LØGNER

Hei alle sammen 🌸

Denne uken har det vært litt drama i bloggverden. Kristine Ullebø og Erica Kvam har gitt oss hver sin historie om bokprosjektet som havarerte, mens Isabel Raad har viet et helt innlegg til å rase fra seg etter at Adina skrev (HER) et innlegg om hva frøkna driver med i sitt eget kommentarfelt.

Well well, la oss snakke om bokprosjektet først. Denne Erica har jeg egentlig ikke visst hvem er før nå. Tidligere i år var hun og Kristine bestevenninner (eller soul-fucking-mates) og i januar planla de å flytte sammen:img_20171118_163544764359375.png(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Da mars kom kunne Erica fortelle at de to skulle gi ut bok sammen:

Etterhvert ble det helt stille om denne boka og vi så heller ikke noe til at de flyttet sammen da sommeren kom. Utallige lesere har kommentert på bloggene til begge og spurt hva som skjer uten å få noe svar. Frem til Erica endelig bestemte seg for å skrive om det denne uken.

Erica sin side av saken er at Kristine tok en avgjørelse som trosset bokavtalen: (Skjermdumper ericakvam.no)

Hun skriver også at de var veldig nære utgivelse og at hun har lagt ned utrolig mye tid på dette.

Et par dager senere kom Kristine med sin versjon. Hun kaller Erica sin versjon en omskrivning av sannheten, og skriver at hun trakk seg fordi hun hadde utestående lønn i månedsvis og var i et arbeidsforhold som ikke fungerte. Da Kristine tok opp dette skal hun ha blitt møtt med utfrysning fra redaktøren og Erica.

Hvem som snakker sant her er ikke godt å si, kanskje er sannheten et sted midt i mellom? Det vi vet er at Kristine gikk fra Aller og over til Egmont i juni. Det virker altså som det er en stund siden dette bokprosjektet gikk i vasken. Det beste hadde kanskje vært om de to tidligere sjelevennene kunne satt seg ned og snakket ut om dette. Spørs om det blir å skje, for Erica har allerede kommet med et lite svar på Kristine sin versjon:img_20171118_1632562088102334.png(Skjermdump ericakvam på snapchat)

Etter hva jeg forstår skulle de skrive om seg selv i denne boka, så hvorfor ikke bare skrive hver sin bok? 🤔

Så har vi Isabel og oss. Da jeg kom hjem fra jobb i går og så at Isabel hadde kalt bloggen vår “tragisk gossip-blogg” la jeg meg nesten rett ned i fosterstilling. Før jeg leste videre og forsto at frøkna allerede lå i fosterstilling med menssmerter, så da tenkte jeg at fikk klare å holde meg oppreist.

Isabel var dessverre ikke kul nok til å linke til den tragiske bloggen vår (slik vår fangirl Sophie Elise en gang gjorde), men det skjønner jeg egentlig godt. Bare tenk på alle gangene vi har bevist at hun og Pierre fortsatt er sammen samtidig som hun har kjørt clickbait på clickbait på clickbait rundt dette forholdet. Hadde ikke tatt seg så bra ut om hennes trofaste lesere fikk med seg dette si.

Heldigvis forholder frøkna seg saklig når hun skriver om oss i sitt eget kommentarfelt:(Skjermdump sraad.blogg.no)

Tusen takk til anonym som skriver at vi er veldig smarte og reflekterte 😘

Isabel sin kommentar sliter jeg litt med å si noe om nettopp på grunn av sakligheten i den. Jeg vil bare si tusen takk til dere i overkant av 5000 menneskene som klikker dere inn på bloggen vår hver dag, til og med uten at vi lurer dere inn med clickbaits ❤️ Dere er best!

❤️ Vicky

46 thoughts on “LØGNER

 1. Fantastisk blogg! Fortsett det gode arbeidet dokke gjer. Eg har herved oppretta bloggen som snarveg på mobilen 🙊 enkelte kan ta seg ein bolle sidan ein har så god (s)raad!

  High five

 2. Dere er best😃 kaster lys på dagens bloggere.. er det vi trenger i denne gale bloggverden!
  Isabel og Pierre.. sitter bare å venter på at de skal dukke opp op ex on the beach🙄

 3. Er man oppbegående nok har man bedre ting å ta seg til enn å lese Frøknas blogg også! 😉

  Dere er best! Stå på!

 4. Hun er vel sikkert bare såra for at lesere heller klikker seg inn hos dere for å lese om henne, enn på hennes egen blogg. Bloggen hennes inneholder bare svada og uinteressante ting uansett.

 5. Fikk meg en god latter nå 😀 digger dere og bloggen deres, absolutt mitt høydepunkt å lese hver kveld 🙂 her tapte frøkna ansikt så det holdt med å være så usaklig mot en veldig fin kommentar fra en leser. Sier mye om henne den kommentaren der.

