🎄JUL FOR DYRA🎅🏻

For en tid tilbake hadde vi en avstemning om hvorvidt noen kunne tenke seg å gi støtte til dyrene nå før jul. Veldig mange av dere var positive. Ja, jeg vet at det finnes mange familier der ute som også trenger støtte, men jeg føler at det er et stort fokus på dem akkurat nå og det er veldig mange der ute som gjør en stor innsats for disse. Heldigvis. Vi ønsker heller å fokusere på dyrene.

Vi leste med stor skuffelse at Noah og Dyrevernsalliansen er noen av i alt 32 frivillige dyre- og miljøorganisasjoner som mister all statsstøtte i 2018 HER Det er nå viktigere enn noen gang å støtte opp om disse som gjør en fantastisk og viktig jobb. Og husk, alt over 500kr. gir skattelette.

Vi har i snitt over 8000 lesere hver eneste dag, noe vi er så takknemlige for og ikke minst stolte av. Tusen takk! Om halvparten av dere ga 10kr. hver, så ville vi kunne samle inn 40.000kr. Bare nevner det.

I stedet for å opprette egen konto eller en på Spleis, mener vi at det er mye bedre at organisasjonene får pengene direkte inn på sine konti.

NOAH:

7878 05 14336 eller Vipps: 17420

DYREVERNALLIANSEN:

0537 34 87378 eller Vipps: 10705

Skriv ditt navn og merk med “Bloggomtoppbloggere” så får vi vite hvor mye det blir totalt.

Jeg håper mange som mulig av dere ønsker å donerer penger til disse fantastiske organisasjonen. Du kan også bli medlem og/eller være frivillig.

Les om Noah HER og Dyrevernalliansen HER

Last gjerne ned Dyrevernalliansen app

Hjelp dem som ikke har en stemme til å be om hjelp!

Adina

80 thoughts on “🎄JUL FOR DYRA🎅🏻

 1. Jeg vippset 50 kr, men glemte å skrive navn og bloggomtoppbloggere..😩 jeg leste ikke hele innlegget deres før jeg donerte..😅

 2. Vipset 20kr til hver, ikke så mye, men bedre enn ingenting. Håper alle som leser innlegget velger å donere, om så en liten sum.

  Og gratulerer så mye med Vixen-nominasjon!! Det synes jeg var helt sykt kult å se. Kommer til å stemme daglig og håper dere ender opp med å vinne til slutt. DET hadde vært rått det! Har lest bloggen siden oppstart, men kommenterer sjelden. Men dette måtte jeg barr kommentere:)

 3. Jeg og glemte å skrive at det var med oppfordring fra dere når jeg vippset 50kr 🙁 Men vippset 10kr til og skrev at alt var med oppfordring fra dere <3

 4. Vipset 250 til hver av de (tror jeg, er det via “betal” man sender penger til lag og foreninger?), men glemte å skrive inn melding.

 5. Tusen takk for at dere fronter det å gi til de kjære dyrene❤️
  Har vippset 50,- til Noah og 50,- til Dyrevernalliansen, merket mitt navn og bloggen deres. (kommer også til å vippse fler ganger)

 6. Jeg rekker ikke å svare alle nå, men vit at jeg ser dere alle ❤️👀 Jeg blir så stolt og så glad for givergleden deres ❤️ Uten dere hadde ingenting av dette hendt. Vi hadde ikke feira 1 år, vi hadde ikke vært nominert il «Folkets favoritt» og vi hadde ikke samla inn penger til dyrene❤️

 7. Vippset 20 kroner til begge to! Flott tiltak 🙂 Er selv frivillig for dyrebeskyttelsen, både som fosterhjem men også frivillig arbeid. Så godt at folk er behjelpelig i juletider, det varmer 😍

 8. Så langt har jeg lest og digger bloggen deres. Nå er det slutt, jeg er ferdig med dere. Når dere reklamerer for Noah og DVA. hva med å sette seg litt i hva de bedriver???? Noah sin våte drøm er at alle skal bli veggiser, alle dyr skal slippes fri (ja bortsett fra deres egne veskehunder), vi skal spise grønt importert fôr i lag med dyrene. Men dere driter vel i miljøet og…. ellers kan jeg opplyse om at Noah aldri har fåttt statstøtte pga sine ekstreme holdninger. Hva gjelder dva vet jeg ikke. Det beste man kan gjøre for dyrene er å sterilisere sine egne katter, kjøpe hunder som er registrert i NKK, da vet du at avlen er godkjent, at valpen kommer fra friske dyr, selv om det ikke er en garanti i aeg selv, da alle kan bli syke. Men mange veskehundfrøkner som støtter Noah, går i tog mot pels, har selv møtt selgeren av sin hund på en parkeringsplass og mottatt den papirløse valpen. Driter de i hvor den kommer fra? Å ja. Det er alle andre som kjøper valper fra valpefabrikker i utlandet…. Takk for meg som leser av denne bloggen.

