JEG HAR LATT MEG LURE

Hei alle sammen 🌸

Så var det freddan, og godt er det. Jeg har egentlig sluttet helt å gå på limpinnen når bloggerne reklamerer for produkter, men denne uken har jeg latt meg lure ikke bare én, men to ganger. Vi får ofte gode spørsmål i kommentarfeltet når vi skriver om (mangelfull) merking av reklame, blant annet om hvordan det kan være at dette fungerer så bra når leserne vet at alt er kjøpt og betalt. Jeg tror nok det har mye å gjøre med at de presenterer det så fint med flotte bilder og tekst om hvor fantastisk produktet er.

Her hadde det passet fint inn med et bilde av det jeg har kjøpt, men vi gir ikke bort reklame gratis si. Som jeg skrev i innlegget om merking av reklame på Instagram HER har Fotballfrue nå blitt miljøvennlig og begynt å reklamere for bambustannbørster. Hun har til og med merket reklamen riktig.

Lene Orvik har i ettertid kommet med reklame for samme produkt, merket feil med en liten #ad på slutten. Ikke bare bruker hun samme tannbørste som frua, hun har samme hårsveis også. Men hvem har vel ikke det i disse dager.

(Skjermdump leneorvik på Instagram)

Så jada, jeg måtte selvsagt kjøpe meg en sånn tannbørste. Etter x antall år med en elektrisk tannbørste som begynner å bli litt sliten. Lenemor hadde rett i at den passer perfekt inn hjemme da. Liker at den matcher resten av interiøret på badet. Tannbørsten kostet meg 38,5 kr. Hva det kostet produsenten å få vist den frem på Instagram vet jeg ikke, men jeg kan tenke meg at vi minst kan gange prisen på tannbørsten med tusen. Hadde vært veldig interessant å vite hvor mange ekstra de må selge for å tjene inn igjen denne kostnaden.

Svisker har blitt overraskende populært å reklamere for i bloggverden den siste uka. Frua kombinerte reklamen med oppskriftsonsdag på bloggen sin og hadde mye fint å si. Kristina Andersen syns visst også det er dødsgodt og bruker gjerne en håndfull av det sammen med yoghurt og diverse annet. Merking av reklame er det så som så med, og hun løser det ved å sette annonse øverst i svak skrift rett under tidspunktet for når innlegget ble publisert. Jeg vet ikke med dere, men jeg pleier ikke være så opptatt av tidspunktet, og dermed er det veldig lett å overse merkingen:

(Skjermdump kristinaandersen.no)

I tillegg til innlegg på bloggen til frua fikk sviskene også en egen post på hennes Instagram. Her syns jeg Espen Hilton kom med en fantastisk kommentar om sviskenes egenskaper:

(Skjermdump carolinebergeriksenno på Instagram)

Uansett så måtte jeg rett på butikken og kjøpe meg en boks med svisker, frua og Kristina fikk det jo til å høres så godt ut med den naturlige søtningen. Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som aldri har smakt svisker før. Det var hakket før jeg kjøpte meg sviskekompott en gang for mange år siden da jeg hadde den ene alvorlige forstoppelsen jeg har hatt i løpet av livet, så det er egentlig det jeg forbinder svisker med. Dermed syns jeg også det var litt flaut å kjøpe det på butikken. Var sikker på at han i kassa skulle tenke at jeg slet med fordøyelsen 😁

Det ble tre svisker i cottage cheesen til frokost i dag. Jeg syns dessverre ikke det var så godt, men skal gi det en ny sjanse og ta meg tid til å kutte de opp i morgen. Det er ikke pent å kaste mat, så ned skal det uansett.

Håper dere får en fin helg 😘

❤️ Vicky