VINNERNE AV ALTERNATIV VIXEN

Hei alle sammen 🌸

Adina sin alternative Vixen ble tatt godt i mot av dere, og jeg er så heldig å ha fått rollen som prisutdeler og kommentator nå som avstemmingen er over.

Selv syns jeg det var vanskelig å velge i noen av kategoriene og måtte ta en tur i tenkeboksen. Her kommer resultatene:

Årets clickbaiter:

Vi husker vel alle hvor dårlig mammaen til Michelle (og William og Lucas) taklet det da hun ikke vant noen pris på den ekte Vixen. Heldigvis gikk hun seirende ut i vår første kategori. En bra start der altså.

Årets dårligste språk:

En utrolig jevn kategori hvor mammaen såvidt gikk av med seieren foran frøkna Isabel Raad. Merkelig nok var bloggen vår også nominert i denne kategorien. Hele 17 stykker har stemt på oss. Jeg velger å tro at de som syns vi har dårligere språk enn mammaen og frøkna er bloggere som ikke liker at vi skriver om de. Neida. Joda. Neida.Premien er en synonymordbok. Akkurat som med premiene på konkurransene til mammaen er sjansen for at den faktisk kommer frem ganske liten.

Årets artigste/rareste posering:

Ganske jevnt, men frøkna vinner denne. Prøvde å finne en illustrasjon på rar posering fra frøkna og hang meg litt opp i rumpa hennes som ser ut til å ha forandret seg noe det siste året:

(Skjermdump isabelsraad på Instagram)

Årets puteøyeblikk:

Etter at vi fikk se mammaen og Jan med sin banan late som de hadde sex på Bloggerne skulle man kanskje tro hun ville vinne denne kategorien, men det ble Kristine Ullebø sin bedre/verre (stryk det som ikke passer) halvdel, også kjent som mister well well eller Fabian Raw. Får håpe ikke mammaen kaller han en fiasko nå da, slik hun gjorde med Espen Hilton på ekte Vixen.Premien er en boks med tannpirkere.

Årets kjeftesmelle:

Også en jevn kategori, hvor mammaen igjen er vinneren. Nå begynner det bli mange priser på henne i denne alternative kåringen.

Årets dårligste forbilde:

Frøkna vinner med god margin på denne. Tipper det har noe å gjøre med alle de kosmetiske inngrepene og alt maset om penger. Kanskje fikk hun også noen ekstra stemmer etter å ha kalt bloggen vår tragisk og oss for “low lifers”. Som forbilde er det vel ikke helt innafor å skrive sånt om andre.Premien er boka #branok av Kristin Gjelsvik. Den vil bli sendt i posten etter at Adina også har fått lest den.

Årets mest selvopptatte blogger:

Frøkna vinner igjen.

Årets versting på merking av reklame:

Ohooooi, Fotballfrue vinner med hele 83% av stemmene. Dette var overraskende si.Premien er en laminert utskrift av Forbrukerombudets veileder for merking av reklame i sosiale medier.

Så ble det altså tre priser til både mammaen og frøkna, en til Fabian Raw og en til frua. Vi gratulerer!

Håper dere nyter helgen 😘

❤️ Vicky

22 thoughts on “VINNERNE AV ALTERNATIV VIXEN

  1. Blogg.no listen er kun for blogg.no sine bloggere. Det er den store blogglisten.no som teller😊Som du ser ligger vi godt an der😊 Var tidligere på blogg.no og ble sletta der. Hadde samtaler med dem og kunne komme tilbake mot at vi slettet noe på bloggen. Vi ønsker heller å være uavhengig, derfor er ikke blogg.no noe for oss😊

 1. Her kunne det vært flere kategorier.
  Årets frekkeste, årets furter, årets selvmotsigende, årets skrytepave.
  Skulle gjerne sett dere på listen. Så dere har vært der før ja….sikkert før jeg fikk øya opp for galskapen som råder.
  Tipper dere hadde toppet listen. Uansett vil følge dere…

  1. Det kunne absolutt vært flere kategorier, vi får se om vi kjører en ny runde etterhvert 😁 Du kan se oss på blogglisten.no hvor vi er på 28.plass i dag. Denne lister viser et mer riktig bilde enn blogg.no sin, da du også får oversikt over de bloggerne som bruker andre plattformer 😊

 2. Nå er har datahjelperene delt innlegget deres som advarsel om Inspire Norge, og det er en diskusjon om de på Smått og stort om sosiale medier i Norge!

  1. Vicky er så flink😊 Takk for skryt😘 Jeg sitter på en IP adresse som jeg ikke kan publisere. Om jeg skulle sladde den, og vise dens beliggenhet, vil det uansett bli ord mot ord. Poenget er at denne IP’n går igjen på veldig mange meget stygge kommentarer og på like mange støttende. Jeg må følge lover og regler og kan ikke publisere noe 😔

 3. Så at en hadde sendt link til dette innlegget på facebook til Anna, men den ble fort fjernet. Hvorfor være voksen og svare på kritikk når du kan være umoden og barslig og tro at det forsvinner om du bare fjerner det. Det ender med at det blir masse snakkiser om dette på forskjellige forum. Om de hadde sitt på det rene burde de svart…….Takk til dere som setter lys på slt dette. Det irriterer meg at folk kan sitte å tjene seg rike på løgn og bedrag…

  1. Spørs nok om de vet selv at det ikke er helt innafor og det er derfor de fjerner all kritikk i stedet for å svare 🙄 Skulle bare mangle at noen setter lys på all galskapen 😘

 4. “Jeg velger å tro at de som syns vi har dårligere språk enn mammaen og frøkna er bloggere som ikke liker at vi skriver om DEM.” 😉 Neida. Joda. Neida.

  digger forøvrig bloggen deres <3

  1. Oida 🙈 Men er det ikke i mange tilfeller valgfritt med de/dem? Må ærlig innrømme at jeg ikke kan de reglene 🙄 Tusen takk ❤️

 5. Virker som om Isabel skal være med på Paradise eller? Hvem sier opp leiligheten for å “spare penger” for så leie seg inn på hotell med Pierre, med mindre det er fordi hu skal til Mexico over en lengre periode? :p
  “Flere kilder Se og Hør har vært i kontakt med hevder at TV3 planlegger å hente inn en rekke tidligere deltakere til den kommende sesongen, som spilles inn i Mexico rett over nyttår.”

 6. I listestina sitt siste innlegg oppfordrer hun unge jenter til å bruke intim-deodorant for å unnga svette der nede. Altså. Jeg gir meg over…. Tror foressten flere eksperter har gått ut og sagt at man ikke burde bruke dette da det kan forstyrre mer enn hva det er godt for. Men dette blir ikke disse småjentene opplyst om da hun uansett har stengt kommentarfeltet.

  Så også at Isabel har lagt ut vekten sin på bloggen. Sender ganske skumle signaler når 46kg er “normalt”. Det kan ikke være lett å være ung jente i disse dager.

  1. I alle dager 🙄 Intimdeodrant faktisk 🙈 Mener jeg selv har lest noen steder at man kun skal vaske med vann og ikke såpe fordi kroppen skal klare å regulere dette selv. Takk for tips om både listestina og frøkna 😘

Leave a Reply