DALENDE STJERNER

Anna Rasmussen og flere med henne, daler som snøfnugg på blogglisten. Vi øker. Bare nevner det. I dag har mammaen kun 19.000 lesere mot ca. 40.000-60.000 som hun ellers bruker å ha. Vi forventer at en clicbait er like om hjørnet. Tro om clicbaiten blir om baby, sex eller brudd?

Man kan jammen lure på om det er blogg.no selv som driver med triksing av tall og plasseringer, da noen av disse bloggerne har fått halvert sin leserskare. Blogg.no har selvsagt ikke gjort noe sånt, da kan jeg garantere at selveste Google hadde kommet på banen. Vi må stole på hva tallene sier og akkurat nå sier de at enkelte bloggere har mistet troverdigheten sin og dermed uteblir leserne. Dette gjelder selvsagt ikke vår blogg da vi har et snitt på 6000 lesere hver eneste dag, noe vi er meget takknemlige, rørte og stolte av. Takk til dere!

Så hvordan blir en blogg i fremtiden? Slik jeg har forstått det (hørt fra det store utland), så ligger vi etter her til lands. At vi fremdeles gir blogger, slik de fremstår i dag, oppmerksomhet er visst meget ukult. Bloggingen har hatt sin storhetstid og er nå en dalende stjerne.

Grunnen kan være så enkel som at folk flest har blitt mer oppmerksomme på at bloggene har blitt for kommersielle. Og nå som en del av dem har blitt mye flinkere til å merke reklamen, ser vi lett hvor mye reklame disse bloggene egentlig inneholder. Dermed holder vi oss unna.

Bloggerne, eller Influencere som de nå helst vil kalles, må nok belage seg på å bruke sosiale medier mer og annerledes enn de gjør i dag, for å tjene til livets opphold. Og noen er allerede godt i gang.

Annonsørene har bitt seg merke i at mange influencere som har hundretusener av følgerne, ikke klarer skape et engasjement hos leserne sine. Mens influensere med mindre følgerne engasjere og tar vare på sine følgere. For selv om størrelsen har noe å si (vi snakker om følgere), så er det nesten like viktig hvem følgerne dine er. Å ha riktige følgere blir meget viktig fremover. Dette er fremtiden og vi kan vel trygt si at noen av rosabloggerne kommer til å slite. Mange av dem må jobbe fryktelig hardt for å overleve, kanskje like hardt som frøkna som jobber 24/7.

De fleste annonsører er nå mere opptatt av hva influencerne står for enn hvor mange følgere de har, og hipp hurra for det! Endelig viser det seg at troverdighet er meget viktig. Dessverre så vil det sitte en del bloggere tilbake, de som solgte sjelen sin og barna for noen usle kroner og klikk, uten jobb. For fremtiden sier at annonsører ikke vil jobbe med influencere uten troverdighet. Dette gjør meg glad.

Man øker ikke troverdigheten med å reklamere for alt mellom himmel og jord, ei heller tulleprodukter:

(Skjermdump produsentene)

Clickbait øker heller ikke troverdigheten:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Kan det være at bloggomtoppbloggere nå skal ende? At vi ikke trengs. For det kan virke som om bloggere uten substans i livet ikke vil overleve dette skiftet, og hva skal vi skrive om da?

Om vi skal bestå så må vi også følge med på utviklingen og fornye oss. Uten å skryte for mye så vil jeg si at vi kanskje er på rett vei da man nå ser en tendens til at noen blogger forandres til nettmagasiner, altså med flere skribenter på lag (ala 730.no).

Vi får se hva fremtiden bringer, spennende blir det.

Adina xoxo

70 thoughts on “DALENDE STJERNER

 1. Dere kan skrive om influencere!!😂 bloggominfluencere🤔… Hmm, Neida. Men mye skjult reklame blant disse instagrammerene som Sofie Karlstad og Camilla Phil bla. Merker ALDRI reklame.

 2. Jeg tror du har rett. Dumskapen må ta slutt. Ukens tanke og bildene som ikke kom på bloggen, men som nå kom på bloggen .. Det blir for mye av det samme og for kjedelig. De har alle samme språk, fixa neglene hos fineste EttEllerAnnet og håret ble ordnet hos beste EttEllerAnnet hos Hendrix. Djiiiisus. Frøkna var dog flink i dag. A day in the dessert. Jaja.

