ISOTRETINOIN VS. SKINREPAIR

Hei alle sammen 🌸

De fleste av dere har kanskje hørt om Isotretinoin, et sterkt medikament som brukes mot alvorlig akne. Før i tiden gikk dette under navnet Roaccutane og det var vesentlig færre som hadde hørt om det. Kristine Ullebø, Sophie Elise og Marna er de bloggerne jeg kan komme på som har tatt en sånn kur. I ettertid har de forelsket seg i andre produkter som hjelper dem med å holde huden problemfri. Marna ser ut til å bruke litt diverse, mens Kristine og Sophie Elise sverger til tabletter fra Skinrepair.

En annen blogger som har gått på Isotretinoin er meg. To ganger har jeg tatt kuren, med ti års mellomrom. Den første gangen gikk jeg på ungdomsskolen og fikk inntrykk av at kuren hovedsaklig ble brukt av gutter. Den hjalp veldig godt, men etter noen år kom dessverre problemene tilbake. Da smertene ble uutholdelige igjen dro jeg til min nye fastlege i ny by for å få hjelp. Utrolig nok skulle vedkommende sette meg på alt mulig annet av mildere medikamenter først på tross av at jeg hadde fortalt at Isotretinoin hadde fungert tidligere. Til slutt fikk jeg endelig en henvisning til hudlege, og alt han hadde å si var at det eneste som kom til å hjelpe meg var en ny runde med kuren. I ettertid har jeg heldigvis lært meg å sette ned foten mye hardere når jeg er hos fastlegen.

Jeg må si jeg ble litt sjokkert da jeg så det milde utgangspunktet til Kristine før hun begynte på kuren, men heldigvis sier hun selv at hun ikke hadde det så ille:

(Skjermdump krisssy.blogg.no)

Sophie Elise sin historie om overgangen fra kur til Skinrepair finner jeg meget interessant. Hun nevner disse pillene på bloggen med jevne (hyppige) mellomrom. For noen uker siden skrev hun at huden hennes gikk tilbake til å være kvisete og vond et par måneder etter kuren, og at det ikke var Isotretinoinen som fikset huden hennes slik mange tror:

Well well, jeg har bladd litt tilbake i arkivet og må si jeg er usikker på hvordan det hele henger sammen. Her får jeg inntrykket av at miss Sophie fant Skinrepair etter kuren, men før hun rakk å få dårlig hud igjen:I et annet innlegg kan hun avsløre at hun sluttet på kuren før den var ferdig og byttet den ut med Skinrepair:(Skjermdumper sophieelise.blogg.no)

Sophie Elise har nok fått en del kommentarer om at Skinrepair ikke fungerer så godt som hun påstår nettopp fordi hun har gått på denne kuren tidligere. Mon tro om det er derfor historien har endret seg fra at hun byttet produkt og over til at hun hadde et opphold i mellom hvor huden ble dårlig igjen? 🤔

En leser foreslo her om dagen at vi kunne ha kronerulling sånn at Adina og jeg kan teste produktene bloggerne snakker så fint om og komme med vår ærlige mening. Et veldig godt tips, men er det én ting jeg aldri i verden kommer til å teste så er det Skinrepair. Hadde ikke tatt det om jeg så fikk ekstra betalt for det. Nå har huden min holdt seg problemfri siden forrige kur (på tross av at jeg stadig sover med sminke, som er fyfy), og ikke søren om jeg tør å tukle med det. Jeg er så redd for å få tilbakefall at hver gang jeg vurderer å prøve en ny ansiktsvask eller ansiktskrem så ender jeg alltid med å tenke “why change a winning team” og holde meg til de samme gamle produktene.

