BLOGGERNE UKE 5

Hei alle sammen 🌸

Siste uke med Bloggerne er over, og jeg må si det nesten har vært større behov for lommetørkle enn popcorn de siste kveldene.

ANNIJOR

Anniken starter uka med å snakke åpent og ærlig om angsten sin. I neste epsiode er vi inne på kjærlighetssorg igjen og Anniken sier til kamera at hun prøver å ikke knytte seg for mye til Anders. Hun setter i stedet opp en vegg. En vegg som kommer tydelig frem når de skal ordne til innflyttingsfest. Anniken er stresset og irritert og sier “flytt deg” i en uhøflig tone til Anders flere ganger.

Fest blir det uansett. Kristine, Fabian og tannpirkeren til Fabian kommer etterhvert innom. Vi får se Anniken og Fabian ha en samtale om samboerskap og krangling. Jeg ble helt satt ut av denne samtalen. Ikke av temaet altså, men av at Fabian ikke sier et eneste engelsk ord. Han må ha hatt en slitsom dag.

Senere blir det mer forholdsprat mellom Anniken og Kristine på balkongen. Anniken kaller seg selv kjærlighetssorgmamma. De er begge enig i at hun er den perfekte å komme til om noe skulle skjære seg. Jeg vet nå ikke det, selv hadde jeg vært skeptisk til å ta imot råd fra noen som har brukt fire år på en kjærlighetssorg. Med mindre rådene dreier seg om hva hun tror hun kunne gjort annerledes for at det skulle gå over fortere da.

Anders er hjemmeværende med hunden Molly mens Anniken er i Spania nesten hele mai. Han savner henne masse og syns det er helt jævlig. Dessverre trenger hun alenetid når hun omsider vender hjem igjen.

Paret har vors før sommerfesten til Vixen og kan informere om at det skjer rett som det er at Anniken bæsjer samtidig som Anders tisser. På samme do. Altså. Hva? Skulle likt å høre hva bloggeren Stina Bakken syns om dette, hun som ikke engang deler bad med samboeren PelleK.

I siste episode merker vi at forholdet til Anniken og Anders går mot slutten 😭

KRISTINE ULLEBØ

Endelig er den fantastiske storebroren Håkon tilbake på skjermen ❤️ Han blir med lillesøster på fotoshoot og sier til henne at han er lei av snikengelsken hennes. Takk til Håkon for at du brakte den beskjeden videre, og takk til TV2 for at vi fikk se at hun nå har fått beskjed.

Kristine er jævlig lei fordi hun og Fabian krangler hver dag. Hun sier noe om at det er så masse hun ikke finner seg i. Well well. Syns det virker som hun finner seg i en hel del jeg da.

Løsningen på problemene blir en prat med storebror i parken. Kristine sier selv at Håkon alltid sier ting akkurat som det er og at hun ofte får høre det hun ikke vil høre av han. Nå føler hun at hun legger mer i forholdet enn Fabian. Håkon snakker om grensesetting og om det ikke blir holdt bør hun si at hun ikke gidder mer. For en klok storebror!

Det er Vixen sommerfest og Fabian stiller med kledelig rasta. Kristine begynner etterhvert å gråte. Hun sier til kamera at hun ikke kan se for seg å ikke være sammen med han og tror hun aldri kommer til å komme over han om det blir slutt. Jeg får tårer i øynene selv, for det er klart hun kommer over han. Kanskje hun til og med får det bedre uten all kranglinga og usikkerheten. Det gjør vondt langt inni hjerterota å se noen være så fortapt i noen uten at noen kan gjøre noe med det. Been there, done that.

Kristine ble observert hulkende hjem fra denne festen. Hun postet dette i ettertid:

(Skjermdump kristineullebo/Instagram)

Legg merke til brorens spørsmål.

ESPEN HILTON

Espen er på Sats og trener med min tidligere favorittblogger Linnéa Myhre. Hun har blitt pro med treningshansker og det hele. Jeg er imponert. Espen sier Linnéa er den mest oppegående bloggeren han har møtt. Nå har han ikke møtt oss, men han er god venninne med både Lenemor, Anne Brith og Fotballfrue. Bare nevner det.

Senere får Espen besøk av Rune fra Eiendom & Selfies for å fjerne gulv. Han mener Rune er en nyskjerrig heterofil mann, men Rune forstår dessverre ikke det seksuelle når det kommer til homofili. Kanskje det var derfor (den påståtte) flørten med Jan Thomas ikke ble til noe mer?

Espen snakker mye om tidligere mobbing og selvmordstanker denne uka. Han drar til Vennesla og viser oss brua han tenkte å hoppe fra. Heldigvis forsto han at det var mer der ute for han og valgte å ikke gjennomføre. Det er godt å se at han virker så fornøyd med livet nå. I siste episode får vi også se at han og hans herlige venninne Mia konkluderer med at han endelig er over bruddet med eksen.

