RISKY BUSINESS

Lord Gekko er forloveden (eller ektemannen) til Villa Paprika, uten at et giftemål er endelig bekreftet. Kim-Ronny er hans egentlige navn og om du ikke vet noe særlig om denne mannen, kan Vicky hjelpe deg på vei HER

Som vi tidligere har nevnt har Gekkoen gjort seg bemerket med sinte kommentarer på Instagram og sint stemme (og blikk) på Snapchat. Han har også hamra løs på tastaturet til damene på Kvinneguiden. Les (i vårt kommentarfelt) hva han skrev HER

Som om ikke det var nok, han har hamra løs på tastaturet til oss også:

(Skjermdumper messenger Facebook)

Nå vet ikke jeg om han virkelig tok el-sykkelen fatt (som visstnok er ulovlig å kjøre med) og dro til politiet. Og ikke vet jeg hva som eventuelt ble sagt, men stille ble det i hvert fall. Kanskje politiet oppdaget at han kjørte ulovlig? Eller kanskje el-sykkelen ikke virket da han skulle stikke.

Og grunnen til at jeg nevner dette med el-sykkel som ikke virker, er fordi jeg har fått tips fra personer, som ønsker å være anonyme og er fryktelig misfornøyd med Gekkoens firma og dets behandling av kunder:

(Skjermdump lordgekko.no)

Det viser seg at det er feil og mangler på noen av syklene som er solgt. Disse koster ca. 14.000kr. Når kunder prøver å få kontakt er Gekkoen fryktelig dårlige til å svare på henvendelser. Og når de endelig får han i tale kommer han med lovnader på lovnader om å ordne opp, uten at det skjer. Det finnes kunder som har ventet i snart ett år på å få pengene sine tilbake. Nå er Forbrukerrådet satt på saken.

Går man inn på Facebook-siden til Lord Gekko AS finner man mange klager, og da spesielt klager på servicen. Kim-Ronny selv prøver så godt han kan å få ratingen opp:

Ser foresten at Kim-Ronny har bytta etternavn, i ren og skjær Jan (Lossius) Rasmussen stil. Og ingen av dem er vel godt gifte. Bare nevner det.

Nå har det ikke skjedd så veldig mye på Facebook-siden til Lord Gekko AS siden i sommer, men jeg skimter kjapt et klart lovbrudd da jeg tok en liten titt. Ifølge Facebook egne regler for konkurranser for bedrifter så er tagging ulovlig. (Noe Jan Rasmussen og hans Inspire Norge klarte å finne ut av til slutt).

Reglene er greie å følge de:

(Skjermdump facebook.com)

Nå venter jeg spent på om Gekkoen ønsker å følge lover og regler og ordner opp med sine kunder. For akkurat nå har han rødt kort. (Siden han nå har fått rødt kort da burde vel strengt tatt mor sjøl komme på banen med en 200-lapp HER).

Adina xoxo

62 thoughts on “RISKY BUSINESS

 1. Åh, herregud som jeg lever for denne bloggen om dagen. Alltid informativ og saklig, samtidig som den er skikkelig underholdende. Stå på! Denne herremann øgle virker både snodig og slimete, og det virker som om han mangler litt grep om Norges lover (og virkeligheten generelt). Har virkelig ikke snøring på paprikaen eller øgla til vanlig, så er festlig å få høre om nye, snodige personligheter på en festlig måte, slik som dette. Uansett, tipp topp tommel opp, girlz.

  1. Tusen takk for skryt, og at du lever for bloggen😁😘 Er nok Vicky som er eksperten av oss men jeg har lært litt og tok sjansen😁

 2. Herregud, elsker at han poengterer at det dere gjør er EKSTREMT ulovlig. Trodde skillet bare gikk mellom lovlig og ulovlig, men da har jeg jammen lært at det finnes ulike grader av ulovlighet også..

