HØRT AT…

Anne Brith har slengt med leppa igjen. Denne gangen dreier det seg om hvordan familier velger å feire jul med barna:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Mor sjøl er negativt til at familier velger å feire jul sammen etter skilsmisser. Hun mener det er en slags popularitetskonkurranse der foreldre sitter å er falske mot hverandre.

Midt oppi det hele prøver hun å være bittelitt folkelig og sier: “folk må få gjøre som de ønsker“, og det er vel akkurat det de gjør. Sanser jeg bittelitt bitterhet?

Selv om Anne Brith har hatt et vondt brudd, så er det ikke dermed sagt at andre har hatt det. Stort sett greier oppegående mennesker å bevare vennskap selv om kjærligheten forsvant. Og disse tenker på barna før seg selv, og ønsker å feire jul i lag for barnas del. De som har vonde brudd bak seg vil naturligvis ikke feire jul med eksen, forståelig nok.

Men trenger Anne Brith sitte der å lange ut mot foreldre som får dette til å fungere? Og kalle dem falske? Det lukter bitterhet lang vei. Det optimale for barna må jo være å ha en mamma og pappa som går overens. (Og en mamma som ikke eksponerer dem på bloggen).

 

Kristine Ullebø mener hun deler alt med sine lesere:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Tar jeg ikke feil, så var det nettopp det hun ikke gjorde. Bare nevner det.

 

Miss Sophie har faktisk innrømmet at hun gjør det meste for oppmerksomhet og klikk til bloggen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Som om vi ikke visste dette fra før av. Men det er vi som bestemmer om vi ønsker å gi slik provokasjon oppmerksomhet. Enkelte av bloggerne ber faktisk om å bli mislikt, for sånn tjener de jo penger. Som frøkna sier:

(Skjermdump Isabel Raad/Snapchat )

 

Dreamworld trodde jeg faktisk jeg var ferdig med, siden jeg har skrevet om firmaet et par/tre ganger tidligere (HER). Som den fødte “vaktbikkje”, følger jeg selvsagt med.

Firmaet ønsker å markedsføre seg så godt som mulig og har nå sendt frøken Isabel og hennes “søskenbarn” på sponset tur til Dubai. Nylig lanserte de en konkurranse der man kunne vinne Gullbilletten:

Jeg har sagt det før og jeg må jammen si det igjen: ” Tagging er ikke lov!”

Well well, la oss håpe de ordner opp (igjen).

I dag satte bloggen ny rekord, 25. plass på blogglisten med 7500 lesere. Om dere ser på lista så viser den et lavere tall på besøkende enn 7500. Dette fordi det kun er norske klikk som teller. Det vil si at når frøkna, som nå er i Dubai, trykker seg inn, så teller ikke det. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere fine lesere som bruker tid på oss.

Og siden det er så finnes så mange av dere så har vi lyst å lufte en tanke. Nå når det nærmer seg jul så er det mange som ønsker å være ekstra snille og hjelpe barnefamilier og andre som trenger en hjelpende hånd, for å få en verdig julefeiring. Anja Johansen er en av dem HER

Men det det finnes noen andre der ute, uten en stemme til å si i fra at de også trenger hjelp, nemlig dyra våre. Vi har ca. 100.000 løskatter i Norge, av forskjellige årsaker. De går en sikker og pinefull død i møte om de ikke blir fanget inn og får hjelp. Kan vi hjelpe en dyrevernorganisasjon til å hjelpe enda flere dyr til jul? Dette var bare en tanke vi fikk siden vi har et stort ønske om å bidra. Om vi alle gir 20 Kr. hver, ville vi samle inn ca. 150.000kr. Bare nevner det.

Er du som oss, opptatt av at det skal bli slutt på dyreplageri? Last ned denne appen:

Følg oss gjerne på Instagram: bloggombloggere

Følg oss gjerne på Snapchat: bloggombloggere

Følg oss gjerne på Facebook: bloggomtoppbloggere

Følg oss gjerne på Twitter: bloggomtoppblog

Adina xoxo

53 thoughts on “HØRT AT…

 1. Oppvokst med skilte foreldre og alle var samlet i jula. Ingen fake smil og gode minner årtier etter😊 Min x feiret også sammen med oss flere år etter vi gikk hvert til sitt, og tenke seg til vi faktisk er gode venner. Man skulle tro det ikke gikk😂

 2. Okei så Isabel ville ikke være med på bloggerne fordi lønnen var dårlig… men hopper tilbake noen karriere steg for å bli med på paradise hotel?
  Og typen hennes skal være med for TREDJE gang… det er jo ganske flaut? Se og hør skriver «kanskje de blir gjenforent».. noen som vil sende dem Mail og rette på det eller 😅 de skal vel få det til å bli en sånn romantisk og drama greie.. ” gjenforent på paradise hotel.. fant tilbake kjærligheten..” wuhuuu..

