HØRT AT…

Anne Brith har slengt med leppa igjen. Denne gangen dreier det seg om hvordan familier velger å feire jul med barna:

(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Mor sjøl er negativt til at familier velger å feire jul sammen etter skilsmisser. Hun mener det er en slags popularitetskonkurranse der foreldre sitter å er falske mot hverandre. Så prøver hun å være bittelitt folkelig og sier: “folk må få gjøre som de ønsker”, og det er vel akkurat det de gjør. Sanser jeg bittelitt bitterhet?

Selv om Anne Brith har hatt et vondt brudd, så er det ikke dermed sagt at andre har hatt det. Stort sett greier oppegående mennesker å bevare vennskap selv om kjærligheten tok slutt. De tenker på barna før seg selv, og ønsker å feire jul sammen for barnas skyld. De som har vonde brudd bak seg vil naturligvis ikke feire jul med eksen, forståelig nok.

Men trenger Anne Brith sitte der å lange ut mot foreldre som får dette til å fungere? Og kalle dem falske? Det optimale for barna må jo være å ha en mamma og pappa som går overens. (Og en mamma og en pappa som ikke eksponerer dem på feks. blogger).

 

Kristine Ullebø mener hun deler alt med sine lesere:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Tar jeg ikke feil, så var det nettopp det hun ikke gjorde. Bare nevner det.

 

Miss Sophie har faktisk innrømmet at hun gjør det meste for oppmerksomhet og klikk til bloggen:

(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Som om vi ikke visste det fra før av. Men det er vi som bestemmer om vi ønsker å gi slik provokasjon oppmerksomhet. Enkelte av bloggerne ber faktisk om å bli mislikt, for sånn tjener de jo penger. Som frøkna sier:

(Skjermdump Isabel Raad/Snapchat )

 

I dag satte bloggen ny rekord, 25. plass på blogglisten med 7500 lesere. Om dere ser på lista så viser den et lavere tall på besøkende enn 7500. Dette fordi det kun er norske klikk som teller. Det vil si at når Frøkna som nå er i Dubai, klikker seg inn, så teller ikke det. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere fine lesere som bruker tid på oss.

Og siden det finnes så mange av dere her, har vi lyst å lufte en tanke. Nå når det nærmer seg jul, er det mange som ønsker å være ekstra snille og hjelpe barnefamilier og andre som trenger en hjelpende hånd, for å få en verdig julefeiring. Anja Johansen er en av dem HER

Men det det finne andre der ute, uten en stemme til å si i fra at de også trenger hjelp, nemlig dyra våre. Vi har ca. 100.000 løskatter i Norge, av forskjellige årsaker. De går en sikker og pinefull død i møte om de ikke blir fanget inn og får hjelp. Jeg oppfordrer alle til å støtte sin lokale dyrebeskyttelse. De gjør en fantastisk jobb, frivillig.

Kan vi også hjelpe en dyrevernorganisasjon til å hjelpe enda flere dyr til jul? Dette er som sagt bare en tanke vi fikk siden vi også har et stort ønske om å bidra til noe. Om vi alle gir 20 kr. hver, vil vi samle inn ca. 150.000 kr. Bare nevner det.

Folkets favoritt
Er du som oss, opptatt av at det skal bli slutt på dyreplageri? Last ned denne appen:

Følg oss gjerne på Instagram: bloggombloggere

Følg oss gjerne på Facebook: bloggomtoppbloggere

Følg oss gjerne på Twitter: bloggomtoppblog

Adina xoxo