UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 48

UKAS AVSLØRENDE BILDE:

Sophie Elise er meget stolt av et bilde hun har fått av en god venn, og det med rette. Bildet er kjempe fint.

Bildet skal visstnok beskrive henne, slik kunsteren ser henne.

(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Når jeg studerte bildet nøye, så jeg henne snorte kokain, vise puppen, poppe piller, være deprimert og ha spiseforstyrrelse (eller bare være avkledd?). Og han med stor nese i døra vet jeg ikke helt hvor passer inn. Kanskje kunstneren tolket en som trengte neseoperasjon?

Hadde noen malt en slik tolkning av meg tror jeg jammen at jeg ville hengt det på et mørkt rom. Bare nevner det.

UKAS FORKLARING:

Jeg lar mammaens forklaringen tale for seg selv:

(Faksimile mammatilmichelle.blogg.no)

UKAS SELSKAP:

Lille William, et av barna til mammaen, har feiret bursdag. I ekte mammaen stil ble det temabursdag på han også. William ville ha piratbursdag.

(Faksimile mammatilmichelle.blogg.no)

Da regner jeg nesten med at Fabian var bedt og på plass. Ingen piratbursdag uten en ordentlig pirat.

UKAS LURING:

Nå har miss Sophie fått det for seg at hun ikke helt vet hva hip dips er.

Husker faktisk at det var var hun selv som presenterte dette for hele Norge, og gjorde at mange fikk (flere) komplekser som de ikke ante at de hadde HER

UKAS JULEGAVETIPS:

Pilotfrua ønsker å dele sine julegavetips med oss lesere, og nå med hva partneren vår egentlig ønsker seg. Jeg var meget spent da jeg sliter maks med å finne på noe til min kjære.

(Ser hun er inspirert av mammaen og poster innlegg på hele klokkeslett).

Dette er hva partneren egentlig ønsker seg til jul:

(Faksimile pilotfrue.blogg.no)

Jeg klarer liksom ikke helt å se for meg at min kjære hadde jublet når han pakket opp denne spretne og rosa karen. Jeg har heller ikke sett at den er oppført på hans ønskeliste. Men når flyfrua sier at dette er hva partneren egentlig ønsker seg, ja da noterer jeg selvsagt dette ned. Nå håper jeg at dagene flyr avgårde, og at han flyr i taket av glede. Jeg kommer til å nevne at flyvern får det samme i gave.

UKAS TV3:

De siste dagene har vi fått vite at frøkna og Pierre skal være med i den 10. sesongen av Paradise Hotel. Og slik jeg har forstått det er det to stykker, av i alt åtte kandidater, som blir stemt inn til første sending HER De andre må konkurrere om å komme inn senere.

Men som Sofie Nilsen, tidligere deltager, sier:

(Faksimile sofienils1.blogg.no)

Nå påstår jo frøkna at hun er singel. Men vi vet jo at hun har holdt sammen med Pierre siden de møttes igjen på Rhodos i sommer. Og det virker som at de ønsker å fremstå som single med alt hemmelighetskremmeriet og alle dårlig skjulte sammenkomster de har hatt. Og vi skjønner nå hvorfor.

Når man har hengt sammen så lenge som dem, da er man i et forhold selv om man påstår noe annet. Er TV3 blitt både blind og døv, eller gjelder egne regler for disse to? Jeg bare spør.

UKAS DESPERATE BLOGGER:

Når man er meget ivrig på klikk og ikke klarer å få dette av nakenbilder som spres, vold man blir utsatt for og at selveste pappa svarer i kommentarfeltet (om det handler om mens eller ei), da reklamerer man for bloggen hvor enn man kan:

(Takk til den snille leseren som tipset oss)

Til sist vil jeg vise resultatet av avstemmingen vi hadde, der vi luftet ideen om å hjelpe dyra frem mot jul:

De fleste syntes dette var en god ide å hjelpe, men det var også mange som heller ville sende oss til Dubai for å spionere på frøkna og hennes «søskenbarn.» Den turen er nå avlyst da vi (og flere andre) har avslørt hvem hun reiser med HER

Ha en super kveld

Adina xoxo

Advertisements

51 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 48

 1. Nok et godt innlegg 👏🏻☺️
  Apropo Fabian – har dere sett karakteren Chris i Jul i Blodfjell som uten tvil er laget basert på Mr. Raw? Haha, jeg fikk helt hakeslepp for her er det IKKE lagt skjul på hvem inspirasjonen er hentet fra, med norenglishen, sveisen, blikket, stilen. Haha, perfekt! 👌🏻

