HVA LURER JEG PÅ?

Hei alle sammen 🌸

Beklager så mye for sent innlegg i dag. Det har rast inn med gode kommentarer på det svært populære innlegget fra i går som jeg dessverre ikke har hatt tid til å svare på. Hatt bedre ting å gjøre si. Neida, ingenting er bedre enn bloggen, men siden vi ikke tjener sekssifret beløp på den hender det jeg må stikke snuta innom jobb. Dessverre på bekostning av mine tre favoritt-s’er, nemlig skriving, soving og spising. De to siste er nettopp unnagjort, så la oss toppe det med litt skriving 👏

Apropos sent innlegg, vi har flere bloggere på topplista som gjerne slenger ut tre innlegg per dag. Jeg lurer på hva de gjør dette for? Det sier seg selv at kvaliteten på hvert innlegg blir så som så med så hyppig frekvens. Så lurer jeg litt på om det er sånn at leserne deres faktisk er inne på bloggen tre ganger om dagen for å lese et nytt innlegg?

Martine Halvorsen sikret seg førsteplassen på Blogglisten her om dagen etter at hun skrev om at noen på Jodel hadde lagt ut nakenbilde av henne fra garderoben på Elixia. Plutselig gjorde mammaen til Michelle (og William og Lucas) comeback (mer om det HER) slik at Martine akkurat ikke nådde førsteplass igjen etter å ha postet en sensuret versjon av nakenbildet.

Det jeg lurer på er hva som egentlig er definisjonen på nakenbilde i disse dager? Andrea Sveinsdottir hadde et innlegg hvor hun var sjokkert over at en gutt på 15 år hadde spurt henne om nudes. Flere lesere reagerte på dette siden hun tidligere i høst la ut et innlegg med flere bilder av puppene, med brystvorter og det hele. Etter hva jeg forstår mener Andrea at dette ikke er nakenbilder fordi en brystvorte og et kjønnsorgan er to forskjellige ting. Her gikk det opp et lys for meg. Er det derfor jeg alltid får så laber respons når guttene spør meg om nudes og jeg sender bilde av puppene mine? Fordi det ikke egentlig er nudes? Jeg som hele tiden har trodd det var fordi de ikke syns de var fine nok. Neida, det ville aldri falt meg inn å sende slike bilder til noen. Har heldigvis lært litt om nettvett.

Martine la omsider ut et nakenbilde som skal ha spredd seg som ild i tørt gress. Her er kjønnsorganet dekket av en truse, så i følge Andrea sin definisjon er kanskje ikke dette et nakenbilde likevel?

Jeg har også lurt litt på hvorfor Martine skrev om dette in the first place da jeg selv ville latt det forbigå i stillhet i håp om at det ikke spredde seg ytterligere.

Villa Paprika og hennes kjære Kim-Ronny er fortsatt nyforelska, og her om dagen ble hun omtalt som kone:

(Skjermdump edenhazzard10 på snapchat)

Paret hintet om at de hadde giftet seg da de var på ferie i Spania i august og takket for gratulasjoner på Instagram. Likevel har vi ennå ikke sett noe innlegg fra Paprika hvor hun bekrefter ekteskapet og forteller om bryllupet. Tidligere i uka la Kim-Ronny Nilsen ut en snap som viste at han nå har byttet navn til Kim Øvestad. Jeg lurer veldig på om de to virkelig har giftet seg uten å skrive noe om det, eller om det hele er et spill for galleriet?

Lene Orvik lot seg hisse opp over at noen på Kvinneguiden hadde en lang diskusjon om at hun nå har bikket 30 år og begynner å få dårlig tid om hun skal få barna hun ønsker seg. Jeg er absolutt enig i at dette er noe som ikke er nødvendig å legge seg opp i og diskutere på et forum. Det jeg lurer på er hvorfor Lenemor godkjenner og lar kommentarer som denne stå?:(Skjermdump leneorvik.no)

Veldig konstruktivt å kalle andre mennesker trailertrash og lowlifes. Ettersom Lenemor lar dette stå kan det virke som hun stiller seg bak denne kommentaren.

Stina Bakken, hun som skriver alle listene, er ikke redd for å fortelle om de noe merkelige ordningene hun har med samboeren sin PelleK. De har blant annet hvert sitt bad og kan for all del ikke vaske hverandres undertøy. Viktig med intimgrenser si. Nå har listestina skrevet et innlegg om utroskap og det viser seg at terskelen hennes her er svært lav:(Skjermdump stina.blogg.no)

Så, om man blir sammen med en gutt og finner ut at han har en nær bestevenninne så skal han avslutte hele vennskapet med bestevenninna? Si at “beklager, vi kan ikke være venner lenger fordi jeg har fått meg kjæreste”? I følge Stina er det heller ikke ok å like bilder eller snappe med noen av det motsatte kjønn med mindre det er i jobbsammenheng. Nå vet jeg ikke om PelleK jobber med noen av det motsatte kjønn, men jeg lurer på om det har gått Stina hus forbi at det ofte kan oppstå romanser i jobbsammenheng?

Pilotfrue fortalte for litt siden at mannen nå har begynt å fakturere henne for tiden han bruker på å hjelpe henne med bloggen, noe mange reagerte på og syns var helt bak mål. Martine Halvorsen har ikke orket å lese sitt eget kommentarfelt den siste uken og har satt faren på saken: (Skjermdump martinehalvs.blogg.no)

Jeg lurer selvsagt på om han fakturerer Martine for dette, da jeg vil tro det tar en del tid etter alt styret med nakenbildet. I dag hadde han også et eget gjesteinnlegg på bloggen, dedikert til pappaen(e) som herjer i kommentarfeltet.

Nok fjas for i dag, håper dere har hatt en fin start på helgen 😘

❤️ Vicky