MARTY OG MARTY(R)PAPPAEN

Hei alle sammen 🌸

Beklager så mye for at det måtte bli natt før det kom noe nytt innlegg i dag. Jeg skulle bare sove en liten time etter jobb mens leiligheten varmet seg opp, men så våknet jeg plutselig ikke igjen før midnatt. Tro om kroppen til insomnia-Vicky har fått nok av for lite søvn. Den insomniaen er forøvrig selvdiagnostisert med Google som lege.

Jeg pleier som regel å skrive innleggene mine i hodet først, og i hele dag har Martine Halvorsen stått i hodet på meg. Helt tilfeldig oppdaget jeg nå at hun postet et innlegg om oss for et par timer siden. Et meget bra formulert innlegg som avsluttes med at hun håper vi egentlig vil møte henne en dag og ta en kaffe som hun ikke drikker. Mener å huske at hun syns Coffee zero var veldig godt da hun reklamerte for det, så kanskje hun kan ta med seg det på kaffedaten.

Jeg pleier å omtale Martine som hun som mener noe om alt. Her en morgen da jeg drakk min vanlige kaffe (med melk og kakaopulver) før jobb scrollet jeg meg gjennom forsiden til VG og kom over saken om at noen reagerte på julekartongen til Tine:

(Skjermdump vg.no)

Min umiddelbare tanke var at dette har helt sikkert Martine skrevet om. Well well:(Skjermdump blogglisten.no)

Er det noe hun er veldig god på så er det å rable ned noe om det som engasjerer i nettavisene nesten før de har skrevet om det selv.

Martine har vært rimelig uheldig det siste halvåret. Hun har både blitt slått ned og fått spredt et nakenbilde av seg på Jodel (som ingen på Jodel har sett noe til) før hun nå på søndag klarte å poste et bilde av puppen sin på snapchat. Dette kom det selvsagt også et innlegg om hvor hun skriver at det var brukerne på snapchat som gjorde henne oppmerksom på at puppen “hang og dingla” på utsiden. Hun postet en sensurert screenshot hvor jeg syns det er litt interessant at det står “26s siden” oppe i hjørnet:

Syns nesten dette ser mer ut som et nytt stunt for å få klikk. Et meget vellykket som sådan, da hun hoppet 10 plasser opp på Blogglisten.

Den siste tiden har Martine fått hjelp av faren sin til å håndtere kommentarfeltet. Jeg syns han til tider er så underholdende i sine svar at jeg nesten har blitt fast leser på grunn av han. La oss se på noen eksempler.

Det virker som pappaen til Martine ikke er så glad i anonyme kommentarer:Jeg forstår som Tone ikke helt denne begrunnelsen for å ikke godkjenne saklig kritikk. Hvis det er så viktig at man ikke er anonym vil jeg foreslå en løsning flere andre bloggere har – steng kommentarfeltet på bloggen og flytt det hele over til Facebook.

Noen lesere lurer på hva Martine tjener på bloggen sin. Jeg må ærlig innrømme at jeg lurer på det samme, spesielt tatt i betraktning at hun hopper opp og ned på topplista som en jo-jo. Heldigvis trår pappaen til og forklarer på en pedagogisk måte at det er privat hva man tjener:Forstår godt at leserne blir litt forvirret, spesielt om de samtidig følger frøken Isabel S. Raad som ikke gjør stort annet enn å skryte av hvor mye hun tjener og hva hun bruker disse hardt inntjente pengene på. Vi får vel vente til skattelistene kommer om snart et år før vi får svaret på hva Martine tjener.

Han skal ha for å være høflig denne pappaen, uansett hva man skriver blir man ønsket en fin dag/kveld/førjulstid:(Skjermdumper martinehalvs.blogg.no)

Det jeg har litt problemer med å forstå, både her og på flere andre blogger, er dette stadige behovet for å svare på sånne svært usaklige kommentarer. Kan man ikke bare slette det sammen med den konstruktive kritikken som også forsvinner? Ironisk nok er det ofte sånn at de stygge kommentarene får passiv-aggressive svar mens de med skryt eller gode spørsmål blir stående ubesvart. Det får hele kommentarfeltet til å se litt merkelig ut. Bare nevner det.

Her på bloggen har jeg alltid vært opptatt av at alle skal få svar. Det går ofte litt ut over svartiden da jeg føler jeg må svare på alle samtidig og i kronologisk rekkefølge i stedet for å svare på noe her og der. Noen ganger er dette tidkrevende arbeid fordi vi har så mange flotte lesere som er så flinke til å legge igjen kommentarer. Tro om det er mulig å leie inn pappaen til Martine så han kan ta unna litt kommentarer for oss? 🤔

Håper dere alle sover godt 😘 Jeg har vært inne på tanken om jeg skal snu om døgnet til å sove 16-24 hver dag siden jeg ikke får sove på natta. Mørkt ute er det uansett si.

