FØR OG ETTER, MY AS*!

Isabel Raad er en frøken med mange forskjellige meninger. Og hun bytter dem ofte, alt ettersom hvordan dagsformen er. Dette mente hun etter første rumpeforstørrelse:


Denne meningen har hun ikke nå, for å si det sånn. Jeg vet ikke hvor mange ganger den rumpa har blitt trykt opp i kamera, ferie eller ei.

Hun har vært åpen om sine operasjoner, alle utenom den siste. Men hun trengte egentlig ikke si så mye om den, for det var umulig å ikke se hva som var blitt gjort HER

Da det stormet som verst, med Kristin Gjelsvik i spissen, valgte frøkna å ikke snakke mer om sine operasjoner. Hun hadde forstått at hun var med på å normalisere plastiske operasjoner og det ville hun ikke være med på:

Men vent, hun skiftet selvfølgelig mening igjen. Nå ville hun plutselig snakke om operasjoner:

Tro om hun her snakker om første eller andre operasjonen? Tipper på den andre siden hun sier det var verdt det til slutt. For la oss håpe det ikke blir flere.

Siden hun nevner rumpa så ofte for tiden og har kikket på gamle(?) rumpebilder, ønsker lurefrøkna å vise oss før og etterbilder etter operasjonen:

Er det noe som irriterer meg så er det nå noen lyver. Bildet i helhvitt er nemlig fra 22.5.16 og etter første rumpeoperasjon. Her prøver hun få oss til å tro at hun faktisk hadde litt rumpe før operasjonen, slik at forskjellen til dagen rumpe ikke blir så alt for stor, og for at vi skal tro at hun kun har hatt en rumpeoperasjon. Come on, går ikke å lure en luring.

Her er før og etterbildet hun viste oss like etter første operasjonen:

Dette bildet er også etter første operasjon:

Så følger bilder etter andre operasjon:

(Faksimile sraad.blogg.no)

Da mener jeg at vi vet det vi trenger om hennes operasjoner, at det ikke var en men to, og at disse ikke trenger nevnes mer på denne bloggen. Håper jeg ikke forandrer mening. Nå skal det sies at det er ganske vanlig at vi mennesker skifter noen meninger fra vi er unge til vi blir godt voksne. Men å skifte meninger flere ganger på et år, og om viktige temaer, det er ikke vanlig. Det vitner om at man er meget usikker på hvor man står og burde kanskje ikke være så bastant i uttalelsene.

Nyt kvelden

Adina xoxo

Advertisements

23 kommentarer om “FØR OG ETTER, MY AS*!

 1. Altså, jeg har nesten ikke ord! Plastic surgery gone wrong? Lurer på om rumpen(e) blir mindre igjen når bleierumpe-trenden (forstå det den som kan) er ut – for det vil skje, garantert.

 2. Hele «frøkna» er ren tragikomedie i mine øyne. Hun gjør ikke annet å sette fokus på kun utseende, hvor hun ofte pryder rumpa med innlegg. Hun er en av de få bloggerne jeg faktisk ikke tåler, og det er en helt ærlig sak. Hun kan si hva hun vil, men å være så usikker i sitt eget skinn som hun er men fortsatt prøver å fremstå som en gudinne… Hun gruser seg selv hver gang hun publiserer noe i det hele tatt. Jeg synes det er skam av Side2 å ha slik en blogger under sitt firma.
  Jaja, hun er menneske akkurat som alle oss andre. Forskjellen er bare det at hun har 0 SUNNE verdier, sier imot seg selv annen hver måned og lever av at 80% av leserene cringer av hele hun.

 3. Sjekk mammaen sitt innlegg i dag om sin inntekt. Hun påstår at det ikke er leserene som gjør at hun får så høg inntekt men p.g.a. reklameinntekter. Det hun ikke tenker på er at grunnen til at hun får reklameinntekter er akkurat p.g.a at hun har så mange klikk. Hvor enkel kan man bli liksom

  1. Har tenkt det samme SÅ mange ganger. Garantert derfor hun driver på med disse overskriftene også, for å holde seg på topp slik at hun har mye å gå på ifht reklameavtalene

 4. Hæ? Når hadde hun operasjon nr to? Har ikke fått med meg at hun har operert rumpen to ganger?? Jeg leser ikke bloggen hennes og følger henne ikke på sosiale medier, kanskje derfor… Kan dere skrive i innlegget og/eller svare på denne kommentaren når hun opererte rumpen både første og andre gang?

