KONG HALVOR OG VEKT OG SÅNT

Hei alle sammen 🌸

I dag tipset en av dere oss om at selveste Kong Halvor har skrevet om bloggen vår HER. Han skryter veldig av oss og foreslår at vi skal søke pressestøtte så vi kan drive med dette på heltid. Det varmer hjertet vårt ❤️ Kong Halvor blogger ikke så ofte lenger, men er ganske aktiv på YouTube. Jeg husker jeg hadde crush på både han og katten hans for en del år siden. Måtte inn og stalke han på Instagram i formiddag og kan melde om at den søte katten lever i beste velgående og at kongen sjøl har fått noen altfor sexy bein dekket av tatoveringer. Jeg rakk såvidt å drømme om oss hånd i hånd på den røde løperen (kanskje med selskap av katten i bånd) før jeg så at han har samboer. Well well. Jeg er evig singel, så om det skulle skjære seg en dag er jeg helt sikkert tilgjengelig.

Dette er forresten en veldig smart måte å få oss til å promotere bloggen sin på. Skriv et skryteinnlegg om oss på egen blogg, tips oss om det i kommentarfeltet og voilà, du blir kanskje omtalt her med påfølgende ekstra klikk på bloggen din. Et godt alternativ til det bloggeren som ble Ukas flause i går prøvde seg på (les mer om det HER).

La oss snakke litt om vekt dere. Dette burde egentlig ikke være noe samtaleemne da bloggerne som forbilder burde holde seg for gode til å dele slik informasjon, men så er det likevel noen som ikke klarer å dy seg. Som for eksempel Stina Bakken:Jeg vet ikke hvem det er som sender inn spørsmål og lurer på hva hun veier, men jeg frykter at dette er unge jenter. Stina deler også gjerne hvor mange centimeter hun er rundt midjen, man trenger ikke engang å spørre:Og ikke bare deler hun det, hun har i tillegg ført statistikk på det siden hun var 12 (!) år:(Skjermdumper stina.blogg.no)

Altså, hva er dette for informasjon å dele? Hva er poenget? Jeg vil tørre å påstå at noen som måler midjen sin jevnlig fra de er 12 år har et noe usunt forhold til egen kropp. 12-åringer er ganske lettpåvirkelige og kan fort få for seg at det er smart å føre samme statistikk som forbildet sitt. Selv førte jeg statistikk over hvor mye penger jeg hadde og hva jeg brukte de på da jeg var 12 år. Det kan man lære mye av.

Jeg måtte frem med målebåndet selv fordi jeg syns 55 cm rundt midjen høres skremmende lite ut. Bare et lår hos meg er mer enn 55 cm rundt, og jeg er i følge andre ikke tjukk.

Isabel S. Raad har nettopp svart på en ny spørsmålsrunde, og det viser seg at hun har de samme målene som Stina:Det som sjokkerer meg mest med denne delingen er at frøkna tidligere har skrevet om at hun har hatt anoreksia. Jeg kom over et to år gammelt innlegg hvor hun åpner seg om dette med overskriften “Jeg veide 38 kg”. Her har hun fått tilbakemelding fra en annen tidligere blogger som selv har slitt med anoreksia om at det oppleves som triggende å lese hva hun veide:

(Skjermdump sraad.blogg.no)

Dette kan jeg absolutt forstå. Gjennom videregående hadde jeg fru Beckham fra favorittgruppa Spice Girls som forbilde. Jeg husker jeg leste en artikkel om at hun veide 49 kilo og etter det var jeg helt opphengt i å veie 49 kilo selv i flere år. Det jeg tydeligvis ikke visste da, men ser nå, er at hun er 7 cm lavere enn meg. Sist jeg var på kroppsscanning på treningssenteret fant jeg ut at bare skjelettet og musklene mine veier 50 kilo, så drømmen om å veie 49 kilo er lagt på hylla for flere år siden.

Jeg sier ikke at det er noe feil med at Stina og frøkna veier så lite, det finnes mange der ute som veier så lite helt naturlig, men jeg mener det er feil å skrive dette på bloggen sin. Det mener også Sunn fornuft-plakaten som oppfordrer bloggerne til å unngå å dele sånt.