❤️ Vicky

51 thoughts on “MARTY OG MARTY(R)PAPPAEN

 1. Hahah, morsomt med faren!!
  Jeg har martine så langt opp i halsen, greit å ha en mening om ting, men VOLDSOMT til meninger, som det ikke kan være mange fler som tenker over? Hun kritiserer jo alt og alle, og vakent til feminisme blir bare slitsomt. KAN ikke forstå at noen klikker seg inn..

  Ja til flere innlegg om henne! Hadde vært gøy med et innlegg om de drøyeste (teiteste) tingene hun har kastet seg inn i diskusjon om..

 2. Veldig opptur å få innlegg på natt da jeg da er lys våken og på jobb. Aldri lest bloggen til Martine så måtte inn å lese litt. Men ikke så interessant for meg som mest sannsynlig er over halvveis i livet. Har ikke mens problemer lengre, men må gå på do før løping/nys/latter og synes dette bør belyses mer. Ja nesten så jeg bør lage en blogg og reklamere for tena lady🤗

  1. Haha, nå har visst Martine skrevet et innlegg om at hun tisset på seg. Tre timer etter at din kommentar ble publisert!

  2. Blogg om reklame for Tena lady ja, god idé 😊 Det er vel noen år til dagens bloggere inngår samarbeid med de får man tro 🙈

  1. Hun var med i programmet Sykt perfekt på TV2 våren 2016. Etter det har hun begynt å blogge og mene noe om alt 😊

 3. Godmorgen 🙂 Jeg aner ikke hvem hun er, det lille jeg har lest rundtomkring fikk meg ikke mer nysgjerrig heller. I går leste jeg litt på en annen blogg (Stina) for første gang, og den fant jeg ufattelig kjedelig. Hennes målgruppe er antagelig langt under min alder!

  Ha en super dag om dere er våkne eller sover……nydelig å drikke morgenkaffen til nytt innlegg fra dere 🙂

  1. Stina går vel mest på repeat med lister etter hva jeg har fått med meg 🙈 Håper du også har en super dag 😘

 4. Har dere kikket på de ulike SoMe kanalene til Benedicthe Bjerke? Tror dere vil finne litt å skrive om der, vet noen lesere har lagt igjen litt juicy info i kommentarfeltet her tidligere.

  1. Har aldri hørt om denne Benedicthe før noen skrev kommentar om henne på et innlegg for litt siden. Etter å ha søkt henne opp vet jeg fortsatt ikke hvem hun er, og det tror jeg kanskje ikke det er så mange andre som gjør heller? 🤔

 5. Kan du kort oppsummere hva Martines innlegg om dere gikk ut på? Har lovet meg selv å aldri gi den dama klikk igjen. 🙈

  Og ja, sov når du kan – søvn er viktig! 🙌

  1. Litt sen oppsummering fra meg, men helt kort gikk det vel ut på at såklart hun skriver om ting som engasjerer (og for eksempel legger ut mensbilde) fordi poenget med en blogg er jo at man vil nå flest mulig. Hun kommenterte også dette med at hun promoterer innleggene sine i alle mulige grupper på Facebook og det så hun ikke noe galt med så lenge det var tillatt i gruppa (forsåvidt enig i den). Videre var det litt om at det ofte er skummelt å publisere innlegg. Litt fritt fra hukommelsen her altså 🙈

 6. Tipper puppestuntet hennas kom rett etter Funkygine fikk oppmerksomhet for sin puppeglipp😅 Egne ideer til innlegg har ho hvertfall ikkje. Les ikkje bloggen henna men side2 reklamerer merkelig nok stort for den.

 7. Jeg synes Martine mistet all troverdighet da hun i en uke spiller fortvilet over å ha fått delt et nakenbilde (som ingen virker å ha sett, og som i tillegg skal ha vært snikfotografert slik at hun selv ikke har noen skyld), gjør en stor sak av at hun skal anmelde de som deler bildet, legger ut navn på de som angivelig delte (ingen av disse navnene leder til noen når man søker).

  Uken etter deler hun selv et puppe-bilde “ved en feil” men da bare ler hun det bort som “noe som skjer” type “free the nipple”.

  Endelig så kommer disse stuntene det øyeblikket hun faller ned fra blogg-topplisten.

  Jeg tror ikke Martine har evnen til å generere trafikk på det som kalles organisk måte – det vil si å vokse lesertallene sine gjennom å over tid tilby inspirasjon og underholdning for en definert målgruppe. Hun baserer seg på flåsete utblåsninger eller offer-roller som plukkes opp av Nettavisen/Side 2. Den siste tiden er overskriftene også blitt ren click-bait.

  Tror Martine må investere (ved å godta litt færre klikk en kort periode) i seriøsitet og det å ta leserne sine på alvor (herunder lese kommentarene deres) og gradvis bygge tillit igjen.

