VIL DU SE UT SOM EN BLOGGER?

Hei alle sammen 🌸

I bloggverden er det mye fokus på utseende og hva vi kan gjøre for å bli enda litt penere. Jeg tenkte det ville være interessant å se på hva det vil koste om vi selv ønsker å se ut som bloggerne og tar oss en tur på salongene de reklamerer for. Det er mye å ta av, så jeg har plukket litt forskjellig fra ulike bloggere og salonger.

Negler:

Det er viktig å alltid ha neglene på stell. Andrea Sveinsdottir har reklamert for nye negler den siste tiden og jeg ble lettere sjokkert over å se hva det koster:

(Skjermdump andreasveinsdot/snapchat)

Dette er altså en tilbudspris. Etter hva jeg kan se koster det til vanlig 1190,- for et nytt sett mens påfyll koster 1090,-. Påfyll må man ha cirka en gang i måneden.

Jeg hadde en liten periode hvor jeg fikk satt på akrylnegler med hvit tipp for noen år siden. Det var mest fordi jeg gikk forbi et skilt hvor det kostet 500,- og jeg tenkte at jeg kunne bytte ut kostnaden for snus med det. Etter et halvt år var neglene borte og snusen tilbake. Nå for tiden hender det jeg slenger på litt neglelakk hjemme når jeg har tid og lyst. Dette kan jeg fort gå med et par uker før jeg endelig tar meg tid til å fjerne det som er igjen av neglelakk etter at resten har flasset av. Er ikke så nøye på det si.

Vipper:

Frøkna Isabel S Raad får satt på sine vipper hos Lashes by Kasja.(Skjermdump lashesbykasja/Instagram)

I følge nettsiden deres bruker også miss Sophie denne salongen, og det skal hun fortsette med så lenge stedet eksisterer. Frøkna sine vipper er av typen mega volume og koster hårreisende 3000,- for et nytt sett. Påfyll får du til 1300,-. Dette må også gjøres cirka en gang i måneden. Skulle man gå for den mer naturlige looken koster et nytt sett 1600,- og påfyll 800,-.

Restylane:

Jeg kom over et litt eldre innlegg hos Andrea Badendyck hvor hun forteller om sin bruk av restylane:(Skjermdump andreabadendyck.blogg.no)

Jeg tror ikke jeg vil begynne med dette bare fordi det er noe jeg har sansen for uten å trenge det. Prisen for 1 ml er 3900,-. Det mest sjokkerende her er at nettsiden til Eger Skin Clinic som Andrea gikk/går til oppgir at det ikke er noen aldergrense på å få satt disse sprøytene. Altså, hallo? Til sammenligning må man som 15-åring ha med en foresatt for å ta piercing i øre, nese, øyebryn og navle på mange piercingstudioer. Bare nevner det.

Hudpleie:

Skinrepair sine tabletter må man selvsagt knaske. En vidunderkur, det mener spesielt miss Sophie som har fått fikset huden sin med Isotretinoin (mer om det HER). Etter at man har gått på innmeldingstilbudet til disse vidundertablettene koster det 349,- i måneden.

Fotballfrue delte sine hudpleierutiner med leserne for litt siden. Etter forvirringen hennes rundt at det koster henne penger å motta disse sponsede produktene tok en av våre snille lesere seg tid til å finne prisen:

Hår:

Dette kommer vel ikke som noen overraskelse, men man må selvfølgelig knaske noen tabletter Haircare for å få langt, tykt hår. Sammen med Skinrepair blir det bare fire tabletter per dag. Rart ingen har kommet på å reklamere for pilleesker ennå så man kan holde styr på alt dette. Haircare koster også 349,- i måneden etter første pakke. Om du ønsker å lese mer om blogger-piller og firmaene som står bak har Adina skrevet om det HER.