  1. Tusen takk for skryt😍 Jeg er helt enig i at Chris minner om Raw, men jeg tror ikke det er han som er inspirasjonen. Alle de andre karakterer er fra krim og skrekk, så merkelig om piraten skulle vært med i den gjengen. Må finne ut av dette😁

   1. Jeg tror også det er Ari. Han er jo forfatter og bruker engelske ord når han snakker. Tviler på at produksjonen har sett på Bloggerne 😂😂

   1. Så morsomt at så mange andre også har tenkt på det samme 😂 Det er jo et godt poeng at dette ble spilt inn for rundt et år siden, og da var vel enda ikke første sesong med Fabian på Bloggerne rullet på TV. Så det blir nok argumentet som feller at det ikke er han karakteren er basert på.. Men OMG – den likheten! 😂 Men at produksjonen bak Blodfjell ikke kan ha sett på Bloggerne og ikke kan ha hentet inspirasjon derfra er jo bare tull, har selv jobbet i bransjen i flere år og så da (som nå) på både egne og andres produksjoner i alle sjangere. Mener også jeg har sett komikere på IG gjøre narr av Mr.Raw og Ullebø og norenglishen (Randiliodden?NKVO?), så at den slickrick-stilen blir lagt merke til utover Bloggernes målgruppe er jeg ikke i tvil om 😆

 2. Åh, jeg bare digger denne bloggen her 😍 Tenkte jeg skulle spørre om dere leser bloggen «Lykkenermange»? De får det til å høres ut som om alt i livet deres er idyll, og har i tillegg startet å komme med tragiske clickbaits i det siste 😅 Jeg ler i hvert fall for meg selv hver gang jeg leser et innlegg på den bloggen…

  1. Tusen takk for at du liker bloggen😘 Tja, har vært innom og fått med eksponering av barn og clickbait, og akkurat det høres ut som mange andre😊

 3. Ang. bildet til SE…. takk til dere! Tenkte akkurat det samme. Jeg hadde blitt dypt bekymret hadde jeg fått det bildet…. og antagelig måtte gjemt det 🤨 usj, det var fælt.

 4. Da Blodfjell er spilt inn for lenge siden er det nok en blanding av Ari Behn og Jack Sparrow som er meningen. Da kan man jo si at Koooooooser du deeeeeeeeg er parodi på Paprika. 😂.

 5. Hei! Vil gjerne anbefale bloggeren annais.blogg.no. Så en GOD måte, er vell kanskje ingen bloggere som har så lite reklame, «levende» innhold, skriver på en avslappet og kul måte. En personlig blogg, ikke overdådige bilder osv! Hvis dere vil ha en anbefaling, haha 🙂

  I andre enden kommer andreabadedyck som n er på sitt 10 reklameinnlegg på rad… hvordan reklame man har spiller også en rolle. Relevante reklamer (aka konatil og pappahjerte sine siste) er jo nyttig, innegg nr 200 om samme hårprodukt begynner å bli kjedelig..

  1. Annais er da ikke flink til å merke reklame? Plutselig blitt det? Synes det har vært mye skjulte annonser der tidligere, stadig med klær, men også med reiser og hudpleie.

  2. Takk for tips😘 Skal absolutt få lest mer av Annais😊
   Jeg er helt for at bloggere reklamerer, men kan de ikke reklamere for noe ordentlig og nyttige. Det går fint an å være litt kritisk til hva man anbefaler😊

 6. bildet til SE er jo å sammenligne hennes liv med Alive i eventyrland da. Dere er jo virkelig elendige på kunst om dere ikke skjønner at det ligger mer bak dette enn at alt skal forestille henne helt presis. Det er dronningen som snorter, ikke SE. Jeg har ikke tid til å gjøre en analyse av bildet for dere, men vil bare si fra om at det der blir for dumt.

  1. Det er helt sant, kunst er ikke min sterkeste side😔 og når du nevner hva bildet skal forestille så blir det hele plutselig mer interessant😊 Men ha det i bakhodet at dette er en satire blogg😉

  2. Hahahaha, Else, kritiserer for å kritisere eller? Jeg tolker det som at dronningen er en side eller periode av SE. Eventuelt at SE er omgitt av iskalde kolasnortende folk, men det er det jo ingen som vet bortsett fra kunstneren selv, altså er det ingen som kan kritiseres for å ikke tolke riktig. Men personlig tror jeg det er SEs mange sider og nyanser.

