MAMMAEN ER TILBAKE

Da er mammatilmichelle (og William og Lucas) tilbake, suprise suprise! Hvem hadde trodd det? Hele Norges befolkning kanskje? Tilbake er hun og det med den fengende overskriften: Fu*k dem, de er ikke verdt mitt liv! 

img_6772.jpg

I en liten snutt på Facebook fortalte hun at hun nå var tilbake etter to måneder i stillhet. Men sist jeg sjekket ble «siste» innlegg datert 21.9. Etter dette har hun også vært aktiv med reklamer på Instagram. Denne gangen må det være mammaen selv som strever med tellingen og kulerammen, for lillestore Michelle går tross alt på skole nå. Jeg husker at de hadde samme problem i Oslo HER Tydelig at tiden flyr fryktelig fort der oppe i Borgen i Søgne. Neste uke feires det nok jul.

Innlegget handlet om at hun trengte tid, at hun var svært takknemlig for støtten hun hadde fått og er nå tilbake for å ta et oppgjør med alle haters, altså alle dem som ikke liker sprellene hun selv steller i stand. Haters for Anna er folk som gir henne konstruktiv kritikk eller som er bittelitt negativ til hennes ofte provoserende og seksualiserte innlegg, som hun velger å dele på mammabloggen sin.


Her innrømmer hun faktisk at det var en pause hun tok, at planen aldri var å legge ned bloggen, selv om hennes «siste» innlegg sa så. Troverdigheten stiger ikke akkurat. Bare nevner det.

Hun sier at grunnen for at hun er tilbake er denne:

(Skjermdumper mammatilmichelleblogg.no og Instagram)

Tror helt klart det finnes en annen grunn. Er det egentlig tilfeldig at hun er tilbake nå når nominasjonene til Vixen er i gang? Er ikke ønsket om å få prisen “Folkets favoritt fremdeles stor? Jeg vil herved foreslå noen nye kategorier til Vixen, som mammaen garantert ville vunnet. Nevner i fleng:

*Årets vingler

*Årets sutrer

*Årets «det vakke min feil» 

*Årets clickbait-dronning (litt usikkert om frøkna vår kanskje hadde vunnet denne)  

*Årets blogginnlegg ingen forstår noe av

*Årets minst overraskende comeback

*Årets pinligste TV-øyeblikk

*Årets fiasko (et navn hun selv kom opp med) 

Nå når hun er tilbake holder hun i samarbeid med Inspira Norge, en liten give away på Facebook:

Dette er ikke et firma, men kan virke som en affiliateslenke som har avtaler med forskjellige nettbutikker. Artig at dette dukket opp på samme tid som mammaen kom tilbake. La meg gjette, kan det være familien Rasmussen/Lossius som står bak?

Dette sier Inspire Norge om seg selv:

(Skjermdumper Inspire Norge på Facebook)

Så om du eller jeg trykker på linker gjennom denne siden, og kanskje kjøper noe, tjener mammaen og Jan med banan penger på dette. Ønsker du ikke bidra? Da kan du enkelt finne nettsidene selv og få akkurat de samme rabattene.

Til sist håper jeg hun kan slutte å vise sine tre barn at det er ok å lyve:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Adina xoxo

42 thoughts on “MAMMAEN ER TILBAKE

 1. Er vel ikkje tilfeldig at bloggen blei pausa rett før sex stuntet kom på bloggerene og åpnet igjen når bloggerene er over😅 Bør absolutt vurdere og la være og blogge i en 5 år gammel jente sitt navn. Stakkars jente😖 Lykke til med vixen til DERE😘 rekner med DERE tar opp konkurransen med mammaen til folkets favoritt👏

   1. Bruke tiden godt frem til vixen og forberede dere på ord som fiasko og sånt i beste sendetid😅

 2. Haha, for et utrolig bra innlegg! Elsker bloggen deres! 🎉 årets blogginnlegg ingen forstår noe av 😂😂😂

 3. Verste jeg ser er tagging av venner eller deling av konkurranser på Facebook! Det er IKKE lov ifølge facebooks egne retningslinjer for markedsføring. Jeg håper hele inspire blir bannlyst sammen med alle andre bedrifter som krever tagging og/eller deling av ting

