denne influensaen satt virkelig i😞Men nå er alt så meget bedre😊 God Jul ønskes fra oss til deg🎄🎅🏻😘

 4. Heldigvis (eller forhåpentligvis ) har alle disse bloggerne også tatt seg litt fri, så det er kanskje ikke like mye sladder å bite seg fast i… før rett etter nyttår 😬 gleder meg! Dere må bare ta dere en velfortjent juleferie ❤️

 5. Jeg har et ønske til bloggen deres, hadde det vært mulig at dere gjorde det slik at alle innleggene lå åpne, så man bare kunne scrolle nedover og lese?
  Er så herk og måtte åpne innlegget før man får lest det.
  God jul <3

  1. Hei dere. Vi synes det blir litt rotete med tanke på reklamen som ligger rundt. Vi liker det egentlig som det er nå😊 Håper dere kan leve med det så får vi vurdere det på sikt😅
   God Jul alle dere🎄🎅🏻😘

 6. GOD JUL til dere to med den beste bloggen ❤️ Jeg er ferdig på jobb for i dag og har tatt fri i morgen, så da blir det jul i år også 😎 God bedring til Adina og som sagt, god jul til dere begge! Pause trenger vi alle sammen, dere også 🍷

  1. Det er da enda godt å høre at flyfrua er gravid, ikke at det angår meg men tydeligvis mange andre. Idag er det visst over 300 som gråter av glede pga dette. Jeg bare undrer.. er det alle vennene som gråter av glede?? Jeg gråt nesten litt når jeg leste at Khloe var gravid. Hun er mitt idol slash forbilde. Uff jeg vet ikke jeg hva vi kan vente oss av bilder, men tenker det blir noe aka Anne B. Intelligens og ferdigheter und so weiter und so weiter. Kjenner jeg må gråte en skvett allerede før jeg ser dette helt unike nurket. Ellers ønsker jeg dere begge en helt fortreffelig jul!

   1. Tine: Janei at flyfrua er gravid og hvordan de velger leve er ikke noe som angår oss🙊
    God Jul fra oss😘🎅🏻🎄

 7. Om dere ikke har noe bedre å gjøre på sykeleiet og i romjula, håper jeg dere vil lese min seminye miljøblogg ❤️ Vel, ny er den egentlig ikke, men det stoppa litt opp rett etter oppstart i januar i år. Den inneholder bare noen få (men viktige) innlegg, og håper dere vil lese, ta til dere, spre og eventuelt dele det gode bloggbudskap. Det er altså budskapet jeg vil ha ut til folk, jeg har ingen ambisjoner om å bli hverken stor eller kjent. Jeg lever og kjemper for miljø og dyr, og har inntrykk av at dere gjør det samme ❤️🐒🐯🐷🦊🐼🐝🐢🐋🦍🐇 http://viharingenplanetb.blogg.no/1485539488_lets_talk_plastic.html

 8. Som hobbysosialantropolog er det veldig , eller mer enn veldig interessant, å lese enkelte blogger. Rett og slett så er det komisk og skremmende. Hadde tenkt også å skrive (latterlig) det står i parantes, så det bare tenker jeg, selv om det er det. Tragikomisk er vel et bedre ord. Tenker jeg.

  Tenker ikke på sjølve bloggeren som hyler og skriker og har store psykiske problem.. på grunn av sin egen blogg! Jeg tenker på de uskyldige barna, som ikke er mamma til, men datter/ sønn til.

  Fant nettopp denne bloggomtoppbloggerne bloggen. Rett og slett utrolig flink dokke to. På en genial måte formidler dere ironi. Vurder å bli tekstforfattere til Nytt på Nytt. nyttpaanytt@nrk.no

  Ellers så har jeg et muligens godt tips for å unngå julestria, Meld deg inn i Jehovas Vitner 1 Desember, og meld deg ut 1 Januar 😉

  1. Så flott at du fant oss og liker oss😍Nytt på Nytt hadde vært fantastisk😂
   Det tipset ditt var egentlig ganske så morsomt😂
   Vi ønsker deg en God Jul 🎄🎅🏻😘

 9. God jul til dere begge to 🙂 synes dere kan ta dere fri med god samvittighet, slapp av og kos dere masse. Vi, deres trofaste lesere, har ikke vondt av å vente noen dager på nytt innlegg. Og trofaste er vi, vi forlater dere ikke! Skal straks inn å stemme igjen på vixen 😉

  Når dere får tid, hadde jeg satt pris på et innlegg om den begredelige bruken av norsk språk til bloggerne! Norsklærerhjertet mitt gråter blod når jeg leser at Lene Orvik har “added” nye klær til garderoben sin! Unnskyld meg, er hun fjorten eller? Fysj, det blir verre og verre. Håper dette er noe dere kan sette fokus på. Jeg orker ikke begynne å beskrive ordbruken til frøkna engang…det er til å gråte kamferdråper over!

  God jul fine damer, dere er best <3

  1. Tusen takk for alle de fine ordene du kommer med til oss❤️
   Vi er så heldige som har så mange herlige lesere som er der dag ut og dag inn, og det setter vi stor pris på❤️
   Norsk språk får mange nye rare og morsomme ord takket være bloggerne😅 God ide til innlegg selv om jeg må innrømme at jeg synes det er litt skummelt. Vi kan selv bli tatt for noe, om du skjønner😉
   God Jul fra oss🎄🎅🏻❤️

 10. hehe supertante.. jeg skrev dokke i stedet for dere.. ble revet med i bloggsjargongen;) Klarer du å oversette denne fra sunnmørsk? “Har dokke dukka dokkene dokkes, dåkke då” 😉

   1. Hehe, det var noen jenter som badet dukkene sine. Så da blir spørsmålet på bokmål “har dere dukket dukkene deres, dere da” ?

 11. du må virkelig høre aftenposten sin siste episode av aftenpodden podcast. De snakker om toppbloggere, og hvordan fotballfrue sin jul nesten går i vasken fordi hun og mannen kanskje ikke rakk å male den nyinnkjøpte julebyen hvit, da de ikke likte fargen.

 12. Håper dere følger opp saken med komiker Ørjan B. til neste år 🙂 er så synd at han slipper unna medias søkelys 🙁 byttet management, fått steng diskusjonen på kvinneguiden og det var det. Får fortsette atferden sin..

  Til dere ønsker jeg god jul! Gleder meg til dere vinner vixen!

  1. Det blir fryktelig spennende med Vixen😊 Vi er sjokka over at vi er nominert, vi. For noen lesere vi har😍
   Vi følger med på Ørjan😉
   Vi ønsker deg en fantastisk jul😘🎅🏻🎄

Leave a Reply