BILDEREDIGERINGSJUKS

Hei alle sammen 🌸

Siden jeg har sovet så og si hele dagen og våknet først da det var mørkt ute igjen kjører vi litt lett lørdagsunderholdning på bloggen i dag. Noen vil kanskje spørre hvordan man kan kalle bilderedigeringsjuks for underholdning, men linken jeg nå skal presentere inneholder slike bevegelige bilder hvor man på noen av de må følge godt med for å se hvor det er redigert. Litt som en sånn “finn fem feil”-oppgave der altså.

All kred for dette går til Asti på Kvinneguiden som er helt utrolig god på å lete frem dokumentasjon og lage imgur av det hun finner 👏 

HER er linken hvor hun gjennom 35 bilder viser hvordan Fotballfrue tidligere redigerte seg selv tynnere og hva frua svarte i kommentarfeltet da leserne spurte om det.

Siste bilde fra Asti viser noe av beklagelsen som frua til slutt kom med på bloggen. Jeg ser av datoen at hun trengte hele tre uker på å formulere en beklagelse. Jeg fulgte linken og har nå lest gjennom det tre år gamle innlegget. Der fant jeg mye interessant, og jeg vil gjerne dele noen sitater med dere.

“Ja, jeg har retusjert noen bilder av meg selv.”

For meg ser det ut som det er mer enn noen og at det ofte er bittesmå unødvendige retusjeringer som har blitt gjort.

“Jeg innser hva slags signaler det sender til andre jenter, og jeg ønsker ikke bidra til det kroppspresset som jeg egentlig bare vil jobbe mot.”

Uttalt av samme frue som alltid svarer at hun bruker størrelse XS/34 i kommentarfeltet sitt. Og som igjen publiserte bilde av seg selv i sexy undertøy fire dager etter fødsel to år senere. På tross av at hun angret etter første gang. For alt vi vet kan disse bildene også være redigerte. Bare nevner det.

“Jeg gjennomgår alle rutiner på bloggen og alle kommersielle samarbeid for å tydeliggjøre ovenfor dere hva slags rolle jeg har i dem.”

Vel, Forbrukerombudet sitt tilsyn i midten av november viste at frua bryter markedsføringsloven og nå risikerer sanksjoner.

Håper dere har en fin helg 😘

❤️ Vicky