GRIP (FRE)DAGEN

Hei alle sammen 🌸

Solen skinner, snøen ligger hvit over landskapet, og snart er det helg.

Livet dere, livet ❤️

Jeg tenkte bloggen trengte litt positivitet etter en uke med bloggdrama, (komiker i) trøbbel, diagnoser, kopiering av egne/andres innlegg og mye pengesnakk.

Se den vakre soloppgangen en venninne sendte meg i morges:Om ikke dette hjelper på humøret har jeg hørt at kjekke menn og søte katter kan få folk til å trekke på smilebåndet, så jeg slenger med et bilde av det også:

(Kong Halvor og hans prins Rambo. Skjermdump konghalvor/Instagram)

Ha en fin dag dere 😘

❤️ Vicky

13 thoughts on “GRIP (FRE)DAGEN

 1. Hei hopp sukkertopp!

  Jeg DIGGER DIGGER DIGGER denne bloggen!!! Synes dere (Vicky og Aina) innmari gode på å skrive reflektert, spennende og saklig om det som foregår i bloggbobla til toppbloggerne.

  Keep up the magic work! 😘

  God helg!! ❤️

 2. Halloooo. Jeg må bare få det ut: Når skal Ullebø forstå at vanlige mennesker er oppe tidlig hver eneste morgen? Jeg føler hun skriver slike ting i annenhvert innlegg:

  “Er det én ting jeg elsker, så er det å få mye ut av dagen. Da klokka var 08:00 hadde jeg allerede fått i meg frokost og kaffe OG dusjet, så jeg bestemte meg for å gjøre en yoga-session hjemme. Kjempedeilig… Xx”

  Altså, når klokka er 8 er folk flest godt plantet i kontorstolen, i gang med arbeidet og dagens gjøremål. Det er HELT NORMALT å stå opp 06:00. Jeg blir så lei…

 3. Heii. Bare lurte på om dere kunne skrevet litt om annijor og hvor hyklersk hun er ift Sweatshop/HM/Nelly? Oppfordrer til boikott av HM og jubler for at butikker trolig må stenge, men reklamerer som en gud for Nelly? Mer two faced enn Harvey Two-Face Dent..
  Ellers vil jeg bare si at bloggen deres er guds gave. Puss puss

  1. Heii Ine. Dette må vi få sett litt på ja. Syns selv det er veldig spesielt å reklamere så mye for Nelly når hun er så imot HM 🙄 Tusen takk og puss tilbake ❤️😘

 4. Ja da var IR i gang med skrytet av hvor mye penger hun har brukt på julegaver. Kun sett på snap, siden jeg ikke leser bloggen.
  Hun er så glad i de hun har rundt seg, at hun må kjøpe dyre gaver.
  Misforstått noe veldig viktig her i livet.
  Man kjøper ikke gose relasjoner.

  Det skulle vært en aksjon for å få henne bort fra bloggverdenen, for hun er ikke noe godt forbilde på en eneste måte for følgerne sine.
  Dessverre.

Leave a Reply