SISTE NYTT I PAPRIKAHEIMEN

Hei alle sammen 🌸

På freddan skrev jeg om at jeg lurer på om Villa Paprika og Kim-Ronny virkelig har giftet seg (HER). Dette har jeg fortsatt ikke noe klart svar på, men det finnes heldigvis andre spennende og mindre spennende ting å melde om fra den fronten.

I min forrige oppdatering fra Paprikaheimen (HER) skrev jeg om at Paprikaen nå skal selge sitt rekkehus. I mellomtiden har hun kommet med innlegget “Dette er sannheten”. Jeg klikket meg spent inn og trodde vi endelig skulle få høre om dette bryllupet, men så handlet det mest om hussalg og at de skal bo hos mor og far Paprika midlertidig mens de leter etter nytt hus. Det kommer frem i innlegget at huset til mor og far er på 400 kvadratmeter. Det høres for meg ut som en villa hvor de fint kan bli boende en god stund med mindre det allerede bor flere der.

Samtidig begrunner hun hussalget med at de vil kjøpe noe sammen:

Hmm, dette var litt merkelig, for rett før sommeren skrev hun da vitterlig at han var deleier i huset:(Skjermdumper villapaprikablogg.no)

Det er mye kliss og klass på både Instagram og snapchat fra begge to. Med så mange offentlige kjærlighetserklæringer begynner jeg å lure på om de ikke snakker sammen der i heimen. Kan det være at all kommunikasjon går over sosiale medier?

I forbindelse med ettårsdagen til paret fikk vi vite at Kim-Ronny er god på å fargelegge:img_20171101_1901401554160944.png

Mulig Paprikaen her har prøvd seg på en vri på det mer kjente sitatet fra Carrie Bradshaw i Sex and the City: “When Big colours… he rarely stays inside the lines”.

Apropos sosiale medier. I helgen var superparet på Humorgalla, noe som ble behørig dokumentert. Jeg var ikke så interessert i å se på et show jeg ikke har betalt for, så jeg satte meg til å telle mens jeg bladde fort gjennom snappene. Jeg telte over 20 videosnapper fra Paprika og over 60 (!!!) fra Kim-Ronny. Snakker om å leve livet sitt gjennom skjermen.

Barna i Paprikaheimen, spesielt minstejenta, lever livet sitt på den andre siden av skjermen mens mor dokumenterer. Den siste tiden har jeg blitt helt satt ut av hvor mye jeg ser henne på snap med Paprikaen som skravler i ett kjør med babystemme i bakgrunnen. Kjenner jeg må ta meg ei litta pause fra det hele nå. Bare nevner det.

Jeg er svært lite opptatt av barn og vet dermed svært lite om barneoppdragelse, men heldigvis er Kvinneguiden på plass og fyller inn på det jeg ikke umiddelbart reagerer på. Det har blant annet vært mye snakk om at minstejenta som nettopp fylte ett år drikker Pepsi Max fra tåteflaske. Noen av forsvarerne mener det er noe annet. I helgen kunne jeg med egne øyne se på snapchat at hun fikk drikke Pepsi Max rett fra boksen. Selv jeg ser at det ikke er helt heldig. Jeg kjenner på egne tenner at det ikke er den beste tørstedrikken. Og altså, inneholder det ikke koffein i tillegg?

I Paprikaheimen ser også ut til at snusbokser brukes som leketøy:(Skjermdumper villapaprikablogg på Instagram)

Heldigvis tomme da. Men likevel, dette er da ikke innafor? Jeg har selv noen tantebarn (som jeg riktignok ikke har sett like mye til som minstejenta til Paprika), og hun ene ser veldig stygt på meg om jeg drar opp snusboksen. Nå har jeg lært meg å ta den frem i skjul. Kanskje det er bedre å gi barna en holdning om at snus er fyfy i stedet for å bruke de tomme boksene som leke? 🤔

❤️ Vicky