UKAS SETT OG HØRT UKE 42 

UKAS SVAR

Ja, da har ambassadøren for Dreamworld (les HER) Isabel Raad endelig åpnet munnen. Etter mange spørsmål fra leserne, som hun aldri godkjente, svarer hun det samme som vi allerede har lest på nettsiden til Dreamworld: «VENT LITT!» (Faksimile sraad.blogg.no) 
UKAS LISTE

Nå trodde dere sikkert at jeg skulle skrive om Stina listemor, men nei. Flyfrua kan også lage lister. 


Well well, for meg ser det ut som noen gir et stikk eller to til andre bloggere. Og det er sikkert på sin plass. Her følger noen av punktene: 

Pupp og brystvorter, da kan det ikke dreie seg om mammaen. Men Andrea Sveinsdottir og Sofie Nilsen viste frem både pupp og vorte. Det siste der passer vel greit på både frøkna og Sophie Elise.

Her hersker det ingen tvil, mammaen og Jan med banan. 

Her kan vel de fleste bloggerne nevnes, de som reklamerer for piller for det ene og det andre og tannbleking. Og går god for alt. 

Raad og mammaen, ingen tvil. Så har vi Glade hjem da, som prøver så godt hun kan. 

Her kan vel glatt frøken Raad og Kristina Andersen nevnes. Mammaen like så. Selv om hun sier hun aldri gjør det, hørt vi alle hva hun kalte Espen Hilton. Ellers så kan man vel kalle det å gi et stikk til andre bloggere også å spre «dritt.»

Dette passer mammaen og Jan på en prikk. De hevet forlovelsen og det virket som om det var slutt. Frøkna prøver også overbevise om at det ikke er noe mellom henne og Pierre, selv om hun i skrivende stund befinner seg i Gøteborg, for «jobb» som hun kaller han. 

(Faksimile pilotfrue.blogg.no)

Nei vel, så hvorfor lage denne listen da? UKAS BOLIG NR. 2: 

Sophie Elise feiret nylig bursdagen til sin bestevenn Joakim sammen med party for seg selv for siste dag som overbitt. I den forbindelse viste hun oss det som skal være hennes leilighet nr. to.

Hun delte også bilde fra leiligheten innvendig


Da jeg så dette bildet slo det meg at dette stedet har jeg sett før. Lene Lenemor Orvik har nylig bodd her mens hennes leilighet ble pusset opp. 


Dette er leiligheter som blir leid ut, ergo så har ikke Sophie Elise kjøpt denne. Om hun leier denne fast eller kun til festen, vet jeg ikke. (Takk for tips kjære leser). 

(Faksimile sophieelise.blogg.no, leneorvik.no)


MAMMA BITTER:

Denne er fra noen uker tilbake men jeg følte for å ta den med likevel:

Etter at Anna Rasmussen trakk seg fra Skal vi Danse, tok med seg familien og flyttet hjem til Søgne, ble hun spurt om hva hun syntes om sin kollega, Marna Haugen Burøes prestasjoner på parketten 


Dette taler vel for seg selv. 


UKAS HOBBY

At Kristine (T)Ullebø elsker livet, ja til og med mandager, har vi fått med oss. Hun snuser inn lukt av høst, vinter, vår og sommer. Og litt eksos også vil jeg tro. 

Nå har hun fått seg et par hobbyer. Hun lærer seg å spille piano (naboen har visstnok kjøpt øreplugger) og nå har hun tenkt å samle på sinnsykt vakre ting i bokser: 

Og ikke nok med de, Kristine har også funnet ut at hun kanskje har talent for skuespill. Dere vet, det Fabian gjør, gjør Kristine. 
(Faksimile krisssy.blogg.no) 

(…) utløp for alle følelsene, og dere skulle sett meg… vel, nå har det seg slik at jeg sett alle episodene av Bloggerne så følelsene hennes har jeg sett en del, for å si det sånn. Minnes at Fabian var involvert også. Var dette skuespill er hun god.

Lurer foresten på hvordan det gikk med Piraten, som er Fabians nye kallenavn heretter, på audition? Regner nesten med at det var en engelskspråklig rolle slik som han har øvd, gjerne med tannpirker. Well well, vi får vel høre om det ble en rolle på han. 

Se og le HER og HER  #likeapirate


UKAS BESØK HOS KVINNEGUIDEN:

Det er ikke bare Lord Gekkoen og broren til Anna Rasmussen som besøker Kvinneguiden, Anniken Jørgensen aka Annijo har også tittet innom for å si «hei»


Det var ikke alle som trodde på at dette virkelig var selveste Annijor. Da postet hun bevis: UKAS STRESS

Pilotfrua valgte tidligere å stenge kommentarfeltet sitt, noe som gjorde en del lesere fly forbanna. Men flyfrua har visstnok funnet ut at leserne og kommentarfeltet gir henne stress, og at det kan ha noe å si for at hun ikke blir gravid. 


Men det er da ikke så lenge siden hun mente at negative kommentarer bare fløy forbi uten at de gikk inn på henne. 
(Faksimile pilotfrue.blogg.no) 
Takk for meg

Adina xoxo 

Advertisements

41 kommentarer om “UKAS SETT OG HØRT UKE 42 

 1. Hvor finner jeg ‘kvinneguiden’ ? Er det en blogg? Har nettopp lastet ned Jodel, men skjønner ingenting😂🙈
  Dere er best!😘
  God søndag ✨

 2. Hei! Hva tenker dere om at så mange av bloggerne kaller seg «frue»? For meg hadde det ikke falt meg inn at mitt bloggnavn og identitet skulle være knyttet til hva mannen min driver med.

