VIL DU SE UT SOM EN BLOGGER?

Hei alle sammen 🌸

I bloggverden er det mye fokus på utseende og hva vi kan gjøre for å bli enda litt penere. Jeg tenkte det ville være interessant å se på hva det vil koste om vi selv ønsker å se ut som bloggerne og tar oss en tur på salongene de reklamerer for. Det er mye å ta av, så jeg har plukket litt forskjellig fra ulike bloggere og salonger.

Negler:

Det er viktig å alltid ha neglene på stell. Andrea Sveinsdottir har reklamert for nye negler den siste tiden og jeg ble lettere sjokkert over å se hva det koster:

(Skjermdump andreasveinsdot/snapchat)

Dette er altså en tilbudspris. Etter hva jeg kan se koster det til vanlig 1190,- for et nytt sett mens påfyll koster 1090,-. Påfyll må man ha cirka en gang i måneden.

Jeg hadde en liten periode hvor jeg fikk satt på akrylnegler med hvit tipp for noen år siden. Det var mest fordi jeg gikk forbi et skilt hvor det kostet 500,- og jeg tenkte at jeg kunne bytte ut kostnaden for snus med det. Etter et halvt år var neglene borte og snusen tilbake. Nå for tiden hender det jeg slenger på litt neglelakk hjemme når jeg har tid og lyst. Dette kan jeg fort gå med et par uker før jeg endelig tar meg tid til å fjerne det som er igjen av neglelakk etter at resten har flasset av. Er ikke så nøye på det si.

Vipper:

Frøkna Isabel S Raad får satt på sine vipper hos Lashes by Kasja.(Skjermdump lashesbykasja/Instagram)

I følge nettsiden deres bruker også miss Sophie denne salongen, og det skal hun fortsette med så lenge stedet eksisterer. Frøkna sine vipper er av typen mega volume og koster hårreisende 3000,- for et nytt sett. Påfyll får du til 1300,-. Dette må også gjøres cirka en gang i måneden. Skulle man gå for den mer naturlige looken koster et nytt sett 1600,- og påfyll 800,-.

Restylane:

Jeg kom over et litt eldre innlegg hos Andrea Badendyck hvor hun forteller om sin bruk av restylane:(Skjermdump andreabadendyck.blogg.no)

Jeg tror ikke jeg vil begynne med dette bare fordi det er noe jeg har sansen for uten å trenge det. Prisen for 1 ml er 3900,-. Det mest sjokkerende her er at nettsiden til Eger Skin Clinic som Andrea gikk/går til oppgir at det ikke er noen aldergrense på å få satt disse sprøytene. Altså, hallo? Til sammenligning må man som 15-åring ha med en foresatt for å ta piercing i øre, nese, øyebryn og navle på mange piercingstudioer. Bare nevner det.

Hudpleie:

Skinrepair sine tabletter må man selvsagt knaske. En vidunderkur, det mener spesielt miss Sophie som har fått fikset huden sin med Isotretinoin (mer om det HER). Etter at man har gått på innmeldingstilbudet til disse vidundertablettene koster det 349,- i måneden.

Fotballfrue delte sine hudpleierutiner med leserne for litt siden. Etter forvirringen hennes rundt at det koster henne penger å motta disse sponsede produktene tok en av våre snille lesere seg tid til å finne prisen:

Hår:

Dette kommer vel ikke som noen overraskelse, men man må selvfølgelig knaske noen tabletter Haircare for å få langt, tykt hår. Sammen med Skinrepair blir det bare fire tabletter per dag. Rart ingen har kommet på å reklamere for pilleesker ennå så man kan holde styr på alt dette. Haircare koster også 349,- i måneden etter første pakke. Om du ønsker å lese mer om blogger-piller og firmaene som står bak har Adina skrevet om det HER.

Noe annet som er populært blant bloggerne er hair extensions. Her finnes det mange priser alt etter hvor tykt og langt hår man vil, så jeg tenkte bjuda på med min egen historie. En sommer for mange år siden var selvtilliten min helt på bunn og mitt skulderlange kjipe hår fikk til slutt all skylden. Jeg gikk straka veien til frisøren som mitt daværende store forbilde Fotballfrue brukte og forhørte meg om hair extensions. Time ble bestilt og plutselig hadde jeg langt hår igjen. Merkelig nok har jeg ingen gode minner fra dette lange håret, det var bare masse styr med å få det tørt etter vask og å få det til å blende inn med resten av håret. De ti lappene det kostet meg må være den dårligste investeringen jeg har gjort i mitt liv og jeg skulle gjerne heller hatt disse pengene stående på konto nå.

“En får værra som en er dan itte vart som en sku” som Ole Ivars synger. “Inni er vi like både je og du”. Neida, folk må nå få lov til å bruke pengene sine på hva de vil, jeg ville bare vise hva alt dette ekstra stæsjet vi egentlig ikke trenger koster. Skal man ha både negler, vipper, Skinrepair, Haircare og et par sprøyter restylane koster dette fort 50.000 kr i løpet av et år. Det er det samme som for eksempel to år med sparing i BSU.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

Vicky ❤️