BLOGGERNE SESONG 8

Hei alle sammen 🌸

I dag er en sånn dag hvor jeg stadig bommer på hvor langt ut i uka vi har kommet. På vei hjem i stad forbannet jeg meg over at det er mørkt ute før jeg rekker å komme meg ut døra etter jobb. Så måtte jeg sove et par timer fordi insomnia-Vicky er tilbake og faen ikke (beklager språket) får sove før etter klokka tre på natta, ettermiddagslur eller ei. På toppen av det hele har jeg en semesteroppgave eller hva man kaller det nå til dags som skal leveres typ i natt. Meeen, akkurat det tenker jeg ikke så mye på da, har lært av de andre toppbloggerne at man fint kan legge skolen på hylla.

Over til noe litt mer lystbetont. I går ble det offentliggjort hvem som skal få være med og underholde oss i neste sesong av Bloggerne. Den største overraskelsen var nok treningsdama Jørgine Vasstrand, bedre kjent som Funkygine. Jeg har for det meste fulgt med på henne på Instagram, men leste en del på bloggen hennes i natt og må si jeg syns hun er god på å skrive.

Funkygine jobber for det meste med å spre treningsinspirasjon hvor hovedfokuset er å bli sterk. Hun er til tider så inspirerende at jeg nesten blir trigget til å dra på trening. I følge det store internett tok det av på Instagram da hun gikk hjemme med sønnen og begynte å legge ut videoer hvor hun brukte han som vekt i treningen. I sommer giftet hun seg med Morten etter to år som kjærester. De møttes på Tinder, så nå må jeg vel gi appen en ny sjanse.

Utad virker Funkygine perfekt, men livet har ikke alltid vært en dans på røde roser. 17 år gammel møtte hun eksmannen som hun var sammen med i åtte år og fikk to barn med. Til slutt viste det seg at han hadde vært utro over flere år med flere jenter. Fy skam på seg! Dette valgte Funkygine å være åpen om nettopp for å vise at alt ikke nødvendigvis er så perfekt som det ser ut til. Eksmannen har til og med godkjent innleggene hennes rundt dette. Det er trist lesning som gjør meg sint på hennes vegne. Nå har de heldigvis et godt samarbeid om barna samtidig som Funkygine virkelig ser ut til å ha funnet lykken med sin nye mann. Om han skulle finne på å gjøre noe lignende kan han vente seg et besøk av Adina og meg. Bare nevner det.

Apropos den vanskelige kjærligheten blir Annijor også å se i neste sesong av Bloggerne. Hun hadde som de fleste sikkert har fått med seg kjærlighetssorg i fire år over eksen hun var sammen med i et halvt år da hun var 16 år. I forrige sesong kalte hun seg moren av kjærlighetssorg og mente Kristine Ullebø måtte komme til henne hvis det skulle skjære seg med Fabian. Jeg tror jeg heller ville valgt Funkygine som helt sikkert har mange gode tips til hvordan komme seg videre på kortere tid.

Jeg ble litt forvirra da jeg hørte at hun og Anders var sammen igjen for lenge siden, bare at de har valgt å ikke sette merkelapp på forholdet. TV2 skal visstnok ha spurt henne om forholdet nå, noe hun takket nei til å snakke om. Hun mener dette er “potet nytt” og at det finnes viktigere ting som at Norge ikke produserer vann i melkekartonger 🤔(Skjermdump annijor.no)

Mor sjøl er altså med videre i Bloggerne. Side2 kaller henne i denne anledning “en av Norges mest kjente og folkekjære bloggere” og det avsløres at hun har dratt med seg kamerateamet på date. Det ble sikkert daten veldig glad for.

En annen nyhet i neste sesong er Pilotfrue og mannen. Dette har allerede vært spekulert i og jeg må si det blir spennende å se litt nye fjes. De vil vise oss sin hverdag og utfordringer rundt det å være ufrivillig barnløse. Side2 er forresten så gode på å ordlegge seg at jeg nesten lurte på om mor sjøl også har blitt ektemannen til Pilotfrue:(Skjermdump side2.no)

Forslag til retting: “… ektemannen Ulrik Nygård, SAMT Anne Brith…”

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) har til manges overraskelse sikret seg en ny sesong. Ut fra at vi skal få se bryllupet til Funkygine som var i slutten av juli kan vi nok konkludere med at det hele er spilt inn før og samtidig med at mammaen trakk seg fra Skal vi danse. I følge Side2 skal vi også få bli med på bokutgivelse. Der var vi selv til stede i høst, så kanskje vi kommer på tv? Man kan lure på hvorfor TV2 gidder å ha med mammaen etter alt dramaet, men jeg tipper det er fordi dette allerede er spilt inn og trekker flere seere. Jeg er faktisk litt spent på å se mer av alt rundt flyttingen. Så får vi håpe TV2 tenker seg om før de skal finne deltagere til neste sesong igjen.

Vi får se mer av Kristine Ullebø. Antagelig følger Fabian og tannpirkeren hans med på kjøpet. Og forhåpentligvis den gode broren hennes.

Marna og Ørjan Burøe har vært med på neste sesong samtidig som Marna var med i Skal vi danse og Ørjan måtte være fulltidspappa hjemme. På bloggen sin kan hun melde om at det bare var én person som ikke sa hei på fotoshooten i går. Jeg har ikke så mye penger å rutte med om dagen, men setter en tusenlapp på at denne personen var mammaen.

