BILDEREDIGERINGSJUKS

Hei alle sammen 🌸

Siden jeg har sovet så og si hele dagen og våknet først da det var mørkt ute igjen kjører vi litt lett lørdagsunderholdning på bloggen i dag. Noen vil kanskje spørre hvordan man kan kalle bilderedigeringsjuks for underholdning, men linken jeg nå skal presentere inneholder slike bevegelige bilder hvor man på noen av de må følge godt med for å se hvor det er redigert. Litt som en sånn “finn fem feil”-oppgave der altså.

All kred for dette går til Asti på Kvinneguiden som er helt utrolig god på å lete frem dokumentasjon og lage imgur av det hun finner 👏 

HER er linken hvor hun gjennom 35 bilder viser hvordan Fotballfrue tidligere redigerte seg selv tynnere og hva frua svarte i kommentarfeltet da leserne spurte om det.

Siste bilde fra Asti viser noe av beklagelsen som frua til slutt kom med på bloggen. Jeg ser av datoen at hun trengte hele tre uker på å formulere en beklagelse. Jeg fulgte linken og har nå lest gjennom det tre år gamle innlegget. Der fant jeg mye interessant, og jeg vil gjerne dele noen sitater med dere.

“Ja, jeg har retusjert noen bilder av meg selv.”

For meg ser det ut som det er mer enn noen og at det ofte er bittesmå unødvendige retusjeringer som har blitt gjort.

“Jeg innser hva slags signaler det sender til andre jenter, og jeg ønsker ikke bidra til det kroppspresset som jeg egentlig bare vil jobbe mot.”

Uttalt av samme frue som alltid svarer at hun bruker størrelse XS/34 i kommentarfeltet sitt. Og som igjen publiserte bilde av seg selv i sexy undertøy fire dager etter fødsel to år senere. På tross av at hun angret etter første gang. For alt vi vet kan disse bildene også være redigerte. Bare nevner det.

“Jeg gjennomgår alle rutiner på bloggen og alle kommersielle samarbeid for å tydeliggjøre ovenfor dere hva slags rolle jeg har i dem.”

Vel, Forbrukerombudet sitt tilsyn i midten av november viste at frua bryter markedsføringsloven og nå risikerer sanksjoner.

Håper dere har en fin helg 😘

❤️ Vicky

66 thoughts on “BILDEREDIGERINGSJUKS

 1. Er ikke dette veldig gammelt nytt? Disse bildene må jo være flere år gamle…? Eller holder de på enda? Jeg er imot bildejuks altså men dette har de vel allerede fått pepper for og beklaget.
  Ellers tommel opp x100 til denne bloggen, dere er best ❤️

  1. Som det står i innlegget er det snart tre år siden det ble oppdaget. Om de holder på enda vet vi ikke da det ikke lenger er mulig å sjekke. Stemmer at de har fått pepper og kommet med en slags beklagelse på det. Selv kom jeg over linken for noen måneder siden og syns det var interessant å se hva det faktisk dreide seg om. Tusen takk ❤️

 2. Husker jeg bare leste om denne saken på diverse aviser, men jeg lurte alltid på; hvordan fant de egentlig ut av dette? Sånn som bildene på linken her, hvordan er det mulig å vite at et bilde har blitt redigert og nøyaktig hvordan? I noen tilfeller er set jo såklart skikkelig obvious, men sånn som her er det jo noen ganger innmari mye små detaljer- hvordan finner man liksom ut av det? Haha

  1. Etter hva jeg har forstått var det mulig å få tak i originalbildet tidligere og sammenligne det med det retusjerte. Jeg er ikke så teknisk av meg og vet ikke helt eksakt hvordan dette foregår, men kanskje noen andre har en god forklaring? 😊

 3. 👏🏾👏🏾👏🏾😙
  Tips: kom til å tenke på dette med haircaretablettene til sophie elise. 5 cm. i måneden er 60 cm. i året. På de rundt to årene hun har gått på tablettene burde håret ha vokst 120 cm., pluss 20-30 cm. fra før = 150 cm. hår, altså skulle håret hennes nå vært like langt som henne selv 😂 Det er jo så komisk at det blir absurd, når en faktisk går bloggerne litt etter i sømmene. Dette er jo for det første veldig uærlig markedsføring av et (slags?) legemiddel fra en shady bedrift rettet mot unge lesere. Er dette lovlig? Er det lovlig å skrive at tablettene gjør at håret vokser 60 cm. i året når det åpenbart er løgn?

