TOK EN FOTBALLFRUE

Dette innlegget er slettet da lovverket ikke tillot meg å publisere bevis. Flaks for bloggeren som har skrevet mange kommentarer selv

Adina xoxo

47 thoughts on “TOK EN FOTBALLFRUE

 1. Oj!! Ikke bra. Syntes dere kan skrive et innlegg om eksponering av barn i SOME. Nå har lillesøsteren til frøkna startet med youtube, og jeg tror nok ikke hun startet heeelt på egenhånd (hun er 12). Trist, men nå mistet jeg faktisk all respekt for Isabell. Hun må ta ansvar snart!

  1. Som bloggerne sier: Mer om det senere🙊 Skjønner du er spent, og det kommer mere når jeg har fått bevisene, og ser hva jeg har lov å trykke. Hold ut😁

 2. Dette blir spennende. For en god jobb dere gjør, Gleder meg fortsatt til hvert innlegg. Smarte og dyktige er dere begge to.

 3. Hei!
  Jeg er egentlig stor fan av konatil sin blogg, men i et av de siste innleggene reklamerer hun for et antirynkepulver med kollagen. Ut fra det jeg ser bruker både hun og firmaet masse “vanskelige” ord for å overbevise leserne om at det fungerer, men jeg er ikke overbevist. Proteinene brytes jo ned til aminosyrer i fordøyelsessystemet, og når det er brutt ned har det jo ikke lenger den funksjonen som kollagen har i huden. Kanskje dere kan undersøke dette nærmere?

  http://konatil.blogg.no/1510822088_mine_nye_frokostrutiner.html#comment

 4. Også helt fra Stockholm .. <3 Kjærestene til disse bloggerne altså – aldri hørt om så dedikerte blodfans noensinne jeg <3 (lol)

 5. Kona til er nok ute å kjører for dette er nokså enkel kjemi. Helt blåst er det jo ikke for det blir igjen en bitte,bitte liten restverdi. Damer ! og da menn se på mamma og pappa. Har mamma rynker får du det og har pappa høy panne så får du det. Så det er arv og en liten del miljø som skaper oss.

  1. Hu slapp jo nylig den derre låta si med svensken og har vært i Stockholm og promotert, kan kanskje være derfor? Nye svenske følgere?

  1. Jeg så det😊 Hun kan jo begynne med å sende IP adressene til meg siden hun ikke kan publisere dem😊 Å kalle oss en tragisk gossipblogg var ikke pent gjort. Hun bør kanskje kikke litt på sin egen blogg. Bare nevner det😊

   1. Ja hvem har en tullete gossipblogg EGENTLIG??

    Sikkert ikke trøst men JEG digger dere, bare nevner det😍

    Og digger jeg henne? NEI🙊

 6. DEre må skrive om kristine ullebø og erica Kvam sin bokfight!! Haha er så latterlig, se på mystoryene deres :S var ikke de bff og skulle nærmest flytte inn sammen for noen mnd siden??

   1. Nei, bare tenkte siden du hadde svart en i kommentarfeltet at det kommer mer når du har fått beviser. Altså etter at innlegget allerede er skrevet.

   2. Jeg har noen men her finnes det mere. Beklager at jeg snakker litt i koder. Det er ikke alt jeg kan publisere. Det kommer for en dag, ikke tvil. 😊

  1. Jeg har dessverre ikke lov å komme med IP som er funnet. Det jobbes med saken og mer vil komme senere. Det er meget mulig andre vil bli koblet inn i denne saken. Jeg kan ikke si noe mere akkurat nå.

  1. Det er vel nettopp derfor. At man synes det er temmelig tragi-komisk at man kan være omtalt som “toppblogger” når det for det meste bare er rein og skjær svada de kommer med.😉

 7. Jeez, Raad føler seg ekstremt truffet av dette innlegget! Hun omtaler dere som lowlife nettroll. Og dette kommer fra Norges mest tragiske blogger. Haha, fram med popcornet 😊 Stå på videre, dere er kule!

