SISTE NYTT I PAPRIKAHEIMEN

Hei alle sammen 🌸

På freddan skrev jeg om at jeg lurer på om Villa Paprika og Kim-Ronny virkelig har giftet seg (HER). Dette har jeg fortsatt ikke noe klart svar på, men det finnes heldigvis andre spennende og mindre spennende ting å melde om fra den fronten.

I min forrige oppdatering fra Paprikaheimen (HER) skrev jeg om at Paprikaen nå skal selge sitt rekkehus. I mellomtiden har hun kommet med innlegget “Dette er sannheten”. Jeg klikket meg spent inn og trodde vi endelig skulle få høre om dette bryllupet, men så handlet det mest om hussalg og at de skal bo hos mor og far Paprika midlertidig mens de leter etter nytt hus. Det kommer frem i innlegget at huset til mor og far er på 400 kvadratmeter. Det høres for meg ut som en villa hvor de fint kan bli boende en god stund med mindre det allerede bor flere der.

Samtidig begrunner hun hussalget med at de vil kjøpe noe sammen:Hmm, dette var litt merkelig, for rett før sommeren skrev hun da vitterlig at han var deleier i huset:(Skjermdumper villapaprikablogg.no)

Det er mye kliss og klass på både Instagram og snapchat fra begge to. Med så mange offentlige kjærlighetserklæringer begynner jeg å lure på om de ikke snakker sammen der i heimen. Kan det være at all kommunikasjon går over sosiale medier?

I forbindelse med ettårsdagen til paret fikk vi vite at Kim-Ronny er god på å fargelegge:img_20171101_1901401554160944.png

Mulig Paprikaen her har prøvd seg på en vri på det mer kjente sitatet fra Carrie Bradshaw i Sex and the City: “When Big colours… he rarely stays inside the lines”.

Apropos sosiale medier. I helgen var superparet på Humorgalla, noe som ble behørig dokumentert. Jeg var ikke så interessert i å se på et show jeg ikke har betalt for, så jeg satte meg til å telle mens jeg bladde fort gjennom snappene. Jeg telte over 20 videosnapper fra Paprika og over 60 (!!!) fra Kim-Ronny. Snakker om å leve livet sitt gjennom skjermen.

Barna i Paprikaheimen, spesielt minstejenta, lever livet sitt på den andre siden av skjermen mens mor dokumenterer. Den siste tiden har jeg blitt helt satt ut av hvor mye jeg ser henne på snap med Paprikaen som skravler i ett kjør med babystemme i bakgrunnen. Kjenner jeg må ta meg ei litta pause fra det hele nå. Bare nevner det.

Jeg er svært lite opptatt av barn og vet dermed svært lite om barneoppdragelse, men heldigvis er Kvinneguiden på plass og fyller inn på det jeg ikke umiddelbart reagerer på. Det har blant annet vært mye snakk om at minstejenta som nettopp fylte ett år drikker Pepsi Max fra tåteflaske. Noen av forsvarerne mener det er noe annet. I helgen kunne jeg med egne øyne se på snapchat at hun fikk drikke Pepsi Max rett fra boksen. Selv jeg ser at det ikke er helt heldig. Jeg kjenner på egne tenner at det ikke er den beste tørstedrikken. Og altså, inneholder det ikke koffein i tillegg?

I Paprikaheimen ser også ut til at snusbokser brukes som leketøy:(Skjermdumper villapaprikablogg på Instagram)

Heldigvis tomme da. Men likevel, dette er da ikke innafor? Jeg har selv noen tantebarn (som jeg riktignok ikke har sett like mye til som minstejenta til Paprika), og hun ene ser veldig stygt på meg om jeg drar opp snusboksen. Nå har jeg lært meg å ta den frem i skjul. Kanskje det er bedre å gi barna en holdning om at snus er fyfy i stedet for å bruke de tomme boksene som leke? 🤔

❤️ Vicky

27 thoughts on “SISTE NYTT I PAPRIKAHEIMEN

 1. Skrev dette til AB etter innlegget hennes om gotteri på tentamen. Hun kommer aaaaaldri til å publisere det 😝

  “Jeg er eldre enn deg og gotteri var alltid med alle elevene på alle heldagsprøver. Heeeelt normalt.