 3. Tenker dere er på rett vei uansett 🙂 Å være ærlige, rettferdige og skrive saklig tjener dere mye på. Folk generelt er drittleie bloggere som skriver ræl for å tjene penger…ikke er det underholdende heller! Dere er grundige og setter dere inn i saker FØR dere skriver om det, og det er det jaggu få andre bloggere som gjør. Dere er bare så troverdige og rå, attpåtil har god humor 😀 ….digger dere <3

 4. Ja, tenk at jeg har blitt fast bloggleser.
  😂😊 Jeg heier på dere. 👏
  Håper dere fortsetter å bygge følgerskare med godt innhold og ikke desperate clickbaits og Restylane i hue og raua.
  💉👄

 5. Mulig at denne bloggen har bidratt noe til at besøkstallene på de verste bloggene har dalt. Personlig går jeg heller inn her for å se hvordan det står til med skandalebloggerne heller enn å støtte opp under frøkna, mammaen & co sin shady business.

 6. Jeg har ikke klikka meg inn på en eneste av toppbloggerne på månedsvis.. Juks og fanteri fra ende til annen.
  Mye mer underholdende å lese deres blogg! Fantastisk. Digger dere altså (klikker inn her daglig), bare nevner det 😊

 7. Tusen takk for en fantastisk kommentar😘 Vi digger deg rett tilbake😘 PS. Må få presisere at det ikke er vår intensjon å ta fra noen bloggere trafikk, ei heller øke trafikken🙈

 8. Har mammaen sugd en annen mann? At hun har hatt trekant er ikke en overraskelse, hun la ut bilde av det på snap. Bloggverden er shady bisnis, utenom dere da Adina og Vicky 🙂

  1. Hu later vel som om det er “slutt” med Pierre igjen ettersom hun har blitt bustet i at de har vært sammen i et halvt år omtrent.. Nå blir det “slutt” og så blir det begge inn på pærra.

 9. Er så glad jeg kom over bloggen deres for maaaange måneder siden! Satt første kveld og leste alle tidligere innlegg🙊 dere er rett og slett fantastiske, saklige og har en utrolig bra humor uten å bli «ekle» mot bloggerne! Digger dere rett og slett😍 keep up the good work!

 10. Etter at eg skiftet og gikk over til blogg.no har eg helt sluttet å lese disse toppbloggerne! Grunnen er at på blogg.no får man f.eks lese en del av innlegget dere uten å klikke seg inn og da finner man fort ut om det er noe matnyttig, noe det forøvrig sjeldent er!

  Etter at dere kom på banen så holder eg meg oppdatert på det som er rosinen så det er bare VinnVinn 🙂 Selv har eg økt veldig på Topplista så kanskje det nå blir mer plass på den lista for oss noe mer normale bloggere, da mener eg uten å legge ræva for blott og selge sjela si 🙂 HURRA!

  Takk så mye til dere 🙂

  Klem Vibbedille 🙂

 11. Glad for å høre at du finner oss interessante😘 Så gøy at du også øker👏🏻Du har funnet en nisje, noe som er en fordel fremover og noe annonsører etterspør. Bruk Instagram riktig og du har kanskje en business på gang😊

 12. Frøkna har kanskje logget av fordi hun er trist etter ett «nytt» brudd. Om TV3 har gitt de signaler på at de ikke kan bli med om de er i ett forhold, så må de vel fake det enda engang 🤷🏼‍♀️ De har sikkert vært sammen hele tiden. Alt for oppmerksomhet si🙈

  1. Det er helt sikkert at ho må hjem fra Dubai og tilbake til «kjedelige» Norge.
   «Logger av» betyr vel bare at ho ikke får blogga pga flyreise osv.. 🙄

 13. Fantastisk innlegg igjen . Mange fallende wannabestjerner fortiden . Folk er lei botox , fillers , kirurgi , såkallte forbilder som ikke er ett forbilde. Folk som er bipolar og gnåler om det til alle døgnets tider, mammar som eksponerer barna sine . Snart sitter de der uten en leser eller en sponsor . For det er det samme mølet om og om igjen . Endelig er det ut at folk har begynt å gjennomskue de . Og det er dere i Bloggomtoppbloggeres fortjeneste . Tusen takk for en av Norges beste blogger jenter 💗💗