  1. Amen!
   En av grunnene til at jeg ikke leser bloggen hennes er at hele opplegget føles kun ut som pr og desperasjon etter å klatre oppover på listene uten at det egentlig funker for henne. Blir på en måte litt slitsomt synes jeg.

  2. Veldig mange gode poeng her 😘 Jeg fatter ikke at disse bloggerne orker å kjøre på med sånne stunts og clickbaits som gjør at de hopper opp og ned på listen hele tiden. Der er jeg veldig fornøyd med at vi heller har hatt en jevn økning på bloggen vår. Selv om det har tatt litt tid å komme seg opp til 6000 besøkende per dag er det så mye mer verdt det da vi kan vite ganske sikkert at de fleste som klikker seg inn er trofaste følgere ❤️

 8. Herregud, jeg satt faktisk og tenkte at dere burde lage et innlegg om “bloggeren som har en mening om alt” senest i går. Og så gjør dere det! Hurra!

  Det er litt trist at blogging har blitt en slags oppmerksomhetskonkurranse der integritet ikke akkurat står øverst av lista. Deilig å se at det er flere som reagerer negativt på dette. Det er en dårlig trend og jeg håper den snart et over.

  1. Hehe, så bra at du fikk ønsket ditt oppfylt 😊 Veldig trist at alt handler om mest mulig klikk og ikke om å bygge opp en fast følgerskare som klikker seg inn uavhengig av hva slags overskrift man har på innlegget.

 9. Hei!
  Tror dere SE’s innlegg «knus hjertet mitt på repeat» kan være en advarsel til Julia? Vet det ikke går så bra med henne og forholdet til hennes nåværende kjæreste, SE’s eks, Robin… Bare en tanke 😊

  1. Hei Michelle! Smart tanke, skal sjekke ut innlegget til miss Sophie 😊 Henger visst litt etter på blogglesingen 🙈

 10. Har dere sett på jul i blodfjell på Tv Norge? Jeg sverger en av karakterene må ha blitt basert på Fabian, haha

  1. Jul i blodfjell har nesten blitt dagens høydepunkt 😊 Han minner veldig om Fabian han ene, men tror det kom frem i kommentarfeltet til et annet innlegg her at serien ble spilt inn før Fabian var å se i Bloggerne 🤔

 11. Det det slått ned greiene er bare humbug….enten har hun gått på en dør eller så har han gjort det selv…..ta jeg leste repotsasjene på nyhetsnettsidene tenkte j3g ” hva feiler den dama….gjort det selv”! Jeg visste serr ikke hvem hun var…..det med puppen…..liksom det var feil ….idioter som tror på alt hun legger ut…..

  1. Tja, jeg tror egentlig det slått ned greiene er sant, men at alt annet er humbug. Ganske drøyt om det ikke er sant at hun ble slått ned 🙈

 12. Har en liten følelse på at frøkna er hjemme igjen men sier hun fortsatt er i Dubai? 🤔 Screenshota hun legger ut på mystory viser klokkeslettet, og det er norsk-tid liksom… Tenker for Pierre er hjemme igjen, og vi vet de var der sammen… Kansje jeg bare overtenker hele greia, men det irriterer meg sånn 😝

  1. Jeg tenkte seriøst på akkurat det samme! + det gikk sånn 21 timer før hun postet noe på Snapchat igjen (flyreisen??) hun var jo inaktiv et døgn (ca) da hun reiste nedover så gir jo mening.

   1. Jepp! Og hun blogger nå om safari som hun var på for noen dager siden? Hvorfor ikke noe nytt og spennende siden hun «er i Dubai»? Hun godkjente heller ikke kommentaren min om det 🙊🙊

 13. Sofie Nilsen har lagt ut bilde av ukens handel der det tilfeldivis ligger en graviditetstest. Hun skriver ingenting om den og den ligger LITT for tilfeldig synlig til at hun har «glemt» av den. Hun skal vel vente til noen kommenterer noe på den for så å komme med et innlegg om at det er HELT NORMALT å sjekke seg av og til. Noe det selvsagt er. Er bare så tåpelig og hvor desperate desse bloggerne er

  1. “Tilfeldigvis” 🙈 Tror det går unna litt graviditetstester der, i det ene innlegget om mensen skrev hun noe om at den var litt uregelmessig fordi hun stadig glemmer å ta pilla si 🙄

 14. martine tror jeg ikke på i hele tatt.. eg tror ikke på nakenbildet av henne på jodel (det tror jeg hun arrangerte selv..) og jeg tror ikke på at det var en “puppeglipp” på snapchat..

