HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?

Hei alle sammen 🌸

Det skjer mye i Paprikaheimen for tiden. Her om dagen kunne Paprikaen melde om at hun ikke skal selge rekkehuset sitt likevel fordi hun ikke er klar for å kjøpe noe nytt ennå. Det har vært mye styr rundt dette salget. Megleren sponset oppdraget mot å bli omtalt på bloggen, og bilder til prospektet måtte tas på nytt da de første absolutt ikke var tatt etter boka. Samtidig som Paprikaen skrev om at salget var avlyst skrev hun at hun hadde satt pauseknapp på noen ting i livet og at hun nå skulle fokusere på barna og jobben sin. Jeg begynte å lure på om hennes kjære Kim-Ronny ikke var så kjær lenger, men kjærlighetserklæringene fortsetter nå på Instagram. Ville vel bare skape litt spekulasjoner si.

Før helgen hentet Paprika sin nye bil som hun er veldig stolt av. Dama er ekspert på å eksponere minstejenta si til alle døgnets tider, men bilen slapp heldigvis å få registreringsnummeret sitt eksponert:

(Skjermdump villapaprikablogg.no)

Ikke den beste sladdingen jeg har sett. Etter hva jeg har forstått klarte Kvinneguiden likevel å få snusen i at bilen er leaset.

Espen Hilton ble forståelig nok litt skuffet da han ikke var en av de nominerte som best kledde mann til Costume Awards. Han la ut flere snapper hvor han tilsynelatende spøkte med dette. Selv syns jeg det var litt vanskelig å tolke hvordan han egentlig tok det. Malin tok det som at han var sur og skrev en kommentar om dette. Da lot Espen seg hisse opp og publiserte likesågodt hele kommentaren med både e-postadresse og IP-adresse til denne Malin (vi har sladdet dette):(Skjermdump espenhilton på snapchat)

Det er ikke lenge siden Kristine Ullebø publiserte en IP-adresse etter å ha fått en kommentar som ikke falt helt i smak. Hun måtte til slutt gå ut og legge seg flat. Espen skrev et eget innlegg med støtte til henne i etterkant, men dette med at man ikke skal publisere leserne sine IP-adresser fikk han tydeligvis ikke med seg.

Apropos Kristine så fikk vi inn tips om at hun nå er på Tinder. Dette måtte jeg selvsagt sjekke ut. Jeg har ikke for vane å lete etter 20 år gamle jenter på Tinder, så jeg måtte endre litt på søkekriteriene mine, og til slutt dukket hun opp:

(Skjermdump Tinder)

Det ble (dessverre) ikke match. Før jeg fikk opp Kristine måtte jeg bla meg gjennom et tjuetalls andre nydelige jenter, så jeg krysser fingrene for at hun finner det hun er på jakt etter.

Vi har hørt snakk om at Martine Halvorsen er svært ivrig på å promotere bloggen sin rundt på diverse grupper på Facebook uten at vi har klart å komme over noe eksempel. Frem til nå.

Etter at det ble kjent at håndballspiller Nora Mørk har blitt hacket og fått spredt noen private bilder benyttet Martine seg av anledningen til å poste link i kommentarfeltet til en nettavis til et innlegg hun hadde skrevet om nettopp dette:Det ble ikke videre godt mottatt:(Skjermdump Facebook)

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘 Selv måtte jeg rett hjem og sove etter jobb og våknet ikke igjen før i nitiden. Well well, ny dag, nye muligheter i morgen.

❤️ Vicky

51 thoughts on “HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?

 1. Det Martine driver på med på Facebook er så flaut å være vitne til🙈 Jeg er med i typ hønehjørnet, kosegruppa og kvinneforum. Hun deler stadig bloggen sin der med fake profiler😂

 2. Kvinneguiden har rett, dårlig sladding det der 😂
  Skal bli litt moro å se når det kommer en reaksjon på publisering av IP for det strider mot personvernet og er nokså alvorlig. Martine ja hmm……………utrolige disse damene til å hoppe på alt som gir lesere, jeg beundrer dem for det. Hadde nok vært fristende å skape litt overskrifter som lokker, men det strider jo litt med min form for moral da.
  Super graving Vicky 👍👏

