UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 47

Da var det jammen blitt søndag igjen, dere. Vær så god:

UKAS HEMMELIGHET:

Isabel S. Raad vil røpe en stor hemmelighet 1. desember. Hun har sagt at 2018 kommer til å bli et stort år for henne. Mor sjøl har sagt akkurat det samme. Rykter sier at frøkna skal delta i Paradise Hotel reunion, som kommer på skjermen til neste år. Jeg føler liksom ikke at mor sjøl passer inn der, så hun skal kanskje være med på et annet realityprogram da. Vi vet iallfall at hun blir å se på sesong 8 av bloggerne.

Kan det tenkes at frøkna endelig skal få skrive den boken hun ønsker?

Mange mener at hun og Pierre skal være med i Eks on the beach Norge, og at det er derfor hun og Pierre later som de ikke er sammen. Meget god teori, men jeg tror ikke frøkna ville takle å se Pierre med andre damer, og jeg tror heller ikke hun er klar for å treffe andre. Det er fortsatt Pierre som har hennes hjerte. Selv om hun nekter for det.

Nå skal frøkna på sponset tur til Dubai (igjen) og lesere lurer på hvem hun reiser med denne gangen:

(Faksimile sraad.blogg.no)

(…) det skulle jeg ønske at folk hadde i omtanke. Omtanke hva da?

UKAS TRAVLE MOR:

Anne Brith og hennes makroner (kjælenavn på barna som Kvinneguiden har kommet opp med), har hatt en nydelig liten hund til låns. De ønsker seg veldig en egen firebeint venn. Men hvordan skal mor sjøl og makronene få tid til en liten hund? Jeg ser stadig at Anne Brith nevner hvor slitsomt og travelt liv hun har. Akkurat som frøkna har, 24/7.

Når man har det travelt så skaffer man seg ei bikkje, for da blir hverdagen så mye roligere, si.

Ellers så har mor sjøl begynt å tenke tanker om døden og på hvor skummelt det vil bli for oss lesere (og barna) når hun er borte. Heldigvis har hun tenk på å gjøre det greit for oss (og barna), og har ferdigskrevet innlegg som ligger klare til å postes fra den dagen hun dør. Det er bra, for jeg klarer ikke tanken på å leve uten bloggen til mor sjøl.

(Faksimile annebrith.blogg.no)

UKAS POET:

Hva tenker Henrik Thodesen nå når det viser seg at det ikke bare var en låt han fikk av Sophie Elise, nå får han jaggu en bok også. Jeg klarer ikke la være å tenke på hva det neste vil bli. En film?

Hun delte nylig noen setninger fra boken, og jeg kunne ikke unngå å tenke på Kristine Ullebø.

Det er nok mange som har hatt det slik, men heldigvis langt unna sosiale medier.

UKAS JUKSER:

Hva er det Ranvei Heitmann tenker med når hun like etter FO har hatt en kampanje rettet mot bloggerne, presterer å la være å merke reklamen. Hvor var hun da avisene skrev om dette problemet?

På toppen av dette reklamerer hun for botox. Botox er et legemiddel, og legemidler er ulovlig å reklamere for.

Jeg klarte virkelig ikke se på dette uten å komme med en reaksjon:

Her har også oppdragsgiver et stort ansvar og noen fortjener et brev i posten, gjerne med en bot.

UKENS KOPIKATT:

En leser sendte meg dette fine bildet. Hun fortalte at hver gang hun så bildet så tenkte hun på en blogger.

Ser du hvem dette ligner på? Tipper du også tenkte på frua.

Kan det være at dette er bildet fotballfrua henter inspirasjonen fra, når det kommer til hårfrisyre og posering.

UKAS MR.PERFEKT:

Denne karen er ingen blogger, men jeg tar han med da jeg mener han er perfekt match for en blogger på let, nemlig mor sjøl.

Denne karen leter etter sin drømmedame på tinder. Og jeg tror kanskje han har ei spesiell dame i sikte:

Dette må da være Anne Briths drømmemann. Alderen er perfekt, han trener og er handy. Han er også kjekk OG han kan lage makroner! Er ikke det et frieri til mor sjøl så vet ikke jeg.

Men hva mener han egentlig med at han kan å lage makroner? Det har jeg tenkt en del på. For om han har fått med seg kjælenavnet på Anne Briths barn, så er vel dette å gå rett og kjapt på sak.

PS. Jeg er ikke på Tinder bare så det er sagt. Vicky derimot…

UKAS FLAUSE:

Vi får mange tips fra dere lesere og mye skryt. Det setter vi stor pris på. Denne uka fikk jeg en meget hyggelig mail:

Mail adressen til Lisa Marie er en typisk anonym adresse som feks. luring@hotmail.com. Men, det denne dama glemte var å legge inn et fake navn da hun opprettet denne anonyme adressen. For det navnet som kom opp sammen med mailadressen, var nøyaktig det samme navnet som bloggen het, den hun ville vi skulle sjekke og fortelle om.

