UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 49

UKAS GJENBRUK:

Stina Bakken, eller listestina om du vil, er kjent for å gi sine lesere gode råd. Det er knapt den ting ikke denne dama har et råd for.

Man kan jo lurer på hvor hun henter all denne kunnskapen fra. Kanskje direkte fra utenlandske nettsider og Pinterest? Jeg bare spør.

Stina er en meget effektiv dame. Hun har pynta huset til jul, både innvendig og utvendig, og der er det nok av alt, for å si det sånn. Selv om det er travelt så greier hun fremdeles å levere ca. tre innlegg hver eneste dag. Men nå viser det seg at listestina er mye mer opptatt av gjenbruk enn jeg kunne forvente. Det viser seg at hun rullerer på sine gamle innlegg med gjevne mellomrom. Med et lite søk fant jeg disse innleggene:

2016:

2017:

2016:

2017:

Begge innleggene fra 2016 har hun slettet, men det ligger reklame for disse på Instagram:

2016:

2017:

Da er det kanskje ikke så krevende å levere flere innlegg på en og samme dag, da. Selv vi hadde greid å få til det.

UKAS KREATIVE BAKERE:

Martine Lunde og kjæresten har tatt seg tid til en liten bakedag. Her skulle det bakes pepperkaker, akkurat slik de liker dem:

(Faksimile martinelunde.blogg.no)

Lurer fryktelig på hvem som lagde hvem. Neida.

UKAS JULEGAVETIPS(ER):

Alle er ekstra snille frem mot jul, og det gjelder selvsagt mammaen også. Ikke bare har hun sagt at det er på tide å bli voksen HER, hun delte også et julegavetips, for årets julegave:

(Faksimile mammatilmichelle.blogg.no)

Husker jeg ikke feil ble denne boka rimelig slaktet i landets aviser. Men hva gjør nå egentlig det? Hvem har aldri opplevd å få noe dritt til jul før? Det er helt vanlig.

Kanskje jeg kan kjøpe den til Vicky, så kan hun komme med en anmeldelse av boka her på bloggen. Jeg tror vi bare kan glemme noen som helst spons av «årets julegave.»

UKAS REKLAME:

Ranvei Charlotte Heitmann er ferdig med å reklamere for botox, og har nå hoppet rett til sengs. Gjett hva hun reklamerer for?

(Faksimile rannveigheitmann.blogg.no)

Helt korrekt, selvsagt reklamerer hun for undertøy. Men neida. Hun reklamerer faktisk for senger. Dumt jeg ikke skjønte det da, noe annonsøren også burde synes var dumt. Bare nevner det.

Bildene er veldig fine. Men jeg stusser litt over at hun ville gjøre reklamen slik når hun dagen før skrev dette:

Først tenkte jeg at hun sikkert ønsket at vi skulle tro det var en ny unge på vei.

Etter å ha lest dette ble jeg ikke noe mindre sikker på at vi snakket om graviditet. Men neida. Hun er ikke gravid, hun er bare veldig veldig sulten og tjukk, som hun sier. Og lurer du på hvor tjukk hun har blitt, ja så deler hun det også:

(Faksimile rannveigheitmann.blogg.no)

Orker ikke.

UKAS FORSNAKKELSE:

De fleste bloggere opplever å få stygge kommentarer slengt etter seg. De som spiller på sine (opererte) kropper får de verste. Frøken Isabel er vel den som får noen av de drøyeste:

Som alltid vil hun vise oss noen av de stygge kommentarene hun mottar. Jeg reagerer på svaret hennes, der hun kaller rumpen sin «den nye rumpa.»

