NOEN SNAKKISER

Tusen takk til dere som har ønsket meg god bedring. Det har hjulpet og jeg har nå logget på igjen.

Sophie Elise har fått seg et nytt idol, eller en ny guuuud som hun selv kaller det. Miljøaktivist og dyrevernet som hun er, var jeg meget spent på hvem denne personen… unnskyld, guuuuden var. Eller ikke egentlig. Tidligere har idolene vært Kim K, Kylie Jenner og Paris Hilton.

Nå er det altså Erika Jayne fra Real housewives.

(Skjermdump Erika Jayne/twitter.com)

Miss Sophie går virkelig all in for å bli mest mulig lik henne:

Joda, så nå venter jeg på at et barn skal komme til verden, for Erika har et barn.

Sophie Elise skriver lister (kanskje inspirert av Stina) hver eneste dag. Hun lister opp hva hun er takknemlig for, og hun er så snill å deler den siste listen med oss. Der står det fine ord om foreldrene, kjæresten, foreldrene til kjæresten og selvfølgelig:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Isabel Raad har fått hjertet sitt knust igjen og har nå tatt en pause fra bloggen:

Det sies at det er Pierre Louis som har såret henne igjen. Nå når det viser seg at de har sluttet å følge hverandre på Instagram, blir ikke ryktene noe mindre. Dagen før hjertet ble knust var Pierre på TV3 julefest med mange andre kjente mennesker.

Man skulle tro at frøkna logget av når hun sier at hun logger av. Men neida. Her må et knust hjerte melkes. Først kom en snap der hun gjentar at hjertet hennes er knust, og lokker med et nytt innlegg. Ingen nye innlegg å se.

Så kjører hun en “konkurranse” på Instagram:

Hadde jeg deltatt ville dette kommet opp:

KNASKER DU BLOGGE-PILLER?

Vi hadde neppe vunnet den lukurative shoutouten fra henne, og vi ville sikkert blitt kalt både tragisk og lowlifer igjen.

Nylig poster hun denne såre meldingen på snap:

(Skjermdumper sraad.blogg.no, Snapchat og Instagram)

Vi håper at hun nå vil høre på sine egne råd og at sorgen forsvinner i en fei. Kanskje hjelper det å logge av for en stund, sånn på ordentlig. Bare nevner det.

Kristin Gjelsvik er en av mange kjente fjes som kommer på skjermen i januar/februar. Husker dere at vi lurte fælt på hvor Kristin, Linni Meister og Lord Audun hadde tatt veien? Etter litt etterforskning og gode kontakter kunne jeg meddele at jeg visste hvor og hva HER

(Skjermdump kristingjelsvik Instagram)

Mange kjente fjes der, som vi ikke ante at vi savnet. Vi gleder oss.

Endelig ser det ut som Anna Rasmussen har tatt til seg det alle har forsøkt å fortelle henne, at hun må vokse opp!

Litt usikker på om dette var en clicbait, leste jeg innlegget. Og det kan faktisk virke som om mammaen har tenkt å vise oss at hun nå er blitt voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg ønsker minne henne på at det å bli voksen også innebærer å tåle konstruktiv kritikk og kunne stå i det. Bare nevner det.

Adina xoxo

42 thoughts on “NOEN SNAKKISER

 1. For første gang i mitt 40-årige liv, følger jeg en blogg!!

  Dere er suverene 😀😀

  Ler meg ihjel (bare nevner det) 🤣🤣

 2. Jeg love love love (er) denne bloggen. Det språket deres… herregud jeg får lyst til drikke vin med dere og klemme dere og alt på en gang. Hvor fæl er ikke jeg? Når søt satire blir feelgood for meg.. uff.
  Vel jeg er takknemlig for at dere skaper et rom for den mindre gode siden av meg. Hehe 😊 mennesket er komplekst. Og det er mange folk som burde fått ris for fasadene og signalene de skaper! Takk for at dere bruker tid og energi på å skrive.
  Varm klem fra meg

 3. Dette med Isabel og Pierre er PR-stunt. Tenk da de ble sikkert dritstressa for at de var avslørt rett før de skal inn på paradise hotel. Så tror de diktet opp dette her. Hvis man virkelig er såret så trekker man seg også fra et tåpelig spill der du risikerer å se han som sårer deg med andre damer osv.. så vist jeg har sett så skal hun fortsatt være med

  1. Jeg tror du har rett! Tragisk hele greia… ennå mer tragisk at dette fake/fiktive/konstruerte dramaet de lager selger som hakka møkk :/ Og at TV3 også vil selge det.