Jeg måtte så klart svare den hyggelige damen:

Som vår nr. 1 fan burde hun vite at man ikke lurer en luring. Det hører med til historien at det ikke kom en forklaring.

(Til L. Bare hyggelig å kunne gi deg noen ekstra klikk i dag da du så tydelig viser at du går langt for å få til dette).

UKAS MAMMA MED ÅPEN LOMMEBOK:

Oppfordring fra Anne Brith, betal barna for å ikke gjøre som læreren sier:

Nå vet ikke jeg med dere, men da jeg var lita jente sa alltid min kjære fornuftige mor (hun som liker Inspire Norge HER og plutselig ikke er så fornuftig lenger), at jeg alltid måtte være snill og være det beste jeg kunne være. De gangene jeg kom hjem med strengt brev fra lærer eller rektor, var det ikke penger jeg fikk, for å si det sånn.

Kanskje mor sjøl kan betale en slant til Ranvei som har vært slem. Bare nevner det.

Ha en fin søndag.

Adina xoxo

Advertisements

66 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 47

 1. Hahaha What, forstod ikke hvem denne personen var jeg nå?! 🤣 Og hvorfor? Skjønte ikke helt hva hun prøvde på?🙉

   1. Nå har gått gjennom hele blogglisten for å finne denne personen, så da gir jeg HELE Norge klikk som jeg egentlig ikke ønsker 🤣🤣 Kan noen gi meg et hint? En kryptisk beskjed?🤩

   2. Du er bra snill med bloggerne i dag😁 Synes det er koselig å se at hun har 1072 lesere i dag😉 Hun fortjener det etter hard jobbing😊

  1. Tipper hun prøvde å få litt ekstra trafikk på bloggen ved å få omtale av Adina eller Vicky på bloggen her🤔🤷🏼‍♀️

 2. Takk for alle tiders blogg! I dag gikk jeg i sjokk (nesten) da jeg leste den. Mor sjøl har laget ferdig innlegg for et år framover som kan legges ut hvis hun skulle dø. Jeg har ikke ord.

 3. Haha, synes det var altfor bra sensur jeg, eneste jeg klarte tyde var en L i starten. Men takk for at du stilnet nysgjerrigheten min! 😅

 4. Enn å melde inn at man selv eksponerer sine egne barn på en dårlig måte for å få klikk!? Makan. Lurer på hva slags dame dette er, men siden det siste jeg vil er å gi klikk til henne så får det bli med nysgjerrigheten.

 5. Det der stusset jeg også på, og samtidig fortelle at man er elendig på å merke reklame🙄Om dette skaper noen få ekstra klikk på bloggen hennes i dag, så får det heller være. Om det er verd det? Neppe😊

 6. Haaaha. Erre muulig. Så kleint å «klage» på egen blogg, for å skaffe trafikk??
  Om det er denne bloggeren som jeg tror det er, (som har egen nettbutikk og bruker sønnen sin i alt av reklame), så har jeg faktisk sagt ifra veldig veldig mange ganger at hun skal merke innlegg om sin egen nettbutikk, som reklame. Det bryr hun aldeles ikke bryr seg om, og velger å ikke publisere kommentarene (selvfølgelig).

  Håper dere aldri skriver om henne, da det tydeligvis er det hun er ute etter. All pr er god pr, eller?
  Hun sier jo selv at hun ønsker å ha bloggen som fulltidsjobb, og eier ikke grenser for hva hun deler.
  Hun la ut bilder av sønnen sin når han var alvorlig syk på sykehuset, og bilde av samboeren på sykehus etter han hadde vært i slosskamp i fylla. Viktig men prioriteringer, si. Hun ble også anmeldt av en sykepleier for å ha publisert bilder av henne på bloggen uten løyve, og nektet å fjerne bildene når sykepleieren spurte om det.

  Nei dette blir for dumt. synes det er tipptopptommelopp at du ikke viste bloggadressen som hun prøver å promotere. Synes nesten du burde slette den kommentaren med bloggadressen, bare for å gi henne minst mulig oppmerskomhet! koskos

   1. Haha! Ja bidrar beklageligvis nok til litt nyskjerrighet. Men folk kan gjerne dra innom bloggen og legge igjen en kommentar om feilmerking og overeksponering av barn, for så aldri klikke seg inn på bloggen igjen.

   1. Haha, det var virkelig ikke meningen altså! Jeg har ikke lagt igjen bloggaadressa engang i kommentarfeltet!
    Jeg synes bare _virkelig_ at det hun skriver om på bloggen ikke er greitt, og at om folk er innom bloggen burde de si ifra om at det ikke er ok.