Det har aldri vært noen som helst tvil om at rumpa hennes er operert to ganger selv om hun aldri har innrømmet det HER Hun ønsket ikke fortelle oss hva hun opererte den siste gangen hun var i Istanbul, men ingen kunne unngå å se hva som var nytt. Og nå sier hun det greit selv

UKAS SVAR:

Jeg er meget glad i å lese i forskjellige kommentarfelt. Ofte kommer jeg over fine kommentarer og søte svar fra noen som bruker ord de ikke forstår:

(…) ha det i baktanke!?! Orker ikke

I dag kom frøkna med et annet svar som jeg syntes var fryktelig morsomt:

(Faksimile sraad.blogg.no)

Da vet vi det, hun er skikkelig skikkelig singel.

Adina xoxo

Advertisements

59 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 49

 1. Herlig ydmykt å reklamere for egen bok der. Årets julegave og greier😀 Da er det jaggu dårlige tider om det der er «årets».

 2. Elsker at Heitmann understreker egen bruk av… kursiv?

  Elsker derimot ikke at hun deler informasjon om sine lite inspirerende middagsvaner eller illustrasjonsbilde av «feit». TOSIFRET antall kilo? Gi den hjernen litt fett og den vil kanskje fungere bedre?

  Elsker også bloggen deres og dere. Alt i alt er det altså mest kjærleik.

 3. Haha, listestina har hun vært nesten siden dag 1 hun startet å blogge føler jeg. Litt morsomt å se at det viser seg hun copy og paster egne innlegg!
  Synes faktisk måten mammaen reklamerte boken sin på fremstod så sykt likt som styleconnection 😂 litt gøyalt

 4. Hvilken sengeprodusent er det som er ute og «reklamerer» her da? Hahaha. Jeg lo høyt jeg nå altså. Tjukka i sexy undertøy med putene fra sofaen og skrukkete sengetøy. Sånn seng vil IKKE jeg ha! (Nå var jeg sikkert slem, men altså ærlig talt. Produsenten må ta seg sammen, denne «reklamen» var veldig jalla. !)

  1. Jeg trodde hun reklamerte for pupper 🙊🙈 Ikke lett å se noe til selve sengen når den er ute av fokus og gjemt under skrukkete sengetøy. Nakkeputene fikk jeg med meg da 👍 De sitter skjevt.

   Elsker «Orker ikke» kategorien deres Bloggomtoppbloggere 😂❤️

 5. Hei,
  Jeg har fulgt dere en stund nå. Men første gang jeg kommenterer. Jeg ville bare takke for en super og opplysende blogg. Stå på! Jeg regner med dere ikke er så populære blant bloggerne 😂

  Jeg er innom flere ganger daglig, og venter i spenning på hva som kommer neste gang 😃

 6. Ja hva skjedde med Ariel? Kan dere fortelle oss litt mer om henne og det såkalte «glamorøse» livet hennes, bruddet og forholdene som har skjært seg med venner..?

  Hun er vanskelig å forstå seg på synes jeg..

  1. Det skjedde ikke noe annet enn at Ariel innså at hun ikke hadde tid (eller ork) til å blogge. Personlig synes jeg hun er en meget enkelt person å forstå😊 Vi har tidligere skrevet mye om henne og hennes relasjoner. Håper du/dere finner tilbake til noe😊

 7. Jeg husker att dere sendte mail til bloggerne, og spurte om deres kommentar. Kunne dere begynt med det igjen? Eller er det bare ingen som vil svare?:)

  1. altså helt i starten, når Adina oprettet bloggen. Jeg hadde spesielt likt kommentarer fra bloggerne om ting som haircare, tollen på klokkene osv..:)

 8. Jeg har oppdaget at jeg faktisk titter innom denne bloggen ett sted mellom annenhver og hver dag, som er nytt for meg. Jeg takker for underholdningen, dere gjør en god jobb.
  Jeg finner det skremmende at noen føler en sunn livstil med så mye som minst en porsjon middag er unormalt, og må fortelle dette til lettpåvirkelige lesere. Selv synes jeg det har gått galt om jeg ikke spiser middag en dag.