Ellers har Espen Hilton et supert tips som jeg tror funker minst like bra som Skinrepair:img_20171114_1807481326223599.png(Skjermdump espenhilton på snapchat)

Alvorlig akne kan være helt forferdelig når det står på som verst. Jeg vil råde alle som sliter med dette på en sånn måte at det går ut over dagliglivet til å ta kontakt med legen for å finne en behandling som fungerer. Det er hjelp å få 😘

❤️ Vicky

37 thoughts on “ISOTRETINOIN VS. SKINREPAIR

 1. Takk!! Jeg er så glad jeg ikke hadde noen blogger som SE å lese på den tiden huden min var på sitt verste.. Jeg hadde nok ikke turt å dra til hudlege etter å ha lest om hvordan SE ble deprimert, kroppen verket, og jeg vet ikke om alt som har blitt ramset opp. Og tenk om jeg som 13-åring hadde trodd på henne, og heller brukt noe reseptfritt som Skincare! Det kan jo hende jeg fortsatt hadde hatt den samme, jævlige huden. Overlykkelig for å ha tatt den kuren, ingenting annet hjelper bedre enn den.
  Skulle ønske de bruke muligheten til å opplyse alle om hvor bra den er! Alle burde vite at det alltids fins andre løsninger enn å bare “rense huden oftere”… Det er så vondt, både fysisk og psykisk å ha problemhud…

  1. Bare hyggelig 😊 Du har helt rett i at det er vondt på alle måter, så å kaste bort et halvt år eller mer på å prøve Skinrepair som mest sannsynlig ikke funker kan være veldig uheldig. Nå KAN man bli deprimert av å gå på Isotretinoin, men jeg tenker at det kan man vel også fort bli om man må fortsette å leve med problemhuden…

 2. Dette var et etterlengtet innlegg fra dere! Jeg syns det er helt utrolig at bloggerne har samvittighet til å markedsføre Skinrepair på den måten, når de selv har vært i den kjipe situasjonen med akne. De fleste som har vært i den situasjonen vet at man til tider kan bli ganske desperat, og kan finne på å prøve både det ene og det andre for å ordne opp i problemet. I tillegg er jo Skinrepair et kosttilskudd, som vil si at man får i seg de samme vitaminene og mineralene ved å ha et normalt kosthold. De som faktisk trenger kosttilskudd får som regel dette ordinert gjennom legen sin. Hvis man får overskudd med vitaminer så tisser man de bare ut igjen, skikkelig dyr moro! Takk for bra og ikke minst viktig innlegg! 🙂

  1. Så bra at innlegget sto til forventningene 😊😘 Dyr moro som man bare tisser ut igjen ja 🙈 Tenker at disse bloggerne som reklamerer for Skinrepair og har slitt med alvorlig akne selv i det minste burde legge inn en notis om at det kan være greit å ta en prat med legen om problemet er veldig stort 🙄

 3. sleit med kviser i årevis.. ingenting funka. ble først bra da jeg startet å ta vitamintilskudd for hud.. skjønner ikke hvorfor det er så rart. det finnes vitaminer i kroppen vår.. så om man har mangler er det jo ikke rart om det blir bedre av å tilføre mer..

 4. Kan ikke gå på isotretionin grunnet en sykdom, blir så oppgitt over alle produktene de får sponset. Har alvorlig akne og sensitiv hud, de gangene jeg faktisk har gått god for det de sier og bestilt produktet, har det bare blitt ti ganger værre og fått allergiske reaksjoner (spesielt ansiktsmaskene). Har slutta å tro på det de sier, drikker heller 4 flasker som Hilton sier 🙌🏻

  1. Så kjedelig å høre at du ikke kan gå på Isotretinoin. Håper du finner noe annet som fungerer og at problemene etterhvert går over ❤️

   1. “Men huden må jo bli verre før den kan bli bedre….”, sier bloggerne i kor når noen klager på Skinrepair… Blir så oppgitt!

  2. Ery- max er pencilin som hjelper veldig på hud. Så kan spørre legen om den. Dog må du da være en av de som sjeldent eller aldri bruker pencilin..

 5. Er såå lei av at de reklamerer for piller.. betakaroten, skinrepair, haircare eller gud vett hva. Kristina andersen reklamerte også for ei eller aen pille som skulle dempe søtsug og hjelpe med forbrenninga om jeg husker rett for noen år tilbake.. Burde ikke vært lov!