  Men å begynne snakke med jenta om barn som sulter som argument når du selv fråtser i dyre klær og datingbyrå DEN skjønte jeg ikke!”

  Du lagde jo selv sukkerbarer til barna dine så den forklaringen din holder ikke.

 2. Lillebroren min brukte tomme snusbokser til “hockey puck” inne, tror ikke det vil føre til at han blir avhengi av snus i senere tid, når dem er så små så skjønner dem ikke hva det er 🙂

  1. Ser at jeg burde skrevet litt mer rundt hvorfor det ikke er innafor. Det kan jo tenkes at ungen får tak på en boks som ikke er tom i et øyeblikk foreldrene ikke følger med, og hva om ungen da stapper en snus i munnen? 😳

 3. Hjælp, nei det er jeg enig i at ikke er innafor…hadde ikke latt barn leke med en tom røykpakke heller jeg ass :-/

  Med tanke på Pepsimax’en så er nesten det verre enn tobakklekenen spør du meg…barn under 3 år skal ikke ha i seg light-produkter eller kunstig søtning fordi kroppen ikke klarer å bryte ned innholdet. Å få det i tåteflasken er jo helt hinsides..får Honey Boo boo-vibber.

 4. Jeg har også lekt med snusboks, fikk av onkelen min og hadde erter oppi. Gikk mine første steg for å få tak i den. Har gått helt fint med meg, men jeg festsnuser..gikk bare omlag 18 år fra jeg lekte med den til jeg begynte å kjøpe med en boks til fylla. Så det er nok ikke noe stress. Brusdrikkingen derimot, det er noe som ikke er særlig heldig tenker jeg.

  1. Ja, tror ikke den største faren er at du selv begynner å snuse, men da du var liten kunne det jo fått fatale følger om du fikk tak i en boks som ikke var tom og putta innholdet i munnen 🙈

 5. Håper virkelig dere lager ett innlegg eller nevner noe om Sraad sine siste oppdateringer på snapchat.

  Selvfølgelig skal hun ikke måtte sende deler av lønna si til Norges befolkning. Men å sitte og snakke om at ingen er fattige i Norge, at alle får hjelp dersom de trenger det, og at det ikke er verre enn å skaffe seg en bedre jobb dersom man ikke har nok penger til å forsørge egen familie – det gjør meg rett og slett helt matt og tom for ord. Hun skulle bare visst hvor mange mennesker vi har her i landet som virkelig sliter.

  1. Seriøst??😱
   Jeg sluttet å følge henne og takk og lov for det! FOR en holdning og FOR en mangel på forståelse (og intelligens!!)..!
   Om bare alle så dette og boikottet bloggen hennes…🙄

 6. Heihei.
  Jeg er stor fan av denne bloggen, som gjør det mulig å holde seg oppdatert på toppbloggerne uten å gi dem klikk.
  Men jeg synes dere «stjeler» altformye fra Kvinneguiden uten skikkelig kreditering.
  For eksempel var det jeg som skrev at de burde lære barnet sitt at snusboks er «fyfy», og burde ikke bli assosiert med en leke. Synes det er kjipt at du skriver det samme, så og si ordrett, uten å kreditere.
  Bra at de samme meningene kommer frem her, sånn de som ikke henger på kvinneguiden får lese. Men jeg ser at mange på forumet begynner å bli alvorlig lei av at dere nærmer plagierer uten annet enn en lite henvisning til KG.

