VINNERNE AV ALTERNATIV VIXEN

Hei alle sammen 🌸

Adina sin alternative Vixen ble tatt godt i mot av dere, og jeg er så heldig å ha fått rollen som prisutdeler og kommentator nå som avstemmingen er over.

Selv syns jeg det var vanskelig å velge i noen av kategoriene og måtte ta en tur i tenkeboksen. Her kommer resultatene:

Årets clickbaiter:

Vi husker vel alle hvor dårlig mammaen til Michelle (og William og Lucas) taklet det da hun ikke vant noen pris på den ekte Vixen. Heldigvis gikk hun seirende ut i vår første kategori. En bra start der altså.

Årets dårligste språk:

En utrolig jevn kategori hvor mammaen såvidt gikk av med seieren foran frøkna Isabel Raad. Merkelig nok var bloggen vår også nominert i denne kategorien. Hele 17 stykker har stemt på oss. Jeg velger å tro at de som syns vi har dårligere språk enn mammaen og frøkna er bloggere som ikke liker at vi skriver om de. Neida. Joda. Neida.

Premien er en synonymordbok. Akkurat som med premiene på konkurransene til mammaen er sjansen for at den faktisk kommer frem ganske liten.

Årets artigste/rareste posering:

Ganske jevnt, men frøkna vinner denne. Prøvde å finne en illustrasjon på rar posering fra frøkna og hang meg litt opp i rumpa hennes som ser ut til å ha forandret seg noe det siste året:

(Skjermdump isabelsraad på Instagram)

Årets puteøyeblikk:

Etter at vi fikk se mammaen og Jan med sin banan late som de hadde sex på Bloggerne skulle man kanskje tro hun ville vinne denne kategorien, men det ble Kristine Ullebø sin bedre/verre (stryk det som ikke passer) halvdel, også kjent som mister well well eller Fabian Raw. Får håpe ikke mammaen kaller han en fiasko nå da, slik hun gjorde med Espen Hilton på ekte Vixen.Premien er en boks med tannpirkere.

Årets kjeftesmelle:

Også en jevn kategori, hvor mammaen igjen er vinneren. Nå begynner det bli mange priser på henne i denne alternative kåringen.

Årets dårligste forbilde:

Frøkna vinner med god margin på denne. Tipper det har noe å gjøre med alle de kosmetiske inngrepene og alt maset om penger. Kanskje fikk hun også noen ekstra stemmer etter å ha kalt bloggen vår tragisk og oss for “low lifers”. Som forbilde er det vel ikke helt innafor å skrive sånt om andre.Premien er boka #branok av Kristin Gjelsvik. Den vil bli sendt i posten etter at Adina også har fått lest den.

Årets mest selvopptatte blogger:

Frøkna vinner igjen.

Årets versting på merking av reklame:

Ohooooi, Fotballfrue vinner med hele 83% av stemmene. Dette var overraskende si.Premien er en laminert utskrift av Forbrukerombudets veileder for merking av reklame i sosiale medier.

Så ble det altså tre priser til både mammaen og frøkna, en til Fabian Raw og en til frua. Vi gratulerer!

Håper dere nyter helgen 😘

❤️ Vicky