  2. Jeg tror også du har rett. Men fy så trist. Er det mulig å bli SÅ desperate? Synes nesten de topper Marty OG Anna Rasmussen nå.

  3. Tenkte akkurat det samme jeg også! Og hvis det stemmer så er hele opplegget faktisk GANSKE sykt. Når det gjelder Frøkna og hennes påfunn for å holde seg relevant blir jeg aldri overrasket… Får så vondt av alle de yngre leserne hennes som sluker alt hun sier 🙁

 4. God gammel dags satire og sladder! Elsker det! Hva mer kan man ønske seg? Jo, ett glass vin til skribleriet før kl. 12 en fredag 😉 God helg!

 5. Angående frøkna. Jeg ser at hun har slettet videoen hvor hun avslører at hun skal være med på PH igjen, er det mulig at TV3 fersket hun og Pierre i å fortsatt være sammen og dermed ikke ville ha hun/de med lengere?

 6. Enten tipper jeg at TV3 har fersket de, eller så har de bestemt seg for å late som Pierre har såret henne, slik at folk skal være enda mer giret på at de skal lage tv, på paradise hotel.
  Eller at de skal prøve å overbevise tv 3 om at de ikke er et par.

  Men hun fikk jo spørsmål på bloggen angående om det var lov å være med som par.
  Montro hva hun svarte på det.

  Jeg leser ikke bloggen hennes.
  Føler jeg får mer med meg det jeg er nysgjerrig på, via denne bloggen.

  Tusen takk for en fantastisk blogg.
  Gleder meg til den dagen dere er over henne på listen.

  Ha ei god helg.

 7. Isabel sa at det var lovlig med par, mens andre sier noe annet. Kanskje egne regler for «legendene.» Tusen takk for at du liker oss og har tro på oss❤️God helg.

 8. På Annijor aka Anniken si mystory snakker hun veldig lenge om at bloggere blir hatet på osv. Så nevner hun at hun kom over en instragram profil som hadde skrevet mye dritt om henne og andre bloggere. Også nevnte hun at en annen blogger som hun har lest boken til kommenterte “dritt” under. hun nevnte at dette var en ikke så aktuell blogger i dag men at hun har lest boken hennes. Lurer på om dere har noe kjennskap til denne brukeren? Vil gjerne se hvem som kommenterte under. Har en liten anelse om Trine Grung, men skal ikke være sikker.
  stå på videre, denne bloggen er høydepunktet i løpet av dagen<33

  1. Instagramprofilen det er snakk om er «snillegucci». Var ett i innlegg i går som ble slettet, men hu la ut ett bytt bilde idag

 9. Annijor er sint fordi en instagrambruker har opplyst om at de som kjøper Daniel Wellington klokker gjennom blogg (reklameinnlegg) må betale 500kr i toll. Dette opplyses selvsagt ikke noe om i noen av reklameinnleggene. Nå er Annijor tydeligvis sinna fordi hun aldri reklamerer for noe hun ikke står for. Og at lesere brude være takknemlig (!) for å få lese gode omtaler om gode produkter, og i TILLEGG få en rabattkode. Altså. Jeg hadde blitt sinna om jeg hadde blitt lurt til å kjøpe klokke med rabattkode, i god tro om at rabatten gjorde kjøpet billigere.

  Tror ett sår punkt er truffet. Nemlig troverdighet, og bloggerenes inntekt. De vil jo selvfølgelig ikke at noen klusser til inntekten deres.

  1. Unnskyld meg, men vil tro de fleste er klar over at man må betale toll/mva når man handler varer fra utlandet over nett? Er jo ikke noe lureri ute og går der, det burde være allmennkunnskap.