  1. Det ble en greie med frue etter at Fotballfrue gjorde det så bra🙂 Enig, hvorfor ha et bloggnavn knyttet til mannens jobb. Hva om de blir skilt🤔

 3. Dere er bare såå flinke. Det ligger masse jobb bak en slik blogg sammenlignet med de andre bloggerene. Stå på. Elsker bloggen deres. Sjekker hver dag ( opp til flere ganger for dagen )

 4. Skjønner ikke helt greia med sophie og leiligheten sin. Hun snakker så ofte om stalkerne sine utfor leiligheten sin, at hun tror de har kjent igjen bygget fra bloggerne og bla bla, og jeg skjønner kjempegodt at det er både skummelt og ubehagelig. Men hun har jo oppført firma på hjemmeadressen sin så googler du «sophie Elise adresse» får du opp hjemmeadressen. Og det er jo kjempelett å se at det ikke er et kontorbygg. Så med å skrive det på bloggen så ofte gjør hun jo flere bevist på hvor hun bor (gitt at jeg ikke er den eneste som ble nysgjerrig og googlet det). Spiller hun dum eller har hverken hun eller vennene vurdert å Google dette når temaet har vært diskutert? Tenker det er det første jeg ville gjort om jeg ikke kunne forstå hvordan noen fant adressen min. Det kan jo være kjempefarlig om en «gal fan» eller noen av de som kom med trusler finner ut at de vil besøke henne. Hvorfor fører hun ikke opp bedriften på postboks, managementet sin adresse eller i Harstad?

  Dette ble en lang kommentar men blir så oppgitt over dette, hun skriver så ofte hvor redd hun blir, og om hun faktisk leier en til leilighet.. temmelig lettere og billigere å bare endre firmaadr. og Evt si at hun har flyttet eln..

  Liker bloggen deres kjempegodt forresten😍

  1. Skjønner heller ikke at hun tørr legge ut bilder av utsikten til den nye leiligheten om hun er redd stalkere. Og forresten er det adressen til leiligheten som står på bildet bak Joachim?

 5. Hei ! Kommenterer aldri men må bare si at denne bloggen er den beste underholdningen jeg har hatt på lenge! Har vært innom noen av toppbloggerne og må si dere er spot on! Kommenterte for første gang på Isabell sin blogg idag der hun reklamerte hellig for ett vippse serum, noe som jeg synes var veldig spesielt da hun i mange innlegg påpeker at hun har falske vipper (spent på om den komentaren blir godkjent) . Uansett, beklager veldig lang kommentar, men keep up the good work!

 6. Hei, frøken Raad lovet å fortolle alle sine flotte innkjøp hun gjorde i Dubai så jeg lurte på om hun har gjort det?hadde vært fint med kvittering:)Har forespurt henne om det men dessverre ville hun ikke poste i kommentarfeltet….

 7. Altså 🙂 Dette er den beste underholdningsbloggen. Om jeg kan kalle den det 😉 Ler så jeg griner av tannpirker- og fruesnakk 🙂 Liker godt skrivemåten til dere begge.
  Keep up the good (spy)work 😉

 8. Er titt å ofte innom å lese, har vært litt kritisk, men må gi dere skryt for å være saklige i kommentarfeltet og tar avstand til hets:) håpet dere vill ta avstand fra kvinneguiden, og ikke dele linken. Beklage å måtte si det, men forstår ikke hvor fæle enkelte kan være…mye er direkte mobbing og trakassering som blir skrevet der..

  1. Takk for skryt, det liker vi😍 Jeg må innrømme at det skjer at jeg er innom KG men jeg har ingen konto. Vi får mange tips på hva som blir skrevet og da må vi selvfølgelig inn for å se👀 Nå skal det sies at jeg personlig aldri har sett noen hetse der inne, men jeg har hørt at det foregår. Det må da være noen som rapporterer? At jeg linket i kommentarfeltet er rett og slett for å hjelpe en leser med finne det hun leter etter😊

 9. Ser veldig ut som det er Cort Adelers gate i Vika. Ikke så veldig smart hvis hun ønsket å holde adr hemmelig 😂😂

  1. Kan si at det ikke er den adr. Og vi ønsker heller ikke at noen skriver adr. her i kommentarfeltet. Men ja, ikke så lurt å poste bilder😊 Men jeg tror ikke hun oppholder seg der😊

   1. Er dette for øvrig et firma som samarbeider med bloggere? Synes jeg har sett dette firmanavnet i forbindelse med MtM og co’s flytting til Oslo.

 10. Tror stinablogg savner litt drama på sin front, virker hvertfall sånn om man leser innlegget der hun nevner vgtv og Restylane 😅 «[…] og en viss blogger som elsker å klage på alt ble intervjuet.»

  Blir spennende å se om det blir noen gnisninger mellom disse to også snart 😅

 11. Når du nevner Stina, jeg vet ikke om hun begynner å gå tom eller hva hun prøver på. For noen dager siden la hun ut svarte bilder på snap hvor hun skrev at hun brukte 40 000 bare på en ting og så og så mye på andre ting (uten å nevne konkret hva det var), samt lagt inn link til bloggen sin. Viste seg da at hun «reklamerte» for gamle innlegg (var fra i sommer). Må være trasig å jobbe for å få opp lesertall på innlegg som begynner å nærme seg et halvt år gamle :p

Legg inn en kommentar