Noe annet som er populært blant bloggerne er hair extensions. Her finnes det mange priser alt etter hvor tykt og langt hår man vil, så jeg tenkte bjuda på med min egen historie. En sommer for mange år siden var selvtilliten min helt på bunn og mitt skulderlange kjipe hår fikk til slutt all skylden. Jeg gikk straka veien til frisøren som mitt daværende store forbilde Fotballfrue brukte og forhørte meg om hair extensions. Time ble bestilt og plutselig hadde jeg langt hår igjen. Merkelig nok har jeg ingen gode minner fra dette lange håret, det var bare masse styr med å få det tørt etter vask og å få det til å blende inn med resten av håret. De ti lappene det kostet meg må være den dårligste investeringen jeg har gjort i mitt liv og jeg skulle gjerne heller hatt disse pengene stående på konto nå.

“En får værra som en er dan itte vart som en sku” som Ole Ivars synger. “Inni er vi like både je og du”. Neida, folk må nå få lov til å bruke pengene sine på hva de vil, jeg ville bare vise hva alt dette ekstra stæsjet vi egentlig ikke trenger koster. Skal man ha både negler, vipper, Skinrepair, Haircare og et par sprøyter restylane koster dette fort 50.000 kr i løpet av et år. Det er det samme som for eksempel to år med sparing i BSU.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

Vicky ❤️

53 thoughts on “VIL DU SE UT SOM EN BLOGGER?

 1. Dei neglene fekk den handa til å sjå ut som ei ørneklo. Kanskje intensjonen? Og så syns eg dei ser så skitne ut rundt kanten? Eg har ikkje så mykje neglelompetanse må eg innrømma. Uansett ser det ut som om det kostar å vera kar (viss ein ikkje får det sponsa sjølv om ein må betala skatt på det og det kostar deg faktisk å bruka det gratis produktet eller korleis no det var), og forstår godt at dagane til alle frøkner og fruer er frykteleg travle med all denne pyntinga si.

  Men de er så kule, de får eit klikk av meg kvar einaste dag 💕

  1. Tja, syns neglene er fine, men samtidig ikke sååå fine at jeg trenger å bruke en tusenlapp på det i måneden 😊 Koster å vera kar ja 😁 Tusen takk ❤️

  1. Tenkte litt på det, men det er vel også mange som ikke har det 🤔 Føler nesten silikon i puppa bølgen har blåst litt over.

 2. Takk for at dere setter fokus på dette! Vondt å se alle de unge jentene som vil være akkurat sånn, og som bruker alt de har av penger på dette istedenfor fornuftige ting🙄 Tenk som de kommer til å angre….
  Well well, jeg er blitt så gammel at jeg bare må innse at ikke engang alt dette ville hjulpet😂

  You rock❤️

 3. Hei flinke jenter 😊

  Det er helt utrolig hva mange tydeligvis ser på som en selvfølge å bruke på egenpleie hver måned. 😨 Tenker litt på hvordan de vil få det den dagen blogg ikke er så lønnsomt lenger, og de kanskje må klare seg på en lønn som tilsvarer det de pr i dag «bruker» på seg selv.

  Og det som jeg synes er helt på trynet, er når de stolt viser seg frem «usminket»😳😳 Løsvipper, løshår, Restylan eller hva det heter, falske negler, silikon både her og der, ikke rart en kan se bra ut usminket da…

  Ønsker dere en riktig god jul, og min gave til dere er at jeg stemmer på dere hver dag. 🙂 Nominerte dere til 4 kategorier, så synd det ble bare en. Men som dere har skrevet, det er den beste. 👍🏻

 4. Elsket dette innlegget og kommentaren. Dette tilsvarer to år med bsu sparing tok toppen av kaka😍

  Så altfor mye fokus på skjønnhet blant bloggere (og i noen tilfeller store mengder penger) og veldig lite sparing (utenom de som nevner sparing til leilighet eller hus påsamme tid som de bruker mangfoldige tusen på uviktige ting) Derfor elsker jeg dere og Kristin gjeldsvik

  😊😁

 5. Hei! Takk for kjempefin blogg 🙂 jeg går inn her og oppdaterer meg så bloggerne hvertfall ikke får klikk fra meg, haha. Bitter, I know. Uansett, jeg håpet at dere kanskje kunne skrive noe om innholdsfortegnelsen på haircare og skincare og alt sånt. Når jeg sjekket – det var venstrehåndsarbeid, da jeg er venstrehendt – virket det som at det innholdt akkurat det samme som vanlige vitaminpiller fra matbutikken…. til en brøkdel av prisen. Blir trist når jeg tenker på at unge blir lurt til å bruke pengene på sånt.

  tusen takk igjen for en kjempefin blogg! Dette er godt arbeid!

