MER TULL(EBØ) 

Vår kjære Kristine Ullebø har virkelig hatt noen tøffe dager. Hun fikk nok av negative kommentarer som gikk på hennes nye livsstil, og lot det gå utover en person i kommentarfeltet. Hun svarte personen med å legge ut hennes IP-adresse med oppfordring til leserne om å finne navn og adresse på vedkommende. Vicky har skrevet alt om dette HER

Både jeg og Vicky lurer fryktelig på hva hun skulle med jentas adresse. Skulle hun komme traskende med Beethoven og Back på øret, filme sine egne sko før hun skulle skjelle ut denne jenta med noen norsk- engelsk gloser? For så å filme seg selv hele veien hjem igjen? Jeg bare lurer.

I ettertid har vedkommende som skrev kommentaren beklaget seg uten at jeg kan skjønne hvorfor. Kommentaren fremstod positiv. Mulig denne jenta har vært negativ til Kristine før og at Kristine dermed kjente igjen IP-adressen hennes, uten at dette har vært nevnt av Kristine. Jenta ble nok redd av trusselen om å få en illsint Kristine på døra.

TV2.no omtalte saken HER Da ønsket Tullebø å beklage sitt tull.

En IP-adresse er en unik adresse som brukes til å identifisere en datamaskin som er tilknyttet et nettverk. Datatilsynet skriver at EU-domstolen har avgjort at dynamiske IP-adresser regnes som personopplysninger. Dette betyr at det er svært strenge regler for å både lagre og utlevere informasjon tilknyttet IP-adresser.

Alle på nett har en IP-adresse, og det er din «postadresse» i det sekundet du sender fra deg noe. Du skal ha flaks for å klare å spore opp personen bak IP-adressen, med mindre du har en insider hosinternettleverandøren, men internettleverandøren har taushetsplikt.

Det er trolig ikke ulovlig å offentliggjøre en IP-adresse, men bloggere burde behandle den som en personopplysning.

(Skjermdump Advokat Kim Ellertsen til tv2.no)

Nå viser det seg at dette ikke er første gang Kristine har klikka og offentliggjort IP-adresser. En leser tipset meg om at senest 14.2.2017 offentliggjorde frøken Tullebø hele fire adresser:

(Skjermdumper krisssy.blogg.no)

Jeg kan forstå frustrasjonen til Kristine når kommentarer som dette tikker inn, men det finnes da andre måter å løse dette på. Hva med å slette kommentarene og blokke personen? Enkelt og greit.

Vi får håpe hun også fjerner disse adressene siden hun nå har lært.

Adina xoxo

15 thoughts on “MER TULL(EBØ) 

 1. For å ikke snakke om alle hun og den flotte kjæresten har hengt ut og latterliggjort på snapchat det siste året. Hun kommer med en fryktelig tynn undskyldning, der hun setter seg selv i en offerrolle, rett og slett fordi hun dummet seg ut. Nok en gang. Hun fremstår som fryktelig usikker og usympatisk i stortsett alle innlegg, med hovedfokus på kropp og narsisissme. At hun får reaksjoner, er ikke rart! Hun velger selv å leve igjennom en blogg, å publisere hele livet sitt for alle. De som blir hengt ut av henne og Mr. Well well, har aldri hatt noe valg! Dobbeltmoral og latterlig, når hun skriver at ingen fortjener å bli hånet eller latterliggjort. På tide å ta en liten titt på seg selv, å slutte å spille offer for den slemme slemme verdenen! Både hun og Mr. Well well fremstiller seg selv fryktelig dårlig på alle SoMe kanaler, blir faktisk bare verre og verre!

 2. Er det bare jeg som irriterer meg over bloggere som «skal noe skikkelig kult i dag, men kan ikke si noe til dere enda». Eller når bloggere som tror at vi eeeeeelsker alt som har med de å gjøre, når de gleder seg til å fortelle seg om noe DRITKULT som alltid som regel bare er noe skikkelig uinteressant. De virker bare Sååå selvopptatt og tror at alle ikke kan veeeente med å høre det de skal fortelle liksom. Et eksempel fra Martine Lunde sin blogg, på samme blogginnlegg. : « Imorgen skal jeg også annonsere noe jeg har gledet meg til å fortelle dere om så lenge! Noen av dere har kanskje fått med dere nedtellingen jeg har holdt på med på Instagram? Vel, imorgen får dere vite hva det er♡ Herregud, jeg ser så frem i mot å fortelle dere, for jeg klarer nesten ikke holde det hemmelig lenger. Det her blir så kult dere!! «

  Og i samme innlegg : «Fredag skal jeg i et møte til noe som også skjer om så ikke alt for lenge. Dette gleder jeg meg også veldig til å fortelle dere om, og jeg er helt sikker på dere kommer til å synes dette også er kult. Det er nok en liten stund til jeg kan fortelle dere om dette, men Gud som jeg gleder meg»

  Og FORTSATT i samme blogginnlegg: «På lørdag skal faktisk Aleks og jeg spille inn til enda et program. Dette blir veldig gøy, i og med at programmet muligens kommer til å ha litt eldre seere.»

  Altså det var bare så VOLDSOMT så mye… Og det er måte på hvor mye liksom vi har interesse av alt dette dritkule hun skal fortelle leserene etter hver pga det er så syyykt hemmelig. Og som regel er det bare en kjedelig ting også, som at hun skal være med på èn episode av god morgen Norge liksom, slike ting… de er bare så selvsentrert noen ganger og tror At alle gleder seg ihjel på lik linje som de selv… 🙈🙉🙈🙉🙈

 3. “Skulle hun komme traskende med Beethoven og Back på øret”
  HAHAH sjelden jeg ler høyt av ting jeg leser men dere er virkelig gull!

 4. Jeg bare elsker dette innlegget! 😂 Og jeg gir min fulle forståelse for de som mener hun tar helt av. Finn gjerne din egen vei her i livet..men altså. Får jo en følelse at de lever på en annen klode enn oss. Man ser jo for seg at de sitter på et organisk teppe med fetaost, røyk, poesi på øret, beina i kors mens de mediterer til et tre. Og alt er så…hva skal jeg si, så “DEILIG OG FANTASISK”. Det blir jo helt fjernt.

  Elsker dere to ❤️

  1. Der fikk jeg meg en god latter av din beskrivelse som jeg så helt klart og tydelig for meg😂 Det høres faktisk deilig og fantastisk ut😁 Tusen takk for nydelige ord til meg og Vicky❤️

 5. Helt urelatert, vet dere noe om den andre leiligheten til SE? Husker hun la ut ett bilde fra verandaen og skrev at dette var hennes andre leilighet. Her feiret hun no more overbitt/Joakims burdag å. Lurer altså på om hun eier eller leier. Ser ut som et bra kompleks. Nå er jeg litt av en detektiv myself, så fant ut adressen utifra de bildene hun la ut. Jeg er ikke en crazy stalker altså hahah, og deler selvfølgelig ikke denne adressen med noen andre.. Respekterer andres privatliv.. Ville bare se om jeg er så god som jeg tror jeg er, på amatør etterforskning 🙂

  1. Leier tenker jeg. Er et utleiefirma som holder på der. Samme sted/kjede flere bloggere pleier å leie seg inn på

Leave a Reply