 6. NB! Altså ifølge skinrepair så er virkestoffet i pillene proteinet kollagen, og det er viktig for å bygge opp hudceller. Og det høres jo veldig fint ut. Nå har det seg sånn at jeg kan litt kjemi og vet at kollagen er av typen fiberprotein og upolart og ikke nedbrytningsbart i menneskelig fordøyelse. Så det spiller ingen rolle hvor mye kollagen man heller i seg, det går rett i dass 😉 Synes det er helt sykt at det er lov å reklamere for noe sånt.

  1. Så den kollagenet Fitfocuse alltid drikker om morgenen er bare tull? 🙄
   Siden du sier du vet litt, hvordan er det å ta da som gravid?🤔
   Jeg tror bloggerne noen ganger selv har gått rett på jeg 😅 må jo det når di kjører det i seg?😜

 7. Heii 🙂 Digger bloggen deres!

  Dette er min første kommentar her og jeg har aldri kommentert en blogg før, men nå måtte jeg bare.

  Dere har før gjort en del etterforsknining angående feil rekamering, tvilende sponsede turer osv, så jeg tenkte å tipse om Lab Pharma.

  Lab Pharma er altså det merket som sender ut skinrepair, hairrepair, betakarroten osv.
  Jeg var så dum som faktisk ble påvirket av disse bloggerene om å teste ut skinrepair. Det er den dyreste smellen jeg har gått på.
  Jeg takket ja til en gratis test, fikk den i posten og gikk inn på deres side for å avslutte abm.
  La meg bare si at det hele endte med inkassokrav på inkassokrav.
  Det er umulig å melde seg ut og de har ingen kundeservice.
  Jeg har vært i kontakt med flere som har måtte betale dyre inkassoer for å bli kvitt dem. Folk jeg har snakket med har fått regninger for pakker de aldri har fått. Jeg mottok gratis pakken mars i 2015 og tok utmelding 3 uker senere. I deres sak gjennom gothia har jeg ifølge dem ikke sagt opp før i mai 2017. Likevel har jeg ikke mottatt en eneste pille pakke i posten siden september 2015.

  Var i kontakt med gothia som sender ut disse inkassoene og de har heller ingen direkte nr til lab pharma, kun en e-mail som ikke funker og et tlf nr til automatisk telefonsvarer som ber deg gå på hjemmesidene deres.

  Adressen i oslo er det også noe muffins med.

  Så kanskje dere klarer å finne ut om det er noe snusk? For alt virker veldig merkelig.

  Synes det er ille at bloggere kan reklamere for et slikt firma når så mange opplever sånn som meg.
  Det er jo ganske mange unge der ute som hører på de og Lab Pharma håver inn penger ved å kreve penger for esker man ikke får osv. Nei, det hele er pil rottent og seriøse bloggere burde slutte å promotere det firmaet!

  Tenkte å bare tipse. 🙂

  Stå på videre. Dere er kjempe flinke!

  1. Dette har de faktisk skrevet om tidligere. Det er rett og slett forferdelig sånn som de holder på.. jeg er medlem av noen sminke grupper på fb, og der er det stadig vekk folk (gjerne unge jenter ofte) som spør om noen har prøvd haircare eller skincare. Jeg blir så oppgitt, og får lyst til å riste vett i dem 😫 ender alltid med å linke til denne bloggen, til innlegget de skrev om lab pharma. Noen ganger når det igjennom (og får over 20 likes, hihi ❤️), andre ganger er det helt meningsløst å prøve. Blir så oppgitt på deres vegne. Har også observert på Facebook at der kommer masse spørsmål og kommentarer under innlegget (reklamen/annonsen) Sophie Elise skriver om haircare. Men de kritiske spørsmålene eller erfaringene folk deler til skrekk og advarsel, blir slettet like etter det blir postet. Tragisk!! 😡

   1. Åh! Da må jeg finne denne posten:)
    Jeg er en ny leser, så var ikke klar over det.
    Men ja, de sminkegruppene er der jeg har fått kontakt med andre som har opplevd dette:( kjempe leit for de yngre å gå på en sånn smell.
    Jeg fikk jo heldigvis ordnet opp raskt, selv om deg var en unødvendig høy sum, men som jeg bare endte opp med å betale da de var umulig å finne.