   2. Var det ikke nøyaktig det hun ville, få folk inn på bloggen for å si ifra at dette ikke er greit. Noen ganger kjenner man igjen folks skrivestemme og bruk av tegn. Bare nevner det😉

   3. jaja, mybad. Hadde jeg vært vedkommende, hadde jeg nok ikke nevt at det var lurt å fjerne alle spor av bloggadressa.

    men uansett, du får gi oss oppdatering om du får svar på mailen fra «lise» 🙂

 7. Skal høre mye altså. Det normale er at folk ordner testamente, og hva vedkommende ønsker etter døden. Begravelse osv. Men her har mor laget ferdig innlegg til bloggen. Aner vi sponsing av begravelse?
  Har de ikke noe å skrive om, så blir de helt nedrig.

 8. Jeg pleier å være veldig god til å finne ut hvem folk er, bare fornavn på tinder er ingen hindring til å finne personen på facebook. Men dere klarer jeg ikke finne, noe som irriterer veldig!! Nysjerrigheten dreper meg, men jeg gir ikke opp!

 9. Jeg må bare si at den bloggen her er høydepunktet for en som elsker litt sladder og blogger gossipp. Samboeren sa nettopp før han sovnet: nå har du vel lest alt du skal? Jeg: jaa, men jeg har spart den beste til sist som jeg skal kose meg med nå (les: deres blogg). Takk for innlegg hver dag og alt det morsomme dere skriver. Regner med det er noen timer med research som ikke mange tenker på. You make my day! Må flire litt av ho «L» over her som ror og ror til fiskeskjær i kommentarene sine.

  1. Tusen takk for en herlig kommentar, Maya😘 Det er litt jobb med blogg, det er sikkert. Den dagen vi må jobbe 24/7 slik frøkna må, da legger vi opp. Vi orker rett og slett ikke alt det styret med vipper, bryn, negler, selfier og ferier. Høres for strevsomt ut🙄
   Ror og ror til fiskeskjær, ja 😂

   1. Tenkte jeg kanskje burde si noe ettersom jeg er livredd for at dere skal slutte brått eller ikke blogge like mye mer. Som RAW ville sagt: i love this blog waaay too much honey. Skulle likt å tatt et glass vin med dere to en kveld og skravla om alt mellom himmel og jord 🙂

   2. Ærlig talt Adina! Jeg er virkelig ikke bloggeren, og blir nesten irritert av at du, som ser mailadressen min, (send meg gjerne en mail om du tror den også er falsk)driver å sier at jeg «ror ror til fiskeskjær». Jeg kom med kritikk mot vedkommende sin shady business, noe jeg trodde det var rom for i dette kommentarfeltet.

    Når jeg da skal bli latterliggjort på den måten er det ikke noe hyggelig å ta del i debatten her.
    Som sagt, send meg gjerne en mail om du vil diskutere videre, så ser du nok at jeg ikke here noe på L, og har absolutt ingen interesse av å skaffe trafikk til bloggen.:-)

   3. Jeg har ikke ment å latterliggjøre deg, jeg har kun stusset over all infoen du kom med, sånn like etter at vedkommende blogger hadde fått sletta linken hun la ut til sin egen blogg. Og det forstår du sikker😊 At du kommer med kritikk mot bloggeren er det samme som bloggeren selv gjorde, mot seg selv🙄 Lov å være litt skeptisk, si. «Ror ror til fiskeskjær» kom fra en artig leser, og som jeg måtte le litt av. Altså ikke bare jeg som ble litt mistenksom.
    Jeg beklager om du følte det slik. Om du er eller ikke spiller egentlig ingen rolle😊 Peace✌🏻

 10. Elsker dere! Undrer meg om bloggeren på ukens flause kan være frøken dagsland, har jeg rett eller? Rimelig flaut for henne 😛

 11. Tok meg like gjerne en liten tur inn på Forbrukerombudet/rådet sine sider og rapporterte «Ranvei Charlotte» for både manglende merking av annonse OG ulovlig markedsføring av reseptbelagte legemidler. Sophie Elise ble forøvrig rapportert til Statens legemiddelverk for det samme i fjor: http://www.tv2.no/a/7959989/. Nevnte også dette for Forbrukerombudet/rådet, og håper de tar det videre.

