KOMIKER I TRØBBEL

Hei alle sammen 🌸

Nå har det gått noen dager siden sist jeg skrev noe. Det skyldes at jeg har vært opptatt med å prøve å få meg et liv, siden frøkna Isabel S. Raad stadig påpeker at vi ikke har det. Dette har fungert relativt bra og heldigvis har flinke Adina tatt godt vare på bloggen. Noen som kanskje ikke har et like fint liv i dag er komikerfrue Marna og hennes komikermann Ørjan Burøe.

I går publiserte Natt&Dag en artikkel om en kjent komiker som anklages for overgrep og seksuell trakassering. Både Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik har uttalt seg om sine opplevelser. I tillegg har en 23 år gammel kvinne fortalt at hun ble med komikeren på bar etter et show og til slutt endte opp på hans hotellrom. Der skal han ha vært pågående, aggressiv og ikke hørt etter da hun prøvde å si nei.

Det er åpenbart at det her er snakk om Ørjan Burøe, noe som ble bekreftet da Marna tidligere i dag postet et innlegg til hans forsvar. Jeg tenkte å følge saken utover dagen for så å skrive et innlegg om det på kvelden. Etter en liten stund forsto jeg at jeg burde screenshotte dette innlegget i tilfelle Marna plutselig skulle angre seg. Og surprise, suprise. Innlegget er nå slettet.

Tittelen var «Når misbrukte blir maktmisbrukere». Hun skrev blant annet om hendelsen hvor Sigrid ble trakassert på et julebord for to år siden. Ørjan hadde nettopp ødelagt akillessenen, var langt nede og ble så full at han ikke husker forretten engang. Marna var der og så hva som skjedde med Sigrid (tydeligvis uten å si noe):Lisa sin historie sier Marna at er fra 1999 og at Lisa har kommet med to varianter av den den siste tiden. Det virker som Marna tror dette er en historie Lisa har funnet på fordi ingen skulle finne ut at hun hadde vært utro:Jeg syns det er litt merkelig at Marna ikke nevner et kvekk om denne 23-årige kvinnen sin historie. I stedet har hun kommentert Elisabeth Norheim sitt innlegg på Facebook om saken:(Skjermdumper komikerfrue.no)

Jeg måtte selvsagt inn og se hva denne Elisabeth hadde skrevet:

(Skjermdump Elisabeth Norheim på Facebook)

Elisabeth selv har svart på dette med at de skal anmelde henne med å le og spørre om noen kan poppe ubegrenset med popcorn.

Well well, hva skal man si? Det er ganske tydelig at Ørjan ikke har alt på det rene her, samtidig som det kanskje er i drøyeste laget å rope ut om dickpics til mindreårige. Det kan godt være han har sendt noe sånt, men da bør kanskje Elisabeth overlevere eventuell dokumentasjon hun sitter på til politiet.

Det har versert mange rykter rundt Ørjan det siste halvåret og mange har lurt på om ekteparet har et åpent forhold. Vi har tidligere i høst mottatt melding fra flere lesere med deres historier om både besøk på hotellrom etter show og jenter som har chatta med han.

Jeg ser at en leser har kommentert at Latter nå har fjernet Ørjan fra listen over komikere på sin nettside. Såvidt jeg kan se har ingen av nettavisene nevnt noe om saken ennå, så det blir spennende å se hvordan dette utspiller seg videre.

Jeg håper at alt er bra med Marna oppi alt dette ❤️ Det må være utrolig vondt å høre sånne historier om mannen sin, spesielt nå som mer og mer kommer frem. Selv om hun velger å tro på og forsvare han vil jeg tro at en liten del av henne innerst inne vet at han har holdt på med mye som ikke er innafor.

❤️ Vicky

112 kommentarer om “KOMIKER I TRØBBEL

  1. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dere har hjerte til og skrive sånt om andre! Om noe av det dere skriver faktisk er sant hvorfor skal dere skrive om dette som anonyme personer og ikke vise til fakta og sk hvem dere er? Det er helt sjukt i mine øyne hvordan dere kan skrive sånne forferdelige ting om et annen menneske uten og skjenne personene/personene! Tenk på barna hans, tenk hva de føler og tenker når de må lese sånn ting om familien sin! Dere burde virkelig tenke over hva dere skriver om andre mennesker tenk på skadene dette kan skje med ikke bare han, men alle andre som står han nær.

Legg inn en kommentar