MARNA OG ØRJAN

Paret er travelt opptatt med å pusse opp hus. Ørjan trives som handyman og er selvlært fra YouTube. Veldig hyggelig å se en hel sesong med de uten masse krangling 😍

MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas)

Mammaen skal feire sin 21-årsdag og Jan blir sminket fordi han har en kvise på nesa som tar all oppmerksomheten. Vi får møte stesøster Hanne, som også var til stede da vi var på boklansering av Naken HER. Mammaen omtaler henne som sin beste venninne. Vent nå litt, var ikke det Michelle i forrige uke?

TEKSTERNE

Disse har gjort seg fortjent til både ris og ros denne uka. Anniken har ikke helt lært seg da/når-regelen (det har forsåvidt ikke jeg heller), men teksterne retter hennes “når” til “da” et par ganger.

Espen Hilton snakker om at han har cheating day en gang i uka, noe som er tekstet om til chilling day. I episoden hvor Kristine drar på fotoshoot skriver de Kristina to ganger. Jeg søker herved på jobben som tekster til neste sesong.

Takk til Bloggerne for denne gang og på gjensyn i 2018 😘

❤️ Vicky

21 thoughts on “BLOGGERNE UKE 5

 1. Jeg hengte meg veldig opp under Anniken sa til kamera etter samtalen med Kristine, at hun såg hva forholdet kom til å ende med eller noe sånt. Tenkte hvetfall at hun ser det som mange andre ser, at Fabian er en egoræv!

  1. Under = i det. Stavekontroll der altså 😉
   Og, i Anniken sitt siste innlegg viser det seg at de nå er sammen igjen, uten merkelapp. Forøvrig et veldig bra og rørende innlegg. Har aldri lest bloggen hennes før, men jeg kom tilfeldig over det. Hun er flink 🙂 og skjønn! Jeg heier:D

 2. Kjempe skuffa over den siste uka. Var ingen avslutning på det som vi har sett i denne sesongen. Er så lei av (t)ullebøs røde lepper og tårer på tv. Gjør det slutt og gå videre. For å ikke snakke om Annikens angst. Søk hjelp! Jiiiizez

  1. Ikke enig i det hele tatt. En utrolig sterk avslutning hvor vi skjønner hvor veien går uten at ting overfortelles. En helt fantastisk sesong, syns nå jeg. Og siste episode var så rørende <3 Hvem håper dere blir med i neste sesong?

   1. Vi håper selvsagt at vi blir med i neste sesong 😁 Neida, men dette må jeg tenke litt på 🤔

 3. Følger Anders på Snap, han er nå på en meget velfortjent guttetur. Blir rett og slett trist inni meg når jeg tenker på han, og det jeg har sett av han og Anniken på Bloggerne. Når hun ikke klarer å ta seg sammen foran kamera, er frekk mot Anders som bare vil henne vel, er hjelpsom, varm og hyggelig og hun glefser HELE fuc…. tida, da lurer jeg på hvordan hun er mot han Off camera! (lange, rare setninger her nå, men lider også av for lite søvn) Vil bare nevne at du glemte å skrive at på det Vixen voirspielet fant de ut at de hadde vært sammen i hele 7 måneder. Da utbryter Anniken at det er hennes lengste forhold ever! Så gir de hverandre en high-five og nuss på det.
  På Bloggerne lanseringen var Anders med henne, de bodde fortsatt sammen. Har sett henne flere ganger på hans Snap, så det er meget trolig at de fortsatt er venner/samboere evt forhåpentligvis kjærester. Selv om jeg unner Anders bedre behandling, for alt han finner seg i og alt det SPACE preiket til Anniken!! OMG, når en har vært borte fra kjæresten nesten en hel måned, så er vel det siste en tenker på når man er nyforelska (en er som regel fortsatt det etter 7 mnd eller??) Jeg personlig mener at hun seriøst bør få litt parterapi, evt terapi herself…

  1. Det fine med mennesker med søvnmangel er at vi forstår hverandres lange, rare setninger 😁 Mye ikke nevnt, ingenting glemt 😊 Stemmer det, forholdet som endte i en kjærlighetssorg på fire år varte kun i 6 måneder, men så var det vel den første kjærligheten da. Etter hva hun selv har skrevet på bloggen er de nå kjærester uten å kalle det kjærester.

  1. Etter hva hun skriver på bloggen virker det som de nå er kjærester uten å kalle det kjærester. Ble slutt rett etter Bloggerne såvidt jeg har forstått 🤔

 4. Kred til dere for en dritbra blogg! Fortsett sånn, viktig med en stemme fra sidelinjen som har et saklig og kritisk blikk på Bloggbransjen. (Ikke linket spesifikt til dette innlegget – men generelt.) Tror og håper dere innen et år er på topp 10-12-15 lista! Begynte å følge dere litt sporadisk for 1 mnd siden, men nå er jeg hektet.

 5. Syntes det er litt rart at anne brith sparer til hus, mens hun har dyr treningstights på og annika Nike sokker det finnes jo billigere alternartiver

 6. vet fra solide kilder at Rune koste seg litt i ettertid med tooji, etter innspillingen av “father”. så nyskjerrig, det er han ihvertfall!

Leave a Reply