UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 46

Søndag betyr Sett og hørt, og beklageligvis/heldigvis (stryk det som ikke passer/passer) blir det mye om frøkna og Miss Sophie i dag. Vær så god, kjære lesere:

UKAS KLAGEFRØKEN:

Mammaen og Annijor er forbanna på Forbrukerombudet som kun ba dem om å gjøre jobben sin ordentlig. Nå er enda en blogger kommet på banen, nemlig frøkna Isabel. Det tok sin tid men nå har hun endelig hatt tid til å åpnet posten sin (ikke lett å finne tid når man jobber 24/7 med håret, vippene, neglene og bryna sine).

Da jeg så at også hun hadde skrevet om denne saken, og virket en smule irritert, gjorde jeg meg klar for å lese ord som: fuckings, helvete, jævla og tragisk. (Det siste der brukte hun nylig om oss/meg). Men hun brukte faktisk ingen av ordene denne gangen. Kan det være fordi hun har brutt loven og ikke vil komme i trøbbel? Hun ønsker sikkert å unngå en bot som gjør at hun den uka ikke får handla på Nelly eller sovet på hotell med Pierre.

Nå skal det sies at Isabel faktisk er en av få bloggere som er flink på å merke reklamen, bare ikke flink nok.

Midt oppi det hele syntes jeg det var meget søtt at frøkna hadde kommet opp med et nytt navn på forbrukerombudet:

Well well, siden hun ble så irritert av at noen blandet seg inn i hennes business, har hun nå bestemt seg for å merke alle innleggene sine som reklame, om de er reklame eller ei.

(Svar: Beklager å måtte opplyse deg om det, men du er allerede en vandrende reklameplakat).

Akkurat det samme har mammaen tidligere sagt at hun ville gjøre, altså merke alle innlegg som reklame. Man skulle tro at ingen av dem ville jobbe gratis, men nå kan det se ut som om at alle skal få reklame.

Frøkna ønsker også sende et stikk til oss, siden vi er så tragiske:

(Faksimile sraad.blogg.no)

(Svar: Vil si at dette er meget mulig).

Og før jeg glemmer det. Om du leser dette Isabel, så oppfordrer jeg deg herved til å sende over kommentarer med IP, som du sa at du kunne gjøre. Du vet hvilke det er snakk om. Så kan jeg sende over den IP vi sitter på. bloggombloggere@outlook.com.

UKAS LILLE LURING:

Tidligere har Sophie Elise sagt at hun kjøper episoder med Kardashians ITunes, lovlydig som hun er. Det er heller ikke særlig smart å reklamere for ulovlig streaming.

Se, hun ble selv til en liten luring:

(Faksimile sophieelise.blogg.no og Snapchat)

UKAS STORE LURING:

Miss Sophie har shoppet, og denne gangen ble det hansker fra Nelly. Dyreverner som hun er kunne hun opplyse om at disse var i fake skinn. (Tror også dette var et lite stikk til alle de som kritiserer henne for å kjøpe vesker i ekte skinn).

Well well, jeg er ikke så sikker på at dette stemmer. Hadde hun bare tatt seg tid å lest på produktbeskrivelsen, noe som kan være lurt når man har tatt viktige valg i livet om å ikke støtte enkelte industrier, da hadde hun lett funnet ut at disse hanskene er i ekte skinn:

(Faksimile sophieelise.blogg.no og nelly.com)

Og når hun hadde funnet det ut, og om hanskene fremdeles fristet, da kunne hun enkelt og greit tenkt: Disse hanskene var skikkelig stygge. Bare nevner det.

Noen ganger lurer jeg på om hun gjør dette bevisst, kun for å skape blest rundt sin egen person. Spørs om det er verd det når interessen rundt henne forsvinner og hun sitter der uten noe som helst av troverdighet igjen. Men hun har iallfall et par nye hansker, i ekte skinn.

UKAS HEMMELIGHETSFULLE:

Miss Sophie er en travel dame og har alltid noen prosjekter på gang:

(Faksimile sophieelise.blogg.no)

Jeg tror jeg har svaret på en av hemmelighetene. I dag kom videoen til låta Only Human, og den var meget trist. (Jeg kommer nå til å ha denne låta på hjernen igjen i to hele dager. Fader, nå må dette stoppe før jeg blir sprø). Jeg tittet ekstra på videoen for å se om det fantes noen scener der Sophie Elise ble filmet utendørs, noe det ikke gjorde. Da kan vi kanskje begynne å glede oss til å se henne på TV i januar, med egen serie/film/dokumentar. Jeg lurer fremdeles på om hun kommer med eget sminkemerke også.

