#BRANOK AV KRISTIN GJELSVIK

REKLAME FOR SPONSET BOK

Hei alle sammen 🌸

Her om dagen fikk jeg omsider boka #branok av Kristin Gjelsvik i hus. For en gledens dag! Som Adina tidligere har skrevet var Kristin så snill og ville gjerne gi oss denne, signert og alt.

(Foto Vicky)

Cappelen Damm som har utgitt boken skriver følgende på sin nettside:

Det er nok nå! Det mener Kristin Gjelsvik om det stadig økende kroppspresset vi utsettes for. Hun er kjent fra en av Norges mest populære blogger, styleconnection.no og har et glødende samfunnsengasjement. For tiden har hun bloggen kristingjelsvik.no. I denne boka forteller hun i sitt levende bloggspråk om hvordan bloggverdenen virker og påvirker og gir masse tips og konkret hjelp til å motstå kroppspresset og få bedre selvtillit: Ved å være ekte og naturlige er vi – bra nok!”

Jeg har hatt en annen bok liggende i en evighet uten å bli ferdig, så jeg var helt nødt til å kjappe meg å lese ferdig den før jeg begynte på #branok. Klokka sengetid på kvelden var jeg omsider klar og tenkte jeg bare skulle lese noen sider før jeg la meg. Det ble 50 sider før jeg slukket lyset for å sove. Ti minutter senere var det på med lyset igjen, for jeg klarte ikke å la boka ligge. Som om jeg ikke var i nok underskudd på søvn fra før, men jeg kunne bare ikke sove før jeg hadde lest alt.

Denne boka er fantastisk. Den setter lys på så mye viktig som er et resultat av tiden vi lever i med sosiale medier og bloggere som ikke er sitt ansvar bevisst. Som Kristin selv skriver:

“Der de kunne ha brukt sin status til å påvirke leserne i positiv retning, gir bloggen deres heller daglige påminnelser om hvor mye som kan endres ved eget utseende, og hva en runde på operasjonsbordet kan lede til.”

(Skjermdump #branok)

Jeg opplevde flere ganger at tårene rant mens jeg leste boka, for utviklingen vi ser nå er rett og slett trist. Kristin er god på å sette ord på dette. I boka har hun også tatt med et blogginnlegg fra en blogger som kaller seg mrsjensen. Her måtte jeg seriøst ta en pause for å tørke tårene. Jeg tar sjansen på at det er ok at jeg deler videre, og blogginnlegget kan du lese HER.

Boka er illustrert med masse flotte, fargerike bilder og gode ord til inspirasjon eller ettertanke. Kristin har også tatt med kloke ord fra flere andre kjente profiler. I tillegg er det en egen del på slutten av boka hvor hun deler oppskriften på bedre selvfølelse og selvtillit. Denne delen bet jeg ikke helt på, men det skyldes nok at jeg har lest så altfor mange selvhjelpsbøker allerede.

Etter å ha lest boka begynte jeg å lure på hva de ulike nettavisene hadde å si om den, men jeg kunne ikke finne en eneste omtale. Mon tro om det er fordi de også (med god grunn) får passet sitt påskrevet i boka? At de kjører på med bokanmeldelse av mammaen til Michelle (og William og Lucas) sin lille biografi, men ikke gidder å nevne denne boka med et eneste ord er rett og slett en skam.

Dette er en bok jeg vil anbefale alle å lese, spesielt bloggerne på topplisten kunne nok hatt godt av det. Den er også et supert julegavetips til de som har barn i den mest sårbare alderen for kroppspress.

Tusen takk for boka Kristin 😘

❤️ Vicky