DET DERE LURER PÅ

Hei alle sammen 🌸

Dere lesere har vært flinke til å kommentere, spørre og tipse oss om hva som skjer med det hemmelige forholdet til Isabel S. Raad og Pierre Louis de siste dagene. Vi har egentlig sagt at vi nå har bevist dette så mange ganger at vi er ferdig med saken. Meeen, siden dere er så opptatt av dette og vi gjerne vil gi dere fine lesere det dere vil ha så får vi vel skrive litt om det likevel. Adina er opptatt i kveld, så jeg er så heldig å få ta en for laget.

Frøkna er altså på sin andre sponsede tur til Dubai med “søskenbarnet” sitt. Mange har lurt på hvem hun faktisk reiser med da vi ikke har sett snurten av reisefølget. Jeg kom over følgende på frøkna sin snapchat i dag:(Skjermdump isabelsraad på snapchat)

Endelig skulle hun svare. Jeg trodde hun skulle svare søskenbarnet igjen, men der tok jeg feil:(Skjermdump sraad.blogg.no)

Neida, så… Lure folk inn på bloggen for å lese at hun ikke ønsker å kommentere det. Da vet vi at hun løy da hun svarte søskenbarnet tidligere. Jeg som mener å huske hun selv skrev et innlegg med tittelen “Jævla løgner” myntet på oss. Hvem er det egentlig som lyver her? Jeg bare spør.

Pierre har hatt flere glipper på sin snapchat som han prøver å holde i gang selv om han ikke kan snappe noe fra Dubai. På bildet til venstre vises det først at det er fire dager siden det ble tatt.  Så oppdager Pierre feilen og kjører bildet gjennom en app som gjør at det ser ut som det er tatt i nåtid til høyre:

(Skjermdumper Pierre Louis Snapchat)

Vi kan altså gå ut fra at ingenting av det han legger ut er nytt.

I dag kom nyheten vi så lenge har ventet på, eller julekalenderen som frøkna kalte det i sin video. De skal begge være med i Paradise Hotel 2018 og TV3 har lagt ut åtte “legender” vi kan stemme frem til og med julaften. Dette var noe veldig forvirrende greier. Jeg trodde først at den som vant avstemmingen skulle få være med, men det viser seg altså at alle skal være med. Den gutten og jenta som får flest stemmer sjekker inn fra start. Håper jeg har forstått det riktig nå.

Pierre ble litt ivrig da han tok en screenshot fra tv3.no og la ut nyheten. Der kunne vi se at mobiloperatøren var Etisalat som er en av de største nede i Dubai. Dette måtte han selvsagt slette og legge ut på nytt uten mobiloperatør. Klokken på mobilen hans var også i samme tidssone som Dubai da bildet ble lagt ut:(Skjermdumper pi3rreh på snapchat)

Jeg har ikke fulgt med på Paradise mens disse to luringene var med, og det kan kanskje være noe av årsaken til at dette i utgangspunktet ikke interesserer meg. I tillegg til det jeg nevnte innledningsvis med at vi har avslørt forholdet en del ganger allerede. Jeg fant frem et lite utvalg til dere:

* I begynnelsen av november viste vi at Pierre var på hotellet frøkna sjekket inn på for å “ta igjen litt jobb.”

* I begynnelsen av oktober kunne vi melde om at frøkna og Pierre ble observert gjennom lamellene på leiligheten hun da bodde i. Neste dag ble de observert på vei hjem fra Coop Mega og den lokale pizzasjappa. De la også ut bilde av samme pizza.

* I juli var det mye spekulasjoner da de to var på Rhodos samtidig etter mye drama. Først viste vi bilder av at de hang sammen på fest. Kort tid etterpå kom bildet hvor Pierre holder rundt frøkna på stranda.

Juli, august, september, oktober, november, i dag begynte desember. Det er ganske lang tid å skjule et forhold samtidig som man produserer clickbaits om det på løpende bånd. Og jeg har fortsatt ikke glemt at frøkna kalte oss tragiske. Bare nevner det.

Nå som jeg har svart på det dere lurer på har jeg selv et par ting jeg lurer på. En del av konseptet til Paradise Hotel er at deltagerne er single. Kan det være derfor de har holdt forholdet hemmelig så lenge? Da vil jeg kanskje anbefale de som velger ut deltagere å sjekke ut bloggen vår. Eller holder de det hemmelig av den enkle grunn at frøkna trenger clickbaitsene rundt dette for å få nok klikk til å holde seg på topplisten? Det virker veldig slitsomt å skulle skjule kjærligheten sin sånn, men kanskje pengene er viktigst?