  1. Paprika som er så opptatt av hjerter kunne jo heller slengt på et stort hjerte over registreringsnummeret 😁 Hmm, ja, det må være litt slitsomt også å hoppe på alt som skjer i media og skrive innlegg om det med en gang. Tusen takk ❤️👏

 3. Espen Hilton virker ganske jovial og grei på feks bloggerne, men det overrasket meg ikke om han er fornærma på ordentlig. Han ble jo sykt sur etter utdelingen i fjor. Forstår de ikke at de ikke kan kreve å vinne? At det faktisk er folket som bestemmer? Det er så sykt flaut å se noen (mammaen feks) bli overrasket og sinna fordi de ikke vinner.. get down to earth liksom 🙈

 4. Jeg har kanskje litt vondt for det, men hvorfor er Kristine på Tinder? Slutt med Piraten? Eller leter hun (de) etter flere til forholdet? Inspirert av partneren, si 🙊

  Det at du får henne opp, betyr det at hun er på jakt etter jenter? Er ikke så dreven på Tinder 🙈

  Ellers; fantastisk blogg! Digger skrivestilen deres.

  1. Hvorfor vet vi ikke helt, hun nevnte jo for litt siden i en bisetning at hun hadde hatt sex med en jente, så kanskje de leter etter en ekstra til forholdet 🙈

   Ja, for at jeg skal få henne opp må jeg ha på at jeg ser etter jenter i hennes alderdgruppe, og hun må også ha på at hun ser etter jenter i min aldersgruppe 😊

   Tusen takk ❤️

  1. Ikke sikkert dette “fantastisk flotte” rekkehuset var så enkelt å selge likevel. Da er det jo en fin unnskylding at hun ikke er klar til å kjøpe noe nytt enda 😬
   Huff, må være slitsomt i hodet….å aldri være fornøyd 😩

 5. Heisann<3
  Må bare få sagt at jeg virkelig elsker bloggen deres, og er innom hver dag for å lese den! Dere skriver så utrolig bra, og fortjener virkelig all skryt👌🏼
  Tinderprofilen til Kristine kan være fake, da det er ganske enkelt å bare lage en ny profil og velge bilder (hvis dere ikke vet den er ekte/ikke visste dette).
  Jeg lurer veldig på det KU hadde skrevet om sex med jenter i en bisetning? Her har jeg virkelig gått glipp av noe😄 Hvor finner jeg dette?

  Mvh
  Jente 20

  1. Ååå, tusen takk for så mange gode ord og takk for at du følger oss ❤️ Profilen kan selvsagt være fake, men vi har fått tips fra noen som skal ha hatt felles venner med henne på denne profilen, så det virker som den er ekte. Ikke så rart du gikk glipp av det, for det sto bare nevnt i en setning blant masse annen tekst. Måtte lete skikkelig for å finne det igjen, men det er dette innlegget http://krisssy.blogg.no/1509210207__g_opp_i_vekt.html

 6. Hei! Elsker bloggen her! <3

  Tips til innslag: Har du noen kommentar til Stina (stina.blogg.no) sin stolthet over hvor mye penger hun stadig bruker til enhver tid? Er sykt irriterende å hele tiden lese "Shoppet for 12.000", "veska mi koster 14.000", "25.000 på mat". osv.

  Mvh Linda

   1. Hun kopierer jo fritt fra Isabel. Som et tips, det er litt gammelt, men hvis dere sjekker ut 27.oktober i år så la stina ut ikke bare ett, men to innlegg samme dagen rett etter isabel med samme tittel og innhold. Ren kopi… Må vel kopiere litt da, skal man kunne skryte av å produsere tre innlegg om dagen.

 7. Tipper at fru paprika ikke fikk solgt og heller legger det frem som at de velger å ikke selge… Tøft marked om dagen!

  1. Ettersom jeg har forstått har hun fått inn bud, men ville vel ikke akseptere noe mindre enn den høye prisen de har satt 🙈

 8. Hei!

  Elsker bloggen deres!

