DRØMMEVERDEN

Dette er ikke reklame

Endelig driver reisebyrået Dreamworld lovlig. De har fått på plass mangler som vi tidligere har påpekt HER

De er nå medlem av Reisegarantifondet:

(Skjermdump Reisegarantifondet.no)

Og ikke nok med det, de har nå en åpen Instagram-konto:

(Skjermdump dreamworld.no)

Da vil vi ønske gutta i Dreamword hell og lykke og vi håper de selger mange drømmereiser.

PS. Vi håper også at de revurderer ambassadøren de har valgt for firmaet, nemlig kjeftsmella Isabel S. Raad (og hennes tragiske blogg). Nei vent, det var frøkna som sa at vi hadde en tragisk blogg.

Adina xoxo

24 thoughts on “DRØMMEVERDEN

 1. Flott dere melder ifra!

  Selv kommer jeg nok aldri til å tørre å kjøpe reise med dem, da jeg heller vil handle reiser hos noen som ikke har registrert firmaadresse som en vanlig leilighet i Trondheim… Men de har iallefall reisegarantifondet i ryggen!

  Godt jobba med hele prosessen 🙂

 2. De må seriøst gjøre noe med språket. Jeg grøsser…

  “Kjærlighet ved første blikk vil kunne gjenoppleves umiddelbart i det du trår ut av flyet på Maldivene, og hjertet hopper over et slag. Et blikk utover landet, og du kan ikke komme unna tankene om dette er virkelig. Et syn så unikt at bare naturen selv kan male noe så vakkert. Du møter en knallgrønn tropisk øy som er omringet av perlehvite korallstrender med sand så myk at den kjærtegner. Strandkanten er utsmykket med vaiende kokospalmer som skjemter ut mot et turkis, og krystallklart hav. Til og med luften er perfekt, da den er frisk, lukter herlig tropisk og er behagelig å inhalere. Det er nå du har ankommet paradis.

  Stup ut i klart vann og opplev det utrolige dyrelivet, chill i en hengekøye under vakker sol, eller dra på øyhopping er bare noen få av alle mulighetene du har på Maldivene.” Google translate duger ikke.

 3. Veldig bra av dere å melde fra om at selskapet har ordnet opp i manglene sine! Dere gjør en fantastisk jobb 😁👏🏻

 4. Ønsker gutta (gutten?) masse lykke til så klart! Virker som de ønsker å selge litt eksklusive reiser til litt mer eksotiske reisemål, noe annet og mer enn chartertur til kanariøyene. Da er det jo toppers at de har fått med seg en så sofistikert og rik dame som frøkna – for hun når ut til så mange, og leserne hennes er helt i målgruppen for drømmereiser vil jeg tro.. barn på 12-17 pleier jo å reise endel, og resten av leserne hennes stikker kun innom bloggen hennes for å irritere seg, de setter nok enormt pris på reisetips (den fyllevideoen hennes var forressten utrolig god reklame da, den burde de bruke!) . Ikkenoe å si på valg av markedsføring fra gutta (gutten) her… Sraad og masse emojis på en Instagram-konto. Ut på tur, aldri sur, si! 🙂

 5. 1 . Desember kommer Isabel til å annonsere at hun skal være med på Ex on the beach. Der treffer hun igjen Pierre og de “blir sammen” igjen. Du hørte det her først… 😜

  1. Haha😂 Skal huske på det. Selv tipper jeg Paradise Hotel, der tidligere deltagere skal være med. Eller kanskje bok🤔

 6. Er så glad for at Isabel «tipset» om denne blogget, for dette har blitt min nye favorittblogg og hverdagen har med ett blitt mye mer underholdene. Har irritert meg grønn over ymse bloggere i lang tid, samt overnevnte. Fortsett å blogg, gjerne enda oftere 😃

 7. Har tipset Forbrukerombudet om Ranvei Heitmann nå, hun reklamerer for Botox med rabatt på bloggen. Merket innlegget med reklame? Å nei da! Dessuten husker jeg at SE fikk trøbbel med dette en gang.

  1. Jeg så dette i går og ble rimelig sjokka. Botox er et legemiddel og det er ikke lovlig å reklamere for botox. Makan!

Leave a Reply