   1. Nei, det er faktisk ikke alle som skjønner at de må betale toll på varer de bestiller. Bloggerne har en følgerskare som er ung. Og det finnes mange naive ungdommer og unge voksne.

  2. Tror poenget til Anniken er at hun aldri reklamerer for noe hun ikke står for. Uavhengig om det er klokker eller ansiktsmasker. Hun reagerer også på at veldig mange tror at hun gjør samarbeid med ulike selskaper bare for penger. Hun sier at hun nettopp takket nei til et sammarbeid med et stort selskap der hun kunne tjent 200000kr på. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle bloggere men annijor er en jeg faktisk tror gjør det beste for seg selv og leserne.

 10. For en jobb dere gjør! Digger dere <3

  Vet dere hvilken blogger annijor sikrer til på snapstory? En blogger som har skrevet noe hat under en konto på IG? Denne IG kontoen skiver visst mye kritisk om Annijor og andre bloggere som reklamerer for Daniel W klokker osv.
  Annijor sier på snap at hun er skuffet over at "en blogger jeg har sett opp til og til og med lest boken til kommenterte og kritiserer".

  Jeg lurer så sykt! Haha 🙂

 11. Jeg tror med stor sannsynlighet at det er Linniee (usikker på hvor mange i’er og e’er) som Annijor var skuffet over at hadde kommentert!

 12. Er ikke frøkna i Dubai med selveste Pierre? Hvordan kan han da være på julebord?! Ramlet litt av jeg nå…. 🙄

 13. Vi savner å se bloggere som starter innsamlingsaksjoner til de som ikke har det så bra økonomisk i jula. Det hadde jo vært en gyllen sjanse til å engasjere lesere og å gi noe tilbake selv. Hilsen et lite bloggcrew som iallefall prøver:) Ps: Dere gjør en fantastisk jobb forresten!:)

  1. Hei Julehjelpen. Jeg er enig i at det er for få bloggere som engasjerer seg nå før jul. Anja Johansen er vel den eneste jeg kommer på i farten. Men jeg vet at det er veldig mange andre der ute som hjelper. Det er også grunnen til at vi har besluttet å hjelpe noen som ikke får noe ekstra til jul, nemlig dyra. Vi har hatt en avstemning her på bloggen hvor det viste seg at mange ville gi:
   https://bloggomtoppbloggere.com/2017/11/30/hort-at-3/
   Takk for at dere liker hva vi driver med, og vi ønsker å si det samme tilbake😘

  2. Aurora Gude (tidligere paradise deltaker og aktuell i ny sesong til våren) gir hver mente stemme hun får 50kr til hjerneløse dyr (tror jeg det var) verdt å sjekke ut å gi bloggen litt oppmerksomhet med tanke på hvor mye hun gir. PS, hun er ikke toppblogger så har nok rimelig Lik lønn som «oss» andre

   1. Herregud! Mente selvsagt hjemmeløse dyr😳 ser der var mer enn bare en skrivefeil der men følte dette var den viktigaste å klarne opp i😂

 14. kan dere gjøre research på hvor fote stina.blogg.no fyller restylane? Mener å huske at hun gjor det for første gong etter sommerferien, og hun har fylt to ganger siden. Hun fylte idag og skrevet at det var noen måneder siden sist, så alt var borte.. Men der er ikke så lenge siden?? Rart hvordan hennes restylane forsvinner så fort, når sophie elise sin holder i over ett år

 15. Det nye programmet skal hvertfall ikke jeg se. Er enkelte tryner som er så oppbrukt. Og jeg blir uvel av alt det løse håret på promobildene. De skal lage mat for pokker. Vil helst ikke ha hår, rennende sminke, løsvipper og annet i maten min.

 16. Dere er så rå! Takk for fantastisk underholdning ❤️ må si jeg spekulerer litt i om frøkna tok en «pause» (kvalifiserer én dags fravær til «…[pause] en stund»? ref innlegget🤔) for å få det til å fremstå som brudd. Virker overveiende sannsynlig mtp alle spekulasjonene (avsløringen*) dagene i forkant. Kan TV3 ha stått i kulissene, tro? Kjenner jeg er fryktelig nysgjerrig 💁🏼

Leave a Reply