(Faksimile sophieelise.blogg.no)

UKAS AVSLØRING:

Dere vet at jeg har lurt på hvor Kristin Gjelsvik og Lord Audun forsvant i sommer. Noen nevnte at de var med i Kjendisrestauranten TV2, noe det ikke var. Jeg kjenner noen som har jobbet på settet, og som har visket meg i øret at Kristin og co. har vært med på en konkurranse som har med mat og restaurant å gjøre. Denne er spilt inn i Kragerø, eller Portør som blir det korrekte. Hver uke ryker det ut en person og det kan virke som om Lorden dro før Kristin. Kanskje hun til og med vant.

UKAS INNRØMMELSE (IGJEN):

Sophie Elise har virkelig hatt en stor uke. Her vinner hun enda en pris hos oss:

Har hun tenk like mye på dette som oss tro. Og hva med å bare si: Ja rumpa er operert. Ferdig.

UKAS HERMEGÅS:

Dere som har fulgt oss en stund vet at jeg ofte sier takk for meg når jeg har skrevet noe tullete. Det kan virke som om frøkna tar etter, og mener at hun selv også skriver noe tullete.

Eller kan det tenkes at hun her sier at hun skal gi seg (nesten) på topp, som mammaen gjorde. Isåfall har hun både «tatt en fotballfrue» og «tatt en Anna» på en og samme uke.

Takk for meg (jeg gir meg ikke, altså).

Adina xoxo

Advertisements

39 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT FOR UKE 46

 1. Morsomme dere er. SE på cruise? Ja, det er den mest forurensede måten å feriere på. Tenker ikke hun på miljø?
  Skaihansker/ skinnhansker? Samme det. Hun lyver så det renner av ho. Det er vel ingen over 20 år som tar henne seriøst? Om det er noen over 20 som følger henne da.

   1. Ingen er hårsåre da vi verken bruker hår eller pels. Vil heller si vi er bevisste forbrukere som ikke ønsker at dyr skal lide for vår forfengelighet.

 2. La merke til at det manglet to av Sophies tatoveringer på innlegget om tatoveringene hennes. Diamanten på fingeren og hjertet med R på rompa.

  1. Diamanten på fingeren har hun holdt på å fjerne, sikkert den på rumpa også. Jeg forstår at hun ikke lenger ønsker å vise de frem mtp. historien rundt eksen

 3. Før jeg «møtte» dere i denne bloggen, brukte jeg store deler av kveldene på å tråle meg gjennom alle de bloggene dere omtaler på jakt etter litt hjernedød kveldsunderholdning.
  Nå slipper jeg både å gi ufortjente klikk og å lese meg gjennom side etter side med dårlige skriveferdigheter. Denne bloggen er jo helt magisk! Takk for et utrolig bra initiativ innen bloggverdenen. 😃

 4. Hva med å legge ut disse ip adressene med å sensurere ett par tall innimellom? Sånn at man kan se de er samme? Men samtidig bryter dere ikke noen lover? 😁

 5. Altså okei, jeg har alltid vært en stille leser av alle blogger jeg noen gang har lest men må faktisk kommentere her. Har alltid lest blogger og når bloggerne kommer med hint om at den og den gjorde det og det så forstod jeg aldri og prøvde å Google hvem de prata om og hva som hadde skjedd, men fikk aldri noe svar. Så at dere holder følge med alt og gir meg og mitt gossip-hjerte svar er så sykt DIGG.
  Har alltid vært glad i Isabell selv om hu gjør enormt dumme ting og har clickbaits fordi jeg føler hun er en søt jente innerst inne men etter at hu kommenterte om dere begynner jeg faktisk å tvile på om hun fortjener meg som leser, for fy så unødvendig.
  Jeg går inn på bloggen hele tiden, HELE tiden og leser til og med alle kommentarene til hvert innlegg. Hvilket annet kommentarfelt er spennende liksom? Sier litt om deres blogg og det lille (ganske store nå) samfunnet dere har laget her!
  Er en grunn til at dere bare får hate av dumme bloggere og ikke av folket selv.
  Alle elsker gossip om det ikke er om seg selv (unntatt Sophie Elise da), men det er så flott at dere stiller spørsmål til ting alle andre bare lar gå! At forbrukerombudet faktisk sier stopp til bloggere er pga dere! Dere starter ting, dere opplyser leserne til disse bloggerne og stiller spørsmål ved dårlig adferd og dårlige forbilder. Så det er ikke bare gossip, det er faktisk viktig!
  Dere er en inspirasjon, det er slik bloggere skal bruke stemmen sin. Skulle ønske alle leste bloggen deres. Digger dere.
  Ikke la bloggere knekke dere, for de er bare redde. De skjønner at det er noen som står opp og sier ifra at noen av de tingene de har kommet unna med så mange ganger faktisk ikke er greit. Dere er lesernes stemme, og bloggerne hører på dere. Det syntes jeg er veldig kult.
  Stoooor klem fra megafan.

