JEG HAR LATT MEG LURE

Hei alle sammen 🌸

Så var det freddan, og godt er det. Jeg har egentlig sluttet helt å gå på limpinnen når bloggerne reklamerer for produkter, men denne uken har jeg latt meg lure ikke bare én, men to ganger. Vi får ofte gode spørsmål i kommentarfeltet når vi skriver om (mangelfull) merking av reklame, blant annet om hvordan det kan være at dette fungerer så bra når leserne vet at alt er kjøpt og betalt. Jeg tror nok det har mye å gjøre med at de presenterer det så fint med flotte bilder og tekst om hvor fantastisk produktet er.

Her hadde det passet fint inn med et bilde av det jeg har kjøpt, men vi gir ikke bort reklame gratis si. Som jeg skrev i innlegget om merking av reklame på Instagram HER har Fotballfrue nå blitt miljøvennlig og begynt å reklamere for bambustannbørster. Hun har til og med merket reklamen riktig.

Lene Orvik har i ettertid kommet med reklame for samme produkt, merket feil med en liten #ad på slutten. Ikke bare bruker hun samme tannbørste som frua, hun har samme hårsveis også. Men hvem har vel ikke det i disse dager.

(Skjermdump leneorvik på Instagram)

Så jada, jeg måtte selvsagt kjøpe meg en sånn tannbørste. Etter x antall år med en elektrisk tannbørste som begynner å bli litt sliten. Lenemor hadde rett i at den passer perfekt inn hjemme da. Liker at den matcher resten av interiøret på badet. Tannbørsten kostet meg 38,5 kr. Hva det kostet produsenten å få vist den frem på Instagram vet jeg ikke, men jeg kan tenke meg at vi minst kan gange prisen på tannbørsten med tusen. Hadde vært veldig interessant å vite hvor mange ekstra de må selge for å tjene inn igjen denne kostnaden.

Svisker har blitt overraskende populært å reklamere for i bloggverden den siste uka. Frua kombinerte reklamen med oppskriftsonsdag på bloggen sin og hadde mye fint å si. Kristina Andersen syns visst også det er dødsgodt og bruker gjerne en håndfull av det sammen med yoghurt og diverse annet. Merking av reklame er det så som så med, og hun løser det ved å sette annonse øverst i svak skrift rett under tidspunktet for når innlegget ble publisert. Jeg vet ikke med dere, men jeg pleier ikke være så opptatt av tidspunktet, og dermed er det veldig lett å overse merkingen:

(Skjermdump kristinaandersen.no)

I tillegg til innlegg på bloggen til frua fikk sviskene også en egen post på hennes Instagram. Her syns jeg Espen Hilton kom med en fantastisk kommentar om sviskenes egenskaper:

(Skjermdump carolinebergeriksenno på Instagram)

Uansett så måtte jeg rett på butikken og kjøpe meg en boks med svisker, frua og Kristina fikk det jo til å høres så godt ut med den naturlige søtningen. Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som aldri har smakt svisker før. Det var hakket før jeg kjøpte meg sviskekompott en gang for mange år siden da jeg hadde den ene alvorlige forstoppelsen jeg har hatt i løpet av livet, så det er egentlig det jeg forbinder svisker med. Dermed syns jeg også det var litt flaut å kjøpe det på butikken. Var sikker på at han i kassa skulle tenke at jeg slet med fordøyelsen 😁

Det ble tre svisker i cottage cheesen til frokost i dag. Jeg syns dessverre ikke det var så godt, men skal gi det en ny sjanse og ta meg tid til å kutte de opp i morgen. Det er ikke pent å kaste mat, så ned skal det uansett.

Håper dere får en fin helg 😘

❤️ Vicky

33 thoughts on “JEG HAR LATT MEG LURE

 1. Kan ikke dere starte å teste alle disse vidunderproduktene som samtlige bloggere roser opp i skyene? Det hadde vært fantstisk å få servert en usponset virkelig oppfatning av produktet:-) Sikker på at flere er med på en kronerulling slik at dere kan teste det topp 10 reklamerer for samtidig. Test haircare i desember og betakaroten gold i januar (overskudd fra kronerulling kan brukes til frisørtime ettersom haircare skal være magisk, eller sydentur for å bli gyllenbrun/oransje)

  1. Akuratt betakaroteen er vel lite vits i å teste? Alle forskere jeg har lest fra sier at betakaroten ikke kan gjøre en forskjell som øyet ser.

