🎄JUL FOR DYRA🎅🏻

For en tid tilbake hadde vi en avstemning om hvorvidt noen kunne tenke seg å gi støtte til dyrene nå før jul. Veldig mange av dere var positive. Ja, jeg vet at det finnes mange familier der ute som også trenger støtte, men jeg føler at det er et stort fokus på dem akkurat nå og det er veldig mange der ute som gjør en stor innsats for disse. Heldigvis. Vi ønsker heller å fokusere på dyrene.

Vi leste med stor skuffelse at Noah og Dyrevernsalliansen er noen av i alt 32 frivillige dyre- og miljøorganisasjoner som mister all statsstøtte i 2018 HER Det er nå viktigere enn noen gang å støtte opp om disse som gjør en fantastisk og viktig jobb. Og husk, alt over 500kr. gir skattelette.

Vi har i snitt over 8000 lesere hver eneste dag, noe vi er så takknemlige for og ikke minst stolte av. Tusen takk! Om halvparten av dere ga 10kr. hver, så ville vi kunne samle inn 40.000kr. Bare nevner det.

I stedet for å opprette egen konto eller en på Spleis, mener vi at det er mye bedre at organisasjonene får pengene direkte inn på sine konti.

NOAH:

7878 05 14336 eller Vipps: 17420

DYREVERNALLIANSEN:

0537 34 87378 eller Vipps: 10705

Skriv ditt navn og merk med “Bloggomtoppbloggere” så får vi vite hvor mye det blir totalt.

Jeg håper mange som mulig av dere ønsker å donerer penger til disse fantastiske organisasjonen. Du kan også bli medlem og/eller være frivillig.

Les om Noah HER og Dyrevernalliansen HER

Last gjerne ned Dyrevernalliansen app

Hjelp dem som ikke har en stemme til å be om hjelp!

Adina