O JUL MED DITT STRESS

Hei alle sammen 🌸

INNEHOLDER LINK TIL SPONSET BOK

Jeg ser at noen av dere har begynt å etterlyse oss. Julebordet vårt er ferdig for lenge siden, men så ble vi så uvenner der at vi fant ut at vi må avvikle bloggen. NEIDA.

Adina er fortsatt syk og jeg er rammet av stress. Et sånt stress som gjør at jeg på nåværende tidspunkt tror jeg må sitte på kontoret hele lørdagen for å komme i mål med alt før jul. Puh.

Jeg er egentlig ikke så glad i jula og misliker sterkt hvordan den har endret seg til en eneste stor kjøpefest. Så er det likevel noen julegaver jeg ikke kommer utenom selv om jeg prøver hardt på å avtale med alle at vi skal slutte med det. Jeg er for at man heller kan gi hverandre gaver i hverdagen om man plutselig kommer over noe som passer perfekt til noen som står en nær ❤️

Så… i tillegg til at jeg må ta med meg pcen hjem og jobbe i kveld må jeg både rydde og pakke inn julegaver. Det var en veldig viktig ting til jeg skulle gjøre når det ble torsdag, men hva det var har jeg ikke kapasitet til å huske. Tror jeg skal la meg inspirere av listestina i morgen og starte arbeidsdagen med å sette av et kvarter til å lage en prioriteringsliste.

Bloggen må dessverre lide denne uka, men så fort julaften er overstått har i alle fall jeg all verdens med tid. Så håper jeg Adina blir fort frisk igjen. Vi har begge flere ting på blokka som vi vil skrive om, så det står ikke på motivasjon og stoff. Jeg beklager også så mye for at jeg henger laaangt etter med å svare på kommentarer.

Jeg har jo egentlig tatt pause fra Fotballfrue ut året, men har likevel fulgt litt med på tråden om henne på Kvinneguiden i de minuttene jeg har slappet av. Der fikk jeg med meg her om dagen at frua satt og malte om en helt nyinnkjøpt julelandsby til hvitt selv om hun stadig snakker om hvor hektisk hun har det. Når folk har påpekt dette har hun svart at det er helt normalt å pynte til jul. Først tenkte jeg at frua får slappe av med hva hun vil på kveldene, men nå som jeg har det så hektisk at jeg nesten sitter og rister syns jeg det er noe underlig at noen andre som har det hektisk (og allerede har pyntet masse til jul) kan sette seg ned for å male om en hel julelandsby. Well well. Selv har jeg ikke funnet frem en eneste julepynt.

I dag kunne VG melde om at Pilotfrue er gravid. Dette angår heldigvis ikke oss, men vi GRATULERER SÅ MYE 🎉 Nå håper jeg hun bruker det siste halvåret av graviditeten til å reflektere rundt dette med eksponering av barn. Legg gjerne ut et nyfødtbilde, men det er også alt fansen trenger å se av ungen. Annonsørene av diverse babyting står sikkert i kø for å få en reklame på bloggen, men vær så snill, ikke illustrer disse reklameinnleggene med bilder av noen som ikke kan samtykke i at bildene blir delt.

Ellers står jeg fast på side 100 i boka til mammaen til Michelle (og William og Lucas). Kanskje jeg får tid til å lese den ferdig i jula. Mammaen selv mener dette er årets julegave. Jeg har et mye bedre julegaveboktips (OBS! Linken inneholder omtale av sponset bok!HER.

Det positive som har kommet ut av disse fjaseinnleggene i det siste som ikke har hatt stort med bloggere å gjøre (som Grip fredagen og Julebord) er at jeg har innsett hvor kort tid det tar å skrive sånne “hverdagsinnlegg”. Hvordan frøkna Isabel S. Raad da kan jobbe 24/7 er meg en gåte. Kanskje er det fordi hun må ta bilder av seg selv til innleggene sine. Jeg må ærlig innrømme at det nok hadde tatt noen timer om jeg selv skulle knipset bilder til bloggen hvor jeg syns jeg så bra nok ut til å publisere de for så mange.

Håper det går bra med dere og at dere ikke er like hardt rammet av stresset før jul 😘

❤️ Vicky