HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Beklager så mye for sent innlegg i dag. Det har rast inn med gode kommentarer på det svært populære innlegget fra i går som jeg dessverre ikke har hatt tid til å svare på. Hatt bedre ting å gjøre si. Neida, ingenting er bedre enn bloggen, men siden vi ikke tjener sekssifret beløp på den hender det jeg må stikke snuta innom jobb. Dessverre på bekostning av mine tre favoritt-s’er, nemlig skriving, soving og spising. De to siste er nettopp unnagjort, så la oss toppe det med litt skriving 👏

Apropos sent innlegg, vi har flere bloggere på topplista som gjerne slenger ut tre innlegg per dag. Jeg lurer på hva de gjør dette for? Det sier seg selv at kvaliteten på hvert innlegg blir så som så med så hyppig frekvens. Så lurer jeg litt på om det er sånn at leserne deres faktisk er inne på bloggen tre ganger om dagen for å lese et nytt innlegg?

Martine Halvorsen sikret seg førsteplassen på Blogglisten her om dagen etter at hun skrev om at noen på Jodel hadde lagt ut nakenbilde av henne fra garderoben på Elixia. Plutselig gjorde mammaen til Michelle (og William og Lucas) comeback (mer om det HER) slik at Martine akkurat ikke nådde førsteplass igjen etter å ha postet en sensuret versjon av nakenbildet.

Det jeg lurer på er hva som egentlig er definisjonen på nakenbilde i disse dager? Andrea Sveinsdottir hadde et innlegg hvor hun var sjokkert over at en gutt på 15 år hadde spurt henne om nudes. Flere lesere reagerte på dette siden hun tidligere i høst la ut et innlegg med flere bilder av puppene, med brystvorter og det hele. Etter hva jeg forstår mener Andrea at dette ikke er nakenbilder fordi en brystvorte og et kjønnsorgan er to forskjellige ting. Her gikk det opp et lys for meg. Er det derfor jeg alltid får så laber respons når guttene spør meg om nudes og jeg sender bilde av puppene mine? Fordi det ikke egentlig er nudes? Jeg som hele tiden har trodd det var fordi de ikke syns de var fine nok. Neida, det ville aldri falt meg inn å sende slike bilder til noen. Har heldigvis lært litt om nettvett.

Martine la omsider ut et nakenbilde som skal ha spredd seg som ild i tørt gress. Her er kjønnsorganet dekket av en truse, så i følge Andrea sin definisjon er kanskje ikke dette et nakenbilde likevel?

Jeg har også lurt litt på hvorfor Martine skrev om dette in the first place da jeg selv ville latt det forbigå i stillhet i håp om at det ikke spredde seg ytterligere.

Villa Paprika og hennes kjære Kim-Ronny er fortsatt nyforelska, og her om dagen ble hun omtalt som kone:

(Skjermdump edenhazzard10 på snapchat)

Paret hintet om at de hadde giftet seg da de var på ferie i Spania i august og takket for gratulasjoner på Instagram. Likevel har vi ennå ikke sett noe innlegg fra Paprika hvor hun bekrefter ekteskapet og forteller om bryllupet. Tidligere i uka la Kim-Ronny Nilsen ut en snap som viste at han nå har byttet navn til Kim Øvestad. Jeg lurer veldig på om de to virkelig har giftet seg uten å skrive noe om det, eller om det hele er et spill for galleriet?

Lene Orvik lot seg hisse opp over at noen på Kvinneguiden hadde en lang diskusjon om at hun nå har bikket 30 år og begynner å få dårlig tid om hun skal få barna hun ønsker seg. Jeg er absolutt enig i at dette er noe som ikke er nødvendig å legge seg opp i og diskutere på et forum. Det jeg lurer på er hvorfor Lenemor godkjenner og lar kommentarer som denne stå?:(Skjermdump leneorvik.no)

Veldig konstruktivt å kalle andre mennesker trailertrash og lowlifes. Ettersom Lenemor lar dette stå kan det virke som hun stiller seg bak denne kommentaren.