   Alice: nysgjerrig, naiv, nysgjerrig, åpen, leken.
   Dronningen: kald, kynisk isdronning, særlig ved inntak av rusmidler. Særlig sykelig opptatt av skjønnhet og ungdom.
   Skjelettet: avkledd, sårbar, naken, ufiltrert, uretusjert, ærlig, syk, psyk.
   Pille-SE: en periode av SEs liv med piller?
   Sort hår- SE: vet ikke

 7. Søsteren til Martine Halvorsen er også ute å deler bloggen til Martine der den ikke hører hjemme😂 Rakk ikke å ta screenshot, fordi det ble fjernet før jeg fikk sjekket fakta. Men Pernille Halvorsen delte en lenke til bloggen med «hahaha» på en vitseside på solung(dialekt). Det ble raskt fjernet :p

 8. Øøø, har dere sett storyen til isabel? Delte nettopp et bilde og skrev « ja dere vet hvem dere er. gossip kjefter som ikke har noe liv» er noen litt sure for at dere har alle bevis for at pierre faktisk er i dubai? 🤔

 9. Vet ikke om dere har skrevet om det før, men spør alikavel. Har dere noen peiling på hvem Sofie Elise skriver om i del nye boka?

  1. Tusen takk for at du liker oss😘 Jeg har også hip dips og tenker at det er like fint og normalt som å ikke ha det😊Sophie Elise hadde også dette før rumpeoperasjonen sin😊

 10. Hip dips er sykt sexy etter min meining! Jeg trener mye og på grunn av dette har jeg veldig tydelige hip dips pga muskler i det området som kommer tydeligere fram. Kjæresten min elsker dette. Når Sophie Elise har kardashian familien til sine forbilder, som er opererert all over og er derfor svært unaturlige, så syns jeg virkelig ikke man skal bry seg om hva denne jenta mener om hip dips. Hun er hjernevasket av det overfladiske som florerer i media. Hun har et sykt forhold til kropp og utseende. Håper virkelig ikke noen med dette tenker at hip dips er uattraktivt. Det stemmer ikke. Kjenner jeg blir kraftig irritert av at Sofie kommer med slike uttalelser. Du er finest naturlig.

  1. Amen! Utrolig viktige poenger du har, så synd at ei som har gjennomopererte mennesker som sine forbilder, skal få lov til å definere et ideale for så mange. Jeg blir generelt forvirra av SE, på noen område kjemper hun så viktige og fornuftige kamper, mens på andre så har hun absolutt null fornuft – på grensen til det humoristisk tåpelige. F.eks at hun tydeligvis har fått ei gjennomoperert Real Housewife som sitt nye forbilde, og skryter uhemmet av det på Snap. What?!? 🙈

  2. Så godt med realitetsorientering! Eg bryr meg stort sett ikkje så mykje om korleis dei her opererte ser ut i høve til meg, men eg har lagt merke til dei der «søkka» før, og ante ikkje det var ein ting ei gong. Depresjonen avblåst!

 11. Må innrømme at jeg gikk inn på det tidligere innlegget der «hip dip» ble forklart, og jeg mente nå at tegningen av jenta MED hip dip så «finest» ut, så da ble jeg forvirra når det viste seg at SE antyder at det ikke er fint. Haha! Personlig syns jeg man ser mer trent ut med hip dips, jeg da 🙂 men for all del, man ser fin ut både med og uten.

 12. Sophie prøver alt hun kan for å etterligne Kardashians og Hollywoodfruene, det er helt tåpelig å bevitne. Sophie er langt i fra original, bare en etterligning av damene over her, som igjen er en etterligning av noen andre. Trudde Sophie skulle vokse av seg dette, slik som man gjør med alderen. Ser tvert i mot ut som det bare blir verre. Operert rumpe og ny parykk… ny kjeve og nye truttmunnlepper. Grunn til at hun forguder denne Hollywood fruen er fordi hun er løssluppen og er stolt av det. Noe Sophie Elise skulle ønske hun også var. Men Sophie Elise er løssluppen og usikker.
  At Sophie Elises drøm er å være en Hollywood frue er bare trist.

 13. Pilotfrua anbefaler dildo som gave? Da skjønner jeg det er problemer med å bli gravid.
  Sophie bør brenne bildet i ovnen. Vil hun bli kjent som en pillespisende kokainsniffer?
  Bloggere har tidligere snakket om det naturlige. For meg ser de alle like ut. Så et bilde tatt av Sofie..tatt fra siden. Jeg med min elveblest ser sånn ut. Koster ikke noe.

  1. Hva har en vibrator med fertilitet å gjøre?
   Mulig det er spesielt å rekalmere for vibrator og sexleketøy på bloggen, men hold deg for god til å anta at vibratoren er grunnen til at pilotfrua sliter med å bli gravid.
   Du har vel kanskje ikke hørt at par bruker sexleketøy sammen du, eller?

Legg inn en kommentar