  Noe annet som er lol er at hun reklamerer for tablettene iført parykk (altså…), at hun i et “hverdagsinnlegg” mellom to haircarereklamer skriver at “håret mitt har vært helt jævlig i flere måneder” (herre….) og at hun mener håret hennes bare vokser 1 cm i måneden fordi det er så skadet (alles hår vokser omtrent 1 cm i måneden…)

  1. 😘 60 cm i ÅRET sier du?!? Dette høres ut som noe jeg må kjøpe 😂 Haha, moro at håret skulle vært like langt som henne selv. Vi må se litt nærmere på dette 🤔

  2. Prøvde skinrepair tablettene etter at sophie elise og andre bloggere hadde skrevet så mye positivt om dem. Gikk på dem i 4 måneder uten å merke en eneste forskjell. Så er bra sikker på at alt de reklamerer for fra dette firmaet er bare lureri.
   Tror det hadde vært en ide om dere sjekket ut dette firmaet som står bak. Når jeg skulle avbryte mitt abonnement på tablettene sto det på et ark jeg fikk med tablettene at det bare var å gå inn på nettsiden for å avbryte det. Gikk gjennom hele nettsiden og fant ikke en eneste plass der du kunne avbryte, eller om hvordan du skulle gjøre det. Så måtte til slutt bare sende mail og fikk heldigvis kvittet meg med tablettene. Synes det er ganske shady at det ikke står noe om det på nettsiden..

 4. Dette er lenge siden, gammelt nytt. Skjønner at dere ikke er så veldig fan av frua, men dette syntes jeg var å grave i gamle sår (eller hvordan man sier det). Så og si ALLE jenter redigerer seg selv. Snapfilter, filter, photoshop osv. Er så lett å hate på alle andre som gjør det, når jeg er sikker på at de fleste her inne foretar en eller annen form for “redigering” før man poster profilbilde etc.. Samtidig; den photoshoppen på de bildene hadde ingen trengt, frua er petite nok fra før 😛

  1. Det er stoor forskjell på å endre på “skjønnhetsfeil” (som det idiotisk nok kalles), glatte ut hud osv. og å redigere seg fra veldig tynn til mager. Det viser veldig godt hva som ønskes å formidle, hvilket uttrykk som skal frem, og det er det som er skummelt med den bloggen. Jeg synes det er bra at det taes opp jeg, for det første som en påminner til alle (særlig unge som trenger det mest, og som kanskje er for unge til å huske avisoppslagene) om at det meste en ser på blogg og instagram er falskt, tilogmed caroline 30 i telemark, liksom. For det andre er jeg ikke overbevist om at jukset er sluttet. Tidligere ble det oppdaget ved at litt datakyndige kunne klikke seg inn på hvert enkelt innlegg, og se hvert enkelt bilde både i redigert og uredigert stand. Etter avsløringene stengte cbe for denne muligheten, altså kan man ikke lenger finne bevis for det, og hun kan holde på som hun vil. Hun har to døtre, har selv hatt spiseforstyrrelser og er brukt som inspo på pro anorexia- nettsteder – det er faktum. At hun da fortsetter er for meg ufattelig. Ved å redigere bildene av seg selv sier hun flere ting: kropp er til for å beskues, kropp er best som veldig tynn, det er ok å skape UOPPNÅELIGE idealer for små jenter ved å polere på egen fasade for egen vinning og at ikke engang hennes egen superslanke kropp er tynn nok.

