EKSTRA EKSTRA! #2

I går skrev jeg om “dramaet” mellom Annijor og Snillegucci HER

Jeg fortalte at jeg ikke hadde sett den første versjonen som Snillegucci hadde lagt ut på Instagram, den som i utgangspunktet gjorde Annijor irritabel og meget pratesyk.

Men nå har jeg fått tak i innlegget, vær så god:

(Skjermdump Snillegucci/Instagram)

Ingenting å bli sur av, der altså.

Adina xoxo

40 thoughts on “EKSTRA EKSTRA! #2

 1. Med andre ord, Kristiane (snillegucci) har ikke sagt et eneste vondt ord om Anniken (annijor) personlig. Tror det bare klikka for henne da andre profiler som Linnea, Ulrikke og Julie Aida støttet henne. Julie Aida hadde bare en morsom kommentar som heller ikke var direkte mot Anniken, så det her Anniken bare hauset opp av en eller annen ANNEN grunn enn selve innholdet i posten.
  Syns personlig at det er ganske uetisk av Anniken å henge ut en jente som ikke har hengt henne ut personlig, men kun hatt en kommentar på “tilbud” bloggere har som ikke spesifiserer betalingsgebyrer uvitende lesere kan få av å ta i bruk “tilbudet”.
  Når en så stor blogger kommer med slike uttalelser om noen andre, så vil følgerne hennes gå rett på og gi en helt uskyldig person masse hat for basically ingenting. Det er ikke OK. Jeg tror ikke Kristiane har det så bra nå, og det er det faktisk Anniken som har satt i gang – uten rimelig grunn.

  1. Jeg er enig med deg.
   Det er ikke greit. Har fulgt Snille helt siden start og nesten alt er kjøpt på egenhånd og det hun nå får teste ut og reklamere for er jo godt merket.
   Synes det Annijor har gjort nå er rett og slett slemt. Man må tåle å få kritikk.
   Bare begynn å merk disse klokkene med at tollen kommer i tillegg, så får hver enkelt bestemme:)

 2. Har fulgt en av de lenkene til den klokken, alt står på norskt der, ergo handler jeg i Norge i følge vanlig logikk. Både zalando, ellos og sikkert mange flere butikker sender fra Sverige da de har lager der. Vi kjøpere betaler enda ikke fortolling. Så selv om jeg vet regler om å handle i utlandet, så betyr det ikke at .com, eller at de sendes fra Sverige betyr at det er kjøperen som betaler toll, så hadde blitt forbannet selv hadde jeg kjøpt en klokke på en side som fremstår som Norsk, igjennom en Norsk blogger.

  Her burde faktisk alle som reklamerer om tilbud på de klokkene ta seg en bolle og si unnskyld at de ( sikkert fordi de selv ikke vet) har unlatt og fortelle at disse klokkene blir det ekstra regning på. For hvis de vet og enda ikke opplyser, ja da forsvinner troverdigheten deres.

 3. Bare så det er klart; Gucci postet et innlegg med bilde av Anniken uten sminke hvor det stod «derfor vil ikke jeg bruke iGlow» eller lignende, med Ref til ringer under øynene

  1. Hvordan refererte hun til ringer under øynene? Kan det ikke være at Snille ikke ville bruke iGlow, FORDI det er noen med såpass lite troverdighet som Annijor som reklamerte for det?

  2. Er ganske sikker på at hun refererte til at man blir rød _rundt_ øynene, et kjent problem med iGlow, ikke ringer/mørk under øynene

 4. Denne bloggen er jo svaret på alle mine bønner om blogg-Norge! 🙌 Creds til dere!

  Hva sier egentlig Forbrukerombudet om denne type reklame som utelater skjulte kostnader, tro?

  1. Tusen takk for herlig skryt😘 De som reklamerer for DW sier ingenting om prisen på produktene, derfor er det nok ikke ulovlig😊

 5. Denne «mannen til Komikerfrue»- saken (tørr nesten ikke å skrive navn, da de truer med å anmelde alle som gjør det🙊 det må jo stemme? De med de 23-åringene? Jeg har flere venninner som har blitt med han hjem etter show, frivillig vel å merke🙄, men at en eldre mann, med familie og kjerring velger å gjøre noe så tåpelig.. Stakkars Marna.. og det latterlige forsvars innlegget

  1. Tror dessverre ikke komikerfrue har forstått at det ikke er den som utfører seksuelle krenkelser som skal beskyttes 🙁 men så er det jo mannen hennes som er den som stadig vekk trår over alle grenser. Hun føler vel for å forsvare han, men.. Ikke skriv en forsvarstale for en som trakker over grensene. Dette bør få ringvirkninger for Ørjan B. Og så håper jeg alle kvinner som har opplevd dette anmelder han! Ser Latter har fjernet han på nettsiden deres, tommel opp:)

  1. Hun betaler for klokken? 🙄 Jeg kunne ikke se noe annerledes der enn hos de andre som reklamerer for klokken🙄

   1. Jeg mener svarene hennes i kommentarfeltet som presiserer fratrekk av mva. og fri frakt, men at når klokken kommer til Norge så betaler man vanlig mva. pluss fortollingsgebyr.

    Viktig å ikke skryte for mye av influencerne 😉

   1. Hvem natt og dag saken handler om.
    .. jeg hadde ingen anelse hvem det dreide seg om.. men hun outa sin egen gubbe… jeg hadde ikke sett noe navn før jeg leste bloggen hennes…

   2. Noe om hvordan de fleste stand-up komikere begynner karrieren, altså som mobbeoffer som får bekreftelse og blir sett når de lager humoristiske innslag på bekostning av seg selv. Videre var det en kort beskrivelse av hvilke hendelser det var snakk om, at han har sagt unnskyld, i senere tid har både han og T&T jobbet sammen, og da var det ikke dårlig stemning, men så har T&T navngitt ham i en podcast (for det er lovlig, men ikke offentlig i media eller noe sånn) også var det “Oss mot idotene”.

 6. hva med innlegget som snillegucci postet om annijors mørke ringer under øynene??? vet det er slettet, men bare nevner det. ikke greit.

   1. Det var et innlegg der Snillegucci spurte leserne om hun burde teste iglow vippeserum, fordi hun hadde flere bekjente som hadde opplevd såre øyne og mørkere/lilla ringer under øynene ved bruk, og brukte et bilde av Annijor som var ambassadør som illustrasjon. Mener det var det som var saken.

   1. Da bestemte hun seg tydeligvis for å prøve det, da. Med tanke på at det var et innlegg der hun spurte følgerne om hun burde prøve det 😊

 7. Jeg er så skittlei de klokkene som alle bloggere bruker og bare måååååå har for de er sååååå fantastiske…..blir helt svett jeg! Flotte klokker, har en selv jeg som er ærlig kjøpt i butikk for lenge siden!

  Uansett, var innom KA/sinnafrøkna igår fordi hun nylig har postet innlegg (IGJEN!) om klokkene, og der ble hun spurt om mva i kommentarfeltet! Hun svarer at det kommer i tillegg, hun er raus og slenger med en klem og et smil på kjøpet! Hvorfor i herrens navn ikke bare skrive det i innlegget da! Snakk om å lure leserne sine…fyttekatta! Skamme seg burde de.

Leave a Reply