JUKSEMAKERE

Hei,

Beklager sent innlegg (eller tidlig om du vil, alt etter hvordan man ser det). Bedre sent (tidlig?) enn aldri, si

Stinamor, hun fortsetter med kopiering av sine egne gamle innlegg. Nå går det så fort i svingene at hun glemmer å rette opp i setninger som ikke helt passer.

Her fra 7. januar-2017 (innlegget er slettet):

I forgårs 12. desember 2017:

(Skjermdump stina.blogg.no/Google)

Stina er altså ferdig med julen lenge før den har begynt for oss andre. Well well, som Kiwireklamen sier: Alle har sin jul.”

Frøken Isabel S. Raad har visst “glemt” at reklame alltid skal merkes, at det også gjelder på Snapchat. Her blir vi ledet inn på bloggen hennes til reklame for Nelly:

Og jeg som trodde på henne da hun sa at hun skulle merke hvert eneste innlegg:

(Skjermdumper sraad.blogg.no/Snapchat)

Anja Johansen har vi skrevet lite om. For de som ikke vet hvem denne bloggeren er, så er hun kjæreste med eks. svømmer og nå finansrådgiver, Lavrans Solli. Lavrans er kjent fra “Farmen kjendis.” De har ett barn sammen. Anja ble et kjent fjes da hennes tidligere samboer, svømmeren Aleksander Dahle Oen, døde under en treningsleir i USA. I tillegg til å være blogger er Anja også journalist.

Anja har nå en innsamlingsaksjon pågående der hun samler inn penger for å hjelpe familier som ikke har det så romslig frem mot jul. Jeg elsket når bloggerne gjør sånne fine ting som dette.

Anja skriver fine innlegg. Dette handler om gode mødre:

(Skjermdump anjajohansen.no)

Nå viser det seg at hun ikke bare har hentet inspirasjon fra noen andre, men hun har kopiert hele innlegget HER La meg presisere at det er ingenting i veien for å la seg inspirer av andre flinke skribenter, men da burde man krediter dem. Anja vil heller være en copycat. Flaut.

Det som kommer nå blir spekulasjon, men jeg velger å ta det med da det er noe jeg, og kanskje mange med meg, har lurt på. Jeg har etterforsket dette en god stund. Det gjelder Anne Brith, hun som har bodd ti år i utlandet og har en IQ på 129, eller var det 130?

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Anne Brith har flere ganger sagt at hun har en Bachelor i markedsføring:

Men hvordan i alle dager har hun fått tid til dette? Hun var veldig ung og nettopp ferdig med videregående da hun dro til Nederland. Der bodde hun i ti år. (Det har vi ikke fått med oss).

Dette er fra et intervju Anne Brith gjorde med Romerikes blad i 2015:

Etter ti år i utlandet flytter hun hjem igjen:

(Skjermdumper rb.no)

Andre er også nysgjerrig, men får ikke svar:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Jeg har sjekket LinkedIn og heller ikke der har hun notert ned sin bachelor under kategori utdanning, noe jeg finner merkelig, for en bachelor er ikke noe man glemmer å føre på.

Takk til alle som tipser oss. Dere er best<3

-Adina xoxo