NOEN SNAKKISER

Tusen takk til dere som har ønsket meg god bedring. Det har hjulpet og jeg har nå logget på igjen.

Sophie Elise har fått seg et nytt idol, eller en ny guuuud som hun selv kaller det. Miljøaktivist og dyrevernet som hun er, var jeg meget spent på hvem denne personen… unnskyld, guuuuden var. Eller ikke egentlig. Tidligere har idolene vært Kim K, Kylie Jenner og Paris Hilton.

Nå er det altså Erika Jayne fra Real housewives.

(Skjermdump Erika Jayne/twitter.com)

Miss Sophie går virkelig all in for å bli mest mulig lik henne:

Joda, så nå venter jeg på at et barn skal komme til verden, for Erika har et barn.

Sophie Elise skriver lister (kanskje inspirert av Stina) hver eneste dag. Hun lister opp hva hun er takknemlig for, og hun er så snill å deler den siste listen med oss. Der står det fine ord om foreldrene, kjæresten, foreldrene til kjæresten og selvfølgelig:

(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Isabel Raad har fått hjertet sitt knust igjen og har nå tatt en pause fra bloggen:

Det sies at det er Pierre Louis som har såret henne igjen. Nå når det viser seg at de har sluttet å følge hverandre på Instagram, blir ikke ryktene noe mindre. Dagen før hjertet ble knust var Pierre på TV3 julefest med mange andre kjente mennesker.

Man skulle tro at frøkna logget av når hun sier at hun logger av. Men neida. Her må et knust hjerte melkes. Først kom en snap der hun gjentar at hjertet hennes er knust, og lokker med et nytt innlegg. Ingen nye innlegg å se.

Så kjører hun en “konkurranse” på Instagram:

Hadde jeg deltatt ville dette kommet opp:

KNASKER DU BLOGGE-PILLER?

Vi hadde neppe vunnet den lukurative shoutouten fra henne, og vi ville sikkert blitt kalt både tragisk og lowlifer igjen.

Nylig poster hun denne såre meldingen på snap:

(Skjermdumper sraad.blogg.no, Snapchat og Instagram)

Vi håper at hun nå vil høre på sine egne råd og at sorgen forsvinner i en fei. Kanskje hjelper det å logge av for en stund, sånn på ordentlig. Bare nevner det.

Kristin Gjelsvik er en av mange kjente fjes som kommer på skjermen i januar/februar. Husker dere at vi lurte fælt på hvor Kristin, Linni Meister og Lord Audun hadde tatt veien? Etter litt etterforskning og gode kontakter kunne jeg meddele at jeg visste hvor og hva HER

(Skjermdump kristingjelsvik Instagram)

Mange kjente fjes der, som vi ikke ante at vi savnet. Vi gleder oss.

Endelig ser det ut som Anna Rasmussen har tatt til seg det alle har forsøkt å fortelle henne, at hun må vokse opp!

Litt usikker på om dette var en clicbait, leste jeg innlegget. Og det kan faktisk virke som om mammaen har tenkt å vise oss at hun nå er blitt voksen:

(Skjermdumper mammatilmichelle.blogg.no)

Jeg ønsker minne henne på at det å bli voksen også innebærer å tåle konstruktiv kritikk og kunne stå i det. Bare nevner det.

Adina xoxo