KLIKKAGN

Hei alle sammen 🌸

Jeg har valgt å oversette clickbait til norsk i dag. I samme slengen kunne Wikipedia fortelle meg at klikkagn er betegnelsen på en “villedende eller overdreven tekst eller bilde som skal få folk til å klikke på en link på en webside”. Må si jeg liker definisjonen.

Mammaen til Michelle (og William og Lucas) ser ut til å ha roet seg litt på dette den siste tiden. Ikke verst. Til gjengjeld har hun bare nådd førsteplassen to ganger den siste uken. Den ene gangen skyldes nok dette flotte klikkagnet:

(Skjermdump mammatilmichelle på Instagram)

Jeg kan informere om at det ikke var noen nye nakenbilder av mammaen som var lekket, hun ville bare snakke litt generelt rundt dette etter saken med Nora Mørk. Da passer det fint med en overskrift som drar litt ekstra klikk si.

I går skrev Isabel Raad innlegget “Alt om hårfjerning med laser”. Dette var dessverre ikke et klikkagn, men reklame for en klinikk hvor hun nå skal bli hårfri. Jeg tar meg i å lure på hva det ville kostet meg å utføre alle de samme skjønnhetsbehandlingene som frøkna, men det får jeg regne på en annen gang. Kanskje jeg deler regnestykket med dere.

Det ser utrolig nok ut som frøkna også har roet seg litt, men i forrige uke lokket hun med “Hemmelighetene jeg har latt være å skrive om”. Trodde vi kunne vente oss noe juicy stuff her, men i stedet blir vi presentert for ti “hemmeligheter” som jeg nesten heller vil si er fun facts om henne. Som for eksempel hva favorittlåta hennes er, at hun alltid må smøre seg med body lotion på kvelden, at hun avskyr ankelsokker (?) og selvfølgelig at hennes forrige månedslønn var på 350.000 kr. Viktig å aldri la en mulighet til å snakke om penger gå fra seg. Bare nevner det. Min hemmelighet er at min ÅRSlønn er på under 350.000 kr, men at jeg likevel ikke ville byttet liv med frøkna.

Anne Brith står på og prøvde seg på overskriften “Forelsket ❤️” etterfulgt av “Logget av, fant kjærligheten ❤️” i neste innlegg. Skulle tro mor sjøl endelig hadde funnet seg en far sjøl. Det første innlegget handler om at hun har fått tilbakemeldinger på at hun oppfører seg som om hun er forelsket. Samtidig skriver hun at hun har vurdert å begi seg ut på dating igjen, men at tiden ikke strekker til fordi hun må prioritere jobb og familie. Da er det jo litt moro at hun har funnet kjærligheten i neste innlegg. Eller funnet og funnet, hun har vel bare logget på Tinder igjen fordi blogg.no var nede, og der matchet hun med en mann som hun tydeligvis likte litt ekstra godt. Hun vet ikke hva som skal skje da, så de har antagelig ikke møttes ennå.

Andrea Sveinsdottir har fått skryt av meg tidligere, men nå ser det ut som hun også har begynt å ty til klikkagn for å trekke flere lesere.img_20171121_2113511814796447.png

Dette hørtes rimelig dramatisk ut, men så handlet det bare om at hun nå har mistet sin tredje jakke på byen på åtte måneder. Hun avslutter med å skrive at fra nå av skal hun dra ut i den styggeste jakka hun eier. En strålende idé. Dette har jeg holdt på med helt siden første gang jeg opplevde at en jakke ble borte fra garderoben på et utested for snart et tiår siden.

I dag ville hun gjerne lokke oss inn på bloggen med historien om hvordan hun kom seg hjem fra byen på lørdag:(Skjermdumper andreasveinsdottir på Instagram)

HELT SYKT!!!!, altså. Her må jeg innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig da jeg føler at jeg selv har kommet meg hjem fra byen på de merkeligste måter. Vi er fortsatt på samme bytur som da hun mistet jakka si. Andrea hadde så vondt i føttene at hun likesågodt gikk barbeint hjem i stedet for å ta en taxi. Ok, det er faktisk litt sykt på denne tiden av året.

I går trodde jeg helt alvorlig at jeg var gravid etter å ha prøvd noen av kjolene jeg har hengende i skapet. Jeg fikk nesten ikke sove i natt fordi jeg var så opptatt med å planlegge min nye alenemorblogg og alle klikkagnene jeg kunne kjøre på den mens jeg lette etter faren til ungen. I morges kom dommen. Ikke gravid, bare spist altfor mye pizza, is og smågodt den siste tiden. Da hjalp det litt å sette på den fantastiske serien Line fikser kroppen og se episoden om magen 😊 Anbefales!

❤️ Vicky