  1. Åhh, hva skal vi si. Føler at tusen takk ikke er dekkende nok for å takke deg. Men prøver: Tusen millioner takk for at du gjorde dagen for Vicky og meg❤️ Megastor klem tilbake❤️

 6. I ukes spørsmål-svar hos SE kommer hun med avsløringen at dersom hun ikke blogget ville hun vært eskorte som hennes 2 venninner i Dubai lignende land- Levd av å få dyre gaver og en trengte ikke å ligge med de mennene- dette skapte reaksjoner på kvinneguiden om det er ironi eller sånn ærlig som SE skriver. Uansett når publikum hennes er 12-18 så er dette bekymringsfullt. Noe å ta opp her?

  1. Joda, vi har fått med oss hva hun skrev. Jeg er helt enig i hva du skriver, at lesere ned i 12 års-alderen faktisk tror at dette er ok. Nå vet ikke jeg om hun var seriøs eller ei, så det kan kanskje være lurt av henne å oppklare det hele😊

 7. Er det temptation island Pierre og Isabel egentlig skulle være med på?
  Hvis de er desperate nok til å vurdere det programmet er de nok desperate nok til å bli med på ex on the beach… 😉 at en «topp» blogger vil faktisk gå nedover…. altså! Jaja..

  SE må jo få litt mediestorm rundt rumpe operasjonen(e?) . Derfor kommer det vel eget innlegg om det.. eller kanskje en pocket bok.. ;p
  Hun vil som regel være den søte uskyldige natur og dyreverns bevist.. men innerst inne er hun bare en Kim K wannabe som gjør det meste for å få penger og storm rundt seg…
  er ingen bloggere (uten om dere <3 ) som fortjener særlig pris fra vixent.. virkelig!

  1. Ja, jeg mener det var Temptation Island de var innom, da programmet hadde innspilling samtidig og på samme sted som de reiste til😊 Pocketbok😂
   Tusen takk for skryt😍

 8. Forbrukerområdet😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 9. Hei!
  Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen, og jeg synes dere er fantastiske! Det dere skriver er både velskrevet (i motsetning til de aller fleste blogger) og morsomt, og det er absolutt nødvendig med noen som dere som følger med på bloggerne. Tusen takk til dere! Jeg lurte på om dere kan lage et innlegg om sanggruppa frua var med på før, «Skyheels». Har også et annet spørsmål vedrørende frua: Stemmer det at hun har jobbet som modell tidligere?

  1. Hei Synne! Tusen takk for masse skryt ❤️ Alltid hyggelig med nye lesere 😘 Skyheels ja, den sanggruppa slo vel ikke helt an? Jeg har også lurt på dette med at hun skal være tidligere modell. Spurte leserne om det i et tidligere innlegg, men fikk ingen svar. Tror likevel at jeg har funnet ut av det og at modellkarrieren begrenser seg til en deltakelse i Frøken Norge og en shoot for et eller annet badetøysmerke 🤔

 10. vet noen noe om hva som egentlig skjedde med KU på nellys midsummer-party i sverige? Hun har sagt flere ganger at hun aldri burde dratt og at hun dummet seg så ut at det gjør vondt i kroppen bare å tenke på det. Dør av nysgjerrighet!

 11. Hei! Jeg følger bloggere igjennom bloglovin, og innbiller meg at dette ikke gir noen klikk til bloggerene. Eller får de klikk for det? Kan dere finne ut av det? 🙂

 12. Isabel og SE burde merke hvert eneste bilde av seg selv som reklame for diverse klinikker de har brukt for å se ut som de pornostjernene de gjør imo.

Legg inn en kommentar