MARTY OG MARTY(R)PAPPAEN

Hei alle sammen 🌸

Beklager så mye for at det måtte bli natt før det kom noe nytt innlegg i dag. Jeg skulle bare sove en liten time etter jobb mens leiligheten varmet seg opp, men så våknet jeg plutselig ikke igjen før midnatt. Tro om kroppen til insomnia-Vicky har fått nok av for lite søvn. Den insomniaen er forøvrig selvdiagnostisert med Google som lege.

Jeg pleier som regel å skrive innleggene mine i hodet først, og i hele dag har Martine Halvorsen stått i hodet på meg. Helt tilfeldig oppdaget jeg nå at hun postet et innlegg om oss for et par timer siden. Et meget bra formulert innlegg som avsluttes med at hun håper vi egentlig vil møte henne en dag og ta en kaffe som hun ikke drikker. Mener å huske at hun syns Coffee zero var veldig godt da hun reklamerte for det, så kanskje hun kan ta med seg det på kaffedaten.

Jeg pleier å omtale Martine som hun som mener noe om alt. Her en morgen da jeg drakk min vanlige kaffe (med melk og kakaopulver) før jobb scrollet jeg meg gjennom forsiden til VG og kom over saken om at noen reagerte på julekartongen til Tine:

(Skjermdump VG.no)

Min umiddelbare tanke var at dette har helt sikkert Martine skrevet om. Well well:(Skjermdump blogglisten.no)

Er det noe hun er veldig god på så er det å rable ned noe om det som engasjerer i nettavisene nesten før de har skrevet om det selv.

Martine har vært rimelig uheldig det siste halvåret. Hun har både blitt slått ned og fått spredt et nakenbilde av seg på Jodel (som ingen på Jodel har sett noe til) før hun nå på søndag klarte å poste et bilde av puppen sin på snapchat. Dette kom det selvsagt også et innlegg om hvor hun skriver at det var brukerne på snapchat som gjorde henne oppmerksom på at puppen “hang og dingla” på utsiden. Hun postet en sensurert screenshot hvor jeg syns det er litt interessant at det står “26s siden” oppe i hjørnet:

Syns nesten dette ser mer ut som et nytt stunt for å få klikk. Et meget vellykket som sådan, da hun hoppet 10 plasser opp på Blogglisten.

Den siste tiden har Martine fått hjelp av faren sin til å håndtere kommentarfeltet. Jeg syns han til tider er så underholdende i sine svar at jeg nesten har blitt fast leser på grunn av han. La oss se på noen eksempler.

Det virker som pappaen til Martine ikke er så glad i anonyme kommentarer:Jeg forstår som Tone ikke helt denne begrunnelsen for å ikke godkjenne saklig kritikk. Hvis det er så viktig at man ikke er anonym vil jeg foreslå en løsning flere andre bloggere har – steng kommentarfeltet på bloggen og flytt det hele over til Facebook.

Noen lesere lurer på hva Martine tjener på bloggen sin. Jeg må ærlig innrømme at jeg lurer på det samme, spesielt tatt i betraktning at hun hopper opp og ned på topplista som en jo-jo. Heldigvis trår pappaen til og forklarer på en pedagogisk måte at det er privat hva man tjener:Forstår godt at leserne blir litt forvirret, spesielt om de samtidig følger frøken Isabel S. Raad som ikke gjør stort annet enn å skryte av hvor mye hun tjener og hva hun bruker disse hardt inntjente pengene på. Vi får vel vente til skattelistene kommer om snart et år før vi får svaret på hva Martine tjener.

Han skal ha for å være høflig denne pappaen, uansett hva man skriver blir man ønsket en fin dag/kveld/førjulstid:(Skjermdumper martinehalvs.blogg.no)

Det jeg har litt problemer med å forstå, både her og på flere andre blogger, er dette stadige behovet for å svare på sånne svært usaklige kommentarer. Kan man ikke bare slette det sammen med den konstruktive kritikken som også forsvinner? Ironisk nok er det ofte sånn at de stygge kommentarene får passiv-aggressive svar mens de med skryt eller gode spørsmål blir stående ubesvart. Det får hele kommentarfeltet til å se litt merkelig ut. Bare nevner det.

Her på bloggen har jeg alltid vært opptatt av at alle skal få svar. Det går ofte litt ut over svartiden da jeg føler jeg må svare på alle samtidig og i kronologisk rekkefølge i stedet for å svare på noe her og der. Noen ganger er dette tidkrevende arbeid fordi vi har så mange flotte lesere som er så flinke til å legge igjen kommentarer. Tro om det er mulig å leie inn pappaen til Martine så han kan ta unna litt kommentarer for oss? 🤔

Håper dere alle sover godt 😘 Jeg har vært inne på tanken om jeg skal snu om døgnet til å sove 16-24 hver dag siden jeg ikke får sove på natta. Mørkt ute er det uansett si.

❤️ Vicky