   1. Ja, eg har hørt om bilderedigeringa til frua før, men aldri sett det «live». Så ikkje gammalt nytt for meg 😉 MEN er ikkje alle som redigera bilda sine. Bortkasta tid spørr du meg 🙊🙊Forstår godt at frua bidreg til eit forvrengt bilde av korleis kroppen skal sjå ut. Ved å eksponere seg sjølv igjennom ein blogg har eg forstått at ein blir meget sjølvoppteken

  2. Det er lenge siden, men bildene vil nok være nye for alle som ikke har sett de på Kvinneguiden tidligere 😊Selv syns jeg dette var veldig interessant da jeg først så de. Innlegget med beklagelsen er også gammelt, men det er jo spesielt å se hva hun skrev da i forhold til hvordan hun har drevet bloggen i ettertid.

  3. Jeg synes det er urtrist hvis det er en utbredt “sannhet” at “alle” redigerer seg. Hvis det stemmer så betyr jo det at jenter sitter med sitt mest kritiske blikk og redigerer på bilder av seg selv. Konklusjonen er jo da at man ikke er bra nok som man er, vi får en generasjon av jenter med lav selvtillit. Samtidig får man en vond sirkel hvor alle redigerer seg og ingen bryter ut av mønsteret.

   Jeg er i førtiåra og kan med hånda på hjertet si at mine venner på Facebook og Instagram ikke bruker tid på dette.

   Det er dere som selv kan bestemme dere for å favne om det naturlige. Påfallende også hvordan du gjerne forsvarer fotballfrue. Spør deg selv i hvor stor grad du er påvirket av hennes blogg og idealer.

 5. Interessant å se hva frua gjorde! Og at hun måtte drives fra skanse til skanse før hun innrømmet jukset. Er vel ingen grunn til å tro at hun har blitt så mye mindre selvopptatt og forfengelig? Eller mer ærlig? Jeg har iallfall mistet trua på henne.
  Tipper denne type redigering er utbredt blant denne type bloggere. Takk for enlightening, dere er best!

 6. Wow, så bra! Takk for at dere deler! Og til dere som sier det er gammelt nytt? Det er ikke det for alle, selv om det er lenge siden. Veldig, veldig viktig å vise. Elsker denne bloggen 🙌🏻

 7. Søsteren min kjenner kusina til frua, og hun sa hun hadde tatt tarmskylling og brukt shapingtruser før hun tok det “fødselsbilde”. Kanskje noe som er verdt å nevne istedenfor å dra “jeg er naturlig tynn”-linja hver gang?

   1. Hahaha ja, for det beste jeg vet er å legge ut kommentarer på blogger der jeg lyver. Tok meg der altså! Gir meg en syk glede

   2. Haha, lars-kristian er både åge, mie og mette? 😂 Samt irritert på thin/”fit”shaming under her..

 8. Kan vi snakke om hvordan raw hele tiden har et behov for å henge ut folk på snapchat med snikbilder/filmer osv?:-/// Sykt happy for at jeg ikke tar samme buss/trikk som han slik at jeg slipper å få kommentarer bredt ut for alle på storyen hans om mine klær eller væremåte. Samme idag hvor han la ut bilde av unge ferrari og karpe, og bare må kommentere de bittert. Teit og flaut

  1. Det ble aldri vist hvor omfattende bilderedigeringsjukset faktisk var. Første gang jeg så på disse lenkene satt jeg bare og måpte.
   Media fikk det til å virke som det var snakk om noen få bilder, og ikke kontinuerlig redigering for å få armene til å se syltynne ut.

 9. Godt jobbet🙌🏻👍🏻😄. Greit at det er gammal nytt men det ble veldig bagatellisert og gjort mindre en det var den gangen. Og siden de har blokket muligheten for å sjekke det er det ikke mulig å vite om de gjør det fremdeles. Da må vi bare ta deres ord på at de har sluttet og det er ikke noe jeg sluker rått for å si det mildt😉

