NOEN SNAKKISER

Tusen takk til dere som har ønsket meg god bedring. Det har hjulpet og jeg har logget på igjen.

Sophie Elise har fått seg et nytt idol, eller en ny guuuud som hun selv kaller det. Miljøaktivist og dyrevernet som hun er var jeg meget spent på hvem denne personen… unnskyld, guuuuden var. Eller ikke egentlig. Tidligere har idolene vært Kim K, Kylie Jenner og Paris Hilton. Nå er det altså Erika Jayne fra “Real housewives Beverly Hills.”

(Skjermdump Erika Jayne/twitter.com)

Når Miss Sophie går all in for å bli mest mulig lik henne:

Joda, så nå venter jeg på at et barn skal komme til verden, for Erika har et barn.

At Sophie Elise skriver lister hver eneste dag, visste jeg ikke. Kanskje er ListeStina også et idol? Hun lister opp hva hun er takknemlig for, og snill som hun er deler hun den siste listen med oss. Der står det fine ord om foreldrene, kjæresten, foreldrene til kjæresten og selvfølgelig:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Isabel Raad har fått hjertet sitt knust igjen og har nå tatt en pause fra bloggen:

Det sies at det er Pierre Louis som har såret henne nok en gang. Siden de har sluttet å følge hverandre på Instagram, blir ikke ryktene noe mindre. Dagen før hjertet ble knust, var Pierre på TV3s julefest med mange andre kjente mennesker. Bare nevner det.

Man skulle tro at Frøkna ville logge av når hun sier at hun skal logge av. Men neida. Her skal et knust hjerte melkes. Først kom det en snap der hun gjentar at hjertet hennes er knust og hun lokker med et nytt innlegg. Ingen nye innlegg å se.

Så kjører hun jammen en “konkurranse” på Instagram:

Om jeg skulle deltatt ville dette kommet opp:

KNASKER DU BLOGGE-PILLER?

Jeg hadde neppe vunnet den lukurative shoutouten fra henne, og jeg ville sikkert blitt kalt både tragisk og lowlifer igjen.

Så kom det en sår meldingen på Snapchat:

(Skjermdumper sraad.blogg.no, Snapchat og Instagram)

Jeg håper at hun vil høre på sine egne råd og at sorgen forsvinner i en fei. Kanskje hjelper det å logge av for en stund, sånn på ordentlig. Bare nevner det.

Kristin Gjelsvik er en av mange kjente fjes som kommer på skjermen i januar/februar. Husker dere at vi lurte fælt på hvor Kristin, Linni Meister og Lord Audun hadde tatt veien? Etter litt etterforskning og gode kontakter kunne jeg meddele at jeg visste hvor og hva HER

(Skjermdump kristingjelsvik Instagram)

Mange kjente fjes der, som vi ikke ante at vi savnet. Vi gleder oss.

Endelig ser det ut som Anna Rasmussen har tatt til seg det alle har forsøkt å fortelle henne, at hun må vokse opp!

Litt usikker på om dette var en clicbait, leste jeg innlegget. Og det kan faktisk virke som at Mammaen har tenkt å vise at hun nå er voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg vil minne henne om at det å bli voksen også innebærer å tåle kritikk og å kunne stå i det. Bare nevner det.

Adina xoxo