BLOGGERNE SESONG 8

Hei alle sammen 🌸

I dag er en sånn dag hvor jeg stadig bommer på hvor langt ut i uka vi har kommet. På vei hjem i stad forbannet jeg meg over at det er mørkt ute før jeg rekker å komme meg ut døra etter jobb. Så måtte jeg sove et par timer fordi insomnia-Vicky er tilbake og faen ikke (beklager språket) får sove før etter klokka tre på natta, ettermiddagslur eller ei. På toppen av det hele har jeg en semesteroppgave eller hva man kaller det nå til dags som skal leveres typ i natt. Meeen, akkurat det tenker jeg ikke så mye på da, har lært av de andre toppbloggerne at man fint kan legge skolen på hylla.

Over til noe litt mer lystbetont. I går ble det offentliggjort hvem som skal få være med og underholde oss i neste sesong av Bloggerne. Den største overraskelsen var nok treningsdama Jørgine Vasstrand, bedre kjent som Funkygine. Jeg har for det meste fulgt med på henne på Instagram, men leste en del på bloggen hennes i natt og må si jeg syns hun er god på å skrive.

Funkygine jobber for det meste med å spre treningsinspirasjon hvor hovedfokuset er å bli sterk. Hun er til tider så inspirerende at jeg nesten blir trigget til å dra på trening. I følge det store internett tok det av på Instagram da hun gikk hjemme med sønnen og begynte å legge ut videoer hvor hun brukte han som vekt i treningen. I sommer giftet hun seg med Morten etter to år som kjærester. De møttes på Tinder, så nå må jeg vel gi appen en ny sjanse.

Utad virker Funkygine perfekt, men livet har ikke alltid vært en dans på røde roser. 17 år gammel møtte hun eksmannen som hun var sammen med i åtte år og fikk to barn med. Til slutt viste det seg at han hadde vært utro over flere år med flere jenter. Fy skam på seg! Dette valgte Funkygine å være åpen om nettopp for å vise at alt ikke nødvendigvis er så perfekt som det ser ut til. Eksmannen har til og med godkjent innleggene hennes rundt dette. Det er trist lesning som gjør meg sint på hennes vegne. Nå har de heldigvis et godt samarbeid om barna samtidig som Funkygine virkelig ser ut til å ha funnet lykken med sin nye mann. Om han skulle finne på å gjøre noe lignende kan han vente seg et besøk av Adina og meg. Bare nevner det.

Apropos den vanskelige kjærligheten blir Annijor også å se i neste sesong av Bloggerne. Hun hadde som de fleste sikkert har fått med seg kjærlighetssorg i fire år over eksen hun var sammen med i et halvt år da hun var 16 år. I forrige sesong kalte hun seg moren av kjærlighetssorg og mente Kristine Ullebø måtte komme til henne hvis det skulle skjære seg med Fabian. Jeg tror jeg heller ville valgt Funkygine som helt sikkert har mange gode tips til hvordan komme seg videre på kortere tid.

Jeg ble litt forvirra da jeg hørte at hun og Anders var sammen igjen for lenge siden, bare at de har valgt å ikke sette merkelapp på forholdet. TV2 skal visstnok ha spurt henne om forholdet nå, noe hun takket nei til å snakke om. Hun mener dette er “potet nytt” og at det finnes viktigere ting som at Norge ikke produserer vann i melkekartonger 🤔(Skjermdump annijor.no)

Mor sjøl er altså med videre i Bloggerne. Side2 kaller henne i denne anledning “en av Norges mest kjente og folkekjære bloggere” og det avsløres at hun har dratt med seg kamerateamet på date. Det ble sikkert daten veldig glad for.

En annen nyhet i neste sesong er Pilotfrue og mannen. Dette har allerede vært spekulert i og jeg må si det blir spennende å se litt nye fjes. De vil vise oss sin hverdag og utfordringer rundt det å være ufrivillig barnløse. Side2 er forresten så gode på å ordlegge seg at jeg nesten lurte på om mor sjøl også har blitt ektemannen til Pilotfrue:(Skjermdump side2.no)

Forslag til retting: “… ektemannen Ulrik Nygård, SAMT Anne Brith…”

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) har til manges overraskelse sikret seg en ny sesong. Ut fra at vi skal få se bryllupet til Funkygine som var i slutten av juli kan vi nok konkludere med at det hele er spilt inn før og samtidig med at mammaen trakk seg fra Skal vi danse. I følge Side2 skal vi også få bli med på bokutgivelse. Der var vi selv til stede i høst, så kanskje vi kommer på tv? Man kan lure på hvorfor TV2 gidder å ha med mammaen etter alt dramaet, men jeg tipper det er fordi dette allerede er spilt inn og trekker flere seere. Jeg er faktisk litt spent på å se mer av alt rundt flyttingen. Så får vi håpe TV2 tenker seg om før de skal finne deltagere til neste sesong igjen.

Vi får se mer av Kristine Ullebø. Antagelig følger Fabian og tannpirkeren hans med på kjøpet. Og forhåpentligvis den gode broren hennes.

Marna og Ørjan Burøe har vært med på neste sesong samtidig som Marna var med i Skal vi danse og Ørjan måtte være fulltidspappa hjemme. På bloggen sin kan hun melde om at det bare var én person som ikke sa hei på fotoshooten i går. Jeg har ikke så mye penger å rutte med om dagen, men setter en tusenlapp på at denne personen var mammaen.

Espen Hilton får vi dessverre ikke se mer til. Han har ikke uttalt seg om hvorfor såvidt jeg kan se. Kan det ha vært at mammaen ga klar beskjed om at hun nektet å bli med på neste sesong om hun måtte dele sendetid med en fiasko?

❤ Vicky