 10. Jeg Googlet litt. Hun fikk massiv kritikk etter noen bikinibilder. Den gang, svart hun at hun tok seg nær av det, for hun viste hvordan det var å leve med spiseforstyrrelser. Noe hun hadde som ung. Senere sier hennes mann: hun har aldri vært syk av spiseforstyrrelse.
  Når du fronter å ha minst str på klær, vise den flateste mage etter fødsel, fikse på bilder, for å gjøre deg tynnere..når du som 30 åring er tynnere enn de fleste….jeg skal ikke si hva det er, men helt normalt er det ikke.
  Jeg har selv gått gravid, det har pumpet ut to barn. Det er så mye rart inni der, etter et svangerskap,og fødsel at uten redigering , så er du ikke flat og magen ser og kjennes veltrent ut. Du trenger ikke være jordmor eller lege, for å vite det. Fedre og ektemenn vet også det, å tru hva de har sett.
  I hennes forvrengte bilde av kropp i alder av 30 år. Ja, hun kan fuske med bilder, spise lite, bli som et strek. Ingen bryr seg ? Ikke voksne damer, men hun har fjortisser som følger henne. Hun er ikke et eksempel å følge når det kommer til kropp.

  1. For meg høres det ut som disse spiseforstyrrelsene var noe som hun kom på at hun hadde hatt etter kritikken for bikinibildene. Så hadde hun det plutselig ikke likevel 🙈 Takk for interessant kommentar 😘

 11. At det fremstår som «gammelt nytt» for enkelte, forstår jeg. Saken er jo at hun løy om redigering, benektet hver gang lesere spurte og når det ble avslørt, ja, da skyldte hun på leserne.

 12. Det går en rød linje gjennom hele fru Berg Eriksens karriere som blogger. En ildrød linje som roper ut “Løgn og bedrag”. Hun er blitt fersket så mange ganger i å lyve – men ikke én eneste gang har hun kommet med en uforbeholden beklagelse. Den ene bortforklaringen jager den neste, og ingen av dem henger på greip. Det er alltid noen andre som er skyld.

  Berg Eriksens “forklaring” på hvorfor hun redigerte – til dels hårreisende mye i visse tilfeller – bildene forklarer på ingen måte hvordan hun i samme håndvending gang på gang kunne bastant hevde i eget kommentarfelt at “Nei, jeg redigerer ikke bildene av meg foruten kanskje litt lys og skygge”. Hun satt faktisk i årevis og løy leserne sine rett opp i ansiktet med en Trumpsk frekkhet. Og så skal alt liksom glemmes fordi “hun hadde en dårlig dag”?!? Hvis hun tror at alle andre er like blottet for moralsk gangsyn og intellektuell kapasitet, så bør hun sporenstreks stikke fingeren i jorda.

  Og la oss heller ikke glemme det utstrakte kommentarfusket Berg Eriksen bedrev – også i årevis. Nok en gang var det noen andre som ble klandret for det – til tross for at Berg Eriksens forklaringer endret seg fra “Visste om det” til “Visste overhodet ikke om det” i løpet av en måned. Og gjerne alt ettersom hva som gagnet henne der og da. I tillegg har det jo i ettertid kommet frem at dette fusket var adskillig mer omfattende enn hva Berg Eriksen gjerne ønsker å narre folk til å tro.

  Videre viser jo FOs siste kontroll at Berg Eriksen overhodet ikke har sitt på det tørre hva merking av reklame angår – til tross for hennes og gemalens iherdige påstander om noe annet og angivelige “konstant dialog med FO”.

  Beklageligvis for Berg Eriksen har hun forspilt mer eller mindre samtlige muligheter til å komme med en uforbeholden unnskyldning som faktisk blir trodd. Er det nemlig noe årelangt løgn og bedrag har medført seg, så er det tap av troverdighet.

  1. 👏 Applaus Tomme tideverv. Du har skjønt hva problemet er og hvorfor det ikke går ut på dato med det første. Fotballfrues løgn etter løgn samt totale ansvarsfraskrivelse gjør at det fortsatt er aktuelt. Det er ikke noen få bilderederinger/falske kommentarer/påståtte korrekt merkede reklameinnlegg i et anfall av frustrasjon. Det er løgn som gjennomsyrer hele bloggen og det er ingen grunn til å tro hun har sluttet med å holde leserne sine for narr.

   Løgnene blir ekstra alvorlige når de øker kroppspresset over for unge, gravide og kvinner i barsel og er direkte ulovlige (reklamemerking).