    Håper Lab Pharma gruses snart hehe:)

   2. J27, så hyggelig å høre at du linker til innlegget vårt når du kommer over folk i sminkegrupper som vurderer diverse bloggerpiller 😘

  2. Hei iel. Gratulerer med første kommentar på en blogg og takk for at du digger bloggen vår ❤️ Det er jo helt utrolig at det skal være så vanskelig å avslutte abonnementet og komme i kontakt med Lab Pharma 😤 Takk for at du deler, vi har skrevet litt om dette selskapet før, men kan alltids ta en ny titt da det har kommet en del nye lesere siden den gang 😊 Takk for skryt 😘

  3. Har opplevd det samme da jeg bestilte Betakaroten for noen år tilbake. Husker ikke om det var Lab pharma, men det endte med inkasso som var helt ubegrunnet, og jeg prøvde å si fra flere ganger. Mottok palker lenge etter at jeg hadde sagt opp f.eks. De på Gothia hørte etter til slutt hvert fall.

  4. Hei! Jeg har kjøpt betakaroten av labpharm ved 3 ulike anledninger, mener det var i 2015, 2016 og nå i våres. Jeg har alltid kjøpt en pakke forså og melde meg ut etterpå. I 2017 oppjusterte de så at man MÅ ha en pakke til, og etter å ha betalt den er man utmeldt. Ville bare skrive det for å si at de har kundeservice, som jeg har opplevd som veldig hyggelig egentlig, og at det ikke er umulig å melde seg ut eller få kontakt. Produktene er for så vidt ikke noe å skryte av, men syns meg ikke enig i at selskapet labpharm er helt grusomme 🙂

 8. Dere er bare sååå fantastisk som tar opp disse tingene. Synes det er fryktelig trist at så mange skal gå på en smell som dette. Dere gjør virkelig er kjempejobb. Håper dere topper blogglisten snart. Ser dere kryper oppover

 9. Jeg går selv på iso nå og har prøvd det meste før det. Må si jeg fnyser HARDT over at skinrepair skal hjelpe mot det samme som iso gjør, når jeg kjenner bivirkningene av iso på kroppen og ser sakte, men sikkert resultatene av “giften”. Men men, hva de ikke gjør for å tjene penger altså..

 10. Hei! Lurte på om dere kunne prøve å finne ut mer om saken her: Erica Kvam og Kristine Ullebø var for ikke lenge siden bestevenner. De snakket om å flytte sammen, og de hadde et bokprosjekt pågående. Erica har nå uttalt at det ikke blir noen bok fordi en part (Kristine) har valgt å gjøre noe som bryter med avtalen og har valgt å gjøre det som er best for hun, og drite i hva som skjer med andre. Ser også at ingen av de følger hverandre på Instagram. Såå, kunne dere prøvd å finne ut hva det er Kristine har gjort?😇 anbefaler å lese erica Kvam sitt nylige innlegg, selv om hun ikke vil gi ut så mye detaljer

 11. Hei, kan dere ta opp tema fra bloggen til SE; hun skriver “jeg spiser den jævla suppen som jeg har spist i tre uker nå, og som har gjort meg tynnere enn jeg har vært på flere år.” i innlegget http://m.sophieelise.blogg.no/1510677027_hva_har_jeg_flt_og_har_jeg_levd.html

  Dette kommer ETTER innlegget med: “Jeg savner skikkelig å ha speil ved siden av sengen – spesielt nå som jeg er inne i en god periode utseendemessig (synes jeg selv), jeg kunne hatt mer muskler men det går fint liksom, haha”. Her: http://m.sophieelise.blogg.no/1510606559_spilleliste_fra_sengen.html

  også dette med ønske om speil da… for å beundre seg selv….

 12. Jeg slet med oljete hud og litt kviser, og når jeg begynte på skinrepair hjalp det meg utrolig mye. Tror det kan funke for mange som bare har litt skavanker med huden sin, som f eks mye olje. Sliter man veldig tviler jeg på at SR gjør noe underverk ja:-)

 13. Sjekk ut Erica Kvam (l0ve.blogg.no) sitt siste innlegg om bokutgivelsen. Hun og Kristine Ullebø skulle gi ut bok sammen, men Ullebø brøt avtalen uproft…

Leave a Reply