  2. Dette var en morsom idé 😊 Har faktisk vært inne på tanken om å teste Haircare og skrive om det tidligere. Meeen, tenk om det funker, hva gjør vi da? Da får jo disse produktene en altfor god troverdig reklame helt gratis av oss 🤔 Adina har tidligere skrevet om at noen av disse pillene er farlige, så jeg vet nesten ikke om jeg tør 🙈

 2. Svisker med bacon er faktisk ganske godt, og jeg er ikke noe glad i svisker fra før av 😀 Du kan jo google fremgangsmåte 🙂

 3. Svisker er så godt at jeg kan spise en hel boks på få strakser. Etterfulgt av timer på do litt senere. Såpass dum at lærdommen kun sitter 1 mnd tid. Men er jo helt på moten med detox, så er nok det jeg ubevist driver med 😛 Har selv gått på kjøpegjennomblogg fella. Men 20% på footsock og dager med pilling av hud, er verdt skammen😀

  Og heder til dere. Virker som deres blogging om reklamemerking har gjort at den som var verst har bedret seg betraktelig 👏

  1. Timer på do 😂 Kanskje jeg bare skal trøkke i meg resten av boksen i ett jafs og få en detox på kjøpet selv 😁

   Tusen takk 😘 Vet ikke om vi kan ta på oss æren for bedre reklamemerking, men man kan jo aldri vite, kanskje vi har blitt hørt 👏

 4. Svisker er topp det, og velkjent for sin lakserende effekt 🙂 Forbauser meg at frua bruker produktet, jeg leser ikke bloggen hennes, men lever ikke hun lavkarbo da? Svisker er overhodet ikke lavkarbo uansett hvordan du vrir og vrenger på det.

  Jeg skjønner at bloggerne reklamerer for å tjene penger, men jeg tror overhodet ikke på at de er ærlige når de bedømmer produktene. De skriver så milde omtaler at det passer uansett. Og når “alle” bloggerne plutselig reklamerer for samme produkt i løpet av samme uke, blir det rett og slett for dumt! Oi, her har vi våknet og oppdaget sviskeren liksom….

  Uansett går det ikke an at bloggerne bruker alt de reklamerer for, da hadde de spist hele dagen og samtidig pakket i seg haugevis at vitaminer o.l. i løpet av uka. Spesielt sinnafrøkna KA hadde ikke fått gjort annet om dagene. Helt ulogisk å få til og dessverre så lite troverdig!

  Og alle plaggene de kjøper som er blitt “en ny favoritt og kommer til å bli flittig brukt denne sesongen”…..jessufader, du ser de sjelden på en gang til!

  Nei, reklameinnleggene deres virker helt motsatt på meg. Sier som dere: Kan ikke lure en luring 😉

  1. Jeg trooor frua har gått litt bort fra lavkarbo for en stund siden, uten at jeg har fulgt helt med på akkurat det. Ellers har du rett i at svisker er langt unna lavkarbo 😊 Det er ikke godt å si om de liker svisker så godt som de påstår, men de kunne jo absolutt spredd reklamen litt utover så ikke flere reklamerer for det samtidig. Syns du har mange gode poeng 😘

 5. Tør nesten ikke innrømme det, men jeg gikk og kjøpte meg en boks spaghetti a la capri forleden da frua skrev at det var godt! Haha, nei det var ikke godt. Det var babymat. 😄

  1. Haha, jeg har også vært borte i den hylla og sett på Spaghetti a la capri noen ganger etter frua skrev om det 🙈 Men så leste jeg om innholdet og slo det fra meg. Må nok likevel gi det en sjanse, men det ser absolutt ikke godt ut.

   1. Smaker skikkelig dritt 😮 Vassen og ekkel spaghetti, ekle barndomsminner (småpølser) og merkelige kjøttboller. *grøss*

 6. Er det noen som vet hva mamman til michell og hele hurven har for seg nå?hun skrev noe om at farsdagen skulle bli så mye bedre til neste år?lurer på om Jan har vært ute med bananen igjen😊digger seriøst denne bloggen😀

 7. Fantastisk ide Konsulentx. Trenger jo ikke å kun være piller. Kan også være ting som vippeserum, hjemmebleking og den “ansiktsrullen” feks. Hadde vært så kult med en ærlig usponsa anmeldelse av diverse produkter. Tror mesteparten har liten eller ingen efekt, så risikoen for gratisreklame er vell liten..

 8. Tips: Se på Sophie Elises innlegg fra 11.11.17 “Det er så typsik”. Trodde først det var rusk på skjermen, men viste seg det sto annonse med mikroskopisk skrift.

 9. Jeg ble nesten lurt av sviske-reklamen til KA, tenkte at det MÅTTE være reklame siden fotballfrue nettopp hadde skrevet om det, men klarte ikke å finne merkingen selv om jeg lette bevisst etter den🙈 (Ok, fant den til slutt da)

Leave a Reply