Stina Bakken, hun som skriver alle listene, er ikke redd for å fortelle om de noe merkelige ordningene hun har med samboeren sin PelleK. De har blant annet hvert sitt bad og kan for all del ikke vaske hverandres undertøy. Viktig med intimgrenser si. Nå har listestina skrevet et innlegg om utroskap og det viser seg at terskelen hennes her er svært lav:(Skjermdump stina.blogg.no)

Så, om man blir sammen med en gutt og finner ut at han har en nær bestevenninne så skal han avslutte hele vennskapet med bestevenninna? Si at “beklager, vi kan ikke være venner lenger fordi jeg har fått meg kjæreste”? I følge Stina er det heller ikke ok å like bilder eller snappe med noen av det motsatte kjønn med mindre det er i jobbsammenheng. Nå vet jeg ikke om PelleK jobber med noen av det motsatte kjønn, men jeg lurer på om det har gått Stina hus forbi at det ofte kan oppstå romanser i jobbsammenheng?

Pilotfrue fortalte for litt siden at mannen nå har begynt å fakturere henne for tiden han bruker på å hjelpe henne med bloggen, noe mange reagerte på og syns var helt bak mål. Martine Halvorsen har ikke orket å lese sitt eget kommentarfelt den siste uken og har satt faren på saken: (Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Jeg lurer selvsagt på om han fakturerer Martine for dette, da jeg vil tro det tar en del tid etter alt styret med nakenbildet. I dag hadde han også et eget gjesteinnlegg på bloggen, dedikert til pappaen(e) som herjer i kommentarfeltet.

Nok fjas for i dag, håper dere har hatt en fin start på helgen 😘

❤️ Vicky

35 thoughts on “HVA LURER JEG PÅ?

 1. Kul blogg! (Aldri kommentert her før)
  Kan dere søke opp toppbloggere som Villapaprika,MTM osv på skattelistene og legge ved imgur? 😁😁

 2. Anonym over her: det ligger en god del screens av dette på Jodel og i avisene 🙂 Ikke så fett å ha navnet sitt på trykk som «stalkeren som sjekket skattelista» kanskje..

 3. Hei! Stina begynner å bevege seg inn i clickbait verdenen.. «jeg trengte MYE hjelp» .. til festdekorering. Osv!

  1. ENIG! Begynner å bli direkte latterlig! 👻 Nå får hun clickbaitene til å ligne på Se & Hør sine bilder på Instastory, og den sedvanlige “sveip opp og les” Stina virker for meg som en særdeles mørkhåra bimbo.. Jeg har elsket Per Kristian aka PelleK for hva han har fått til, helt selvlært med eget studio hjemme og alle YouTube videoene. Han deltok med en kompis i Idol for mange år tilbake, der Jan Fredrik ville splitte dem opp og la kameraten gå videre til Oslo, men UTEN Per Kristian. De dro derfra uten gyldne billetter (mulig kompisen gikk videre til neste utsilingsrunde, husker ikke) Husker bare at PK sa at han “skulle vise dem, dette er ikke det siste dere har sett av meg!” Og jammen har han klart å skape seg et navn, med vanvittig mange følgere på YouTube. Elsker stilen og den utrolige stemmen hans! 👏🏼👏🏼 MEN det var etter at han kom sammen med Stina at jeg så hvor veldig sære de er, begge to på privaten. Tror det er sjefs-Stina som står bak dette. At de ikke kan vaske klærne sine sammen høres bare helt sjukt ut! Om man kan ha sex og sove sammen, og om man kan med vaskemaskinen, så ER klærne reine når man tar de utav. Hva skal de gjøre om de en dag får barn? Tror ikke at de er typer til å få barn for den saks skyld, de er for selvopptatte til det.. Nusser på hunden som slikker seg i ræva, men må ha hvert sitt bad 🙈 Jeg gir meg over! Syns forøvrig ingenting om innleggene hennes: SLIK HOLDER JEG MEG TYNN. Stina er ei jente man får lyst til å filleriste litt! Først var hun helt i mot botox, silikon og Restylane. Nå skriver hun: SÅ MYE RESTYLANE HAR JEG TATT.
   Jeg blir såå Arrrgh!! Overfladisk tullejente!! 😡

   PS!! ELSKER DERE, og får med meg alle innlegg og kommentarer. Vil ta av meg hatten for mannen til Helene Drage 👍🏼👍🏼👍🏼 Meget bra!!

   1. Herlig innlegg….elsker utblåsningen 🙂 Aner ikke hvem Stina er, og det frister ikke å finne det ut heller 🙂

   2. Høres ut som den gamle spalten “siste ukes clickbaits” må tilbake igjen på bloggen 🤔 Nusser på hunden som slikker seg i ræva, men må ha hvert sitt bad 😂

   3. JA, må få tilbake ukas clickbaits😍
    Ubetalelig kommentar og ubetalelig blogg, bare nevner det!!👏

 4. Ingen på jodel har sett bildet der (ja, det er flere tråder om det), også er jo bildet tatt i en slik vinkel og så nære at en fremmed person umulig kan ha gjort det uten at Martine merket det. Jeg lukter juks for å få lesertallene opp!