Så har vi Fotballfrue da. Jeg har tidligere skrevet om hvor glad tobarnsmoren på 30 år er i å svare på hvilken størrelse hun bruker HER. Dette har hun selvsagt ikke gitt seg med:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Dette er første gang jeg har sett at frua kommer med en anbefaling om å bestille den størrelsen man normalt bruker. Tenk om hun bare kunne ha svart dette uten å oppgi sin egen størrelse. Jeg stusser litt på dette svaret hennes. Hun bruker alltid størrelse XS/34, så hvordan endte hun opp med størrelse S/36 i denne buksen?

Frua hadde nettopp en fotoshoot for å vise frem kjoler til festsesongen. Plutselig har hennes bakdel vokst, noe hun ser ut til å være meget stolt av:

(Skjermdump carolinebergeriksenno på Instagram)

Vi vet fra før av at frua til frua er glad i photoshop og at de har blitt tatt i å redigere frua sin kroppsstørrelse på bilder tidligere. Hvordan kan frua fortsatt bruke str XS/34 i bukser om bakdelen har vokst så mye som det ser ut til på bildet? Kan det være at hun utfra bildet trodde hun hadde gått opp en størrelse, men så viste det seg at det var mannen som hadde vært inne og trikset litt? Jeg bare spør.

En blogger som skal ha skryt oppi alt dette er Sofie Caroline Nilsen. Hun virker å ha et veldig avslappet forhold til mat og kropp:Når en leser spør henne i kommentarfeltet om hva hun veier syns jeg hun har et veldig fint svar som andre bloggere også burde begynne å bruke:(skjermdumper sofienils1.blogg.no)

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤️ Vicky

75 thoughts on “KONG HALVOR OG VEKT OG SÅNT

 1. Okei jeg må bare kommentere 😂 Jeg er 158 og veier xxxx og skulle ønske jeg veide mer. Men jeg tenkte bare WTF!! Hvis jeg hadde hatt like store pupper, rumpe, lepper osv som Isabel og med den lille kroppen min så hadde jeg jo sett helt merkelig ut 😂 Kabalen går ikke opp?! Nei da foretrekker jeg heller de altfor små “puppene” og en liten rumpe

  1. Men hallo, du må jo TOTALT ha misforstått poenget hvis du faktisk skriver vekt/høydeforhold under dette innlegget. Ingen bryr seg om denne informasjonen, og de som evt. bryr seg påvirkes mest sannsynlig negativt av det. Vicky, Adina – kan dere ikke moderere bort eller sladde noe her?

 2. Huff ja…. altfor mange usunne «forbilder» i bloggverden! Jeg er heldigvis så voksen at jeg ikke lar meg påvirke av deres vekt. Med mine ca 180 cm er jeg helt nødt til å ha betydelig flere kg enn de som er 20-30 cm lavere 😁 jeg takker hver dag for å være frisk og rask (fysisk og psykisk) det er ingen selvfølge i dagens samfunn 🙏🏻

 3. Det får være opp til hver enkelt. Jeg er 176 og bruker xxxx, og for meg er det riktig. Mens for andre vil det være mer normalt med en annen størrelse. Folk er forskjellige og slik er det bare 🙂

  1. HELT unødvendig at folk skal begynne å opplyse om vekt her i kommentarfeltet!! Hva var det du ikke skjønte med dette blogginnlegget Madelen?!

   1. Det var ikke helt min intensjon å skape splid. Jeg bare føler at det er tabu å være tynn. Men for oss som har høy forbrenning og ikke går opp i vekt no matter what, så er det faktisk også et til felle. Beklager om jeg tråkket på noen. Jeg lurer på om folk hadde blitt forbannet om de møtte meg på gata? Er for øvrig ikke noe feil med kroppen min 🙂

   1. Altså.. Monica. Nå er det faktisk du som bygger opp under kroppspress, for det går faktisk begge veier.

    Hvorfor skal du si hva som er naturlig og hva som ikke er det?

    Jeg er selv 175 høy og bruker for det meste de minste størrelsene i klær alt ettersom merke. Dette er like naturlig som at en som er 160 høy bruker medium f.eks. Det er dette som er så flott med oss mennesker, vi kommer i alle fasonger.

    For min egen del har det aldri vært slik at jeg tenker noe særlig over hva jeg spiser (alt går i grisen 😊) og trener gjør jeg vel et par ganger i året. Jeg er så heldig/uheldig at jeg har høy forbrenning. Men naturlig er jeg vel likevel?

    Greit nok at ikke dette kommentarfeltet skal kun bli en liste over alles vekt, størrelse og høyde, men å thin-shame noen er ikke greit det heller.