  Jeg anbefaler dere å melde dere inn i kvinneforum på facebook om dere ikke er medlem der..der vil dere se at Martine halvorsen stiller mye spørsmål (som feks om man er for eller mot abort) og kort tid etterpå så kommer det et innlegg på bloggen om akkurat det hun har spurt om (selvfølgelig med en litt dramatisk historie…)
  Det siste hun spurte om på den gruppen var om vi jenter hadde noe imot at typen så på porno.Så nå gjelder det bare å se om dette blir tema på bloggen. Godt mulig hun ikke skriver om det da mange medlemmer konfronterte henne med at hun ofte lager blogginnlegg utifra svarene hun får på innleggene sine..

  Hun er rett og slett en tragisk blogger etter min mening og har en merkelig måte å holde seg på topplisten på.
  Hun reklamerer jo også om bloggen sin på alle mulige facebook grupper.

  1. Jasså, er det der Martine får alle innspillene sine fra. Ser hun veldig ofte innleder innleggene med at hun har diskutert noe med en venninne, men disse “venninnene” er kanskje medlemmer at Kvinneforum de da 🤔 Takk for tips 😘

 15. Så utrolig underholdene og bra blogg 🙂 jeg ler meg i hjel 🙂 🙂 🙂 digger dere, definitivt Norges beste blogg <3

 16. Endelig kom det et eget innlegg om Martine. Takk fine frøkner! I begynnelsen tenkte jeg at Martine var den bloggeren som ville være den “voksne”, “ansvarlige” og “kloke” bloggeren. Følte hun hele tiden var ute etter å bevise dette. Syntes hun gjorde det på en diskré måte, helt til hun endte opp med å bli helt desperat. Hva er egentlig poenget hennes? Jeg har alltid lurt på det. Er poenget å slikke kjente norske profiler opp etter ræven, eller er det for å desperat bevise at ikke alle bloggere/unge kvinner er like bortskjemt og PR-kåt som single Isabel Raad? PR-kåt ente dessverre Martine å ende opp med å bli. Faktisk enda verre enn Isabel Raad. Isabel har ikke problemer med å innrømme hvorfor hun legger ut lettkledde bilder av seg. Martine prøver å skjule det med noen helt crazy desperate forsøk, for å så dedikere et helt innlegg om hvordan puppen “var muligens fin”. Stakkers kjæresten Jeg får litt vondt i meg. Jeg har hørt mange tror at de nakenbildene som ble tatt på treningssenteret var planlagt- men det tror jeg faktisk ikke. Men at den puppeglippen var helt uskyldig? Ikke faen. Og faen som hun melker og melker. Etter at de nakenbildene fra treningen ble tatt tok hun godt tak i muligheten ass! Til og med et innlegg om sikkert noe alvorlig, med bilder av henne i bare undertøy, hvor det står skrevet (med noe som lignet på eyeliner?) “hore” og “slut” eller hva faen. Altså, ta det med ro.. Helt seriøst… Liker også alle disse seriøse innleggene hennes handler om en eller annen venninne som har gått gjennom noe sikkert veldig trist, tøft eller vanskelig. Men så kommer sikkert feministen Martine for å redde dagen. Om hun er fremdeles er feminist da.. Ettersom livsstilen, meningene hennes og ikke minst livet hennes forandrer seg etter hvert eneste medieoppslag.

 17. For å være helt ærlig så tror jeg grunnen til at de svarer på dritkommentarer er for å vise at de hever seg over folk flest. Konstruktive kommentarer derimot, det blir for vanskelig å publisere; nettopp fordi de ikke klarer å heve seg over det.

  Og selvfølgelig fordi enkelte kommentarer inneholder sannheter som ikke kan bli avslørt på bloggen. Gud forby at fasaden de har jobbet så hardt for å bygge opp, blir revet ned.

  1. Mener å huske de begynte med dette for noen måneder siden fordi hun får veldig mye dritt i kommentarfeltet som er vondt å lese selv slik at han sletter det verste. Så klarer han vel ikke dy seg og føler han MÅ svare på noe av det 🙈 Forstår ikke helt at det kan være så mye bedre og sitte der og lese alt folk skriver om datteren hans da 🙄

 18. Martine har også laget flere falske brukere på Facebook som hun bruker for å reklamere for innleggene sine i grupper, typ «Hva mener dere om dette?» og link til blogginnlegg.. Verdt å sjekke opp! Man ser det hvis man er med i ulike jentegrupper.

 19. Hehe. 17 mai delte jeg et innlegg om at jeg og vennegjengen min ville invitere en som satt alene denne dagen og at det ble lovet mat og hygge. Har martine på vennelista. 2 timer etter jeg postet dette, postet hun det samme og med illusjonen om at hun kom på denne gode idéen fordi ingen fortjente å sitte alene. Denne idéen har jo blitt gjort av flere mange år før. Det er jo en god tanke, men hun skal liksom ha credit for ALT! hun er irriterende.

Leave a Reply