  1. Hei. Tusen takk ❤️ Veldig godt tips å sjekke innholdsfortegnelsen, det må vi prøve å få sett på 😊 Tusen takk igjen for skryt 😘

 6. Her blir de både ris og ros. Skrive bra og flinke å hente fakta. Men syns dere drive for mye heksejakt på enkelte bloggere, virke som dere er ute etter at dei skal miste lesere. Treng ikke akkurat oppfordre lesere til å drive mobbing i kommentarfeltet, har fått inntrykk at dere tillater de…Må ikke gløyme at bloggere er personer med følelser som dere. Hva bloggere bruker penger på er vel opp til dei, og gløym ikke at Isabell har vært ærlige med sine operasjoner. Og dei blir heller ikke til noe dårlige personer fordi om dei har valgt å operere seg.

  1. 1) Mange av de stor bloggene er bedrifter, som tjener penger på å selge
   2) Annonseplasseringer til enda større bedrifter, som tjener penger på å lure
   3) Unge kvinner og menn til å kjøpe piller og produkter de ikke trenger. Hvordan blir de lurt? De får stadige signaler at de ikke er heeelt bra nok, men at det blir sååå mye bedre med den pillen eller den sprøyta. Poenget er ikke at voksne folk ikke skal få gjøre som de vil med egne penger eller kropp eller hva faen, poenget er hvordan det påvirker andre, yngre mennesker som ikke får faenskapen sponsa, og som sannsynligvis er bra nok akkurat som de er. Reklamebransjen har i ALL tid forsøkt å lure potensielle kunder til å tro at de trenger produkter de egentlig ikke trenger, og let’s face it: bloggerne ER reklame. Same, same.

  2. Tusen takk for ris og ros Aina ❤️ Vi driver absolutt ingen heksejakt hvor vi er ute etter at bloggerne skal miste lesere. Bloggen vår er kun ment som et skråblikk med alvor og humor. Vil tro vår blogg kan gi de ekstra klikk med økt oppmerksomhet. Syns heller ikke vi oppfordrer til mobbing i kommentarfelt, vi sletter selvsagt om noen går over streken. Som jeg skriver i innlegget er det selvsagt opp til hver enkelt hva de bruker penger på. Nå skal det samtidig nevnes at bloggerne for det meste får dette sponset, så det er alle andre som må bruke penger på dette om de lar seg påvirke 😊 Ellers oppsummerer UM det bra her 👏

  1. Sorry 🙈 Tror ikke vi har så altfor mange smårips som leser her, og de ville vel funnet ut av det uansett tror jeg 🙄

 7. Jeg prøvde haircare da jeg var 18-19 år, fordi jeg var hjernevasket av bloggere haha. I det jeg tok den første tabletten, ble jeg syk.. jeg kasta opp, det kom ut andre veien også videre. Tror jeg var dårlig i to-tre dager pga tabletten, vet at denne tabletten gjorde dette fordi jeg hadde ikke spist noe annet dårlig. Husker jeg tenkte å skrive dette som kommentar på bloggeren som anbefalte dette, men glemte det helt ahah. Kom på det nå faktisk, så nå vet dere det!!:) nb: vennina mi fortalte meg nå at, hun husker hvor dårlig jeg var.. skulle prøve å finne på noe med hun to dager etter jeg tok haircare dritten, og jeg var såå dårlig haha. Hufff.

