HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

På dager som denne, når jeg lander sliten i sofaen etter jobb og vet at det er min tur til å skrive innlegg, da lurer jeg veldig på hvordan de som lever av blogging hadde taklet en normal arbeidsdag.

Jeg lurer også en del på hvordan vi skal gjøre det om vi blir invitert til Vixen. Kostymer? Ansiktsmaling? Så lurer jeg på hvordan vi skal rekke å få bloggkroppen 2018 innen den tid. Har sett mange bloggere spør leserne sine hvor de kan få tak i ting før de på magisk vis får tingene sponset, så jeg får kanskje spørre hvor man kan få tak i en matplan som fungerer.

Jeg har opp gjennom årene sett en del bloggere posere på bilder med en smoothie fra SmoothieXchange og ofte lurt på om de alle sammen er sponset. For et par uker siden var Fotballfrue innom der og kunne melde på bloggen i ettertid at en liten fugl hadde hvisket henne i øret at de brukte SUKKERLAKE (med caps lock, ja) som base i sine smoothies. Hun så seg nødt til å spørre om noen av leserne kunne bekrefte dette. Etter en liten stund fikk hun svar av både leserne og en som jobber i SmoothieXchange om at det er sjokoladesirup som blir brukt i hennes favorittsmoothie. Hun oppdaterte innlegget og henviste så til ingredienslisten deres, med link og det hele.

Jeg tenkte umiddelbart at dette er reklame. Jeg hadde en gang markedsføring som fag og var på et meget interessant foredrag med selveste Idar Vollvik hvor jeg lærte at all PR er god PR. Bare nevner det.

Så lurer jeg selvsagt på en del rundt dette, utover hva slags type fugl frua har hatt besøk av. Hun skal altså være utdannet journalist og burde ha lært en ting eller to om research. Hvorfor prøvde hun ikke å finne svaret på dette selv ved å søke på nett? Som vi nå vet ligger jo hele ingredienslisten ute. I diskusjonen mellom frua og Drageparet (mer om den HER) skrev frua selv at hun hadde sett det var en del å ta tak i hos de. Så vi kan altså legge til grunn at hun er kjent med bruken av Google.

Frua forklarer i sitt kommentarfelt hvorfor hun måtte spørre sine rundt 30.000 lesere om dette:(Skjermdump carolinebergeriksen.no)

Merker at jeg henger meg veldig opp i “har blitt fortalt at de bruker det uten at det blir opplyst om det, og det synes jeg blir feil”. Så frua som er ekspert på å ikke merke reklamen sin korrekt syns altså det er feil at ingrediensene ikke er opplyst om, eller ikke merket bra nok. Interessant. Nå skal det nevnes at på de SmoothieXchange jeg har vært innom står dette både på en stor tavle bak kassa og i en liten perm alle kundene kan bla i. I tillegg til at de har opplyst om det på internett. Well well.

Martine Halvorsen, hun som har en mening om alt som skjer i media, hadde for en måneds tid siden et reklameinnlegg for Coffee Zero. Martine selv drikker ikke kaffe, men kjæresten har lenge drukket denne kaffen, og plutselig falt hun pladask for den hun også.

I forrige uke hadde venninnen skrevet med en fyr som mente hun måtte gå ned i vekt. Venninnen altså. Martine tok over samtalen og satte skapet på plass ved å vise fyren hva hun gjør med slankekaffe: (Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Jeg lurer på hva Coffee Zero syns om at Martine står og tråkker på kaffen deres bare en måned etter at hun reklamerte for den.

Helene Drage sees stadig på snapchat med støvsugeren eller hårføneren susende i bakgrunnen. Ganske spesielt spør du meg. Nå har hun riktignok svart på hvorfor hun holder på med dette, og det har å gjøre med at moren hennes alltid støvsugde på kveldene rett etter at hun hadde lagt seg i barndommen. Hun sovnet altså til denne lyden og for henne er den beroligende. Her om dagen måtte hun ha ny hårføner og så seg nødt til å spørre om å få høre på lyden på alle da hun var i butikken. Hun skal ha for selvironien og for at hun deler dette med oss. Det jeg lurer på er hvordan det står til med strømregningene hjemme hos herr og fru Drage.

Forrige mandag var Sophie Elise gjest hos Mandagsklubben. Der fikk hun blant annet spørsmål om hvor god Henrik Thodesen var i senga på en skala fra 1 til 10. Det ville hun ikke svare på, så da gikk de andre deltakerne ut fra at det var under 9. Her om dagen ramla jeg over Thodesen himself på Tinder:

(Skjermdump Tinder)

Det ble ikke dessverre ikke match og jeg lurer på hvorfor i alle dager han ikke trykket liker på meg.

Håper dere har hatt en fin start på uka 😘

❤️ Vicky