 14. Godt å høre faktisk, at det er et skifte på gang der ute i den store verdenen ang krav til troverdighet osv. Hvor lenge kan det være mulig at titusenvis av Nordmenn har interesse av blogger slik de er i dag. (mange bra så klart, deres er best.. men mest så begynner det å bli så preget clickbait og tannbleking at det er flaut å lese) Jeg personlig er så lei av å se produkter (og steder) de reklamerer tilgjort og halvhjertet for at jeg får “motstand” mot det de “selger” og IKKE kjøper det. Så ja – jeg tror også at det “horeriet” som har vært med å bruke bloggere i markedsføring av div produkter kommer til å dø ut. Det kan ikke bare være meg som blir det motsatte av “influenced”.

  1. Jeg også blir «deinfluenced» av disse værste såkalte infuencerne.
   Pga. Anna Rasmussen m/følge grøsser jeg hver gang jeg ser ullundertøy fra Kari Traa.

 15. Ooohmmmyyygaaad skal Isabel late som det er “brudd” med Pierre nå? Bare for å få være med på stakkarslige paradise hotel ?? Jeg blir helt paff……
  kanskje dere må kjøre sånn live sending via Instagram når det er paradise hotel? Så vi heller kan gi dere seere og ikke TV3 og desperate “ekser”… seriøst? Kan dere ikke gjøre det 😬 jeg har jo litt lyst å se… eller kanskje dere må bare ha en sånn «dagens PH episode» recap, her på bloggen.. ? Jeg skal hvertfall IKKE gi TV3 noe seertall hvis de lar de her to fluene bli med 😅

 16. Takk for en glimrende blogg! Godt jobba! Men, noen ganger skulle jeg ønske at fokuset hadde blitt snudd 180 grader. La meg ta ett eksempel: denne frøkna, om vi skal tro henne, har hatt en tøff oppvekst der hun også har bodd i fosterhjem. Noe slikt må jo medføre traumer hos de aller fleste. Traumer som fører til dårlig selvbilde og elendig selvtillit (og en trenger ikke være psykolog for å skjønne at hun og flere er ute å kjøre). Så hun opererer nese og bryst, og rumpa, noe jeg synes er ekstremt. Denne opererte rumpa bli blir da brukt av annonsører slik som Nelly. Jeg klarer ikke å se på dette som annet en grov utnytting av unge sårbare jenter. Ja, frøkna fremstår som ung og dum, og kynisk, men det er jo Nelly (og andre annonsører) som er de som virkelig er kyniske, som bruker unge jenters dårlige selvbilde til å selge varer. Jeg blir kvalm og forbanna. Om dere er enige med meg, kunne dere ha skrevet noe med et slikt fokus, om bakmennene? Da skal jeg dele innlegget over alt!

   1. Annonselenkene fører jo til Nelly, rabattkodene er Nelly, og alt tøyet er fra Nelly? Slik jeg oppfatter det er Nelly en av de tyngste annonsørene på denne bloggen.

  1. Her er jeg enig med deg! Nelly, Getinspired, haircare og blabla. Disse har helt klart en ansvar de og. De utnytter disse bloggerne til de grader. Og at de vil i det hele tatt bli assosiert med de, er en gåte for meg.

 17. Amflora: Takk for skryt 😘 Jeg forstår absolutt hva du mener. Den første som må nevnes da er jo Nettavisen Side2. Det er de som sørger for annonsører. Godt tips😊

 18. Ser ut til at Isabel har slettet innlegget om pause.
  Tror også folk mister interessen av bloggere uten troverdighet. Når de merker tydeligere er det åpenlyst at mesteparten de skriver om er reklame. Og ofte det samme om og om igjen, kjedelig. AR har utspilt seg selv med clickbaits, SE har løyet for mye og Isabel er harry.
  Dere derimot, er aldri kjedelige 😊

