HAR DU FÅTT MED DEG DETTE?

Hei alle sammen 🌸

Det skjer mye i Paprikaheimen for tiden. Her om dagen kunne Paprikaen melde om at hun ikke skal selge rekkehuset sitt likevel fordi hun ikke er klar for å kjøpe noe nytt ennå. Det har vært mye styr rundt dette salget. Megleren sponset oppdraget mot å bli omtalt på bloggen, og bilder til prospektet måtte tas på nytt da de første absolutt ikke var tatt etter boka. Samtidig som Paprikaen skrev om at salget var avlyst skrev hun at hun hadde satt pauseknapp på noen ting i livet og at hun nå skulle fokusere på barna og jobben sin. Jeg begynte å lure på om hennes kjære Kim-Ronny ikke var så kjær lenger, men kjærlighetserklæringene fortsetter nå på Instagram. Ville vel bare skape litt spekulasjoner si.

Før helgen hentet Paprika sin nye bil som hun er veldig stolt av. Dama er ekspert på å eksponere minstejenta si til alle døgnets tider, men bilen slapp heldigvis å få registreringsnummeret sitt eksponert:

(Skjermdump villapaprikablogg.no)

Ikke den beste sladdingen jeg har sett. Etter hva jeg har forstått klarte Kvinneguiden likevel å få snusen i at bilen er leaset.

Espen Hilton ble forståelig nok litt skuffet da han ikke var en av de nominerte som best kledde mann til Costume Awards. Han la ut flere snapper hvor han tilsynelatende spøkte med dette. Selv syns jeg det var litt vanskelig å tolke hvordan han egentlig tok det. Malin tok det som at han var sur og skrev en kommentar om dette. Da lot Espen seg hisse opp og publiserte likesågodt hele kommentaren med både e-postadresse og IP-adresse til denne Malin (vi har sladdet dette):(Skjermdump espenhilton på snapchat)

Det er ikke lenge siden Kristine Ullebø publiserte en IP-adresse etter å ha fått en kommentar som ikke falt helt i smak. Hun måtte til slutt gå ut og legge seg flat. Espen skrev et eget innlegg med støtte til henne i etterkant, men dette med at man ikke skal publisere leserne sine IP-adresser fikk han tydeligvis ikke med seg.

Apropos Kristine så fikk vi inn tips om at hun nå er på Tinder. Dette måtte jeg selvsagt sjekke ut. Jeg har ikke for vane å lete etter 20 år gamle jenter på Tinder, så jeg måtte endre litt på søkekriteriene mine, og til slutt dukket hun opp:

(Skjermdump Tinder)

Det ble (dessverre) ikke match. Før jeg fikk opp Kristine måtte jeg bla meg gjennom et tjuetalls andre nydelige jenter, så jeg krysser fingrene for at hun finner det hun er på jakt etter.

Vi har hørt snakk om at Martine Halvorsen er svært ivrig på å promotere bloggen sin rundt på diverse grupper på Facebook uten at vi har klart å komme over noe eksempel. Frem til nå.

Etter at det ble kjent at håndballspiller Nora Mørk har blitt hacket og fått spredt noen private bilder benyttet Martine seg av anledningen til å poste link i kommentarfeltet til en nettavis til et innlegg hun hadde skrevet om nettopp dette:Det ble ikke videre godt mottatt:(Skjermdump Facebook)

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘 Selv måtte jeg rett hjem og sove etter jobb og våknet ikke igjen før i nitiden. Well well, ny dag, nye muligheter i morgen.

❤️ Vicky