  1. Ååå tusen takk supertante ❤️ Hyggelig å høre at vi er ditt høydepunkt 😘 Ja, skulle tro at hun som stadig maser om de stygge kommentarene hun mottar hadde klart å holde seg litt mer saklig selv 🙈

 6. Harde ord fra frøkna😂 takler dere det i tillegg til kanskje bli kalt fiasko på vixn? Anbefaler 5 min i fosterstilling, berre nett for å hente litt krefter😂 stå på og gratulere med 5000 lesere😘

  1. Ja, dette traff så hardt at jeg har måttet ta noen timeouts med fosterstilling i dag 😂 Du sier noe der, bør kanskje ta fri fra jobb den dagen og dagen etter så vi er forberedt på å ligge masse i fosterstilling 🙈 Tusen takk 😘

 7. Eg er så føkkings glad for at denne bloggen finst!

  Eg slepp å gi bloggere som «sraad» klikk, for de skriv om det som er interessant frå disse!

  Aldri slutt!❤️

 8. DERE ass! <3 "Lowlifers", "nett-troll", "sjalu"..Kommentarfeltene må finne på nye ord snart, jeg orker ikke! :/ Jeg lå egentlig og gråt, men så fikk jeg latterkrampe istedet da jeg leste at dere må få dere et liv og sikkert er sjalu på Isabel..

 9. Ett lite tips til neste sak men dere har vel allerede fått det med dere. Fruas Ridder har kost seg i kommentarfeltene igjen😄. Kvinneguiden er godt informert som alltid, heldigvis for han har jo slettet det meste😂. Stå på jenter! Dere er dagens høydepunkt😉👍🏻😊

  1. Ja, så han koste seg litt hjemme alene på fredagskvelden 😁 Lurer på om han må få et eget innlegg ganske snart 🤔 Tusen takk ❤️ Så glad vi blir av å høre at vi er dagens høydepunkt 😘

 10. Er det ikke morsomt hvordan mammatilmichelle skrev at hun skulle skrive at alle innlegg som annonse også har hun ikke gjort det i noen av innleggene hun har lagt ut etter det?

 11. Er dere så anonyme da? Jeg trodde du hadde skrevet og lagt ut bilde av deg selv flere ganger?Eller er jeg dum og blind nå???

  1. Dum og blind er du nok ikke, jeg tror heller du har livlig fantasi og har drømt 😁 Ingen av oss har lagt ut noe bilde. Med unntak av at jeg la ut bilde av leggen min en gang da 🙈

 12. Isabel la ut screenshot av instagram, på snapchat hvor hun det var en snap av pierre som ventet, tips tips, til neste innlegg om forholdet deres 🙂

  1. Tusen takk for tips, men jeg tror vi er ferdig med å skrive om det forholdet 🙈 Vi har jo allerede bevist utallige ganger at det er et forhold 😁

 13. Åh føler meg beæret over at min kommentar fikk spalteplass her, haha jeg er anonym som skrev at dere er reflekterte og smarte haha, og som jeg videre skrev til Isabel:
  “Du kaller de nettroll som sprer løgner om mennesker – da lurer jeg veldig på å om du kan komme med eksempler på løgner de har fortalt? Løgner som at du sjekker inn på hotell for å ligge med Pierre? He-he.. Synes det er en hard påstand å komme med uten å ha noe eksempel.

  Og stakkarslige lowlifers? De tjener på å avsløre deres feil og påpeke deres dumheter for oss lesere, akkurat som du tjener på å lure folk til å reise med Dreamworld eller at tennene dine ble hvite med hjemmebleiking. Jeg synes de er en viktig motvekt, jeg er ikke 14 år og naiv, men mange av leserne er det, og da trenger vi bloggomtoppbloggere.”

  Husk at det dere gjør er viktig også, ikke bare veldig underholdende <3

  1. Var det du ja 😘 En veldig fin kommentar, og moro å høre at den andre også var fra deg, for den syns jeg også var knall ❤️ Tusen takk ❤️

 14. tips til innlegg; bloggermennene! Nok en gang har en kjent bloggermann gått amok de sene nattetimer og sittet og hamret løs på tastaturet i vill krig mot KG og andre kritiske røster. Ja riktig, fotballfruemannen igjen. Både gekkoen og banenen bruker ofte og krige villt i samme stil.

 15. Dere en den bloggen jeg har ventet i flere år på skal komme! Alt er godt skrevet, uten “tullete” innlegg, reklamer eller clickbaits! Er innom her flere ganger daglig bare for å sjekke om dere har lagt ut noe. Digger dere! Fortsett det gode arbeidet;) Dere gjør dagen min bedre!

 16. Etter jeg begynte å lese bloggen deres i sommer sluttet jeg helt å klikke inn på Sraad og Mammaen sine blogger. Dere er så dyktige og jeg klikker meg inn her med glede selv uten clickbates 😉😘
  Vi trenger denne bloggen 🙌🏼❤️

Leave a Reply