 13. Totalt utenfor tema her men bare må nevnes siden jeg irriterer meg GRØNN over det!

  Jeg haaaater når ca ALLE bloggere skrive «lille meg». Lille meg hva??? De skal fremstå så søte og uskyldige. Sorry meg men ca halvparten av jenter i norge er enten lile høye eller lavere! Du er ikke så stakkarslig liten som du påpeker!

  Fjoooh! Deilig å få tømt litt frustrasjon.

 14. Oser narsissisme av det paret lang vei! De synes nok de er det herligste paret i vårt langsstrakte land! Hele bloggen er en parodi, en vits, en harry-reklame blogg. At folk tror hun er en søt, liten, venninne som gir de tips og råd er beyond! De er kyniske. De selger ungene sine. Og de fremmer et særdeles usunt kroppssyn.
  Når førstemann blir født, er mors største fokus å vise seg frem på lekre undertøysbilder. Har selv vært innlagt for alvorlig spiseforstyrrelse. Og samtlige av de sykeste følger den bloggen slavisk. Hele driten burde legges ned!

  1. Det er ikke CBE sin feil at noen sliter med spiseforstyrrelser, hun (og andre bloggere kan ikke ta ansvar for andres liv) slik mange mener at de burde gjøre. Man må begynne å ta ansvar selv, slutte å lese blogger og innse at det er mye juks og fanteri. Det er så mye fit og thinshaming at jeg blir helt matt. Hadde CBE vært “fyldig” eller whatever hadde hun blitt hyllet opp i skyene.

   1. Du tar veldig feil. Hun har et STORT ansvar! Derfor gikk samtlige eksperter, med Finn Skårderud i spissen, ut å advarte mot den bloggen. Hva ville hun åpnå med å redigere seg tynnere under graviditeten tror du? Og undertøysbilde dager etter fødselen? Kunne fortsatt i all evighet med eksempler! Hun har selv et meget forstyrret bilde av kropp og mat. Og hun er livsfarlig for sårbare jenter.

 15. Tenk så klient det må være å være gjest hos henne… så på snap da de hadde lutefiskaften og vennene deres måtte vente med å sette seg til de var ferdig å ta bilder, snap og alt det der😂

 16. Jeg fant denne bloggen i går. Og det er jeg glad for. Tusen takk for at dere deler. Det er godt skrevne innlegg. Ikke at jeg er noen ekspert,men det er skrevet nokså konkret,nyansert,kritisk og essensen blir formidlet med en liten snert. Det er bra at noen har mot til å ta litt pulsen på stemningen hos de vellykkede toppbloggerne. Jeg vil påstå at jeg er tilfreds med meg og mitt,men jeg må innrømme at jeg på dårlige dager har et ekstra negativt skråblikk på omverden,slik som de fleste andre. Dette ekteparet er det minst sympatiske og sjarmerende jeg vet om. Disse sakene burde aldri blitt dysset ned. Men aller værst er eksponeringen av barna. Fy f..

  Fortsett det gode arbeidet! Dere har en ny leser her inne 😊

  1. Velkommen som ny leser Nina 😊 Og tusen tusen takk for alle gode ord og skryt, det varmer hjertet vårt ❤️😘

 17. CBE, som en stor blogger, har utvilsomt et samfunnsansvar. Men det er åpenbart viktigere for henne å fremstå som tynn tynn tynnest enn å ikke bidra til dårlig psykisk helse hos usikre ungjenter. Jeg lurer på hvordan det blir for de to døtrene å vokse opp stivpyntet i rampelyset i det perfekte huset med den superperfekte moren. På meg virker hun intet mindre enn narcissistisk, og det er over min fatteevne at folk gidder å lese bloggen hennes.
  Jeg synes egentlig ikke man skal uttale seg offentlig om andre slik jeg nå gjør. Men samtidig mener jeg at CBE er (en del av) et stort samfunnsproblem. Derfor gjør jeg det.