 19. Da har Pierre “svart på kjærlighetsryktene”. Han og Isabel har vel ikke igjen noe troverdighet i noe av det de sier og skriver. De har jo løyet flere ganger før ang. paradise hotel, at de ikke har kontakt eller har møttes osv. Artikkelen under er kanskje også bare for å “lure” tv3 om at de ikke er sammen igjen? Jeg er litt ambivalent om jeg ønsker de to inn på PH igjen uansett. Det hadde kanskje vært vært gøy fordi jeg tipper de vil lage mye drama og sjalusi. Men jeg er litt ferdig med å se Pierre i det konseptet. Han var foresten ganske kjedelig og utrolig anonym i den Svenske versjonen.

  https://www.seher.no/kjendis/letter-pa-sloret-om-kjaerlighetsryktene/68978652

   1. Vi vet ikke annet enn det vi ser. Jeg mener det ser ut som det er satt botox over øyelokkene for å heve tunge øyelokk. Dette kan gi et «heng», som vi ser her.

 20. Hei, ble veldig overasket over bildene av frøkna i se og hør greia til pierre🤤 er dette samme person? Huff så trist, håper hun finner det hun leiter etter i livet💘

 21. Jeg må helt ærlig si at jeg etter ørten år med lesing av blogg har fått meg en ny favoritt. Det er bare én eneste blogg jeg må sjekke iallefall to ganger om dagen, og det er deres. Fortsett det gode arbeidet, elsker dere!

 22. Dere er rett og slett best! Må inn å se hver dag, og dere er forøvrig den eneste bloggen jeg må det med 🤗

 23. Ok, tydelig at det hjerteskjærende innlegget frøkna kom med igår bare er noe oppdiktet tøv. Hun melker jo innlegget på Snapchat for alt det er verdt. Nærbilde av et knust hjerte å skriver «nytt innlegg ute nå». Hadde det vært noe veldig trist som har skjedd som et brudd, noe familierelarert eller et eller annet så hadde hun ikke prioritert å fått mest mulige lesere innpå bloggen. Dette ble for dumt og jeg trodde helt ærlig ikke hun var SÅ desperat.

 24. Digger dere, Adina og Vicky!
  Skjønner ikke den der PH legende-greia. Har frøkna blåst opplegget når hun sier at alle de åtte legendene (😂) skal inn på hotellet, mens det over alt ellers opplyses om at de åtte har MULIGHET til å komme inn. Har hun blåst opplegget, eller har hun misforstått? Begge deler kan jo være problematisk for henne.
  http://www.side2.no/underholdning/na-kan-du-stemme-inn-din-favorittdeltaker-tilbake-pa-paradise-hotel/3423394502.html
  Uansett – hun er sikkert tilbake på bloggen om ikke lenge. Men 18 nye kliss like bilder av seg selv. Seg selv.

 25. Nå har søsteren til martine publisert ett 3 mnd gammelt innlegg i veggispreik (nettopp medlem også). Snakk om å være desperat etter Iesere x)

  1. Klarte ikke finne det. Var det i det minste relatert til vegetarmat? Driver den familien der seriøst og poster innlegg over alt?

   1. Er det virkelig mulig!?! Det er et hån mot gruppa veggispreik. Jeg burde slette linken jeg også 🙄

 26. Isabel og pierre har plutselig sluttet å følge hverandre på Instagram og hun har tatt bort liksa hun har gitt på bildene hans!!!! :)):):) og så slrev hun 💔Innlegg

  1. Tipper dette bare er et desperat forsøk for å prøve å bli med på paradise. Når de liksom skal ha slått opp IGJEN og da vil flere stemme på dem for å se drama ph. For de har vel skjønt at de fleste forstår at de var sammen i Dubai🙄 blir for dumt

  2. Er ikke det typisk? Dumper Raad for PR og «fame», for og så finne hverandre igjen på partyferie. Får (sikkert) gratis reise til Dubai og finner plutselig ut at det skaper bedre PR ved å «gjøre det slutt» igjen.
   Jeg synes oppriktig synd på frøkna (nesten), at hun gidder å sløse den «dyrebare» tiden på en f*ckboy som han er, ikke er han noe særlig å se på heller. Men, hva gjør man ikke for klikk og cash money? 🤔

Leave a Reply