 8. Flyfilla tok “det er synd på meg” trikset i dag. Det er synd på henne. De får ikke barn. Lite nytt altså. Hun kommenterer ikke at hun har vist sitt sanne seg, så grunn og lite empatisk som det er mulig å bli. Nå var det “Dere vil forstå”. “Det er vanskelig” etc etc. Men ikke et ord om medsøstre/arbeider/slavelignende arbeid i “landet” Dubai. Nå er det vel to dager med sympatisøkende blogginnlegg før det kommer nye negler og nytt hår, av flinkeste ditt og flinkeste datt. Eventuelt søteste Ditt og Datt. Hvordan virksomheter kan sponse og få merkevaren sin klebret til personer som henne er for meg en uløselig gåte. Dont buy it!

 9. Ferie fra SE.. eller blir det ikke mer blogging? Man kan vel håpe. Hun passer ikke til å blogge. Kanskje bare holde seg til dj greiene sine.. ikke vondt ment ✌🏼

 10. Mange som kommentere her og virke ikke så gamle i måten dei uttaler seg på, fy får en nedlatende tone. Gremmes over hvordan enkelte leser ut av seg, tøff bak tastaturet. Ikke løye de finnes mobbing…

 11. SofieN’s veske moms avskrivning og annen praksis fortjener en fin omtale av dere. Videre er det etter min mening meget betenkelig at hun synes at anonymt tips til tollvesen topper drapstrusler ol.

 12. Frøkna pusher Restylane i et nytt innlegg i dag. Enten er hun dum, eller så er det viktigere for henne å få gratis/rimeligere ande-nebb enn det er å unngå å smitte sine yngre lesere med sitt elendige selvbilde. Grmf!

 13. Sofie Elise har gjort et eller annet mislykka med øyelokkene og eller øyenbrynene sine. Veldig lett å se at noe har skjedd der.

 14. Nei, vil absolutt IKKE se ut som en blogger! Flesteparten ser helt utrolig fake ut, synes rett og slett det ser harry og trashy ut. Takke meg til de søte og naturlige jentene, hvor hovedinteressene ikke er utseendet og kvalm overdreven shopping! Det finnes heldigvis fortsatt noen av de, selv om bloggerne gjør alt for å pushe på for at de unge skal føle at den kunstige og uhyre overfladiske verdenen deres – er normalen. Det skulle egentlig ikke vært lov å holde på sånn!

 15. Det som er litt dumt er at så mange kommer med “folk må få lov til å gjøre hva de vil med kroppen sin”-holdning, når man bør heller ta et steg tilbake og prøve å se det store bildet og hvordan alt henger sammen.

  At folk ikke er mer kritiske til de som sitter på toppen av pengestabelen og gjør stor business ut av folks manglende selvtillit ved å f.eks. gjøre ting som fillers og botox til noe for “kvinnen/mannen på gata” er hårreisende.

  Nå som jeg har passert 30 kan jeg lett se tilbake på bilder fra tenårene hvor jeg følte meg både tjukk og stygg, men ser jo nå at jeg hadde jo bare et veldig forvrengt og kritisk syn på meg selv. Jeg så jo helt normal ut.

  Minner meg på noen kloke ord fra Baz Luhrmann i Everybody’s Free (to wear suncreen):

  Enjoy the power and beauty of your youth
  oh nevermind;
  you will not understand the power and beauty of your youth until they have faded
  But trust me, in 20 years you’ll look back at photos of yourself
  and recall in a way you can’t grasp now how much possibility lay before
  you and how fabulous you really looked…

  -Har stemt på Vixen forresten. Heia!-

  1. Helt enig med du 👏 Jeg har også sett tilbake på bilder av meg fra da jeg mente jeg var tjukk, men det var jo bare tull 🙈 Tusen takk for stemme ❤️

 16. Det ga meg en tankevekker det der for jeg har jo tjent kr.500 på bloggen min på 2 mnd og de tenkte jeg bruke på å pynte meg litt. Har fått en liten bar flekk på toppen av hodet. Men nå fikk jeg dårlig samvittighet så jeg gir dem bort til Demensforeningen i Eidskog.
  Det er jo litt ille at disse bloggdamene er mulige forbilder til dagens unge jenter. Mange av de stoffene dere nevner her hjelper til med å danne plakk på nervetrådene i hjernen. Om noen har lyst til å vite hvordan det går så har jeg 1 1/2 års erfaring med en dement kjæreste lykke til. Botox ol. og betakaroten hmmmm lykke til på statestikken over demente som kommer til å dobble seg mot 2025 sier forskerne. Da nærmer vi oss et par hundre tusen.