 5. Jeg lurte også litt på hva som egentlig er definisjonen på nakenbilde. Det bildet der er jo ikke så mye verre enn dem hun selv la ut under denne toppløs-kampanjen for noen uker siden. Har lagt merke til at det skjer mye “sensasjonelt” i Martines liv, i alle fall.

 6. Frua sjøl blir sjokkert over sjokoladesirup i smoothien, og beskylder smoothieselgerne om å ikke merke dette godt nok. Det står bare tre steder, inkludert i ingredienslisten, så det er jo ikke så greit å få med seg. Skjønner godt at hun måtte lage et blogginnlegg for å finne det ut.

  Mye bedre om det stod #ss eller en annen forkortelse for sjokoladesirup, sikkert… Eller en bitteliten lysegrå skrift helt øverst, kanskje? som dukket opp etter noen timer?

  Utrolig at hun ikke ser ironien i det her. Trodde fruemannen også likte irioni veldig godt, og burde plukket opp det her.

 7. Martine Halvorsen har jeg faktisk problemer med å ta seriøst.. Hun sprer blogginnleggene i alle grupper hun kan på fb..Det er så lett å skjønne at hun vil ha masse lesere.. det nakenbilde av henne ser heller ikke ut som det er tatt i en garderobe..Ser ut som hun har slått selvutløseren på på badet. Alt for å holde seg aktuell!

  1. Enig! Det er døds flaut å se. Hun har mange forskjellige fake profiler som deler hennes blogginnlegg i alle gruppene jeg er med i😂

 8. Får nesten lyst å filleriste Stina, det går da ikke an å være i et sånt forhold! Vet at jeg hadde ikke akseptert det om jeg ikke fikk tilbringe tid eller snappe med han som har vært bestevennen min gjennom 10 år, var til og med på en ukes ferie bare med han i sommer. På samme måte kunne jeg aldri funnet på å nekte typen min å møte bestevenninna hans.. Man er jo bestevenner, hadde man hatt følelser så hadde man vel blitt kjærester før. Helt uaktuelt å kutte kontakt med folk bare fordi man har fått kjæreste, hvem sitter man igjen med hvis forholdet tar slutt da? Kan ikke bare komme krypende til de man har kuttet ut. Enten skriver hun sånt for å provosere (funker på meg, haha), eller så er hun sykelig sjalu.

  1. 100% enig i dette. Jeg har mange mannlige venner, både fra barndom og inngifte til venninner. Skulle det bli forbudt å ha kontakt med dem om jeg fikk ny type?? Nei vett du hva?! Hva har man igjen for det? KUN TYPEN! For et mistrøstig liv. Jeg trykker da liker på bilder av og med både kvinnelige og mannlige venners innlegg på Facebook, følger mange på Snap og de følger meg som er singel tilbake. Nei, hun der Stina: BLI MODEN, eller slutt å skrive som om du absolutt ikke har peiling på LIVET !!

 9. Åhhh….digger dere! Dere skriver bra og har reflekterte svar, så veldig bra. Jeg har nominert dere til Vixen i flere katogorier, det er så fortjent! Det er første gang jeg gjør det selv om jeg har lest blogger i mange år. Vel fortjent flotte damer 😀

 10. For all del en morsom blogg, men er det ikke litt hyklersk at dere flere ganger klager over at bloggere ikke godkjenner den konstruktive eller mindre konstruktive kritikken fra lesere, og så klager over at bloggerne godkjenner kommentarer, kun fordi disse kommentarene ikke kritiserer bloggeren selv? Synes det blir feil å fokusere på det absolutt minst viktige aspektet av saken (en godkjent kommentar) istedet for det faktumet at man får beskjed om at man må SKYNDE seg å få barn fordi man er over 30. Noen vil ikke, noen er kanskje litt gira på å finne riktig partner (skal jo tross alt forhåpentligvis leve sammen en stund, jeg bare nevner det), og noen har ikke mulighet til å få barn.