Espen Hilton får vi dessverre ikke se mer til. Han har ikke uttalt seg om hvorfor såvidt jeg kan se. Kan det ha vært at mammaen ga klar beskjed om at hun nektet å bli med på neste sesong om hun måtte dele sendetid med en fiasko?

❤ Vicky

38 thoughts on “BLOGGERNE SESONG 8

 1. Mammaen er jo rett og slett barnslig visst ho møter opp og ikkje helser på “kollegaene” sine. Drive enn blogg og ikkje klare og gå med heva hode etter på må da være grusomt🙈

  Men dere 2 kan trygt gå ut dørene med heva hode i måro og👏😊 takk for en siste oppdatering før leggetid😴

  1. 🙈 Et kort hei skulle vel ikke være så vanskelig.

   Skal prøve å heve mitt trøtte hode i morgen 😁 Håper du får sove godt 😴

 2. Annijor har skrevet et innlegg der hun forsvarer iGlow etter reportasjen i TV2 hjelper deg – har dere fått det med dere? Selvsagt med et ekstremt moderert kommentarfelt, så det ser ut som om alle er enige med henne. Men hva vet jeg, kanskje det er “potet nytt” 🤷🏻‍♀️

 3. Men skulle ikke Isabel være med? Trodde jeg leste det her et sted 🙈 men da er det vel ex on the beach eller paradise hotel og “finne tilbake til “”eksen”” ” vi får se.. 😝

 4. jeg skal vedde på at det ikke er kusinen hun er på tur med, men Pierre. Han har ikke vært aktiv på snap på flere dager, og han legger ut noe på my history hver dag!

  1. Han snappet noe mat nettopp? Så ikke helt “Dubai” ut 😅 og ikke fra kamerarull.. dratt hjem tidligere kanskje ? Haha

   1. Han la den ut to ganger, først var den fra minner for 4 dager siden å etterpå var det vekk og lagt på en tekst. Jeg screenshotta dette og sendte de til Adina og Vicky 🙈

   1. Well well. Selv føler jeg vi har bevist dette så uendelig mange ganger nå at det ikke er så mye å blåse opp lenger 🙈 Har jo til og med sett de med egne øyne si. Men om vi er skikkelig heldige kan det jo være Adina nevner det 😁

  2. Nå vil hun plutselig ikke svare på hvem hun reiser med. Det er så latterlig dette påfunnet om å holde forholdet hemmelig. Kun for å dra slike klikk-overskrifter, og høste lesere. Dama eier ingen skam.

  1. God etterforskning på både Aurora og Petter under her 👏 Selv om jeg må innrømme at jeg ikke vet hvem noen av de er 🙈 Blir en travel dag i morgen med både åpning av julekalender og alle som skal dele nyheter 😁

 5. Ja, hei igjen!
  Nå har jeg gått gjennom mange tidligere deltakere uten å funnet så veeeeldig mye. MEN jeg så at Petter Sjurseth postet et bilde av seg selv (nattbordsbildet fra paradise hotel) den 22 november på insta. DAGEN FØR 21 november skriver Isabel om nyheten som skal komme 1 desember. Petter skriver under bilde sitt at det er 1 år siden bildet ble tatt og at 2018 byr på mange utfordringer og mye mer moro. Tilfeldig? Neppe.

  1. Vi har både snapchat og Instagram som oppdateres hver gang vi legger ut nytt innlegg. Heter bloggombloggere på begge 😊

 6. I «Naken» skriver mammaen at hun ikke gidder å hilse på folk hun har kranglet med (eller noe i den duren, det står i et av de siste kapitlene).

  Jeg finnet en del skrivefeil i dette innlegget forresten, men kanskje ikke så rart med både søvnmangel, studier, jobb og blogging, da☺️ Stå på!

  1. Ahh, Naken skal jeg straks lese, kanskje jeg forstår mer da 🙄

   Skrivefeil? En del? Hvor? 🙈 Jeg fant bare en, men nå er jeg jo atter en gang utslitt av søvnmangel og jobb 😁

   1. Når vi først er inne på blogg-bøker! Eirin Kristiansen skrev egen bok for et par år(?) siden, og jeg har ikke sett noen anmeldelser av den i det hele tatt. Jeg har derimot hørt at boken er full av tips for hvordan man skal oppføre seg eller kle seg for å få kjæreste. Jeg syns ikke det høres så bra ut og oppfordre unge jenter til å være andre enn seg selv, men kanskje det jeg har hørt er feil. Noe dere ville sjekket ut?

   2. Ja, når vi først er inne på blogg-bøker kan jeg glede deg med å si at Eirin Kristiansen sin står på leselista mi 😊 Så man lærer hvordan man skal kle seg for å få kjæreste altså? Det må jo være noe for meg som er evig singel 😂 Neida, enig i at det ikke høres bra ut, så de tipsene er jeg spent på å lese.

 7. Kristin og lorden forsvant! petter, isabel og aurora skal dele nyheter! Og de har akkurat laget ny sesong av paradise kolleltivet! Gleder meg til å se imorgen om noe stemmer

Leave a Reply