JULEBORD

Hei alle sammen 🌸

I kveld har vi tatt oss ei aldri så litta bloggpause, for det er jo klart at bloggen vår må ha sitt eget lille julebord + feiring av ett-årsdag + feiring av semifinaleplass i Vixen + feiring av 20.plass på Blogglisten på søndag. Siden vi er bloggere på lavbudsjett holder vi oss til én feiring i stedet for fire separate.

(Foto Vicky)

Julebord har vi i all alvorlighet (tror jeg) snakket om i et halvt år allerede. Nå er vi litt reduserte begge to etter å ha vært i dårlig form i helgen. Da hadde vi nesten konkurranse om hvem som hadde det verst. Til slutt skrev Adina at man nesten skulle tro hun var hypokonder og skulle ha alt til å dreie seg om henne. Da svarte jeg bare at det sikreste tegnet på at du er en ekte blogger er at alt skal handle om deg. Også lo vi litt. Uansett så kan dere nok ikke vente dere noen fyllevideoer på snapchatten til bloggen vår utover kvelden. Beklager det.

På tomannsjulebordet har vi lagt nye strategier og funnet på masse morsomme clickbaits vi kan ha i tiden fremover for å få en enda høyere plassering på topplista. Neida, vi skal ikke begynne med clickbaits. Da er det viktigere å snakke litt om kostymer til Vixen si.

På torsdag kl.17:28 snur sola og det vil bli lysere ute igjen. Det er også noe å feire 🎉

❤️ Vicky