MENSEN HER OG MENSEN DER

Hei alle sammen 🌸

Sånn, da håper jeg alle mannfolka som syns mensen er ekkelt er tilstrekkelig advart med overskriften. Det har vært mye skriverier om mensen rundt om på diverse blogger den siste tiden. Noe av det har vært annonseinnlegg og noe av det har vel vært mest for å få noen ekstra klikk. Hovedbudskapet har vært at mensen er normalt og at det er normalt å blø gjennom. Veldig bra med en normalisering av dette siden mange unge jenter syns det er flaut. Selv har jeg nesten følt meg litt utenfor oppi det hele, for jeg kunne ikke huske å ha blødd gjennom noen gang.

En dag i forrige uke så jeg meg nødt til å levere inn egenmelding til Adina. Vi har ikke hatt noe egenmeldingssystem på plass tidligere, men som (Paradise-)bloggerne pleier å si: DERE VIL IKKE TRO HVA SOM SKJEDDE!!! Jada, jeg blødde noe voldsomt gjennom, og det kom som et aldri så lite sjokk for meg som knapt kan huske sist jeg hadde mensen. Jeg prøvde å tenke på hva jeg hadde lært av åpenheten til alle bloggerne og hentet rolig en tampong jeg hadde liggende nederst i veska. Det jeg savner at disse bloggerne skriver om er hva søren man gjør med den stakkars trusa si når dette skjer halvveis inn i arbeidsdagen. Drar man hjem og skifter, bør man alltid ha med seg en ekstra truse, eller skal man bare sitte der og, ehm… Vente på at det tørker? Jeg bare spør.

Jeg nøyer meg med å fortelle kort om hendelsen, men Martine Halvorsen dro det hele litt lenger og postet like greit et bilde av “ulykken”:

(Skjermdump martinehalv på Instagram)

Jeg må ærlig innrømme at jeg lurer litt på hvordan dette bildet kom i stand. Jeg sliter med å tro at hun helt tilfeldig våknet opp sånn og fikk samboeren (eller faren) til å ta dette bildet før hun løp og skiftet. Hun valgte å legge ut bildet fordi vi aldri ser mensen i en natulig sammenheng.(Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Hmm, jeg vil ikke si jeg syns noe om å se noe av det ovennevnte på sosiale medier.

Ida Wulff kjører på med skikkelig storytelling om da hun fikk mensen på besøk hos kjæresten. Et bilde bakfra hvor hun har blødd gjennom har hun også klart å få til. Hun skriver mye om hvor normalt det er med mensen, samtidig som hun i et innlegg noen timer tidligere har skrevet om at hun ble så flau at hun smalt hodet i bordet da kjæresten prøvde å lure henne med at hun hadde prompet i søvne. Sånn apropos normalt.

Sofie Nilsen gikk så langt som å skrive et innlegg med tittelen “Hva med litt mensen-sex?”. Også hun med bilde av at hun hadde blødd gjennom. Hun har aldri møtt noen gutter som ikke vil ha sex på grunn av mensen. Det har ikke jeg heller, men jeg har møtt flere jenter som har lurt på om de må informere om mensen FØR de i det hele tatt drar og besøker en gutt. Jeg har pleid å svare nei. Kunne gjerne tenkt meg at noen tok opp dette dilemmaet på bloggen sin.

Når vi først er inne på mensen. Det sies at man kan få kortere lunte med mensen rett rundt hjørnet. Lurer på hvor i syklusen frøkna er nå om dagen, for hun virket ganske sinna tidligere i dag:(Skjermdump isabelsraad på snapchat)

Her følte vi oss meget truffet, all den tid frøkna har kalt bloggen vår tragisk gossip-blogg tidligere. Mon tro om TV3 har lest innlegget vårt og tatt en telefon til henne om at man må være singel for å delta på Paradise Hotel? 🤔

❤️ Vicky