GRATULERER 🎉

Hei alle sammen 🌸

I går, 15. desember, fylte bloggen vår ett år. En annen ting som skjedde i går var at semifinalistene til Vixen Influecer Awards 2017 ble lagt ut og at vi er en av de man kan stemme på i kategorien FOLKETS FAVORITT. En fantastisk bursdagsgave til bloggen spør du meg 🎈

Bloggens aller første innlegg fra den gang Adina startet den opp kan dere lese HER.

Bloggen vokser seg stadig større og den siste tiden har vi ligget på rundt 8000 besøkende per dag. Tenk at det er så mange som klikker seg inn for å lese det vi skriver! Vi setter stor pris på dere alle som en. Tusen takk for at dere engasjerer dere og legger igjen kommentarer. Og tusen takk til alle dere som har nominert oss til Vixen 😘 Nå ble jeg så rørt at jeg må ta en liten pause og tørke tårene her…

Frøkna Isabel S. Raad ser dessverre ikke ut til å ha blitt semifinalist i noen av kategoriene i år. Jeg håper alt går bra med henne og at hun finner trøst i at hun vant tre av åtte mulige priser i vår alternative Vixen HER. Mammaen til Michelle (og William og Lucas) er semifinalist i kategorien Årets business, mens Espen Hilton er å finne under Trening og helse. Mulighetene for en reprise av at mammaen kaller Vixen korrupt og at Hilton blir kalt en fiasko er altså til stede. I år er vi der kanskje for å se det med egne øyne.

Det har vært litt uroligheter rundt Vixen de siste par årene da bloggere som ikke merker reklamen sin korrekt har fått være med. I januar 2017 skrev Dagbladet følgende om kåringen som gjaldt for 2015:(Skjermdump dagbladet.no)

I kåringen for 2016 fikk likevel flere beholde nominasjonene på tross av at det ble avdekket mangelfull merking av reklame. Den gang uttalte jurymedlem Hans Petter Nygård Hansen til Dagbladet at deres eksempler på regelbrudd ikke var alvorlige nok. Artikkelen kan leses i sin helhet HER. I en annen artikkel noen dager før ble det presisert hva som sees på som brudd:(Skjermdump dagbladet.no)

Jeg må si jeg har vært meget spent på hvilke semifinalister vi skulle få se i kåringen for 2017 etter at Forbrukerombudet hadde tilsyn for en måneds tid siden. Av de som ble sjekket og som likevel befinner seg på lista til Vixen finner vi mammaen, frua, miss Sophie, Annijor og Komikerfrue. Såvidt jeg vet ble det avdekket feil hos samtlige.

Asti hos Kvinneguiden (som absolutt kommer til å få en stor takk i talen vår om vi vinner Folkets favoritt) har bedt om innsyn i brevet Fotballfrue mottok fra Forbrukerombudet og har telt opp antall innlegg som hadde feil ved reklamemerkingen:(Skjermdump/Imgur. Deler av selve brevet kan leses HER)

Jeg må si jeg er litt forundret over at bloggere som fortsatt har så mange feil ved merkingen sin etter flere tilsyn fortsatt får være med på Vixen. Ekstra ironisk blir det når de som ikke klarer å følge reglene er nomiert i kategorien Årets business. Over her står det at det også regnes som brudd om man har valgt å være med på Sunn Fornuft-plakaten og likevel ikke følger den. Miss Sophie er fortsatt tilknyttet denne plakaten. Bare nevner det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg har litt blandede følelser til hele Vixen, men med det sagt må jeg si jeg er veldig glad for at kategorien vi er nominert til er leserbestemt hele veien. Dere kan stemme på oss hver tolvte time HER 😘

Ha en fin lørdagskveld!

❤️ Vicky