Etter hva jeg har forstått er premien om man vinner Paradise Hotel 500.000 kr, eller 250.000 om man deler det med partneren. Dersom turtelduene vinner etter oppholdet på to måneder har de en månedslønn på 125.000 kr hver. En liten nedgang i lønn for frøkna der altså.

❤️ Vicky

61 thoughts on “DET DERE LURER PÅ

 1. Elsk på dere, min nye favorittblogg ❤️ Digger hvordan dere buster P og frøkna igjen og igjen oooog igjen 😂

 2. Jeg ELSKER denne bloggen og lest denne siden dere startet opp❤️

  Men jeg er litt enige med dere, vi vet at de er sammen. De vil at vi skal spekulere for å få klikk. Jeg er lei av å lese om disse to hele tiden, kan ikke skjønne at det er så spennende. Men det er min mening! Som sagt, digger dere☺️ Fortsett den gode jobben dere gjør!❤️

  1. Ååå tusen takk snille du ❤️ Så hyggelig å høre at du har vært med siden starten 😍 Bra jeg ikke er den eneste som er lei og tenker sånn 😁

 3. Dette er nødt til å være tidenes mest morsomste forhold.
  Hele forholdet startet med at frøkna plukker opp/stjeler restene fra venninna si, pangstart på bloggkarrieren på grunn av dette.
  Fortsetter karrieren med ren juggel, blir spurt om å være med i bloggerne men takker fint nei fordi det ikke var «godt nok betalt».
  Det blir brudd og de velger å shame hverandre gjennom hver sin SoMe-kanaler.
  P gjør det slutt for å være med i svenske PH, han blir sendt ut relativt fort hvor han da løper tilbake til norske PH for å bygge på «cv’en».
  Frøkna blir også med for hun er vel livredd for at P vil gjøre noe koseri på norsk TV uten at det er henne som er mottaker av denne kosen.
  Altså… Jeg skjønner det virkelig ikke. Tenk å la seg latterliggjøre så sinnsykt mye? Det er helt sykt hva PR gjør med et menneske 😳
  Jeg er så takknemlig for at jeg enda har privatlivet i behold og for at andre mennesker setter seg i rollen som underholdning.

  Nok en gang. Tusen hjertelig takk for skriveriet deres og den nydelige humoren dere smører det inn med! Det er en fryd for øynene å lese ❤️
  Fortsett den gode jobben dere gjør!

 4. Dere er helt rå!! En annen ting jeg lurte på om dere kunne undersøke: Avstemningen rundt Carl Aksel MÅ være fusk. Han har ikke en veldig lojal følgerbase og langt færre følgere på sosiale medier enn mange av de andre, eller like mange. Hvordan han da kan ha over 600 avstemninger mens alle de andre ligger på gjennomsnitt 50+-. Tror dere han har brukt/betalt for en tjeneste som kan stemme for han (roboter og av den typen)? Henger ikke på greip for meg at Pierre og Isabel (som har en del lojale følgere) kun har 30 stemmer, også har denne lowliferen som streber etter en kjendistilværelse over 600!! GALSKAP

  1. Hei! Jeg er ikke så sjukt teknisk av meg men kjæresten har en kompis som bruker å fuske med avstemmingen på the Voice (😂), ved å bruke forskjellige ip-adresser fra landet til å stemme. Han får brukt opp mot flere 100 stykker så ikke umulig at han har juksa nei! Men om som sagt, har ikke heeeelt greie på det der

  2. Tusen takk ❤️ Jeg tror de tallene du ser på er likes de har fått på introvideoen sin gjennom Facebook, og da kan det jo være Carl Aksel sin har blitt mer promotert eller at den har ligget ute lenger. Antall stemmer er nok hemmelig frem til avstemmingen er over, og jeg vil tro det har kommet inn mange flere stemmer enn de likesene siden det ble lagt ut 😊 Nå har vi slått hardt ned på det å kalle folk lowlife etter at frøkna gjorde det om oss, så det hadde vært fint om du heller kunne skrive noe konstruktivt rundt hva du ikke liker ved Carl Aksel. Jeg syns da han virker som en ok fyr, men nå har ikke jeg sett Paradise da 🙈

 5. Ser folk synes captionen til Sophie Elise under bildet av hun og kjæresten på insta var så vakkert. Jeg synes det var mistenkelig likt noe som er skrevet av Trygve Skaug. Også noe hun skrev på bloggen for litt siden om løpingen er nesten tatt rett ut av boken “i en mørk mørk skog”

 6. Jeg ser folk synes captionen til sophieelise sitt bilde på insta med kjæresten er så vakkert, jeg synes det er mistenkelig likt noe skrevet av Trygve Skaug.

