MER SKRYT TIL BLOGGERNE

Hei alle sammen 🌸

Adina hadde for et par uker siden et skryteinnlegg til bloggerne HER. Jeg kan selvfølgelig ikke være noe dårligere, og føler også for å dele ut litt skryt.

Vi lurte på om vi skulle gi bloggerne skryt fordi de har blitt så gode på å merke reklamen sin, meeen så er det nå en gang sånn at dette er jobben deres og at forbedringen kun skyldes at Forbrukerombudet har truet med bøter. Forbrukerombudet fortjener riktignok masse skryt for at de endelig har tatt tak 👏

Det nærmer seg jul, og Anja Johansen ønsker å hjelpe så mange familier og enslige som mulig med julemat, julegaver, juletre og julepynt. Hun har opprettet en innsamling på Spleis og har allerede fått inn over 20.000 kr. Det er fortsatt mulig å bidra HER. En fantastisk måte å bruke bloggen sin til å gjøre noe bra for de som har dårlig råd og gruer seg til jul.

I fjor hadde Fotballfrue en julekalender hvor de samlet inn hele 145.000 kr til veldelighet, noe hun skrøt av selv her om dagen:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Etter hva jeg har forstått var det 20% av overskuddet fra julekalenderen som gikk til veldelighet. Det betyr vel at frua selv satt igjen med 580.000 kr. En god årslønn tjent inn på bare en måned, det er jeg helt enig i at er eventyrlig.

Andrea Badendyck har endelig kommet med svar på spørsmålsrunden om trening og kosthold som jeg tidligere har lurt veldig på (mer om det HER). Det tok en måned, men hun skal ha skryt for svarene sine og for at det virker som hun har i bakhodet at hun er et forbilde for mange unge jenter.

Supporterfrue postet for en drøy uke siden innlegget “Kjære pakkekalender-mamma. Du gjør meg helt svett” hvor hun skriver om hvordan det nærmest har blitt en mammaprisutdeling på sosiale medier om hvem som har laget den fineste pakkekalenderen:(Skjermdump supporterfrue.blogg.no)

Jeg er helt enig med Supporterfrue i at det burde holde i massevis med en enkel sjokoladekalender. Pakkene kan vi spare til julaften si.

Stina Bakken, eller listestina om du vil, har vært med samboeren sin til frisøren for å passe på at håret blir perfekt:Ikke bare det, hun er også så snill at hun lar hunden skrive innlegg på bloggen nå og da:(Skjermdumper stina.blogg.no)

Sophie Elise skrev nettopp et innlegg om det vonde og destruktive forholdet hun var i. Noen ser på det som uthenging av eksen, jeg ser på det som en sår tekst med et budskap. Som hun selv skriver så er det mye skam knyttet til det å bli i et sånt forhold og finne seg i alt. Hun har en fin beskjed til de som er i samme situasjon:(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Villa Paprika har blitt imponerende flink til å poste flere bilder av interiør og færre bilder av barna på Instagram. Av de siste førti bildene er kun ett av de av minstejenta. Tommel opp for mindre eksponering av barn. Helt supert om Paprikaen kan gjøre det samme på snapchat. Det å se videoer av minstejenta er neppe særlig interessant for annet enn venner og familie.

Til slutt en takk til Anne Brith som advarer oss mot å drikke kaffe samtidig som vi leser bloggen hennes fremover:(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Håper dere har en fin kveld 😘

❤️ Vicky

25 thoughts on “MER SKRYT TIL BLOGGERNE

 1. Irriterer meg at ikke komikerfrue får mer tyn for at hun er ambassadør for et merke som bruker vaskebjørn-pels på så og si alle vinterjakkene sine.. ille nok med de bloggerne som velger å bruke ekte pels, men å faktisk reklamere for det er jo helt sykt.. Cintamani heter merket komikerfrue er ambassadør for..

   1. Må bare få skyte inn her, siden dette er en av mine hjertesaker, at jeg kan ikke fatte og begripe at det finnes noen som frivillig bruker og reklamerer for pels. Det skulle ikke vært lov👎🏻

   2. Det er vel slik at Ørjan «driver» en cintamanibutikk i Trondheim? Vet ikke helt hvordan det funker i praksis, men han hadde først en pop-up store i Ski, også ble det åpnet en butikk på et kjøpesenter i Trondheim..

   3. Jeg styrer også unna pels, men synes lite om å “henge ut” folk for å bruke det. Folk kaster på mat, kjøper klær fra som barn i kina har sydd, så roper de om hvor jævlig en person er for å kjøpe pels. Nei, heller fortell din egen grunn til å holde deg unna, å håp på å inspirere folk. For du gjør sannsynligvis noe som er like jævlig

  1. Er enig med Ane nedenfor. Så snart et dyr har lidd så hyles det i kor, men at kjedebutikker bruker barnearbeidere…at små barnefingre sitter lenket til symaskinen for at vi skal få billige klær, at Hm brenner klærne sine heller enn å sende de videre, eller produsere mindre både med hensyn til miljø og den nød som rår i den tredje verden… Det synes ikke engasjere noe videre…. Jeg sier som Prinsesse Diana som parerte svigers da de ba henne heller fokusere på enklere temaer som dyrevelferd, heller enn landminer og aids ” Jeg skal ta meg av dyrene, når det ikke er flere mennesker å redde”

   1. Jeg skjønner absolutt hva du mener. Og tenk om alle kunne velge sine hjertesaker og jobbe for disse. Da kunne man kanskje gjøre en forskjell for mange, for både mennesker og dyr. Det er nok å ta av. Det ene er ikke viktigere enn det andre, og man kan fint gjøre noe for både mennesker og dyr samtidig. For å ta meg selv som et eksempel (uten at jeg prøver å skryte av å være så flink), men jeg boikotter kleskjedene som jeg vet behandler sine arbeidere i fattige land umenneskelige. I tillegg bruker jeg ikke pels, og handler heller ikke i butikker som selger pels. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

 2. Kristine Ullebø har skrevet et innlegg om at hun nå har fått diagnosen irritabel tarm og sammenligner det med me: “irritabel tarm er bare en diagnose man konkluderer med når man har testet seg for absolutt alt, på samme måte som ME for eksempel”. Imponerende.