  Ja SE vet akkurat hva hun skal gjøre for å få penger… og likevel skal hun være så god og snill osv osv… tenk at disse folka tjener over 1 mill i året og blir sponset opp i rævva.. helt sykt! 😏😅

 3. I år er første året der jeg og min x ikke skal feire jul sammen siden vi gikk fra hverandre. Vi begge har fådd nye kjærester å skal feire jul med demmers familie, men til neste år så blir det storfeiring med begge nye kjærestene til stede ( om vi fortsatt er i forhold da ). Jeg går overens med hannes nye kjæreste og omvendt, så at Mammaen langer ut mot oss som klarer å beholde vennskapet når kjærligheten er slutt synes jeg er helt merkelig, jeg har aldri fake ett smil til min X, å han ei heller til meg. Vi er fortsatt familie, selv om kjærligheten er borte.

  1. Du mener nok at det er mor sjøl som langer ut, selv om hun også er mamma😁 Så herlig å høre at dere er samlet😍

 4. Pierre la nettopp ut skjermbilde… med nett som heter etisalat…. hvor er dette fra? Jo Dubai 😉 og klokkeslettet var samme tid som Dubai tid.. hoi hoi Pierre og Isabel.. dere lurer ikke luringer 😅

  1. Hahaha, jeg scrollet ned her nå for å finne ut hvor jeg kunne sende printscreen av det! Så fantastisk – digger hele denne gjengen her inne ❤️ Sykt digg å få det bekreftet og enda sykere at jeg faktisk blir så OPPHENGT i å «catche de»
   Da tar jeg helg 😂 Kos dere, jenter 😘

   1. Elsker luringer😍😍
    Jobben er gjort, min og Vickys tur til Dubai er avlyst og dere kan ta helg😍😍

  2. Er det blitt slettet på storyen hans nå? Finner ikke noe skjermbilde! Isåfall.. Desto større grunn til å tro at de har funnet ut av glippen og slettet det.

 5. Enda ett bevis på at frøkna «juger».. før hun reiste svarer hun at hun reiser sammen med søskenbarnet sitt, og kunne ikke skjønne hvorfor alle maset om Pierre.
  I seneste innlegg svarer hun en leser at hun ikke ønsker å kommentere det 🙄 Og hvis dere ser på mystoryen til SE idag, går det fint ann å poste bilder fra tidligere uten at det kommer fra kamerull 😉
  Og ja, Etisalat er ett mobilabo. i midtøsten.. lurer på hva for noe unnskyldning frøkna skal komme med nå 🙄

 6. Arrh, shit – det er nesten provoserende hvor flinke og kule dere er. Alltid saklige, velformulerte og med god bruk av humor uten å henge ut noen. Og det at dere ønsker å “slå et slag for dyra”. Og det som nesten er mest beundringsverdig er at dere legger ned all denne jobben og velger å holde dere anonyme – og derfor ikke får denne “berømmelsen” alle disse andre bloggerne går over stokk og stein for. Der er fader meg beyond me at ingen nettaviser osv har plukket opp sette og kontaktet dere for et (anonymt) intervju, for å faktisk dette lys på alt dette tullet som skjer i bloggverden med reklamemerking og whatnot.

  Litt lang og kronglete melding, men dere fortjener virkelig all skryt dere kan få. Dere er dyktige og jeg håper dere klapper dere sjæl på skuldra for det. Og JA til pengeinnsamling til dyrebeskyttelsen eller lignende.

  Shallabaijs

 7. Atter et strålende innlegg, bøyer meg i hatten og setter skjegget fast i postkassen for dere ass😍

  Ja huff, la oss rakke ned på familier som fint klarer å feire jul sammen med mine, dine og våre og ekser og alt🙄 Jeg er selv supertakknemlig for at mine foreldre alltid har klart det, og til og med gjort det med glede❤️
  Misunnelig er det vel det heter🙊

 8. Ja nå slettet Pierre både fra snap og insta… og la ut (egentlig fra kamerarull) av han og moren… flaut.. dere får lage et lite innlegg og skrive rett til de luringene der 😉

 9. Ser ho mor sjøl skriver at hun alltid har lykkes i sine jobber.
  Ja, hvis det å gå konkurs tre ganger er å lykkes så har hun vel rett….