  Hva tenker dere om måten SE henger ut Robin i innleggene sine igjen og igjen? Han har vært et realt rasshøl mot henne, greit nok, men Robin har ikke noe mulighet for å forsvare seg eller komme med sin side av historien. Det er en stor forskjell i makt mellom disse to, og SE bruker sin for å henge ut exen. Alle mennesker kan forandre seg. Se sier selv at hun er en helt annen person nå enn hun var da…

  1. Robin er jo «kjendis» selv. Så om han vil forsvare seg har han jo 48tusen følgere på insta han lett når ut til, så ser egentlig ikke helt problemet her. Mye fordi jeg synes Robin sin oppførsel er helt sinnsyk da, både sammen med SE men også på Ex on the beach 🙈

  2. Han er for det første kjendis selv og kan “ta igjen”, og for det andre har han gjort seg selv til riksklyse ved å dele det intime bildet av Sophie og ved å banke venninna hennes – som selv la ut bilde. Så jeg føler på en måte at det ikke er noe vits for SE å gå rundt grøten..

  3. Hei!

   Tusen takk ❤️

   Nå har jeg bare lest det siste innlegget hennes om han, men det tenker jeg er helt innafor med en sånn forjævlig oppførsel. Han blir jo ikke navngitt, men om han likevel skulle ha behov for å forsvare seg har han både en Instagram med mange følgere og en YouTube-kanal. På meg virker det heller ikke som formålet med innlegget er å henge han ut. Nå har Robin fått seg en ny flickvenn som er like opptatt av utseendet som miss Sophie. I sommer var det slutt mellom de en bitteliten stund og da la Julia som hun heter ut video på Instagram hvor hun sa at årsaken blitt bruddet blant annet var at de ikke kunne la vær å “bråka både psykisk och fysisk”. Høres ikke ut som han har forvandlet seg til en engel 🙈

 9. Åh dere må lage innlegg om dette med SE og henge ut Robin.. hun har jo selv gått ut på bloggen og sagt hvor dumt hun syns sånn oppførsel er…. så gjør hun det selv.

  Og hva skjer med norwegian? Sponser bloggerne opp etter rææ.. ja 🙈 både lenemor, Espen og svenske Kissie.. dårlig merket av dem alle btw 😝bare nevner det

  1. Jeg ser ikke helt på det siste innlegget hennes som uthenging. Kanskje jeg er farget av å ha hatt litt for mange rasshøl i livet mitt selv 🙈 På en måte liker jeg innlegget og håper det kan hjelpe andre jenter med å ikke finne seg i sånn behandling.

   Ja, eeeer de sponset av Norwegian altså? Har bare fulgt med på snap og merkingen er jo nærmeste ikke-eksisterende. Takk for tips, må inn på bloggene deres og lese litt mer om dette 😊

 10. Martine legger konstant ut innlegg i alle blogger grupper jeg er medlem av. «Del din blogg» osv. Jeg er medlem fordi jeg ikke har så mange lesere og føler jeg blogger om noe flere burde lese om. Derfor deler jeg mine innlegg, men hun er jo på topplisten er hun ikke??

  1. Hun er absolutt på topplisten ja, men jobber vel hardt med å promotere seg på alle disse gruppene for å holde seg på topp tenker jeg 🤔 Tok en titt innom bloggen din og skal lese mer når jeg har tid 😊

 11. Stina viser jo absolutt hele tiden at hun har mye penger, feks. at hun er ute å spiser hver uke, 20 000 på mobil, mat og mye annet. Ikke minst har Hun i de siste innleggene nevnt gucci hele tiden. Så lei nå altså

 12. Fått med meg det med Martine flere ganger, at hun utnytter mens andre bloggere er omdiskutert, hun lager ett innlegg om det, for å selv få klikk. Det var også en gang det var full diskusjon når en jente skrev ett innlegg om at hockeygutter i et område var ekle og voldtok jenter, noe som faktisk er sant i det spesielle området. Den tråden var fæl og den jenta ble uthengt med de styggeste kommentarer, og da kastet Martine seg over tastaturet og skrev at blogginnlegg om dette og klikket på denne jenta. Hun publiserte selvfølgelig dette i kommentarfeltet for å få klikk. Martine har null kunnskap om hva som skjer i det område jenten skrev om, og denne jenten ble faktisk voldtatt.. Bor selv i det området.