  1. Syns det du skriver er helt innafor 👏 Jeg tør ikke engang å tenke på hvordan oppveksten vil bli for døtrene om bloggen fortsetter med all denne perfeksjonismen 🙈

  2. Enig i alt du skriver her. Hun er en stor del av et enda større samfunnsproblem – og bør være seg dette ansvaret bevisst.

 18. Det skumle her er jo at hun faktisk redigerte seg tynnere som gravid… Som om den lille kulen på magen ikke var liten nok fra før. Stakkars dame (og de uskyldige barna), det er jo veldig tydelig nå at hun virkelig må ha gjort det hun kunne for å holde seg så slank som mulig under svangerskapet 😔

 19. Så bra dere ikke lar denne saken hvile. Det er IKKE gammelt grums. De fortsetter å fremme kroppspress og et ekstremt forbruk, i tillegg til å selge avkommets barndom til høystbydende. Er heller ikke i tvil om at de fortsatt skriver egne kommentarer, at de redigerer bilder er det heller ingen tvil om. Eneste forskjellen fra før er at de har fjernet muligheten til å ettergå dette. Ja, jeg deler bekymringen over de to små prinsessene som må vokse opp i dette rosa plastslottet, til allmen beskuelse. Synes synd på dem.

  1. Tusen takk til deg og alle dere andre som er helt enig i at dette ikke er en gammel sak vi bør være ferdige med ❤️

 20. Hva syntes dere om at pierre og isabell later som om de ikke er sammen, prøver å lure produksjonen ved at pierre ikke legger ut bilder i dubai, for at de skal være med på PH?

 21. Fantastisk blogg og et veldig godt innlegg.

  Jeg er så oppgitt over frua og alt hun representerer. Eksponeringen av barna er ille, det helt enorme forbruket likeså, og så irriterer jeg meg grønn og blå over at en person er så lite engasjert i annet enn seg og sitt, og som er så lite oppdatert på noe som helst (ikke en gang på TV-serier, film, musikk, litteratur, mote – for nei, “mote” handler ikke om å klikke hjem i hytt og gevær, men om personlig stil og stadig mer om gjenbruk) kalles for en influencer. Hvordan tenker hun nytt? Hva inspirerer hun til? Utover eget utseende og forming av kroppen/trening har jeg ikke inntrykk av at hun har en eneste interesse?

  Personlig er jeg mest provosert over kroppsfokuset. Basert på utsagn om spiseforstyrrelser og et anstrengt forhold til kropp er hun så veldig klar over vondt det gjør å sammenligne seg med hva man finner på nettet. At hun redigerte/eventuelt redigerer bilder er jo bare bevis på at hun har kjent dette presset selv og likevel fortsetter hun å bidra til at det vokser seg sterkere. At en person som selv har hatt et anstrengt forholdt til kroppen sin legger ut de post-graviditetsbildene er jo nesten ondskapsfullt. I det minste er det narsissistisk. Hun vet det skader andre, har selv kjent på det, kanskje mer enn de fleste – og så fortsetter hun og fortsetter hun.

  Trosser Sunn Fornuft-plakaten gjør hun også. Pulsklokker md forbrente kalorier og bilder med bar mage og “XS XS XS, alltid XS!” At hun mener det ikke er “farlig” antar jeg, basert på hennes historie med anstrengt forhold til kropp, bare er løgn. Og hvorfor kan hun ikke bare stole på eksperter som mener at dette potensielt kan være triggende for andre? Er det viktigere at ingen bommer på størrelsen når de klikker hjem en kjole? Send den tilbake, da.
  (Og at man bruker hennes redigerte kropp som målestokk er jo uansett misvisende, kan hun ikke bare skrive at man skal kjøpe den størrelsen man vanligvis bruker, gå opp eller ned en)?

