LØGNER

Hei alle sammen 🌸

Denne uken har det vært litt drama i bloggverden. Kristine Ullebø og Erica Kvam har gitt oss hver sin historie om bokprosjektet som havarerte, mens Isabel Raad har viet et helt innlegg til å rase fra seg etter at Adina skrev (HER) et innlegg om hva frøkna driver med i sitt eget kommentarfelt.

Well well, la oss snakke om bokprosjektet først. Denne Erica har jeg egentlig ikke visst hvem er før nå. Tidligere i år var hun og Kristine bestevenninner (eller soul-fucking-mates) og i januar planla de å flytte sammen:img_20171118_163544764359375.png(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Da mars kom kunne Erica fortelle at de to skulle gi ut bok sammen:

Etterhvert ble det helt stille om denne boka og vi så heller ikke noe til at de flyttet sammen da sommeren kom. Utallige lesere har kommentert på bloggene til begge og spurt hva som skjer uten å få noe svar. Frem til Erica endelig bestemte seg for å skrive om det denne uken.

Erica sin side av saken er at Kristine tok en avgjørelse som trosset bokavtalen: (Skjermdumper ericakvam.no)

Hun skriver også at de var veldig nære utgivelse og at hun har lagt ned utrolig mye tid på dette.

Et par dager senere kom Kristine med sin versjon. Hun kaller Erica sin versjon en omskrivning av sannheten, og skriver at hun trakk seg fordi hun hadde utestående lønn i månedsvis og var i et arbeidsforhold som ikke fungerte. Da Kristine tok opp dette skal hun ha blitt møtt med utfrysning fra redaktøren og Erica.

Hvem som snakker sant her er ikke godt å si, kanskje er sannheten et sted midt i mellom? Det vi vet er at Kristine gikk fra Aller og over til Egmont i juni. Det virker altså som det er en stund siden dette bokprosjektet gikk i vasken. Det beste hadde kanskje vært om de to tidligere sjelevennene kunne satt seg ned og snakket ut om dette. Spørs om det blir å skje, for Erica har allerede kommet med et lite svar på Kristine sin versjon:img_20171118_1632562088102334.png(Skjermdump ericakvam på snapchat)

Etter hva jeg forstår skulle de skrive om seg selv i denne boka, så hvorfor ikke bare skrive hver sin bok? 🤔

Så har vi Isabel og oss. Da jeg kom hjem fra jobb i går og så at Isabel hadde kalt bloggen vår “tragisk gossip-blogg” la jeg meg nesten rett ned i fosterstilling. Før jeg leste videre og forsto at frøkna allerede lå i fosterstilling med menssmerter, så da tenkte jeg at fikk klare å holde meg oppreist.

Isabel var dessverre ikke kul nok til å linke til den tragiske bloggen vår (slik vår fangirl Sophie Elise en gang gjorde), men det skjønner jeg egentlig godt. Bare tenk på alle gangene vi har bevist at hun og Pierre fortsatt er sammen samtidig som hun har kjørt clickbait på clickbait på clickbait rundt dette forholdet. Hadde ikke tatt seg så bra ut om hennes trofaste lesere fikk med seg dette si.

Heldigvis forholder frøkna seg saklig når hun skriver om oss i sitt eget kommentarfelt:(Skjermdump sraad.blogg.no)

Tusen takk til anonym som skriver at vi er veldig smarte og reflekterte 😘

Isabel sin kommentar sliter jeg litt med å si noe om nettopp på grunn av sakligheten i den. Jeg vil bare si tusen takk til dere i overkant av 5000 menneskene som klikker dere inn på bloggen vår hver dag, til og med uten at vi lurer dere inn med clickbaits eller kler av oss ❤️ Dere er best!

❤️ Vicky