  1. Det er det inntrykket jeg har også, kaster seg over det som er i vinden der og da 🙈 Uff, det der hørtes virkelig ikke greit ut 😒

 13. Gikk inn på Finn-annonsen til Paprika, ser de har lagt ut rekkehuset til 2,9mill, men de kjøpte huset for 1,9mill for 1,5 år siden?
  De har kanskje tenkt at de kan tjene penger på et hett boligmarked, men herregud, litt ny maling på veggene, nytt kjøkken og boblebad tilsier ikke EN MILLION?!
  Noe sier meg at det da er naturlig å ikke få budet de ønsker… Og med så mange adjektiv for å forklare hvor eksklusivt ALT er… Hadde jeg sett etter bolig i Fredrikstad hadde jeg tenkt de prøver litt for hardt å selge og ikke følt den annonsen der er helt troverdig

  1. Veldig spenstig prisøkning de har lagt opp til, spesielt nå som boligmarkedet ikke har vært hett siden før sommeren 🙈

 14. Er så sjuk lei av at Martine skal være så relevant HELE tiden. Står en kjendis frem med noe? Da gjør hun det dagen etterpå. Har noen opplevd noe, ja da legger hun ut et innlegg dagen etterpå at dette har skjedd med henne også…

 15. Kan dere skrive om Juliafrika? Føler hun er et utrolig bra forbilde og ikke minst en hysterisk morsom og ærlig blogger, i motsetning til mange andre. Føler flere burde høre om henne! <3 <3 <3

  1. Henne leste jeg faktisk litt tidligere før det gikk helt i glemmeboka. Skal prøve å huske å få sjekket henne ut igjen, takk for tips 😘

 16. Synes virkelig at dere burde følge godt med Martine halvorsen. Likte henne godt i starten. Men nå skriver hun om ALT som det er mulig å ha en mening om, og endrer gjerne litt på sine egne meninger løpet av få dager. Har kommentert dette til henne flere ganger, uten å få kommentarene godkjent. Skrev til henne at om hun ønsker å være en samfunnsdebattant må hun også klare å svare på spørsmål og motta konstruktiv kritikk på bloggen .
  Blir for teit å rope så høyt som hun gjør, men ignorere alle som er uenige.

  1. Jeg har også flere ganger prøvd å kommentere konstruktivt uten å få godkjent kommentaren. Hvis hun skal ha en mening om absolutt ALT så må hun klare at folk er uenige eller vil svare konstruktivt tilbake. Eller så er det faren som ikke godkjenner, ser han fungerer som moderator når det passer hun.

  2. Følger med 😁 Bare av overskriftene er det ikke vanskelig å se at hun skriver om alt som rører seg i media. Vi har jo tidligere omtalt henne som “hun som mener noe om alt” 🙈

  1. Vi har såvidt skrevet litt kort om dette på tidligere innlegg, at det kanskje ikke er helt innafor at folk må inn på bloggen hennes for å sjekke hvem som er vinner av konkurransene på Facebook blant annet. Vet at Adina sitter med detektivfrakken sin og allerede har gjort en del research på dette, så det dukker nok snart opp et innlegg om det 😊

 17. Sånn da har eg hatt kwellens kose halvtime 🙂 Digger alt her inne og mye av det dere tar opp har eg som regel hengt meg opp i og irritert meg grønn mer enn en gang. Er selv blogger, faktisk på Topplista, blogger 2-3 ganger om dagen, men har i grunnen et ganske bedagelig liv (Selverklært Livssnyter uten millioninntekt) men eg lyver ikkje for leserene min + eg svarer de aller fleste = KOS 🙂

  Fortsett i samme ånd som dere gjøre! Ang Martine så føler eg det meste av det hun skriver er ren løgn KUN for å krype opp over lista! Da er det bedre å være ærlig å ligge litt lengre ned, men det er da min mening! Man skal jo tross alt kunne leve med meg selv uten å være flau!

  KOS dere masse så ser eg frem til neste innlegg 🙂

  Go`klem Vibbedille 🙂

  1. Tuuusen takk for så fine ord snille du, nå ble jeg glad ❤️ Og så koselig med strikkeblogg, den må jeg få tatt en nærmere titt på 😘 Klem tilbake 😊

Leave a Reply