 8. Jeg kjenner jeg krymper litt når Norges trash-blogger klarer å få for seg at dere er lowlifers, når hun selv er den værste av alle.. Haha.
  Også med mobbekortet selvsagt, “…spre hat, rykter og løgner”. Vet dere har truffet et ømt punkt hos “frøkna” nå.
  Det morsomste er med at hun har svart med et innlegg, viser jo bare at hun følger tritt med på denne bloggen hun også. Hun har jo tydeligvis et at det å publisere IP-adresser er ulovlig, lurer på hvor hun fikk med seg det? Tviler veldig sterkt på at det er noe hun selv har googlet seg fram til.
  Isabel har tapt seg enormt og imaget hennes er bare stakkarslig og tragisk. Nå synger hun på sitt siste vers, bruker alt av clickbaits og det siste hun har å by på av innlegg… Tror nok at med det kommende året så vil bloggen hennes synke betraktelig, da hun ikke er en person som har sympati for noen andre enn henne selv og det har hun bevist fra den dagen hun begynte å blogge.
  Jeg synes det er mye merkelig rundt hennes blogg, igjen blant annet hennes samarbeid med DreamWorld som nå er oppe og går men det har hun ikke nevnt med et ord om på bloggen? RART.

 9. Dere er 30 år+ og dere bryr de te om om hva sophie Elise,Isabel,kona til, Anna osv.. GET A LIFE!! Asså dere er anonyme Isabel var ikke frekk å sa dere er gossip blogg når dere e det! Hun kan like mye dømme dere som dere dømmer hun som dere gjør hele tiden!! Tragisk å se damer i 30 årene Get a life..

  1. Å kalle oss Gossip blogg er ikke frekt, å kalle oss TRAGISK Gossip blogg er frekt. Bare nevner det. Vi lover å få oss et liv.

   Til Mia: Dette er nok ikke «K», det bare ligner😊Kanskje «K» er frøkna selv🤔 Neida😁

  2. Er du seriøs nå? Så folk på 30+ skal ikke bry seg om toppbloggere? Så jeg som er 29 år, skal slutte og bry meg om bloggere om et år, hvis jeg forstår deg rett? At Adina og Vicky opprettet den bloggen her er ei lita gave fra blogg gudene, de gjør noe andre folk bare har tenkt tanken på å gjøre. De avslører bloggere i løgn, tar opp saker som feilmerking av reklame (jeg selv eeelsker at dere gjør det. Don’t stop!), you name it. Og at de velger kun å stå fram med fornavn/kallenavn tror jeg du kanskje innerst inne forstår godt hvorfor. Er det to jenter som kan finne å få mye dritt i posten så er det disse to. Det eneste som er tragisk her er at jeg har latt meg provosere av en tenåring..

 10. Haha jeg tror hun slettet innlegget. Elsker bloggen deres, og synes det er godt at ikke bare jeg liker å vite hva som skjer “bak kulissene”😉

  1. Syntes bare folk i 30 årene og oppover skal bry seg om andre ting enn bloggere og kjendiser. Syntes dette er bare veldig barnselig av dem å være frekke i kjeften mot dem sett flere ganger de legger ut ting om familien til Isabel som er privat og typen til sophieelise før hun sa hun hadde en kjæreste asså hvorfor bry seg om de har kjæreste eller ikke? Hilsen en 25 åring..

   1. De oppfører seg mer voksent enn andre bloggere og personer synes nå jeg, “hilsen 29 åring”🙂 Jeg synes ikke dette innlegget her var noe frekt, bare en enkel spekulasjon så langt,, som flere undrer på, mens jeg er spent på videre “beviser” hehe. Isabell driver sånnsett en fin fritidsblogg, men så og si alle bloggere pynter på sannheten og gjør mye for å få litt spons og klikk – jeg er veldig interessert i hvordan alle bloggerne lever og driver på bak skjermen for å få denne jobben til å funke, men det er mye “skittent” spill i bloggsamfunnet. Denne bloggen er mer saklig enn noen andre jeg har lest og finner flere argumenter for det de kommer ut med.

    Bestemor digger forresten kjendisgossip (se&hør hver uke), så har ikke noe å si hvilken aldrer du er i🙂

Leave a Reply