    Også må jeg bare legge til at jeg ELSKER denne bloggen 😍😍❤️❤️

  2. Hei Madelen. Det får selvsagt være opp til hver enkelt hvilken størrelse de bruker, poenget her er mer at man ikke trenger å promotere det til “hele verden” hver gang muligheten oppstår, da kan man heller si noe om hvorvidt plagget er normalt, stort eller lite i størrelsen 😊

 4. Johanne: sant dèt og unnskyld, var ikke meningen. – Er jo selvsagt ikke alle som kan noe for at de er for tynne heller.

 5. Jeg ELSKER dere!! Leser ingen andre blogger lengre, trenger bare dere. Forresten håper jeg dere vet at dere står frem som utrolig gode eksempler, og dere tar en kamp flere skulle gjort. Heia dere 🙂

 6. Trekker de fra vekten de har i silikon fra rumpe og pupper når de opplyser om vekt? 😂 så må ikke glemme at en kvinnehjerne veier gj.1.3 kg, fuglehjerne not so much….

 7. wow wow wow, dere som benytter kommentarfeltet til å skrive egen høyde og vekt/str. for sammenligning må har misforstått innlegget her totalt, uansett hva intensjonen er så bør man ikke oppgi slikt på nett.

  Off topic: Hva skjer med JuleStina, hun klarte ikke å dy seg og har pynta til jul allerede med hele tre juletrær, blant annet på soverommet, og senga er dekortert med gran-girlander.. Nå er det bare å glede seg til å se hvor overrasket Chloe blir når julenissen kommer med leker i år (ref: innlegget “Chloes jul” i fjor). Altså, av og til får man bare åpenbaringer: Ja stemmer, dette er grunnen til at jeg leser bloggen til dette mennesket 😂😂😂

 8. Elsker bloggen og innlegget deres! 😊 men reagerer på at forfatter selv informerer om sin egen tidligere vekt, selv om det er brukt som eksempel i teksten. Hadde det vært mulig å omskrive det til at man drømte om å gå ned en kg etter påvirkning fra kjendis, eller en annen måte hvor tall ikke kommer frem? Tenker det er viktig, så man ikke kaster stein i glasshus!
  Alt i alt, stå på! Digger jobben dere gjør og at dere har tatt på dere jobben som «vaktbikkjer» i bloggverden! 😊

  1. Tusen takk for masse herlig skryt og for konstruktiv tilbakemelding ❤️ Beklager så mye at jeg informerte om det og ikke tenkte lenger. Egen tidligere vekt er fjernet fra innlegget 😊

 9. Enig med Anna, vi trenger ikke vite at du veide xxxx på videregående ….det kan faktisk være vel så triggende …man tenker litt at “ååå selv de “normale” i bloggombloggere «har vært rundt xxxx»… “Hva da med “meg”som veier xxxx” Tall er unødvendig. Men når det er sagt: Eeeeeelsker bloggen deres- har ikke kommentert før, men har vært trofast leser etter at jeg oppdaget den. Elsker humoren deres, hvordan dere ser galskapen hos de andre bloggerne ( som jeg nå har sluttet å lese. får jo alt her- med en mye bedre vinkling, hjelpe meg så mye syyyyykt… grøss- tragisk. Og vet hvor mye arbeid som ligger bak – så hatten av for dere!!

  1. Beklager igjen at jeg oppga tall, ser i ettertid at det ikke var noe problem å skrive avsnittet uten som jeg har svart Anna over her. Denne vekten er jo et halvt liv siden, før jeg fikk kvinnelige former, og milevis unna det jeg veier i dag, derfor føltes det så greit å bruke som eksempel på påvirkning. Tusen takk for så mye skryt, det gjorde kvelden ❤️

 10. Det ryktes at PH 2018 blir med gamle og nye deltakere.. kanskje der vi får se Pierre og Isabel “gjennopplive” forholdet…..

 11. elsker bloggen deres, men som nevnt ovenfor her så syntes jeg dere bommer totalt med å skrive egen vekt på innlegget. hele poenget med innlegget er vel at vekt er irrelevant, så presiserer dere/du med å fortelle egen vekt på vgs for lesere? ser ikke helt poenget med det utenom å opprettholde kroppspresset som dere har brukt et halvt innlegg på å klage på. håper dere fjerner det! har selv slitt med anoreksi og vært innlagt, så vet hvor mye sånne ting kan påvirke.