  1. Det var nok på sin plass😊 Og flott gjort av deg😊 Fatter ikke at noen som har jobbet med det samme i mange år ikke klarer å gjøre jobben sin skikkelig. Makan!🙄

 12. Hva er greia med å gi barna penger for alt mulig, si?? Penger for karakterer OG penger for å være rampete?? Lærer de stakkars makronene noe annet enn at alt i livet dreier seg om penger?? Blir helt skrekkslagen over sånn tankegang, bare nevner det😔

  Dere derimot…..ikke bekymret for dere, dere ruler😍😘

 13. OMG!! 😂 Her har du samlet mye «gull» Adina!
  Blir helt matt. Kongekommentar av «Anonym»: sponset begravelse 😂👌🏼 Eneste som mangler i denne gale blogglandia. Når jeg ikke trodde Mor sjøl kunne bli verre så blir hun ENDA verre: betale ungen sin for å komme hjem med rød lapp! Ærlig talt, bare en tapermor gjør noe sånt, og hun som hardnakket påstår at hun ikke oppdrar tapere. Lurer fryktelig på hvorfor de skal få penger for absolutt alt?! Så henne på TV2 GMN der hun snakket så varmt om pengene hun gir for 5’ere og 5’ere 🙄 Hadde nok vært bedre om de la alle pengene hun strør om seg i
  Huspotten!
  Takker for herlige innlegg fra dere begge, stå på videre, jeg følger med ❤️

 14. Haha, dette er bare for bra! 😅 Det var ikke så vanskelig å snuse seg frem til hvem det kunne være… med det lille hintet lenger opp, fikk jeg bekreftet mine mistanker. ☺️

 15. Haha, digger innleggene deres! Dere har jo tidligere skrevet om bloggere som reklamerer for blant annet Skincare, kunne dere ha skrevet litt om bloggeres reklamering for diverse vippeserum? Kom blant annet over denne diskusjonen i ene kommentarfeltet som jeg synes var veldig interessant:

  http://martheborge.blogg.no/1511720405_preparing_for_party_season.html

  Synes dette beviser hvilken manglende kritisk sans bloggere har ovenfor produkter som de selv reklamerer for.

  1. Jeg tok meg en tur i kommentarfeltet og fikk en ny helt, Kristine😍Snakk om overkjøring. Marthe Borge skal ha skryt for å være høflig og saklig. Skal dykke litt i dette så får vi se. Takk for tips og for at du liker oss😘

   1. Ser at et par har kommentert dette på KG også 😂 Dere kan jo i tillegg skrive noe om iGlow/andre midler som nå nylig har vist seg å inneholde PGA (et helsefarlig stoff brukt på dyr for å få dem til å spontanabortere)? Er jo maaange bloggere som har frontet iGlow de siste årene..

 16. På Kvinneguiden er noen helt sikre på at frøkna skal være med på Ex on the beach.. Noen kjenner noen som er med osv🙊 Jeg er troende til å være enig, og heller mot at det var derfor det ble «slutt» mellom dem🙈
  Lurer på hva som egentlig skjer med psyken over tid dersom man virkelig spekulerer i sånt for klikk og penger?? For man må jo bli litt ødelagt?
  Vet egt ikke om man skal le eller grine..

 17. Sjokk. Not! men hun poster jo alltid masse rart i kommentarfeltene til toppbloggere for å få klikk til sin egen blogg.
  «Jeg er din største fan, vi ligner skikkelig masse, alle sier det! Klikk deg inn på min blogg å se da!»

  Alltid vært desperat hun. Flaut.

 18. Jeg synes å huske at for en god stund siden skrev frøkna at hun og Pierre var i stk.holm for ett nytt prosjekt. At vi snart kom til og finne ut hva det var. Noe med TV iallefall. Litt etter blir det slutt mellom de. Jeg har spurt henne om hva det prosjektet var- ettersom det ikke har vært noe mer snakk om det… men den kommentaren ble ikke publisert så klart. Hm

 19. Sophie Elise fremstår SÅ patetisk som ennå ikke er over Thodesen. Give me a fucking break. Hun sletter den lille personligheten hun har HVER gang det er en mann i bildet. Jeg er så jævla lei den dama. Få deg et liv liksom

 20. HAHAHA, jeg skjønte hvem den bloggeren var med EN gang!! Sorry ass, men hun er så latterlig. Husker helt i starten av hennes «karriere», da var seriøst 90% av innleggene hennes kopiert fra store bloggere. Type kopiert på ordet! Jeg prøvde å kommentere dette mange ganger, men hun godkjente dem selvfølgelig aldri. VÆR så snill å aldri skriv om henne, hun er så desperat atte hjelp. Det er så morsomt å lese bloggen hennes, ler av alle de dumme tingene hun skriver. Og det er så faktisk helt drøyt hvor mye privat hun deler, som noen over her også har nevnt (om kidden sin sykdom og om samboeren sine mindre heldige kvelder på byen). Blir helt målløs.

  Elsker at dere deler dette, ler meg i hjel av dere. STÅ PÅ!!

Legg inn en kommentar