 9. Eg e ennå litt skoffa alltså, øve kommentarjukse til frøkna dere lovte å komme med for lenge siden, som ennå ikke er kommet. Men siden dere til nå alltid har vert ærlige og troverdige så satser jeg på at det er på vei. F

  1. Så enig! Tok dere en «toppblogger» ved å si A men ikke B? Hadde dere ikke beviser som dere sa i kommentarfeltet? Bare lurer 😊

 10. Jeg har fortalt at jeg ikke kan offentliggjøre IP adressen jeg sitter på da det er ulovlig. Jeg får ikke gjort noe mer nå, dessverre.
  Du skal være meget trygg på at vi ikke farer med løgn😊

  1. Dere må vel ikke offentliggjøre ip adressene fordet? Kan vel skrive rundt saken å bare henvvise til bevisene dere har, men som ikke er greit å publisere av åpenbare grunner =)

 11. Hei!

  Digger bloggen deres – leser den hver dag!

  Tenkte jeg skulle tipse dere om mats_hansen11 på insta, der er det mye gøy! Spesielt innlegget han la ut 15.januar, der har også frøkna svar på noen kommentarer. 🙂

 12. Blir nokså satt ut over kommentarene over for det er da nokså vanlig at disse som tjener penger på bloggen sin opperere i eget kommentarfelt akkurat som at det nærmest er snapaksjoner for å få folk til å gå inn på sidene sine. Moderne kjedebrev kaller jeg det bare motsatt. Det er faktisk folk der ute som tar en liten slant for å organisere klikkere til blogger, også i Norge. Hvor dum går det å bli spør jeg. Virket forresten veldig kjente skrivefeilene i den siste kommentaren, hei på deg…………………den var undermåls 😂

 13. Kjempeunderholdende innlegg! Er det mulig?! Ja det er visst det…. Her var det mye snadder. Tror kanskje hun listestine sterkt har latt seg inspirerere fra andre kilder ( i tillegg til sine egne da:-)fnis) – masse snaisne lister der ute – 12 best things about being a woman – 19 (!) best things about being a short girl… (I rettferdighetens navn finnes det også en liste med fordeler med å være en høy jente – (hulk bare med 12 punkter…) Jajaja….
  Og måååå bare kommentere sengereklamen…. oioioioi eller har vel egentlig ikke ord — en blogg jeg aldri har vært inne på – og trenger vel ikke det – hos dere får jeg alle høydepunktene fra alle – dere er rå! Digger dere:-)

  1. «- Jeg har mange Snapchat-følgere og venner som har spurt om jeg har inspirert Chris-karakteren. Jeg fikk for eksempel melding fra en kompis i LA som hadde fått melding fra en annen kompis om at «det må være Fabian som er grunnlaget for karakteren», sier Raae lattermildt.»

   Uhyre bra eksempel der, lattermilde Rase. Veldig viktig å dra inn LA der, altså. Fekk jo ikkje berre melding frå ein kompis i LA heller, men ein som hadde fått den frå ein annan kompis til og med. Cool story, bro

 14. Ariel legger mye ut på Snap. Dokumenterer livet sitt i London der men det går hovedsaklig i festing, drinker med sugerør og snapfiltrer 😉

 15. Tenker på dette med ØB og oppførselen hans…. Hvorfor er det slik at Davy Wathne må si opp jobben sin pga litt sexistisk humor, pluss at det slås opp i avisene, mens ØB har opptrådt MYE verre og ingen store nettaviser omtaler det? Og han får beholde jobben?? Sammenlignet med ØB jo Wathne snill som et lam. Historiene om ØB på kvinneguiden går jo ut på overgrep! Skjønner ingenting av dette, har det med penger og samarbeidspartnere å gjøre (tv2; bloggerne f.eks)? Håper han ikke slipper unna med dette.

 16. Det ryktes at en viss komiker filmet seg selv da han etter sigende ble hentet av ambulanse..
  Filmer sin egen offerrolle 🤳eller har det rett og slett blitt for mye saftige pepperkaker og annet snadder?🤳❄️😳

Legg inn en kommentar