 10. Alle legendene skal mest sannsynlig inn på hotellet, men de to med flest stemmer får sjekke inn allerede første uka. Hvertfall sånn jeg forsto det på videoen til frøkna

 11. Hvis man er venner så er det helt innafor å feire jul og bursdager med ex og y og barn. Vi har gjort det. Gift på nytt er vi begge og.. så nå har hun 4 foreldre som alle går godt overens 😊 Litt bitter Anne Brith der tror jeg..

 12. Digger bloggen deres <3 må man ikke være singel for å være med i Paradise?Isabel kan si hun er singel så mye hun vil men å lure rundt slik som hun og Pierre gjør er jo bare kvalmt og uærligt…God helg flinkinger <3

 13. Jeg skal være så ærlig å si at jo mer jeg leser av det dere finner ut jo mindre lyst får jeg til å blogge sjøl. Hvorfor dele en historie med andre for å aldri bli synlig mens disse kyniske …………………trekker tusener til bloggen sin bare med falskhet og oppdiktede historier. Synd det er ulovelig å avsløre fanteriet . Det er jo typisk norsk også da at den som forårsaker noe er beskyttet.

 14. For det første all ære til denne bloggen som gir vårs som liker litt sladder som er helt innafor. Spares for en del galskap av hva noen gjør for ekstra kroner. Enkelte av disse bloggerne/realityfolka trenger faktisk serøist hjelp, isedet for å eksponere seg selv og familen blir fritt viltt. Og hvordan media hiver seg på! Galskap hele greia. Og mor sjøl bør bare holde smæla si for hvor herlig er det ikke med dine, mine,våre, og alle andres for den saks skyld rundt i et trivelig lag, og se hvor avslappa ungene blir når stemninga er god. Da svelger en heller en kamel eller to fordi den nye dama til xn er finere eller smartere enn deg. Stå på videre og forsett gi vårs en sklikkelig go latter eller tankevekker.

 15. Vil bare tipse om at TCMN reklamerer for forbrukslån/kredittkort i samme innlegg som hun skriver om sine økonomiske problemer🤔

 16. Blir hun Sofie Caroline aldri lei av å bruke ” jeg og Morten har gjort det slutt” clickbait??? Er det ikke utøya og deprimerende greier så er det dette… bahh

 17. Skilte folk som velger å feire jul sammen, gjør det ikke bare pga ungene. De er voksne og har lært at samarbeide, er det beste for alle parter. De har et oppriktig ønske at alle parter skal ha en fin jul. De feirer med xer, xsvigermødre osv. Ofte er en ny partner med i julefeiringen. De sitter ikke å smiler falskt til hverandre. Da hadde de ikke feiret jul sammen. Når foreldre ikke samarbeider,kommer bitterhet, unger tar parti, påfører barn dårlig samvittighet. Unger vokser opp, om de selv får et brudd så vet de hvordan de kan håndtere det. For de har lært. Foreldre som ikke samarbeider, så er det aldri den enes skyld. Det er to i et forhold. Alle ære til skilte foreldre, som kan feire julen sammen med x og barn. Det kreves noe av de voksne, å komme dit. Ikke alle klarer å innse det. Takk for en flott blogg.

 18. Tagging er ikke lov, så hva med de julekalenderne som florerer på fb? Sjelden man ikke skal tagge 2-3 stk der. Gjelder dette også insta?

 19. Er rimelig lei hu mor!! Sporten barna driver med er veldig liten i Norge, litt sånn, alle får premie når de deltar på stevner. Da ungene i et tidligere innlegg ble avbildet med hver sin pokal, var det altså laget til barna som vant. Jeg har barn der selv, og hun kastet seg over «lagstatuen» og avbildet kun sine egne barn. Dvs som om det var en individuell sport. Da min datter ville være med på fellesbilde, var det uaktuelt. Det var hennes barn som hadde vunnet. Jeg nevner i fleng, som brettspill for de over tolv år, passet selvsagt perfekt til hennes 5 åring også! Tips til alle som den kjemikeren jeg er, kollagenpulver, uansett hvilket, brytes ned av magesyre, ergo helt umulig å kunne virke. Hu mor sier at alle forteller henne at hun gløder, ja det er pga pillene. Nå sist ville hun ikke lenger søke etter en fotomodell, heller en chubby en. Da tror jeg det er håp for henne også. Hun skriver at mannen til barna var fotomodell, unnskyld at jeg ler, men noen som vet?? Keg elsker dere to gærninger💞

  1. Tusen takk for mange tips å følge opp😊 At vi er noen gærninger, den var ny men stemmer på en prikk😂 Man kan jaggu bli gærn av bloggnorge😘

Leave a Reply