 3. Åh, ser fram til den dagen Politiet faktisk ta i mot den ekte anmeldelse fra noen i den husstanden. For da fryser helvete!
  At man er så skamløs at man skal kaste bort Politets ressurser fordi man er omtalt og sitert på en blogg?
  Skam deg, Kim!😡

 4. Takk for at dere tør å skrive om denne mannen Det er etterhvert temmelig mange som har dårlige erfaringer med ham, så det er vanvittig at han faktisk oppsøker offentligheten selv via Villa Paprika.

  Jeg håper dere hører fra flere av de han har krangla med før, for det er MYE som har skjedd.

  Takk for en knallbra blogg! ☺

 5. Altså – jeg må bare si det, føler jeg har hakk i plata men jeg ELSKER denne bloggen og det er seriøst et av dagens høydepunkt (delt førsteplass med mat). Og det jeg digger mest er hvordan dere alltid har noe å legge fram, slik som facebook-reglene i dette tilfelle, og bare åhhhh så elegant setter motspilleren helt ut av spill. STÅLKONTROLL! Jeg husker ikke hvem av dere som sa hun hadde studert juss men det “ikke var noe for henne da det innebar å tolke/bøye reglene i alle mulige retninger”. Stakkars jussfiffen, gå glipp av en slik stjerneadvokat med STÅLKONTROLL ❤ kliss-kliss!

  Over til noe annet – hva leste jeg om benlenke her ovenfor?! 😇😇😇 Dere skulle visst hvor mange ganger jeg har prøvd å fortelle om dette paret til venninner av meg, men da jeg ikke er noe god på å forklare så har jeg bare lagt fram blogginnlegget deres om hennes kjæreste/forlovede/”ektemann” er stefar til eksen hans nye kjæreste, osv osv. Dere er nåtidens oppslagsverk!

  1. 1) Benlenke/fotlenke

   2) “Hennes kjæreste er stefar til eksen hans nye kjæreste”

   Heerligheet. Jeg trenger påfyll av morgenkaffe(Cola Zero) ser jeg 😂😂😂

  2. Ååå Pia, du er vel snill ❤️ Alt skrytet ditt skal jeg leve på resten av kvelden, minst! Delt førsteplass med mat 😁 Det var nok jeg som var ei litta tur innom jusstudiet, men det var jo akk så kjedelig. Mye morsommere å finne frem regler i bloggverden si. Med det sagt skulle man nesten tro Adina også har studert jus, er det noe hun ikke har fortalt meg tro 🤔 Liker at du bruker oss som oppslagsverk for å forklare den merkelige familiesituasjonen 😘

 6. Også en klovn da 😅 nå lo jeg godt,
  Dere er fantastiske! Værsåsnill aldri gi dere. Er så bra at dere faktisk setter dere inn i lover og regler også.. ikke bare hakker løs på tastaturet.
  Innleggene deres er saklig og langt ifra “mobbing og netttroll” tull.
  Stå på ❤️❤️

  1. Må da være rom for humor uten at noen skal kalles nettroll eller dra mobbekortet😊 Tusen takk for at du liker oss😘 Vi liker deg også😉

 7. Ja, hva skal man egentlig si? De fleste har vel gått på en smell (eller ti?) i kjærlighetslivet… Men vi lot ikke tullingen flytte inn fire dager etter vi hadde født en annen manns barn 🙈 Begynte å følge den bloggen fordi jeg likte den, så utviklet den seg til et togkrasj jeg ikke klarer å se bort fra. Brudd, flytting, konkurs, brudd, flytting, konkurs,flytting, ny unge, ny mann.. Det er helt vilt! Tenk å gå fra å ha «alt på stell» til å forsørge en voksen mann.

