ALTERNATIV VIXEN

I dag tenker jeg å presentere mine egne kategorier, som jeg mener manglet i årets Vixen nominering. Og best av alt, dere får bestemme. Husk at dette er kun for gøy. (Håper ikke noen i juryen ser dette og blir sure).
Som dere ser så mangler gutta. Det får bli en annen gang.

Adina xoxo

40 thoughts on “ALTERNATIV VIXEN

 1. Hehe dette var gøy, gleder meg til resultatene! 😀 Håper dere får til å lage enda en, med flere av bloggerne i kategoriene, men dette gjorde kvelden min morsommere! 😀 I love you guys

  1. Avstemmingen varer ut morgendagen😊 Blir gøy å se resultatene. Hvis dette er noe leserne liker kan vi selvfølgelig lage flere😊 Glad du moret deg. Luv u right back😘

 2. Dere burde hatt en kategori for «årets poet» og Anniken Jørgensen er soleklar favoritt. Hun prøver så hardt å skrive om dype tanker osv, men alle som har lest en god bok av en forfatter med godt språk får vondt av å lese de der greiene. Synes hun skal holde seg til det hun kan, hvis det er lov å si😇

  1. Haha😂 Skulle til å si stakkar om mannen din, men så fikk jeg med meg at han snorka og stod på. Det sier seg selv at vi må lage flere slike, sånn at du får vekka den snorkende mannen😁✌🏻

 3. Hurra!! Dette var gøy!! Digger bloggen deres <3
  Er sååååå spent på hva slags program Isabel skal være med på…. GALSKAP!! …men gøy for oss seere 😀

 4. Hva med årets hermegås? Er det bare jeg som legger merke til at Isabel Raad stadig kopierer Sophie Elise? Mulig hun er forbildet hennes, men etter Sophie nevnte at leppene var for store gikk det plutselig opp for Raad. Samme med at hver gang Sophie poster noe personlig skal frøkna prøve på det samme, spesielt når det gjelder operasjoner.

  1. Janei det har jeg ikke tenkt så mye på, men jeg skal jammen følge ekstra nøye med fremover. Og det finnes flere hermegåser så det er absolutt en kategori som burde vært med😁

 5. Herlig! Kan dere gjøre en lignende når Vixen nærmer seg, men med de reelle kategoriene? Hadde vært gøy å se hvordan de ulike bloggerne klarer seg når det ikke er en fjong jury bestående av venninnene deres som avgjør! 😉

 6. Kunne ikke dere hatt en spørrerunde hvor dere kan svare på litt ‘personlige’ spørsmål om dere/bloggen? Dere velger jo selvsagt spørsmålene dere vil svare på selv (som alle andre bloggere), men hadde vært så gøy å kunne få vite litt om hvordan opplegget deres funker for eksempel! Sånn som, hvordan kommuniserer dere to, kjenner dere hverandre irl/vet dere hverandres ekte navn osv? Hvor lang tid bruker dere på denne bloggen per dag osv, for dere legger jo ned innmari mye arbeid virker det som (og jeg digger det!!). Og hva med fremtidsplaner for bloggen, tanker om å komme ut med hvem dere egentlig er OSV OSV OSV…

  Ser nå jeg stilte sånn ca. alle spørsmålene jeg satt inne med hvertfall, men vil tro det er mange som lurer på slike ting og at dere absolutt kunne hatt en sånn spørsmålsrunde uten å røpe hvem dere er! Bare en tanke 🙂

  1. Først, takk for at du liker oss😘 Om vi skulle være så heldige å bli en av finalistene til Vixen, så tenker jeg at det kan bli vanskelig å holde på anonymiteten. Om vi ikke kler oss ut, tar en Sia eller sender Lilja som var så snill å sa at hun kunne dra😁 Absolutt en god ide som vi sikkert kan få til😊

   1. Dere må ikke finne på å avsløre dere! 😀 Ta en Sia, eller send noen andre, så kan vi som leser bloggen bare leve i uvissthet 😀
    Føler det er litt gossip girl-preg over det hele <3

 7. Yey! Egen Vixen hvor vi “nettroll” kan stemme, så morsomt!! 😀 (for jeg regner med at toppbloggerne mener at bloggeierne og leserne her er nettroll, sjau, misunnelige, mobbere og lowlifere)

  1. Hvis hun trakk seg så er det jo ikke særlig overraskende. Dama har jo en fantastisk dårlig gjennomføringsevne… Jeg ble ikke overrasket da hun trakk seg fra Skal vi danse for å si det slik 🙂

Leave a Reply