 7. Har sett gjentatte ganger på Jodel at folk skriver om kjæresten til mammasom16 legger ut blogginnleggene til sin kjære på en gruppe på facebook som heter “For gutter av gutter”,eller noe i den duren. Han stenger også for kommentarer. Hun gjør visstnok det samme i en annen gruppe. Noe å se nærmere på?

 8. Kan dere lage et innlegg over alt bilderedigeringen og komentarjukset til fruen? Alt er nøye dokumentert på KK. Flere trenger å se dette:) elsker bloggen❤

 9. Digger smarte damer som avslører juks og fanteri i bloggverdenen!! At disse to faktisk prøver å kjøre en scam på TV3 og stikke av m premien, er faktisk helt sykt. Her må TV3 våkne ass!!

 10. Kanskje noen skal tipse TV3 🙈 men igjen er vel de like desperate som tv2 og vil bare ha seere og moneyyy😝 enig at de to begynner å bli fryktelig kjedelig.. og skjønner ikke helt at Isabel vil ta “ferie” fra den fryktelig innholdsrike bloggen sin? Men igjen tenker hun vel at lesertallen stiger når det blir sendt på TV. Og så går de jo ut i se og hør med en fin kjærlighetshistorie at de fant tilbake til hverandre og bla bla…
  eller kanskje de vil komme ut med sannheten? ” vi lurte alle og er så lei oss….” lol.. 2018 blir et ikke så uforutsigbart når det gjelder frøken raad 😉

  1. Det kan selvsagt være at TV3 allerede vet om det, men at de likevel kjører på for alt dramaet sin skyld. Kan jo trekke en del seere på at det er to ekser som møtes der inne 🙈 Isabel sa selv i videoen at hun hadde en plan for bloggen og at det vil komme innlegg selv om hun er der inne, så da gjenstår det å se om hun forhåndsskriver for hele oppholdet 🤔

 11. Herreminhatt for en festlig blogg. Jeg har blitt totalt avhengig og klikker meg inn med stort iver flere ganger daglig😊 Endelig noen som går bloggerne i sømmene! Jeg kan ikke få applaudert dere nok!!

 12. Dette kommer til å bli litt rotete, men jeg prøver:

  Jeg føler norske aviser bare skriver om de «bloggete» tingene som mobbing, kroppspress, plastiskkirugi osv…. Men jeg føler de er redde for å skrive om de «seriøse» tinga, eller hvordan jeg skal si det? For dette med press og mobbing er jo også veldig seriøst og viktig!

  For eksempel dette med inspire norge, dette er grov svindel om det som sies er sant. Mangelen på merking av reklame og ikke minst reklameringen for vippeserum og andre farlige produkter, synes jeg er en mye større sak enn hvordan det ble fremmstilt. Jeg er sikker på at om dette kom frem hoss folk med «ekte» bedrifter så hadde det blitt sett på som mye verre. Men bloggerne har faktisk ekte bedrifter. Det skrives kun saker som kan gå under kategorien «kjendisnytt».

  Håper folk forstår hva jeg vil frem til haha

  Jeg tenkte kansje dere kunne «ta» norske aviser litt. Se om noen andre personer eller bedrifter har blitt tatt for det samme, og sammenligne artiklene som ble skrevet?

  1. Veldig enig med deg altså! Men tror mange av disse har “avtaler” med spesielt bloggere.. mange av de har sikkert samarbeid med feks blogg.no osv. Er hvertfall det jeg får inntrykk av, syns de ofte beskytter spesielt visse bloggere… tror det er mye i medie/nyhets Norge vi blir lurt trill rundt av.. 😉

  2. Helt enig – skjønner ikke at alt dette går helt ubemerka. Har et håp om at en eller annen kanal driver med en dokumentar som vil røpe hvordan dette såkalte bloggnorge egentlig styres og drives frem, for det er jo som du sier; mye grov svindel og andre ulovligheter. VELDIG rart ingen ser ut til å “bry seg”.