  Så håper dere blir bedre til dette fremover, for egentlig er dette en blogg som følger reglene godt. Men plagiering og kopiering er IKKE lov. 🙂

  Mvh nettrollet <3

  1. Hei Nettroll.
   Så hyggelig å høre at du er stor fan 😘 Og takk for at du er saklig og sier fra. Når det kommer til dette med plagiering er dette noe vi har fått høre flere ganger. For det meste ufortjent, mener vi. Vi følger jo også med på alle bloggerne, og da er det ikke til å unngå at vi plukker opp de samme sakene. Når det gjelder Paprika og spesielt dette innlegget tenkte jeg ved gjennomlesning på at det fort kunne se ut som alt var plagiert. Så tenkte jeg litt lenger og kom frem til at med Paprika blir alt diskutert ned til minste detalj på Kvinneguiden, så nesten uansett hva jeg skriver vil det allerede være diskutert der hvis du skjønner. Du skriver at jeg har skrevet det samme som deg uten å kreditere. Jeg satt ikke om leste på KG om snusbokser før jeg skrev innlegget i går, ei heller har jeg tatt noen screenshot av det du har skrevet, så at dette er kopiering er jeg sterkt uenig i. Flere mennesker kan bruke de samme uttrykkene, og jeg sier ofte at noe er “fyfy”. Når det er sagt var det KG som lærte meg å følge med på dette med Pepsi Max og snusboks siden jeg ikke legger merke til slikt selv, og det har “dere” også blitt kreditert for 😊

   Håper KG kan se saken litt fra vår side hvor vi leser de samme bloggene og det ikke er til å unngå at vi kanskje har like reaksjoner på ting ❤️

 7. Kan dere skrive et innlegg om Sunn Fornuft-plakaten? stina.blogg.no hadde nylig et innlegg hvor hun viser frem et xs-skjørt som er alt for stort, i tillegg til å skrive midjemålet sitt. Dette er en av bloggene med den yngste leserskaren. Jeg blir helt satt ut av hvordan disse bloggerne stikker hodet i sanden og gjør akkurat hva de vil uten å tenke på den påvirkningskraften de har.

 8. Jeg synes det blir veldig flisespikkeri, dette med at det skal være skadelig for barn å leke med en snusboks. For min del gjør det at andre gode poeng du har mister litt kredibilitet. Tror du virkelig at det er mer sannsynlig at en ettåring i begynner å snuse i voksen alder om hen leker med en snusboks?

  Min lekte forøvrig med en ølboks i flere timer da hun var rundt året, har ikke blitt alkoholiker enda 😉

  1. Mulig jeg har uttrykt meg litt uklart her og burde skrevet mer rundt hvorfor det ikke er innafor. Jeg tror absolutt ikke det er mer sannsynlig at en ettåring begynner å snuse i voksen alder på grunn av dette. Det tror jeg kan gå begge veier – man kan begynne å snuse fordi man har “lært” det hjemme, eller man kan bli en sånn ungdom som skal gjøre det motsatte av foreldrene hele tiden. Eller det kan være helt andre ting som spiller inn. Sånn jeg ser det er vel det verste med dette at ungen ved å lære seg å leke med snusboks kan få tak i en som ikke er tom og legge en snus i munnen slik pappaen gjør. Det kan få fatale følger 😳

 9. Fatter ikke at folk ikke skjønner greia med at det er uheldig for en ettåring å leke med en tom snusboks. Hvis ungen en dag får tak i en snusboks som ikke er tom vil den jo tro at det er helt ok å fikle, bite og slikke på den. Er ikke umulig at lokket da går av og ungen får i seg snus. Er mange barn årlig som får nikotinforgiftning. http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/nesten-500-barn-ble-nikotinforgiftet-av-snus-i-fjor/3422818190.html. Det er ikke frykten for at barnet skal begynne å snuse som gjør at vi reagerer…

  1. Takk for god kommentar som forklarer det jeg opprinnelig tenkte på 👏❤️ Ser i ettertid at jeg skulle nevnt det i innlegget 🙈

   1. Se på gelenderet og hvordan det brått blir veldig skjevt mellom C og KR. Ikke bare taklister som photoshoppes der.

 10. Hehe, jo ja jeg ser det ene rekkverket helt nede i bunnen mellom bena deres som liksom stikker oppover, men kan ikke helt fatte hva de har redigert nedi der liksom 😂 verken tynnere mage eller større rumpe nedi der 😅

Leave a Reply