  1. Det stemmer jo forsåvidt at både irritabel tarm og me er diagnoser man får etter å ha testet alle mulige alternativer.

   1. Anonym: Men stemmer ikke det da? Tror ikke hun mener at det er mindre alvorlig av den grunn, men at man ikke vet hva som er den fysiske årsaken til sykdommen (som irritabel tarm). Betyr ikke at det ikke er en reell sykdom!

 3. Ser at Sophie har fått inspirasjon fra greys anatomy. I den siste episoden sier Bailey til Jo at noe om at når hun har overlevd mishandling fra mannen, så er hun også sterk nok til å stå opp for seg selv. (Noe i den duren, men der var veldig likt)

 4. Hei
  Jeg har vinterjakker med pels. En dunjakke og en skalljakke. Har pelslue også. Jeg respekterer de som er imot pels. Jeg har tatt et aktivt valg å bruke pels, respekter det ☺

  1. Jeg er helt med på at man skal respektere de fleste valg folk tar. Men å AKTIVT velge å bruke pels? Beklager, men jeg kan ikke respektere et valg som forårsaker dyremishandling.
   Jeg synes det er trist at bloggere reklamerer for slike produkter.

 5. Fy flate i froskeverden…gikk kun 20 % til barna i aleppo? Så tok kjerringa resten selv? Altså utnytte en forferdelig krig til å berike seg selv? Ikke vet jeg hvordan dette foregikk, men vet noen sikkert at pengene gikk til Aleppo? Og at du i tilegg skryter av den insamlede sum, det er grenser hvor kynisk folk kan være. Ikke engang kjente organisasjoner som driver innsamling tar så mye av kaka. Kjenner jeg blir uvel. Ble det opplyst i ” kampanjen” at kun 20 % gikk til kampanjen?

  1. Hihi, fy flate i froskeverden 😊 Såvidt jeg vet gikk resten til henne. Får da virkelig håpe at de 20% ble overlevert til noen som jobber for Aleppo. Det ble opplyst på forhånd at 20% skulle gå til veldelighet. Hun hadde en YouTube-video noen dager i forkant av julekalenderen hvor hun spurte leserne etter tips om hvem som skulle få pengene og hun ville gjerne at det skulle gå til barn på en eller annen måte.

 6. Takk for at bloggen deres alltid har godt innhold! Trenger ikke lese blogger lenger for jeg får vite alt jeg trenger å her!

  Det er noe som har gnagd litt innvendig i disse dager, med black week og black friday. Bloggere som for eksempel sophie elise og annijor sier at de er opptatt av miljøet, opptatt av å ikke skape et kjøpepress blant unge lesere osv. Ironisk nok så er annijors siste ni instastories om black friday + noen instagramposts. Annijor har i tillegg lagt ut story på snapchat om hvor bra det er at Holzweiler holder flagship-butikken sin i Oslo stengt for annledningen. Litt paradoksalt.
  Sophie Elise ytrer sine meninger på bloggen om hvor galskap alt av black friday er, men samtidig annonserer hun flotte tilbud – i samme blogginnlegg.

  Er det ikke viktig at disse bloggerne, som fra før av er store pådrivere til kjøpepresset, ikke er med på å fyre opp under hele denne vanvittige kjøpefesten? Skulle ønske noen av bloggerne der ute ikke gav etter for den store pengesekken ved slike amarbeidsavtaler og heller fokuserte på forbruksreduksjon, ombruk, gjenbruk og reparering framfor å kjøpe nye ting. Dette er viktig for jorda og klimaet, noe flere bloggere har ytret som viktige hjertesaker for dem.

  1. Tusen takk for skryt ❤️ Ikke så lett for disse bloggerne å være opptatt av miljøet samtidig som de har muligheten til å tjene store beløp på å reklamere for alle de fantastiske tilbudene vi kan benytte oss av på Black Friday 🙄

 7. Flere enn meg som irriterer seg over Stina sin bruk av utropstegn? Det er NESTEN utropstegn etter hver eneste setning. Jeg! blir! gal!

  Og frøkna har voldsomme moodswings. Nå er hun superlykkelig og alt er så bra om dagen, men senest for 2-3 dager siden var hun i veldig dårlig humør. What is up…

  Ellers vil jeg takke dere for at dere holder oss alle oppdatert på bloggverdenen! <3

  1. Irriterer meg alltid over de som bruker masse utropstegn der det ikke passer 🙈 Tja, vi har jo full oversikt over frøkna sin syklus, kan det være tiden for PMS igjen? 😁 Bare hyggelig, og tusen takk for at du følger oss ❤️

 8. Er det bare jeg som reagerer på at såkalt dyreelsker Camilla Pihl har satt navnet sitt på produkter som skal være produsert Kina, og derfor er testet på dyr?

Leave a Reply