  1. Ser det er en del feil ja😊 Nå hører jeg rykter om lese og skrivevansker, og det kan man ikke noe for, så da forstår vi hvorfor😊 Takk for at du liker innlegget😘

 8. Deres blogg blir bare bedre og bedre! Men, please, kan dere ikke skrive om “språket” i “Galehjem” og i Paprika-bloggen! Jeg dauer snart av alle orddelingene og greier. Her om dagen skrev fra Galehjem følgende : ” Dagene har gått til å få pyntet til jul, og her i huset skal det ikke være mango på julepynt, det er sikkert.” Ha-ha, godt det ikke skal være mango på julepynt! Mulig jeg skriver om det på egen blogg altså, (dere har kommentert på min tidligere, så vi deler jo oppfatninger her assa) for de har så syykt dårlig språk. Og frøkna er ikke borte hun heller, men stakkars hun har jo ikke tid til å skrive skikkelig på grunn av all tiden som går til shopping 🙂

  1. Språket ja, har tenkt tanken😊Men så har det seg slik at jeg også skriver feil og da blir det så dumt🙊
   Det med mango er gøy da, kan se det for meg😁Blir noe for ille/gøy, slik som dette, ja da må det selvsagt med😁

 9. Kjære snille lesere. Jeg har moderert bort noen av kommentarene. Spekulasjoner om (ekstreme) ulovligheter og (full) sjikane, samt omtale av barn har jeg ikke lyst til å lese om. Håper dette respekterer😊 peace ✌🏻

 10. Jeg synes det er HYSTERISK at han mener man trenger fullmakt til å blogge om andre. Lurer på om ekskjærester som har blitt hengt ut i bloggform og mindreårige som eksponeres har gitt sine fullmakter til det samme?
  Burde brukt lupe der du brukte speil, kimmern 😉

 11. Så utrolig bra at dere skrev om firmaet hans, håper at han ordner opp snart..
  tusen takk til dere at dere tok det opp

 12. Å hjelpe meg…. “ekstremt ulovlig” faktisk:-) Jeg får helt fnatt… Supert innlegg- takk!!! Digger dere !

  En ting – det mest ekstremt viktige er (mis)bruk av barn for å tjene penger- jeg blir helt dårlig….

  En annen ting – noe som er ekstremt irriterende er feilskriving og feilstaving – guri så mye ekstremt dårlig språk!! Har ingen av dem lært regler for bruk av Å og OG??? Så lett regel: Bruk “OG” når du har to verb som står i samme tid på hver side av “OG”- det er ekstremt lett å få til og så “Å” i andre tilfeller! Tada! Magisk. Dagens lille norsktime. Men dere – derimot: ekstremt godt språk- ekstremt lekende lett og flytende og en fornøyelse å lese:-) Kjempegøy blogg!

  1. Ikke meningen å hakke på deg Eli, men nå vet vi ikke om han sliter med dysleksi eller rett og slett alltid har hatt problemer med rettskriving. Når han sender slike meldinger for å bli tatt seriøs eller for å kjefte, så tror jeg ikke han skriver med latskap – så jeg tenker at vi holder oss for god til å kommentere på rettskrivingen.

   Når det er sagt, så har han å skamme seg altså! For et menneske 👺👺

   Som en avslutning så fortjener selvfølgelig våre damer god skryt! Jeg kan selvfølgelig ikke avslutte kommentaren min uten å si tusen takk for gode, innholdsrike og morsommere innlegg. Og ikke minst for all tiden dere bruker på research og alt som hører til.

