JUKSEMAKERE

Hei

Beklager sent innlegg (eller tidlig om du vil alt ettersom hvordan man ser det). Bedre sent (tidlig?) enn aldri, si

Stinamor, hun fortsetter med kopiering av sine egne gamle innlegg.

Nå går det så fort i svingene at hun glemmer å rette opp i setninger som ikke helt passer.

Her fra 7. januar-2017 (innlegget er slettet):

I forgårs 12. desember 2017:

(Skjermdump stina.blogg.no/Google)

Stina er altså ferdig med julen og det lenge før den har begynt for oss andre. Well well, som Kiwi-reklamen sier: Alle har sin jul.

Frøken Isabel S. Raad har visst “glemt” at reklame alltid skal merkes, også på Snapchat. Her blir vi ledet inn på bloggen hennes til reklame for Nelly:

Og jeg som trodde henne da hun sa at hun skulle merke hvert eneste innlegg:

(Skjermdumper sraad.blogg.no/Snapchat)

Anja Johansen har vi skrevet lite om. For de som ikke vet hvem denne bloggeren er, så er hun kjæreste med eks. svømmer og nå finansrådgiver, Lavrans Solli. Lavrans er kjent fra Farmen kjendis. De har et barn sammen. Anja ble kjent fjes da hennes tidligere samboer, svømmeren Aleksander Dahle Oen, døde under en treningsleir i USA. I tillegg til å være blogger er Anja også journalist.

Anja har nå en innsamlingsaksjon pågående der hun samler inn penger for å hjelpe familier som ikke har det så romslig frem mot jul.

Anja skriver fine innlegg, som dette. Det handler om gode mødre.

(Skjermdump anjajohansen.no)

Nå har det seg slik at ikke bare har hun hentet inspirasjon fra andre, men hun har kopiert hele innlegget ganske nøyaktig HER

La meg presisere at det er ingenting i veien for å la seg inspirer av andre flinke skribenter, men da burde man krediter dem. Anja vil heller være en copycat, noe som er rimelig flaut. Å stjele arbeidet til noen som kanskje har jobbet ræva av seg med saken er aldri greit. Og jeg lurer på om ikke vedkommende kan forlange at Anja slettet innlegget.

Det jeg skal skrive om nå blir spekulasjon, men jeg velger å ta det med da det er noe jeg og mange med meg har lurt på. Jeg har etterforsket en god stund. Det gjelder Anne Brith, hun som har bodd ti år i utlandet og har en IQ på 129, eller var det 130?

(Skjermdumper annebrith.blogg.no)

Anne Brith har flere ganger sagt at hun har en Bachelor i markedsføring.

Men hvordan i alle dager har hun fått tid til dette? Hun var veldig ung, nettopp ferdig med videregående, da hun dro til Nederland. Der bodde hun i ti år, noe vi ikke har fått med oss. Bare nevner det.

Dette er fra et intervju Anne Brith gjorde med Romerikes blad i 2015:

Etter ti år i utlandet flytter hun hjem igjen:

(Skjermdumper rb.no)

Andre er også nysgjerrig, men får ikke svar:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Jeg har sjekket hennes LinkedIn og heller ikke der har hun notert ned sin bachelor under kategori utdanning, noe jeg finner merkelig.

Takk til alle som tipser oss. Dere er best<3

-Adina xoxo