  1. Beklager så mye at egen vekt fra fjern fortid ble nevnt i innlegget, hev meg til slutt rundt på jobb og fikk det fjernet etter flere tilbakemeldinger 😊 Det var absolutt ikke meningen å opprettholde noe kroppspress med dette, det var mer som et eksempel på påvirkning som jeg forstår nå at ikke var godt nok gjennomtenkt. Takk for at du sier fra og for at du elsker bloggen vår ❤️

 12. Vedder på at det er Pierre som er med frøkna til Dubai.. og ikke «søskenbarnet»
  Merkelig at ho ikke snapper følget sitt 🤔

 13. Og jeg som trodde Janna var ferdig med bloggerne etter nakenstuntet på TVen. Neida, her kjører vi på med enda en sesong av bloggerne. Integritet = null. Alt for å tjene penger si!

 14. Absolutt plausibel forklaring på fotballfruens “uvanlige” buksestørrelse 😂😂😂
  Jeg tror Fruen har lest undringene på KG over at hun alltid er XS uansett snittet, merke eller graviditet. Når det nå dukket opp en buksestørrelse S er det garantert for å besvise over for KGerne at de ikke har rett. Hun følger nemlig godt med på KG og det er ofte hun kommer med skjulte svar på diskusjoner der.

  Ble bare litt for vondt for fruen å skrive noe så “gigantisk” som størrelse S så hun bare måtte slenge på en: “selvfølgelig er S for stor” så ingen skal tro hun har blitt feit 🙄🙈

 15. Bra innlegg nok en gang 🙂 Digger dere!

  Utover det dere tar opp om snikskryting (les: livsfarlig trigging for morgendagens spiseforstyrrede jenter) ang vekt, så har jeg faktisk også lagt merke til snikskryting om at man er “lav”. Dette er det flere av de kjente bloggerne som gjør (“jeg er bitteliten, bare 159” ).

  Vel, jeg er 160, og har faktisk aldri noen sinne tenkt på at jeg er spesielt lav. Jeg har aldri blitt stirret på i folkemengder, mobbet eller blitt sett på som spesiell pga min høyde. Jeg har ikke vært lavest i klassen, engang. Jeg har aldri fått komplementer heller, for den saks skyld.
  159 er ikke lavt. Det er innenfor normalen. SP-Sandra er utenfor normalen og hun er LAV!!!

  OK, så kan vi bli bare bli enige om dette én gang for alle, bloggere (for jeg vet at dere leser dette)? Slutt med det derre syke snikskrytet om at dere er så forbannade petite, ok?
  Og angående å være 55 cm rundt livet, så kan jeg garantere deg at du kommer til å å bli større enn det på et tidspunkt, så nyt det så lenge det varer! Men, la oss andre slippe å høre om det.

  Takk for meg!

  1. Hei. Snitthøyden for norske kvinner er ca. 170cm. Dette er tall fra sesjon hvor man måler 18åringer. Det er ikke uvanlig å vokse etter dette, så den faktiske snitthøyden kan være høyere. Du sier du ikke føler deg lav, men du er faktisk 10cm lavere enn snittet. Hva tenker du om kvinner som er høyere enn 180cm? Er de også normale?

   Jeg prøver ikke å forsvare at bloggere legger ut vekten sin eller lignende, men det er viktig å huske at alle er forskjellige.

   Og bloggerene er ganske små (les: lave), og da er det ikke rart at de veier så lite som de gjør.

   Og SP-Sandra er faktisk kortvokst (eller dverg, som det het før), og da er det en selvfølge at hun er lav.

  2. Tusen takk søte du ❤️😘 Hmm, dette med høyde virker faktisk litt forskjellig fra person til person hva man syns at man er, jeg er høyere enn deg, men har alltid følt at jeg er så lav 🙈 Med det sagt er vel 160 helt innenfor normalen og ikke “bitteliten” som noen kaller det. Kanskje greit Stina fører statistikk, så kan hun mimre tilbake til midjemålet sitt senere 🙄

 16. Se på storyen til Isabel der hun viser Gucci butikken. Der ser man i gjenspeilet at hun er med en mann i hvit t-skjorte og tatoveringer. Er dette kusinen? Hmm 😉

 17. Jeg har en liten teori. Isabell og Pierre er fullt klar over at vi følger med på begge sin snap (spes. Pierre og hvor han er for øyeblikket). Han har ikke lagt ut noe på lenge. Men PLUTSELIG, når Isabell også tilfeldigvis har nett, så legger han også ut mystory. Men oi, han er hjemme? Nei! Det går nemlig fint an å legge ut bilder fra minner på Snapchat på mystory, og ved å endre på dato/tidspunkt bakover så kan man lure snap til å tro at bildet er tatt akkurat når man vil.