   Litt tidlig enda, men sender dere juleklemmen allerede nå 🙂

   PS!
   Ikke vær så hard mot meg hvis jeg har noen skrivefeil nå da. Begynte helt å overtenke ;-p

   1. K.: Tusen takk for all skryt, og for at du tok opp dette med rettskriving😘 Juleklem sendes fra oss til deg😍 Ps. Så ingen skrivefeil 😁

  2. Eli: Takk for at du likte innlegget og liker bloggen vår😘 Og takk for norsktimen 🙊 Som tidligere nevnt, og som K. også nevner, så ser vi alle skrivefeilene. Det ryktes dysleksi, noe man ikke kan noe for, så derfor lager vi ikke noe mer ut av det😊 Ellers er jeg helt enig med at eksponering av barn er fy og burde vært ulovlig😡

 13. Jeg er rimelig sikker på at vi kan se bakhodet til pierre som reiser seg på en av snappen til frøken Raadlund ved fontenen i Dubai. Burde sjekkes ut😉

 14. Sjekk ut sraad sin reise til Dubai, med denne såkalte kusinen. Hver gang hun er med enten familie eller venner legger hun alltid ut bilder av de, men ikke denne gangen. Hun blogger også veldig sjeldent på denne turen. Alle skjønner jo at det er Pierre, haha.

  Alle hakker på at Ullebø er sammen med denne piraten, men ingen snakker om hvor dumt det er av frøkna å være sammen med en som ditcher henne over en ny sesong av pærra.

  1. Det er fordi Ullebø er et fint menneske som har noe mellom ørene, mens sraad er akkurat like harry som maken sin og man tenker at de to fortjener hverandre.

 15. Har aldri sett den mannen smile, han har bare et litt creepy uttrykk hele tiden. Lurer på om han har skaffet fullmakt fra de små mht eksponering. Politiet var sikkert veldig imøtekommende 😂

 16. Jeg føler jeg legger igjen en kommentar på denne bloggen hele tiden, men jeg får aldri sagt hvor bra og spot on denne bloggen her. DERE er. Thank god for at dere har svart belte i investigation av bloggere og at dere tør!!

  iluilu

  1. Vi blir så glade av sånne som deg, som skryter oss opp i skyene😘 Vicky tar helt av mens jeg er litt mere rolig. Eller var det omvendt🤔 Klart vi tør, det er jo ingen vet hvem vi er🙊 Neida. Vi kan stå for absolutt alt😊

 17. Såg noen kommenterte i frøknas kommentarfelt om at de hadde nominert henne til årets gullbarbie, så da gjorde jeg det samme!

  Håper faktisk flere slenger seg på for er den en pris hun fortjener, så er det nok den!

  1. Men er ikke «Gullbarbie» en pris rettet mot aktører i medie og reklamebransjen? 🤔Husker jeg ikke feil har Dagbladet vunnet.

   1. Jeg ville kalt henne en aktør innenfor mediebransjen. For ikke å snakke om reklame #kanikkeåmerkereklame 😉

 18. Combayamalord og Halleluja ❤
  Hvorfor er jeg så treg og har ikke oppdaget denne bloggen før nå?? Dette er den desidert beste bloggen jeg ever har vært inne på.
  Må innrømme at jeg ikke kjenner til paprika og gekkoen hennes, men skal sjekke dem opp.
  Men hva tenker dere om den nye sesongen av bloggerne? Hvordan tror dere den nevrotiske mamman til MWL vil klare seg i enda en sesong? Etter sexstuntet sa hun jo at hun “seriøst ville ha problemer med å forholde seg til TV2 i fremtiden” Men, det er jo 2 mnd siden….
  Og hva med disse nye, funkygine og pilotfrue (utrolig mye fruer ute og går)

 19. Heisan, kjempefin blogg! Er innom her flere ganger i uka for å holde meg oppdatert på bloggverdenen uten å måtte lese blogger 😀
  Dette forbudet mot å tagge venner i konkurranser og lignende gjelder dette for alle selskaper uansett? I anledning 1.desember oversvømmes jo facebook med konkurranser i form av “adventskalendere” der du må tagge en venn for å vinne. Ble så skuffet da jeg så at favoritt-klesbutikken gjør dette og lurer på om de bryter noen regler?

 20. Det skal jeg jammen meg gjøre, dette er kjipe greier! Takk for at dere setter fokus på dette, det er så viktig!

Leave a Reply