RISKY BUSINESS

Lord Gekko er forloveden (eller ektemannen) til Villa Paprika, uten at et giftemål er endelig bekreftet. Kim-Ronny er hans egentlige navn og om du ikke vet noe særlig om denne mannen, kan Vicky hjelpe deg på vei HER

Som vi tidligere har nevnt har Gekkoen gjort seg bemerket med sinte kommentarer på Instagram og sint stemme (og blikk) på Snapchat. Han har også hamra løs på tastaturet til damene på Kvinneguiden. Les (i vårt kommentarfelt) hva han skrev HER

Som om ikke det var nok, han har hamra løs på tastaturet til oss også:

(Skjermdumper messenger Facebook)

Nå vet ikke jeg om han virkelig tok el-sykkelen fatt (som visstnok er ulovlig å kjøre med) og dro til politiet. Og ikke vet jeg hva som eventuelt ble sagt, men stille ble det i hvert fall. Kanskje politiet oppdaget at han kjørte ulovlig? Eller kanskje el-sykkelen ikke virket da han skulle stikke.

Og grunnen til at jeg nevner dette med el-sykkel som ikke virker, er fordi jeg har fått tips fra personer, som ønsker å være anonyme og er fryktelig misfornøyd med Gekkoens firma og dets behandling av kunder:

(Skjermdump lordgekko.no)

Det viser seg at det er feil og mangler på noen av syklene som er solgt. Disse koster ca. 14.000kr. Når kunder prøver å få kontakt er Gekkoen fryktelig dårlige til å svare på henvendelser. Og når de endelig får han i tale kommer han med lovnader på lovnader om å ordne opp, uten at det skjer. Det finnes kunder som har ventet i snart ett år på å få pengene sine tilbake. Nå er Forbrukerrådet satt på saken.

Går man inn på Facebook-siden til Lord Gekko AS finner man mange klager, og da spesielt klager på servicen. Kim-Ronny selv prøver så godt han kan å få ratingen opp:

Ser foresten at Kim-Ronny har bytta etternavn, i ren og skjær Jan (Lossius) Rasmussen stil. Og ingen av dem er vel godt gifte. Bare nevner det.

Nå har det ikke skjedd så veldig mye på Facebook-siden til Lord Gekko AS siden i sommer, men jeg skimter kjapt et klart lovbrudd da jeg tok en liten titt. Ifølge Facebook egne regler for konkurranser for bedrifter så er tagging ulovlig. (Noe Jan Rasmussen og hans Inspire Norge klarte å finne ut av til slutt).

Reglene er greie å følge de:

(Skjermdump facebook.com)

Nå venter jeg spent på om Gekkoen ønsker å følge lover og regler og ordner opp med sine kunder. For akkurat nå har han rødt kort. (Siden han nå har fått rødt kort da burde vel strengt tatt mor sjøl komme på banen med en 200-lapp HER).

Adina xoxo