  Synes også hun fint kunne skrevet noe om lavkarbo. Det er tydelig at hun har innsett at sukker likevel ikke er gift, og at barna hennes får spise normalt (de uttalte før de ble foreldre at barna ikke skulle få karbohydrater). Innlegg med Dr Hexeberg på bloggen var skremmende bastante, men heller enn å ta ansvar og faktisk klargjøre at der tok vi faktisk feil, dere, kroppen trenger en søtpotet og brødskive, ingen dauer av en marshmallow dyppet i sjokolade og sukkertøystang fra Nille – osv så har de bare latt det fase ut i kulissene og uttalt at de spiser “moderat”. Hvorfor kan hun ikke skrive om dette på en ansvarsfull måte etter først å ha ledet leserne sine på ekstremt ville veier? Innrømme at hun uttalte seg om noe hun ikke kunne noe om, og at hun var altfor påståelig? Kan hun liksom aldri ta feil? Er hennes stolthet alltid viktigst?

  Hun inspirerer ikke til annet enn narsissisme, og jeg kjenner at jeg blir så provosert av at vi i snart 2018 fremdeles tillater en som tilsynelatende lever i 1997 å ha så mye makt. For hun har jo det, hun tjener seg rik – også på sine egne barn. Ansiktene er mer skjult (frem til de siste dagene), og det er jo et tegn på at hun vet det er galt. Og likevel fortsetter hun? Det gjør det jo enda verre. Hadde hun enda vært så dum at hun ikke forsto hvor seriøst den eksponeringen er, men fortsatt som før, kunne man nesten forstått litt, men hun har tydeligvis tatt det innover seg til en viss grad – for så å ta en bevisst avgjørelse om å fortsette. Jeg fatter det ikke. Dette er barna hennes?

  Jeg elsker denne bloggen. Dere utgjør en viktig forskjell og jeg håper dere vinner priser på Vixen og at vi snart ser en endring i fokus. Jeg stiller vel frua mer til ansvar enn andre fordi hun faktisk er over tretti år (et par år eldre enn meg og jeg anser meg selv som voksen) og har to barn.

  Takk for flott innlegg.

  Hilsen Gry

  1. Tusen hjertlig takk for masse herlig skryt og for at du tok deg tid til å skrive denne lange kommentaren ❤️ Du har utrolig mange gode poeng her og jeg er helt enig med deg i de alle 😘

   1. Som jeg heier på dere, Vicky og Adina!

    Kort oppsummert ville jeg vil si at frua vet nøyaktig hva hun drev og driver med (redigerte (redigerer, hvem veit) seg tynnere fordi hun selv var et offer for det forskrudde synet samfunnet har på kropp OG fortsetter å eksponere detaljer om barna som burde vært private og bilder som gjør at jeg veldig enkelt ville gjenkjent eldstemann på gata).

    Det siste vi trenger er et forbilde som fremdeles, i denne sårbarhetens og ærlighetens tid, fremmer perfeksjon som om vi befant oss på nittitallet. For ikke å snakke om den selvpåførte tidsklemma. Jeg var en gang sykemeldt i nesten tre måneder og hadde til slutt et helt absurd syn på tid, bare det å gå på butikken eller andre ting jeg gjør uten å tenke meg om ble liksom et lite prosjekt. Noe som måtte “ferdigstilles”, for å bruke et fruisk ord.

    Leser folk fordi de lar seg inspirere av et bord hun har dekket etter inspirasjon fra Pinterest, med et høyt budsjett og med timevis til disposisjon? Virkelig? Eller klikker man seg inn for å fundere litt på hvorvidt hun ler av de som følger med på skuespillet hennes eller om hun faktisk selv tror at hun er en “influenser”?

    Føles det liksom ikke litt som om hun beveger seg i motsatt retning av resten av verden?

    Beklager at jeg spammer dere, blir bare så oppgitt.

    Hurra for bloggomtoppbloggere!

 22. Om dere ser på parisbildet av fotballfrue fra 18.oktober på insta, ser det ikke VELDIG ut som om hun har redigert inn den lille åpningen i korsryggen? Ser veldig hvitt ut, og om du ser linja opp fra rumpa går den mere rett opp, og ser ikke ut som om den skal strene innover og treffe linja fra ryggen.

  1. Jeg er veeeldig dårlig på å se sånt, men enig i det du sier om at man skulle tro linja opp fra rumpa skulle truffet et annet sted 🤔 Bra observert! Det er jo virkelig helt vilt om de fortsatt holder på å redigere frua slankere 😤

Leave a Reply