  1. Så bra å gi pengene til Demensforeningen ❤️ Plakk på nervetrådene i hjernen 😱 Takk for at følger oss så trofast og håper dere får en fin jul 🎄

 17. Det er noe veldig trist over det hele med de bloggerne som lever av å pushe et skjønnhetsideal bygget på piller og falske tilleggsdeler som vipper, negler ,fillers og implantater! Det er så falsk og provoserende og i min mening direkte skadelig for de mange UNGE som leser bloggene deres hver dag. Unge mennesker som er sårbare og usikre på seg selv og sin egen kropp. Jeg blir skikkelig provosert når Sophie Elise kommer med sine forsvarstaler om at hun må få lov til å gjøre hva hun vil med kroppen sin og operere seg hvis hun vil. Altså hun sier så mye selvmotsigende om seg selv at man blir helt matt. Til syvende og sist mister jeg respekten for henne når hun etter å ha innrømmet sitt sykelige forhold og avhengighet til plastisk kirurgi og trang til å endre på eget utseende, sier at hun er blitt voksen og at dette ikke gjør henne lykkelig osv osv for så å operere rumpa og nå øyenlokkene/brynene !! Og så et innlegg hvor hun sier “lev og la leve” jeg gjør det jeg vil med utseende fordi jeg liker det osv.
  Kjære Sophie – du fratas ikke ansvaret ditt overfor alle leserne dine som ser opp til deg bare fordi du prøver å rettferdiggjøre valgene dine med nok et selvmotsigende innlegg.

 18. Pierre fortalte i sin videoblogg for en tid tilbake om hans liv med isabell raad. Da fikk man et bilde av et liv preget av å fremstå perfekt for bloggen. Være i leiligheten og ta bilder. Kanskje gå undt hjørnet for å ta noen outfit bilder ute. Så tilbake til leiligheten for å skrive et innlegg om dagens outfit. Ut å spise for å ta bilder av maten. Til frisøren for å ta før og etter bilder av håret. Osv. Han fikk til slutt angst og depresjon av presset om å fremstå som perfekt og ha et glansbilde liv på bloggen, mens det virkeligheten ikke var slik.

  For meg virker det som mange blogger om et falsk liv og en falsk skjønnhet. Piller og produkter skal selges og mange går rett på.. dessverre

 19. Jeg blogger om fengsel dag for dag, til og med her inne er gutta opptatt av og se bra ut. Vi pumper jern hver dag, vi tar solarium og skinner i brunt. Vi smører kroppen med alt av hudkremer hver dag. Vi skal til og med ha det beste av deoderanter og after shave, lukte godt er et must!
  Er dette innafor eller?

  1. For en spennende blogg, den må jeg lese mer av 😊 Men si meg, har man tilgang til både solarium og internett i fengsel nå til dags? 🤔 Interessant at gutta der er så opptatt av å se bra ut. Anbefaler Hard utenpå på NRK om du ikke allerede har sett det, det er også veldig interessant i forhold til å være opptatt av å se bra ut.

   1. Det er stor forskjell fra fengsel til fengsel. Men ja, noen har solarium. Treningsmuligheter er det i stort sett alle. Men internett, nei! Det er det ikke. Men noen har tilgang til internett hos skolerådgiver om du er student, spesielt om du er student på høyere nivå som meg, dvs. studerer bachelor el. master. Men jeg er avhengig av hjelp. Heldigvis er det en del innsatte som har frigang til arbeid og har da også tilgang til nett daglig. Jeg skriver om kvelden, sender med dem ut, så legger de det inn på dagen. Vi kan også ringes hele dagen i fra telefonboks. Vanskelig men mulig. Så har jeg tilgang når jeg er på perm m.m. Er det noe mer du lurer på? Bare spør. Og takk for hyggelig tilbakemelding.

Leave a Reply