  3. Smart tanke, kanskje vi skal følge litt bedre med på hva media skriver om. Er jo så opptatt med disse bloggerne at jeg knapt har tid til å lese nyheter 😁

 13. Tips om du ser i video arkivet til piere så ser du en video der han faktisk forteller litt hva som skjedde da de møttes på Rhodos. Var vist selve Isabell som ville ta en prat (hun som skrev hun hadde kuttet all kontakt)

 14. Kommenterte på det nest siste innlegget til frøkna,hvor jeg spurte hvorfor hun lyger om hvem hun reiser med,først sier hun kusina å nå vil hun ikke snakke om det. Tror folk skjønner greia..Skrev også at det er bedre å være ærlig istedet for å kalle andre for tragiske løgnere så lyger man selv! Tror vitterligen ikke at folk bryr seg om hun er der med Pierre,om hun hadde fortalt det,men det tror tydeligvis hun! Kjære meg..blir helt matt! Hun har ikke godkjent kommentaren,what a surprise!😂

 15. Nok en gang skriver SE om en ny diagnose hun har, som hun aldri har fortalt om før. Kanskje påtide at noen lager en liste og ramser opp alle diagnosene hun har? Synes det er rart hvor mye et menneske kan slite med…

  1. Åh jeg har tenkt det samme selv! En ny diagnose hver uke, hun har jo til og med hatt bipolar lidelse men vokst av seg det, og vært en måned i psykose (jeg ville forsåvidt kalt det angst som ikke har noe med psykose å gjøre, men åååkei)

   1. Ja kan dere lage ett innlegg om det? Blir så satt ut, nå har jeg studert psykologi i over tre år, men hun har jo en haug med diagnoser jeg ikke en gang har hørt om. Den siste her, må hun faktiske henvise til YouTube for å forklare

   2. Jeg skal lete frem den gamle pesumboka mi med alle diagnoser som finnes er omtalt og se på saken 😁

  1. Det er fordi hun kjører sånn “konkurranse” på snapchat hvor hun sier at så og så mange av de som kommenterer hennes siste bilde på Instagram vil få en shootout på snapchaten hennes 🙄

 16. De to der altså :/ Isabels råd til andre som ville komme over exen og bli ferdig var å ikke ha kontakt, ikke følge på sosiale medier og endel mer -men å melde seg på Paradise Hotel sammen ??! Hahaha!! TV3 elsker jo denne twisten, bare så synd det bare er løgn og fanteri alt sammen da disse to antagelig har vært sammen igjen siden Rhodos. TV3 tillater med andre ord at reglene om at deltagerne skal være single brytes. Oh well, drama selger, men konstruert drama/forsoning (eller hvordan de skal vinkle det) ? Virkelig TV3?? Dette er for dumt..

  1. All PR er god PR både for de to trollene og TV3.. jeg kan se for meg at de vil trekke seg etterhvert,, for de er jo veldig dårlig tapere..
   så går de vel ut i media med et eller annet.. ” Pierre og Isabel lurte TV 3 og alle seere.. legger seg langflat. Kjærligheten erobret alt” bla bla. Haha. Jeg bare seeeeer det allerede.

   Eller så blir det en sånn.. ” de gjorde det slutt, hang hverandre ut på sosiale medier.. krangel og brutte løfter… nå har de funnet tilbake til hverandre i paradiset….” hofff… Håper både de og TV 3 tar seg en titt i kommentarfeltet her. Eller at noen her tipser dem om det 😉 jeg gidder kkke klikke meg inn på den bloggen.

   Ingen som tør å kommentere litt på insta da.. hvor lang tid tar det før kommentaren blir slettet.. ho ho ho..

 17. Sjekk ut Isabell sin snapchat fra i natt. Hun filmer seg selv mens hun går ut av en bil og man ser tydelig en mørkhåret skikkelse som trår ut av samme bil men som fort dukker ned igjen når han ser det filmes 😂

 18. Men nå har Pierre lagt ut på snapchat at han er med Carl Axel på TV3 fest eller noe spnt. Kanskje han reise hjem tidlig 😩

 19. Jeg tror hele bruddet har vært et pr-stunt. Før bruddet ble det publisert all star-sesong av svenske ph, og de luktet nok en norsk versjon dette året og så sin mulighet til enda mer tvtid og fame!

Leave a Reply