🎄JUL FOR DYRA🎅🏻

For en tid tilbake hadde vi en avstemning om hvorvidt noen kunne tenke seg å gi støtte til dyrene nå før jul. Veldig mange av dere var positive. Ja, jeg vet at det finnes mange familier der ute som også trenger støtte, men jeg føler at det er et stort fokus på dem akkurat nå og mange der ute som gjør en stor innsats for nettopp dem. Heldigvis! Vi ønsker heller å fokusere på dyrene.

Vi leste med stor skuffelse at Noah og Dyrevernsalliansen er noen av i alt 32 frivillige dyre-og miljøorganisasjoner som mister all statsstøtte i 2018 HER Det er nå viktigere enn noen gang å støtte opp om disse, som gjør en viktig og fantastisk jobb. (Og husk, all støtte over 500 kr. gir skattelette).

Vi har i snitt 8000 lesere hver eneste dag, noe vi er meget takknemlige og stolte over. Tusen takk! Om halvparten av dere gir 10 kr. hver, så ville vi kunne samle inn 40.000 kr. til arbeid for dyra. Bare nevner det. I stedet for å opprette en egen konto eller en på Spleis, mener vi at det er mye bedre at organisasjonene får pengene direkte inn på sine konti.

NOAH:

Konto: 7878 05 14336 eller Vipps: 17420

DYREVERNALLIANSEN:

Konto: 0537 34 87378 eller Vipps: 10705

Skriv ditt navn og merk med “Bloggomtoppbloggere”, så får vi vite hvor mye som ble samlet inn.

Jeg håper så mange som mulig av dere ønsker å donerer penger til disse fantastiske organisasjonen. Du kan også bli medlem og/eller være frivillig.

Les om Noah HER og Dyrevernalliansen HER

Last gjerne ned Dyrevernalliansen app

Hjelp dem som ikke har en stemme til å be om hjelp!

Anni xoxo