MAMMAEN ER TILBAKE

Da er mammatilmichelle (og William og Lucas) tilbake, suprise suprise! Hvem hadde trodd det? Hele Norges befolkning kanskje? Tilbake er hun og det med den fengende overskriften: Fu*k dem, de er ikke verdt mitt liv! 

img_6772.jpg

I en liten snutt på Facebook fortalte hun at hun nå var tilbake etter to måneder i stillhet. Men sist jeg sjekket ble «siste» innlegg datert 21.9. Etter dette har hun også vært aktiv med reklamer på Instagram. Denne gangen må det være mammaen selv som strever med tellingen og kulerammen, for lillestore Michelle går tross alt på skole nå. Jeg husker at de hadde samme problem i Oslo HER Tydelig at tiden flyr fryktelig fort der oppe i Borgen i Søgne. Neste uke feires det nok jul.

Innlegget handlet om at hun trengte tid, at hun var svært takknemlig for støtten hun hadde fått og er nå tilbake for å ta et oppgjør med alle haters, altså alle dem som ikke liker sprellene hun selv steller i stand. Haters for Anna er folk som gir henne konstruktiv kritikk eller som er bittelitt negativ til hennes ofte provoserende og seksualiserte innlegg, som hun velger å dele på mammabloggen sin.


Her innrømmer hun faktisk at det var en pause hun tok, at planen aldri var å legge ned bloggen, selv om hennes «siste» innlegg sa så. Troverdigheten stiger ikke akkurat. Bare nevner det.

Hun sier at grunnen for at hun er tilbake er denne:

(Skjermdumper mammatilmichelleblogg.no og Instagram)

Tror helt klart det finnes en annen grunn. Er det egentlig tilfeldig at hun er tilbake nå når nominasjonene til Vixen er i gang? Er ikke ønsket om å få prisen “Folkets favoritt fremdeles stor? Jeg vil herved foreslå noen nye kategorier til Vixen, som mammaen garantert ville vunnet. Nevner i fleng:

*Årets vingler

*Årets sutrer

*Årets «det vakke min feil» 

*Årets clickbait-dronning (litt usikkert om frøkna vår kanskje hadde vunnet denne)  

*Årets blogginnlegg ingen forstår noe av

*Årets minst overraskende comeback

*Årets pinligste TV-øyeblikk

*Årets fiasko (et navn hun selv kom opp med) 

Nå når hun er tilbake holder hun i samarbeid med Inspira Norge, en liten give away på Facebook:

Dette er ikke et firma, men kan virke som en affiliateslenke som har avtaler med forskjellige nettbutikker. Artig at dette dukket opp på samme tid som mammaen kom tilbake. La meg gjette, kan det være familien Rasmussen/Lossius som står bak?

Dette sier Inspire Norge om seg selv:

(Skjermdumper Inspire Norge på Facebook)

Så om du eller jeg trykker på linker gjennom denne siden, og kanskje kjøper noe, tjener mammaen og Jan med banan penger på dette. Ønsker du ikke bidra? Da kan du enkelt finne nettsidene selv og få akkurat de samme rabattene.

Til sist håper jeg hun kan slutte å vise sine tre barn at det er ok å lyve:

(Skjermdump mammatilmichelle.blogg.no)

Adina xoxo