GRAVIDITET OG SEX I BLOGGVERDEN

Hei alle sammen 🌸

Etter at mammaen til Michelle (og William og Lucas) ga seg på topp så jeg meg nødt til å legge ned spalten “siste ukes clickbaits”. Nå er mammaen tilbake (les mer om det HER). Et ganske rolig comeback uten masse clickbaits. Helt til jeg kom over dette da:img_20171104_1442041716372330.pngJeg må ærlig innrømme at jeg er en sånn type jente som gikk fem på, rett inn på bloggen. Mammaen hadde jo ikke hatt clickbaits på lenge, så jeg trodde nesten Jan hadde tryllet med sin banan og gjort henne gravid. Det hadde han altså ikke, hun hadde bare hatt en avstemming på hvilket kjønn følgerne tror hennes neste barn vil bli.

Dagen etter fulgte hun opp med dette:img_20171104_144658986593762.png(Skjermdumper mammatilmichelle på Instagram)

Her tenkte jeg bare som Adina pleier å skrive “du lurer ikke en luring”. Ikke to dager på rad. Så jeg droppet å klikke meg inn før nå. For jeg må selvsagt oppdatere dere på hva det egentlig handlet om, nemlig at mammaen hadde fått mange reaksjoner dagen før fordi leserne hadde fått det for seg at hun aller helst vil ha en jente.

Anne Brith var som kjent den eneste bloggeren som dukket opp på boklanseringen til mammaen (pluss oss da, som du kan lese om HER). Jeg lurer på om  de to kanskje tok seg en prat etterpå hvor mammaen tipset om at man kan få en del ekstra klikk ved å antyde at man er gravid i overskriften. Mor sjøl klinte like gjerne til med overskriften “Gravid!” for et par uker siden. Med ultralydbilde så klart. Men så handlet det bare om da hun fant ut at hun var gravid med sønnen som nå fylte år.

Andrea Sveinsdottir har denne uken gjort et stort byks oppover på Blogglisten med innlegget “Legen ga meg sexforbud”. Jeg spår at det ikke blir noen clickbaits om graviditet fra den kanten med det første, da dette sexforbudet skyldes at hun mest sannsynlig har vaginisme som gjør at det er umulig å få en penis inn i hennes vagina. Jeg vet ikke om jeg hadde turt å dele noe sånt offentlig, men jeg vil gi en tommel opp til Andrea for å sette fokus på noe tabubelagt det ikke skrives så mye om og som flere ikke har hørt om før 👍 God bedring!

Sofie Caroline Nilsen, venninne med Andrea og tidligere Paradise-deltaker, er en blogger jeg har lest fint lite av. Hun var med på puppe-stuntet hvor de to gjorde et poeng ut av å ikke sladde brystvortene slik de andre bloggerne gjorde. Det var nesten så jeg booket en konsultasjon etter å ha blitt påvirket av å se de perfekte silikonpuppene til Sofie. Bare nevner det.

Uansett, denne uken klarte Sofie å lure meg inn på bloggen sin med overskriften “Slik får jeg orgasme”. Eller jeg ble vel egentlig ikke lurt, for hun kommer med mange gode tips selv om hun riktignok ikke svarer direkte på hvordan hun selv gjør det. Hun avslutter med å si at hun aldri har vært fan av fyllesex og one night stands. Det virker som dette har blitt så utbredt blant dagens unge at jeg syns det er fint å lese at noen ikke er fan. Denne bloggen må jeg lese mer av.

Håper dere har en fin lørdag 😘

❤️ Vicky

15 thoughts on “GRAVIDITET OG SEX I BLOGGVERDEN

 1. Herregud jeg blir sååååå lei av Anna! Og har dere fått med dere at de faktisk prøver å svindle folk med «inspire» siden de har laget på Facebook? Og har gjort det slik at ved at om folk skal sjekke om de har vunnet konkurransen, så blir de sendt inn på bloggen hennes. Altså som resulterer at hun får penger i kassen pga folk blir automatisk sendt inn på bloggen hennes for å «sjekke om de vant konkurransen på inspiresiden»…. Det er SÅ utspekulert og kynisk at jeg blir kvalm! Er dette lov engang?! Lure folk på denne måten?

  1. Dette har dei holdt på med siden dei blei ett par😂 Derfor dei har dei times konkurransene også, når leser tallene hennes går ned en dag så hiver dei ut en konkurranse på kvelden som varer 1 time og vipps så går tallene oppover når folk går inn og sjekker om det blei gevinst. Har Jan alltid drevet med inspire el var han innom shoppic også?🤔

   1. Mener å ha hørt at Jan jobbet med Shoppic før 🤔 Inspire var vel noe som ble opprettet nå samtidig med mammaens comeback 😊

  2. Veldig godt spørsmål Ingvild, det høres jo ikke helt lov ut. Dette må vi se nærmere på, mulig det ligger i gråsoneland 🙈

  1. Ja, nei, jo. Nå har vel hun valgt å holde han for seg selv og han selv ønsker ikke være med på bloggen, så det har dessverre ingen høy prioritet hos oss. Uansett er vi nok avhengig av tips fra lesere om vi skal finne ut av dette 😊

 2. frøkna Isabel raad har svart på ny spørsmålsrunde hvor hi. Påstår at hun hadde samleie med igår, eller om det bare var med seg selv. Pierre er jo i sverrige så lurer på med hvem eller ar frøkna så desperat at hun tokk seg hemmlig tur til sverrige som hun pleier.

 3. Isabel har skrevet på bloggen sin om den videoen som skal ha blitt tatt av henne i Istanbul. Jeg bare lurte på om dere hadde sett den? Det høres jo helt grusomt ut om det er sant!

 4. Isabel skreiv på spørsmålsrunden at hun hadde sex i går, og på storyen hennes så har hun screenshotta og der står det øverst «Telenor SE» Hmm, er frøkna i Sverige hos Pierre mon tro? 😉

Leave a Reply