  1. Det er lov å både dele og tagge venner i konkurranser, men det er derimot ikke lov at det skal være et kriterie for å kunne vinne. Du kan kun “kreve” at folk skal kommentere eller like for å vinne, om de da velger å tagge folk så det greit (men det blir jo selvfølgelig en fordel for den som la ut konkurransen) 😊

 4. Hvorfor kommer hun tilbake.!?. Kjenner jeg blir så frustrert! Hun skal melke det som melkes kan for å ha en inntekt. Vixen kan hun vel bare glemme med mindre hun beholder klærne på, fremmer barna mindre, slutter med tåpelige overskrifter og unnskylder oppførselen hun har hatt.(da er det jo heller ikke mer igjen av hun. For jeg er SÅ l-e-i! av tidenes drama queen!

 5. “Ønsker du ikke bidra til denne familien, da kan du enkelt finne nettsidene selv og få akkurat samme rabatter”. Hvorfor ønsker dere at hun ikke skal tjene penger? Gjør det noe? Hun er underholdende! Greit nok at hun er provoserende, men dere trenger ikke å ønske henne vondt heller! La nå dama få tjene pengene sine.

  Mvh
  Marte

  1. Tror Anna sjæl, barna hennes og resten av verden hadde vært bedre tjent med at hu fant en annen jobb enn å blogge, da hun virker psykisk ustabil, har null verdighet og er som et aspeløv i vind, og det er grunnen til at jeg aldri ville støttet henne økonomisk.

  2. Jeg ønsker ingen noe vondt, da har du misforstått meg, Vicky og bloggen. Det jeg sier at man har et valg, man trenger ikke gå gjennom siden og linken for å handle med rabatter. Selvfølgelig skal hun tjene penger men la nå folk få velge selv hvordan de bruker pengene sine😊

  3. Skjerping Marte. Adina gir oss mulighet til å la være, slik at man kan velge selv hva man vil støtte og bidra med… det nevnes ikke at de ikke vil hu skal tjene penger, det er kun slik du leser det.

 6. Surprise surprise! 🙄 Mitt mål er å ikke besøke bloggen hennes før hun gir seg neste gang, men heller få alt av clickbaits servert her inne fra dere 😌 Og skulle trangen bli for stor, så går jeg maks til kommentarfeltet på Facebook-siden hennes og leser meg opp der. For hvis det er en blogger jeg nekter å støtte, som fremstiller seg selv og sine barn på den absolutt sørgeligste måten jeg kan tenke meg, ja så er det henne.

 7. Pliiiiiiiiiiiis endre format, det er skikkelig lite brukervennlig å måtte klikke seg inn på hvert innlegg (feed er generelt mer populært og enklere)

 8. Jøss er hun tilbake 😂 det hadde jeg aldri trodd.😂😂 Mye vil ha mer og fanden vil ha fler sier vi her ute i skogen. Det er vel så planlagt som det er mulig å bli og sikkert med full støtte fra bloggno. Alle blir litt rikere. At folk gidder sier jeg. Det er vel beviset på hvor stor velstanden er i Norge når folk vil bruke av sin fritid på å lese om prinsesselivet til alle disse. Jeg leser vår kjære Isabel 😊 men mest takket være Bloggomtoppbloggere 😊 hun synes jeg er litt morsom.

  1. Kom vel frem i går at ho begynte å blogge igjen for å få firmaet til Jan i gang😅 fruen i huset må begynne og tjene penger sjøl, han gikk vel på en smell når det kom frem at mamman forsørget han😅

 9. Fra brukeren “knutedama” på Kvinneguiden:

  Noen spurte om dette på siden til inspire norge, da var svaret:

  “Hei! Vi er under registrering under selskapsnavnet Lumiwi AS, dette er til behandling hos Brønnøysundregisteret as we speak 🙂 Så fort det er på plass vil du kunne finne mer informasjon om drift og selskapet :)”

  Lumiwi AS.. kan det stå for Lukas, Michelle og William montro..? Definitivt Jan som eier inspire norge også.

  ———————————————

  Sett frk. Detektiv på saken 😉

 10. Og jeg lot meg lure og ga siden en «like»… Så får jeg i ettertid se at man må inn på bloggen til hu derrre mamman for å se hvem som har vunnet. Kvalmt. Og herre jemini som de spammer. Føsj!!!

Leave a Reply