DET DERE LURER PÅ

Hei alle sammen 🌸

Dere lesere har vært flinke til å kommentere, spørre og tipse oss om hva som skjer med det hemmelige forholdet til Isabel S. Raad og Pierre Louis de siste dagene. Vi har egentlig sagt at vi nå har bevist dette så mange ganger at vi er ferdig med saken. Meeen, siden dere er så opptatt av dette og vi gjerne vil gi dere fine lesere det dere vil ha så får vi vel skrive litt om det likevel. Adina er opptatt i kveld, så jeg er så heldig å få ta en for laget.

Frøkna er altså på sin andre sponsede tur til Dubai med “søskenbarnet” sitt. Mange har lurt på hvem hun faktisk reiser med da vi ikke har sett snurten av reisefølget. Jeg kom over følgende på frøkna sin snapchat i dag:(Skjermdump isabelsraad på snapchat)

Endelig skulle hun svare. Jeg trodde hun skulle svare søskenbarnet igjen, men der tok jeg feil:(Skjermdump sraad.blogg.no)

Neida, så… Lure folk inn på bloggen for å lese at hun ikke ønsker å kommentere det. Da vet vi at hun løy da hun svarte søskenbarnet tidligere. Jeg som mener å huske hun selv skrev et innlegg med tittelen “Jævla løgner” myntet på oss. Hvem er det egentlig som lyver her? Jeg bare spør.

Pierre har hatt flere glipper på sin snapchat som han prøver å holde i gang selv om han ikke kan snappe noe fra Dubai. På bildet til venstre vises det først at det er fire dager siden det ble tatt.  Så oppdager Pierre feilen og kjører bildet gjennom en app som gjør at det ser ut som det er tatt i nåtid til høyre:

(Skjermdumper Pierre Louis Snapchat)

Vi kan altså gå ut fra at ingenting av det han legger ut er nytt.

I dag kom nyheten vi så lenge har ventet på, eller julekalenderen som frøkna kalte det i sin video. De skal begge være med i Paradise Hotel 2018 og TV3 har lagt ut åtte “legender” vi kan stemme frem til og med julaften. Dette var noe veldig forvirrende greier. Jeg trodde først at den som vant avstemmingen skulle få være med, men det viser seg altså at alle skal være med. Den gutten og jenta som får flest stemmer sjekker inn fra start. Håper jeg har forstått det riktig nå.

Pierre ble litt ivrig da han tok en screenshot fra tv3.no og la ut nyheten. Der kunne vi se at mobiloperatøren var Etisalat som er en av de største nede i Dubai. Dette måtte han selvsagt slette og legge ut på nytt uten mobiloperatør. Klokken på mobilen hans var også i samme tidssone som Dubai da bildet ble lagt ut:(Skjermdumper pi3rreh på snapchat)

Jeg har ikke fulgt med på Paradise mens disse to luringene var med, og det kan kanskje være noe av årsaken til at dette i utgangspunktet ikke interesserer meg. I tillegg til det jeg nevnte innledningsvis med at vi har avslørt forholdet en del ganger allerede. Jeg fant frem et lite utvalg til dere:

* I begynnelsen av november viste vi at Pierre var på hotellet frøkna sjekket inn på for å “ta igjen litt jobb.”

* I begynnelsen av oktober kunne vi melde om at frøkna og Pierre ble observert gjennom lamellene på leiligheten hun da bodde i. Neste dag ble de observert på vei hjem fra Coop Mega og den lokale pizzasjappa. De la også ut bilde av samme pizza.

* I juli var det mye spekulasjoner da de to var på Rhodos samtidig etter mye drama. Først viste vi bilder av at de hang sammen på fest. Kort tid etterpå kom bildet hvor Pierre holder rundt frøkna på stranda.

Juli, august, september, oktober, november, i dag begynte desember. Det er ganske lang tid å skjule et forhold samtidig som man produserer clickbaits om det på løpende bånd. Og jeg har fortsatt ikke glemt at frøkna kalte oss tragiske. Bare nevner det.

Nå som jeg har svart på det dere lurer på har jeg selv et par ting jeg lurer på. En del av konseptet til Paradise Hotel er at deltagerne er single. Kan det være derfor de har holdt forholdet hemmelig så lenge? Da vil jeg kanskje anbefale de som velger ut deltagere å sjekke ut bloggen vår. Eller holder de det hemmelig av den enkle grunn at frøkna trenger clickbaitsene rundt dette for å få nok klikk til å holde seg på topplisten? Det virker veldig slitsomt å skulle skjule kjærligheten sin sånn, men kanskje pengene er viktigst?

Etter hva jeg har forstått er premien om man vinner Paradise Hotel 500.000 kr, eller 250.000 om man deler det med partneren. Dersom turtelduene vinner etter oppholdet på to måneder har de en månedslønn på 125.000 kr hver. En liten nedgang i lønn for frøkna der altså.

❤️ Vicky