MER SKRYT TIL BLOGGERNE

Hei alle sammen 🌸

Adina hadde for et par uker siden et skryteinnlegg til bloggerne HER. Jeg kan selvfølgelig ikke være noe dårligere, og føler også for å dele ut litt skryt.

Vi lurte på om vi skulle gi bloggerne skryt fordi de har blitt så gode på å merke reklamen sin, meeen så er det nå en gang sånn at dette er jobben deres og at forbedringen kun skyldes at Forbrukerombudet har truet med bøter. Forbrukerombudet fortjener riktignok masse skryt for at de endelig har tatt tak 👏

Det nærmer seg jul, og Anja Johansen ønsker å hjelpe så mange familier og enslige som mulig med julemat, julegaver, juletre og julepynt. Hun har opprettet en innsamling på Spleis og har allerede fått inn over 20.000 kr. Det er fortsatt mulig å bidra HER. En fantastisk måte å bruke bloggen sin til å gjøre noe bra for de som har dårlig råd og gruer seg til jul.

I fjor hadde Fotballfrue en julekalender hvor de samlet inn hele 145.000 kr til veldelighet, noe hun skrøt av selv her om dagen:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Etter hva jeg har forstått var det 20% av overskuddet fra julekalenderen som gikk til veldelighet. Det betyr vel at frua selv satt igjen med 580.000 kr. En god årslønn tjent inn på bare en måned, det er jeg helt enig i at er eventyrlig.

Andrea Badendyck har endelig kommet med svar på spørsmålsrunden om trening og kosthold som jeg tidligere har lurt veldig på (mer om det HER). Det tok en måned, men hun skal ha skryt for svarene sine og for at det virker som hun har i bakhodet at hun er et forbilde for mange unge jenter.

Supporterfrue postet for en drøy uke siden innlegget “Kjære pakkekalender-mamma. Du gjør meg helt svett” hvor hun skriver om hvordan det nærmest har blitt en mammaprisutdeling på sosiale medier om hvem som har laget den fineste pakkekalenderen:(Skjermdump supporterfrue.blogg.no)

Jeg er helt enig med Supporterfrue i at det burde holde i massevis med en enkel sjokoladekalender. Pakkene kan vi spare til julaften si.

Stina Bakken, eller listestina om du vil, har vært med samboeren sin til frisøren for å passe på at håret blir perfekt:Ikke bare det, hun er også så snill at hun lar hunden skrive innlegg på bloggen nå og da:(Skjermdumper stina.blogg.no)

Sophie Elise skrev nettopp et innlegg om det vonde og destruktive forholdet hun var i. Noen ser på det som uthenging av eksen, jeg ser på det som en sår tekst med et budskap. Som hun selv skriver så er det mye skam knyttet til det å bli i et sånt forhold og finne seg i alt. Hun har en fin beskjed til de som er i samme situasjon:(Skjermdump sophieelise.blogg.no)

Villa Paprika har blitt imponerende flink til å poste flere bilder av interiør og færre bilder av barna på Instagram. Av de siste førti bildene er kun ett av de av minstejenta. Tommel opp for mindre eksponering av barn. Helt supert om Paprikaen kan gjøre det samme på snapchat. Det å se videoer av minstejenta er neppe særlig interessant for annet enn venner og familie.

Til slutt en takk til Anne Brith som advarer oss mot å drikke kaffe samtidig som vi leser bloggen hennes fremover:(Skjermdump annebrith.blogg.no)

Håper dere har en fin kveld 😘

❤️ Vicky