  1. Hei irritert. Det er synd at du ikke liker oss fordi vi ønsker å hjelpe dyra til jul, gjennom Noah og Dyrevernalliansen.
   At Noah oppfordrer til plantebasert kosthold sier seg vel egentlig selv, og det er i mine øyne ikke noe feil med det. Man velger uansett selv. Jeg er meget opplyst om hva Noah og Dyrevernalliansen står for.
   Uansett, trist å høre at du forlater fordi du ikke er enig med oss i alt.
   Vi ønsker deg en kjempefin jul😊

 9. Jeg må fnise, høyt! Ja, det finnes flust av folk som kjøper valp over finn.no som kommer direkte fra valpefabrikk i øst-europa. Ja, det finnes også folk som gjør dette i god tro fordi selger annonserer valpen som avlet og bosatt i Norge, med alle papir, vaksiner, ormekur, etc. Og tilslutt finnes det også dem som importerer hundene direkte fra utlandet. Sjekk gjerne ut siste episoden av “Svindeljegerne” på viaplay.no om du ikke har sett den. Jeg har selv adoptert gatehund fra landet jeg studerer i, og det er ikke noe mer provoserende enn holdningen Mattilsynet/Norge har til “hunder som er papirløse/bastards”. For det første er det ikke en garanti at valpen er frisk eller at avleren har “rent mel i posen” bare fordi h*n er registrert i NKK. For det andre, denne avlingen av hunder har resultert i utallige helseproblem for mange hunderaser. For flate neser, små kranier, skjev rygg, dårlige bakben, etc. Lista er LANG. Jeg for min del kunne aldri kjøpt en hund – hundeprisene nå til dags er skutt så til himmels at mange driver med avl bare for pengene sin del (se f.eks blondinen jeg ikke husker navn på i “Unga Mammor Sverige”, godt eksempel). For det andre – det KRYR av hunder som gis bort/selges på finn.no! It breaks my heart (hilsen Fabian) å se at valper på 5-12 mnd gis bort fordi den nybakte eieren har grunner som “har ikke tid/anledning, samlivsbrudd, “allergi”, “må flytte og kan ikke ha hund i den nye leiligheten”. Hvis man kikker litt nærmere etter er dette også ofte populære hunderaser som huskies og malamutes som trenger myyye aktivitet/stimuli, men som er ekstremt populære på grunn av utseendet. Stor etterspørsel = økt avl = enda flere uønskede hunder………. Fikk du med deg at Mattilsynet ville stoppe ALL import av hunder tidligere i år? Til og med hunder som bare hadde vært på FERIE! Da skjøt NKK inn at “nei, det måtte isåfall bare være ulovlig å importere GATEhunder, men IKKE “rene” avlshunder – fordi dette måtte jo man kunne importere for å få “avlen til å gå rundt/nytt blod”. Diskriminerende? Ja. Loven ble ikke innført – heldigvis. Ironisk nok kan man reise inn til Norge uten å i det hele tatt ha gitt valpevaksiner, så lenge man har vaksinert mot rabies. Hva med å begynne der? Som du sier – valpefabrikker i utlandet – ja, der kommer også flere av Norges rasehunder fra. Nå er jeg litt trangsynt, men det finnes ikke noe mer frusterende enn å få slengt i fleisen at man har en “skitten hund med mange sykdommer”, når sannheten er at den har fått flere vaksiner og undersøkelser enn en hund født i Norge (som er antatt frisk) kommer til å få. Som om vi med de skitne gatehundene har lyst at vår egen og alle andres hunder skal bli syke… 🙂 Skal vi stoppe innførsel av alle flyktninger også kanskje? Eller kanskje stoppe alle nordmenn fra å reise noe sted? Såvidt jeg vet er det ikke obligatorisk med verken vaksiner, helsesjekk eller håndhygiene for å reise verden rundt. Om det skulle være noe tvil, jeg er totalt imot valpefabrikker, men jeg mener også at “norsk avl” ikke har alt på det rene heller – og jeg syntes helt ærlig at verden ikke trenger flere valper når det er nok av hjemløse å ta av enn så lenge, men det er da bare meg. NOAH har kanskje litt “radikale” holdninger, det kommer nok an på øyet som ser. Jeg for min del syntes absolutt ikke det. Kanskje de kunne lært disse bloggerne en ting eller to, som claimer at de støtter NOAH/dyrevelferd og “bare bruker produkter som ikke er testet på dyr/faux fur/ikke skinn”…? Bare nevner det.

  Takk for meg som FORTSATT leser av denne bloggen :—)

  Siden dere har valgt type verdens beste formål å donere til, har jeg satt inn 150 til Noah (som støtter gatehundene) og samme til Dyrevernalliansen, merket med “bloggomtoppbloggere”. Hurra for Adina og Vicky <3

Leave a Reply