GRAVIDITET OG SEX I BLOGGVERDEN

Hei alle sammen 🌸

Etter at mammaen til Michelle (og William og Lucas) ga seg på topp så jeg meg nødt til å legge ned spalten “siste ukes clickbaits”. Nå er mammaen tilbake (les mer om det HER). Et ganske rolig comeback uten masse clickbaits. Helt til jeg kom over dette da:img_20171104_1442041716372330.png

Jeg må ærlig innrømme at jeg er en sånn type jente som gikk fem på, rett inn på bloggen. Mammaen hadde jo ikke hatt clickbaits på lenge, så jeg trodde nesten Jan hadde tryllet med sin banan og gjort henne gravid. Det hadde han altså ikke, hun hadde bare hatt en avstemming på hvilket kjønn følgerne tror hennes neste barn vil bli.

Dagen etter fulgte hun opp med dette:img_20171104_144658986593762.png(Skjermdumper mammatilmichelle på Instagram)

Her tenkte jeg bare som Adina pleier å skrive “du lurer ikke en luring”. Ikke to dager på rad. Så jeg droppet å klikke meg inn før nå. For jeg må selvsagt oppdatere dere på hva det egentlig handlet om, nemlig at mammaen hadde fått mange reaksjoner dagen før fordi leserne hadde fått det for seg at hun aller helst vil ha en jente.

Anne Brith var som kjent den eneste bloggeren som dukket opp på boklanseringen til mammaen (pluss oss da, som du kan lese om HER). Jeg lurer på om de to kanskje tok seg en prat etterpå hvor mammaen tipset om at man kan få en del ekstra klikk ved å antyde at man er gravid i overskriften. Mor sjøl klinte like gjerne til med overskriften “Gravid!” for et par uker siden. Med ultralydbilde så klart. Men så handlet det bare om da hun fant ut at hun var gravid med sønnen som nå fylte år.

Andrea Sveinsdottir har denne uken gjort et stort byks oppover på Blogglisten med innlegget “Legen ga meg sexforbud”. Jeg spår at det ikke blir noen clickbaits om graviditet fra den kanten med det første, da dette sexforbudet skyldes at hun mest sannsynlig har vaginisme som gjør at det er umulig å få en penis inn i hennes vagina. Jeg vet ikke om jeg hadde turt å dele noe sånt offentlig, men jeg vil gi en tommel opp til Andrea for å sette fokus på noe tabubelagt det ikke skrives så mye om og som flere ikke har hørt om før 👍 God bedring!

Sofie Caroline Nilsen, venninne med Andrea og tidligere Paradise-deltaker, er en blogger jeg har lest fint lite av. Hun var med på puppe-stuntet hvor de to gjorde et poeng ut av å ikke sladde brystvortene slik de andre bloggerne gjorde. Det var nesten så jeg booket en konsultasjon etter å ha blitt påvirket av å se de perfekte silikonpuppene til Sofie. Bare nevner det.

Uansett, denne uken klarte Sofie å lure meg inn på bloggen sin med overskriften “Slik får jeg orgasme”. Eller jeg ble vel egentlig ikke lurt, for hun kommer med mange gode tips selv om hun riktignok ikke svarer direkte på hvordan hun selv gjør det. Hun avslutter med å si at hun aldri har vært fan av fyllesex og one night stands. Det virker som dette har blitt så utbredt blant dagens unge at jeg syns det er fint å lese at noen ikke er fan. Denne bloggen må jeg lese mer av.

Håper dere har en fin lørdag 😘

❤️ Vicky