  Bare prøv selv!
  De kan ikke lure en luring;-) this proves nothing

  1. Fin teori du har der 😁 Nå har vi bevist så altfor mange ganger at disse to turtelduene fortsatt er sammen, så jeg bare orker ikke sette meg ikke i det 🙈 Ironisk nok er det i følge frøkna vi som har en tragisk blogg 🙄 Men tusen takk for oppdatering 😘

 18. Elsker at dere tar opp problematikken ang. bloggere som oppgir tall som vekt og høyde!
  Men skulle ønske dere ikke hadde gjentatt disse tallene på blogginnlegget deres. Har nylig fått et bedre forhold til kroppen og vekten min (og gått en del opp i vekt) etter å ha slitt med spiseforstyrrelser i mange år, så dette ble jeg veldig trigget av.
  Det hadde holdt å sensurere tallene på skjermbildene, slik at de som ville kunne gå inn på de aktuelle bloggene selv for å se hva vekten deres er.

  1. Beklager så mye at du ble trigget av innlegget, det var absolutt ikke meningen ❤️ Jeg skal ta en titt på om noe av det kan sensureres uten at poengene blir borte. Ikke minst skal jeg ha dette i bakhodet neste gang vi eventuelt velger å skrive om problematikken. Takk for at du sier fra. Så godt å høre at du har fått et bedre forhold til kropp og vekt, håper det fortsetter sånn ❤️

 19. Hvilken rykte svarer Isabel på nå da? At det fortsatt er salg på Nelly? 😏🙄 seff er Pierre med.. hvorfor gidder de det her tullet, det er jo bare flaut..🙂 stå for denne absolutt “ekte kjærligheten”… ikke bruk det for å tjene penger eller bli med på idiotiske reality program…. hallo!

  1. Haha, jeg tror nok aldri jeg vil dra på tur til Dubai med Pierre, da skulle jeg hatt meget godt betalt 😂 Det ser ut til å stemme at frøkna har tatt han med på tur ut fra hva andre har kommentert her lenger opp 🙄

  1. Hater virkelig når hun eller andre forsvarer henne med “hun er bare et menneske”, “alle gjør feil”, “jeg er ikke perfekt”. Altså, ja, det er helt greit å ikke følge opp alle de viktige kampene her i verden.
   Men for faen ikke stå foran stortinget og hold taler om at pels er galt og forteller folket om at det er forferdelig å støtte det, for å så ende opp med å bruke det selv i skjul en stund etterpå?:)) Da holder man like så greit kjeft om det fra start.

   Nei nå assa, nå orkert jeg itte.

   1. Altså jeg er ikke noe gira på å forsvare SE som handler skinnveske på skinnveske og reklamerer for sminkeprodukter som tester på dyr, men det står da at “Jakken er gammel fra Nelly, men mener å huske merket var River island.. Eller kanskje missguided. Eller VILA, haha”. Når det er sagt, så kan dèt og være en av hennes små hvite løgner. Krysser fingrene for at det er en billigjakke med ekte fuskepels ❤🐺🦊❤

   2. Er så dritt lei av at det ALLTID skal være noen som MÅ hoppe foran S.E i forsvar. Altså, hallo? Hva faen er det som gjør henne så jævla urørlig?! Hun lyver jo om ALT! Det er ikke noe å forsvare, mener jeg! Hvem bryr seg om jakken er gammel? Hun forlater likevel hovedprinsippene sine i det sekundet hun velger å bruke jakken, og det gjør hun foran hele Norge/verden. Tenker bare på alle se stakkars kidsa som ser opp til henne. Litt av noen verdier. Gidder ikke 🙄 så forbanna lei av hele henne! 😖