   1. Hvilken hemmelig operasjon var det hun hadde i høst 2017 da?? Vet dere hvorfor hun opererte rumpen to ganger?

   2. Jeg tror hun kun var på en konsultasjon, men hørte det var fordi det var en komplikasjon med implantatet i den ene puppen. Det ser bedre ut nå så mulig det ble rettet på. Hun opererte rumpen to ganger fordi hun mente at den ikke ble fyldig nok etter første gang, hun ønsket den større. Pierre var helt i mot dette.

 5. Hvor lenge tror dere Sraad skriver ett blogginnlegg der hun går i strupen på bloggomtoppbloggere? Hun er jo kjent for å lage bloggkrangler med de bloggerne som stiller seg kritisk til hennes måte å drifte bloggen og å fremstille seg selv på.
  Dere gjør en god jobb med denne bloggen! Synes det er viktig å være kritisk til mye av det bloggerne publiserer av innlegg og produkter de reklamerer for. Dere skriver det mange tenker!

 6. Kan ikke skjønne at hun valgte å gjøre det to ganger. Etter første gang så den jo bra og relativt naturlig ut, men nå ser den helt malplassert ut🙈 Får håpe hun selv er fornøyd.

 7. Det er ikke normalt å gjøre slik- det er ekstremt å foreta en så unødvendig operasjon bare på grunn av utseende.

  Det er trist. Jeg syns det er skikkelig trist at hun bruker penger, tid og smerter på noe så unødvendig – og i tillegg kliner rumpa utover bloggen til enhver tid slik at unge jenter blir utsatt for et så negativt overfladisk forbilde som raad.
  Det er sikkert provoserende for mange mennesker som har reelle helse problemer og som må leve med smerter og / eller inngrep som er uunngåelige, mens bloggere legger seg under kniven frivillige, og samtidig opprettholde samfunnets skjønnhets hysteri mens de i tillegg tjener penger på å blogge om det.
  Ah…. det er frustrerende… 😅

 8. Gud bedre noe så grusomt som de siste bildene, se er groteske. At noen ønsker seg andenebb og andestjert er meg en gåte. Hva skjer når dette går av moten, uff så trist en trend 😱

 9. Jeg husker så godt da frøkna sjekket inn på Paradise Hotel, hvor hun skrøt av at alt på henne var ekte: «håret er ekte, vippene er ekte, puppene er ekte» osv. Er jo fader ikke noe ekte igjen med hele jenta, fysj!

 10. Det er trist! Trist at hun ikke ser selv at det gikk for langt… jeg er glad for at hun selv syns det er fint da, men leppene ser ut som hun har fått vepsestikk og bakenden er helt uproposjonal (den var fin etter operasjon nr 1. Jeg er imot operasjoner av forfengelige grunner, men det var iallefall fint. Nå legger folk merke til den fordi den er rar tror jeg. Mulig den er finere i virkeligheten? ) Trist at hun har blitt «kjendis» på å være en folk ler av og kritiserer, og at hun er «stolt» av det. Det kan da ikke være bra for noen. Mange forguder henne også ser jeg, men jeg mistenker at det er unge tenåringer som forguder kjendiser generellt. Hun blogger ikke om noe, det er bare selfier og rumpebilder. Trist hun ikke benytter denne kjendisstatusen og begynner å bruke den til å stå for noe, engasjere seg i noe, legge en plan videre som er mer enn å feste og løpe mellom vippetimer og hårtimer. Utseendefiksering er jo forsåvidt greit – hvis «moteblogg» er målet, men hun får ikke til det heller. Prøver ikke en gang. Hun tar det for gitt… Diva for no reason. Rockstar without the rock. Det kan da ikke vare forever..

 11. Jeg fatter ikke at disse bloggerne som driver og opererer ræva synes det ser bra ut. Det ser virkelig unaturlig ut, rumpa står jo rett ut. Blir kvalm av hele dette rumpehysteriet i samfunnet i dag.

Legg inn en kommentar