  Når det gjelder resten av bloggen, så er det på mange måter flott at dere setter fokus på at ikke alt som virker perfekt i bloggverdenen faktisk er det, men en del av innleggene her er som tatt ut av en samtale mellom lettere misunnelige jenter i en gjeng der «ingen» (alle) baksnakker hverandre, og det lukter bare veldig bittert. Dermed blir dere en blogg som ja, lærer lesere at «idolene» deres ikke er perfekte, men det at dere gjør dette og spesielt måten dere gjør det på sender også en beskjed om at det er greit å snakke dritt om andre mennesker, enten det er bloggere / offentlige personer eller ei.

  1. Som Gro påpeker høres det ut som om du blander det som står på denne bloggen med det enkelte (veldig få) skriver på KG. Denne bloggen skriver at det med alder og barn ikke er noe andre trenger å blande seg i. Når det gjelder godkjenning av kommentarer er iallfall ikke jeg enig i at det er en «liten» sak. Bloggerne som omtales opererer tross alt som bedrifter, og bedrifter har samfunnsansvar. Da er det viktig at de åpner for og godkjenner konstruktiv kritikk. Hets er selvsagt ikke greit, men jeg er ikke enig i at det slenges dritt på denne bloggen. Som det har blitt påpekt tidligere er det mer spesielt at enkelte bloggere/bedrifter godkjenner kommentarer som inneholder ren drittslenging om lesere som har kommentert kritisk på bloggen, uten at de tar ansvar for å rydde opp i holdningene i eget kommentarfelt.

   1. Eh ja, enig!
    Tenk om reisebyråer bare la inn gode anmeldelser om en reise fra enkeltpersoner, eller at et produkt du skal kjøpe, bare blir rost opp i skyene – mens kanskje veldig mange er uenige, men de får ikke se dagens lys.

    Jeg forstår at kommentarer som er usmakelige ikke blir godkjent, som type «du er stygg og ei hore». Men at folk stiller spørsmålstegn med det du gjør er vi avhengig av for å få begge sider av en sak. Folk som ikke skjønner dette vil ikke ha godt av å lese et kommentarfelt med enstemt jubel og rosing opp i skyene.

    Bloggomtoppbloggere svarer saklig på kommentarer som stiller spørsmålstegn, de retter opp dersom noe kom uheldig ut, og svarer med hyggelig tone til sine følgere. DET er flott det. Det må vi ha mer av, tenker jeg da!

    Stå på flotte jenter – dere gjør en amazeballz jobb ❤️ Kjærlighet!

   1. Kommentaren skulle til Kristine over her, som anser oss som leser denne bloggen og kommenterer den, og de som lager den for «en gjeng som er bitre og sjalu, og at vi bedriver mobbing». Du skriver også at noen av bloggerne er våre «idoler», noe jeg sterkt vil ha meg frabedt. Jeg ser ikke opp til én eneste blogger på blogglista, heller tvert i mot. Bloggere må kunne tåle å få konstruktiv kritikk og besvare dette, uten å gå i strupen på den som stiller kritiske spm, og uten å slette kommentarer i etterkant for at både blogg/insta/face-innlegg ska se mest mulig positivt ut, positivt i retning bloggeren.
    Dette med Orviks barnløshet ser ut som tankeløse innlegg/diskusjon på Kvinneguiden, som vi ikke har noe med. Kan ikke sammenligne denne bloggen med KG!

  2. Hei Kristine. Jeg må ærlig si at jeg ble litt forvirra over kommentaren din, noe det ser ut som de andre som har svart på den også er 🤔 Jeg antar at du her snakker om kommentaren Lenemor hadde fått. Jeg syns ikke vi er hyklerske her, og jeg mener at om en blogger skal publisere sånne kommentarer som er så lite konstruktive og retter seg mot noen utenfor bloggen så bør bloggeren godkjenne de konstruktive kommentarene som kommer inn som kritikk mot bloggeren selv også.

   Det med å skynde seg å få barn har jeg skrevet at var en unødvendig diskusjon. Siden dette er en diskusjon som har foregått på et forum hos Kvinneguiden så jeg ingen grunn til å fokusere på det i mitt innlegg.

   Jeg er hverken misunnelig eller bitter. Den eneste bloggeren blant de 20 øverste på Blogglisten jeg kan være litt misunnelig på innimellom er nok Ida Wulff. Det er leit å høre at du mener vi sender en beskjed om at det er greit å snakke dritt om andre mennesker. Det er absolutt ikke vår intensjon. Vi prøver å sette fokus på alt som foregår i bloggverden med en humoristisk tone 😊

 11. Dere var gode i jakten på Sophie Elises kjæreste, men hvem er Ida Wulffs kjæreste, denne såkalte Mr.Gravlys? 😉

Leave a Reply