   3. Så så, det er da ingen som forsvarer SE her. Jeg påpekte at det var oppgitt forskjellige “billigmerker”, som jeg ikke trodde produserte “eksklusive” jakker med ekte pels (?), men hva vet vel jeg. En ting jeg VET er at denne bloggen har lært meg at man skal ha gjort en grundig undersøkelse/etterforskning/stalking, før man kommer med en påstand! Det hadde ikke sjokkert meg om det ikke kommer noe svar eller “det var en gammel jakke/kjøpt secondhand så da er ekte pels greit”, særlig etter den nylige skinnhanskeflausen, g r ø s s. Jeg krysser fingrer og tær fordi jeg ORKER. IKKE. at SE går med ekte pels etter all hennes ståhei rundt dette, fordi da mister jeg all tro på menneskeheten (nesten hvertfall, troen på bloggerne på bloggomtoppbloggere mister jeg aldri! <3 ).

    Sånn ellers, hver gang jeg fyller ut et kommentarfelt nå må jeg sjekke x antall ganger at navn og email er i rett felt, livredd for å ta en brøler inspirert av Lise Marie, hahahaåhh

   4. Hahah! Beklager utblåsningen min, er bare selv på nippet til å gi opp menneskeheten selv. Mye på grunn av alt blogger tullet og medienorge. Derfor elsker jeg denne bloggen. En etterlengtet motvekt <3 btw, så akkurat at annijor har svart på størrelse i kommentarfeltet: xs 🙄 altså seriøst? BU! 😖

 20. Hei! Digger bloggen og er så bra dere tar opp dette med vekt. Er 32 år gammel og sosionom og har reagert veldig på at bloggere legger ut hva de veier ig størrelser i klær m.m. Selv om jeg er voksen kjenner jeg faktisk at det påvirker meg negativt og jeg til og med blir litt opphengt i dette. Jeg er 158cm og veier for mye i forhold til høyden, men med at bloggere legger ut slikt blir jeg enda mer bevisst på dette. Igjen, takk for at dere tar opp noe så viktig 🙂

 21. Grunnen til at SE ofte blir «angrepet» på slike ting er jo pga nettopp det her.. hun skal hele tiden fremstille seg som så bra.. men alltid er offer med engang det er noe å påpeke..
  hun har brukt snart 1 år på å skrive et innlegg om rumpa og fettsugingen sin.. bare så det skal virke “snillest” mulig..
  Beklager men hun er et fryktelig dårlig forbilde. Hun tjener masse på både bok og musikk.. hvorfor må hun dra inn så mye ekstra på falsk og dårlig reklame? Lure små unge jenter..
  hun er selv et offer for å bli påvirket av kjendiser som Kim kardashian osv.. er trist at hun selv ikke har lært av dette.. hun poserer nærmest naken her og der.. og for hvem? Det er ikke et vi menn blad.. men en blogg med unge lesere..
  de ser hva hun gjør, og vil gjøre det samme. Unge jenter sitter å skraper sammen og sparer penger så de også kan få bleierumpe og flat fettsugd mage.. store lepper, hakeimplantat, botox her og der..
  dette er på ingen måte for å mobbe SE.. hun er en offentlig person.. noe hun selv velger.. hver eneste dag.. da må hun også tåle kritikk..
  hun prøver veldig hardt med dette miljø og dyre tullet.. «jeg gir penger til fattige» og bla bla.. men hvorfor må hun vise det frem hele tiden? Gi til verden, for å så skryte av det?
  Jeg gruer meg til mine døtre skal vokse opp og står i fare for sånne type forbilde…

  Hofffff!!

  1. Nå er det “nye” forbildet til Sofie Elise ei dame i Real Housewifes fra en eller annen by i USA. 🙄 Tenke seg til at “dama var hele 43!!! år” skreiv Sofie på snap. Well, måtte inn og se,,og helt ærlig: “it takes a village” og vel så det for å se sånn ut, og hun så faktisk ut som om hun var 53, i mine øyne.
   Du Sofie, du Sofie. Fornøyd med kroppen din blir du ALDRI uansett hvem forbilder ditt e !!

 22. 😂😂😂 Jeg er 169 cm og veier 74 kg utrent 😂 for 4 -5 år siden da jeg trente som mest veide jeg 89 👍 slå den da. I kveld skal jeg ta en Konge jeg også for nå trenger jeg flere lesere her http://nouw.com/suttung
  Ellers tenker jeg bli slem kynisk blogger så jeg havner her jeg også for det gir lesere 😂😂😂😂😂😂 Bare tuller vettu for jeg er naturlig snill.

Leave a Reply