BLOGGERNE UKE 5

Hei alle sammen 🌸

Siste uke med Bloggerne er over, og jeg må si det nesten har vært større behov for lommetørkle enn popcorn de siste kveldene.

ANNIJOR

Anniken starter uka med å snakke åpent og ærlig om angsten sin. I neste epsiode er vi inne på kjærlighetssorg igjen og Anniken sier til kamera at hun prøver å ikke knytte seg for mye til Anders. Hun setter i stedet opp en vegg. En vegg som kommer tydelig frem når de skal ordne til innflyttingsfest. Anniken er stresset og irritert og sier “flytt deg” i en uhøflig tone til Anders flere ganger.

Fest blir det uansett. Kristine, Fabian og tannpirkeren til Fabian kommer etterhvert innom. Vi får se Anniken og Fabian ha en samtale om samboerskap og krangling. Jeg ble helt satt ut av denne samtalen. Ikke av temaet altså, men av at Fabian ikke sier et eneste engelsk ord. Han må ha hatt en slitsom dag.

Senere blir det mer forholdsprat mellom Anniken og Kristine på balkongen. Anniken kaller seg selv kjærlighetssorgmamma. De er begge enig i at hun er den perfekte å komme til om noe skulle skjære seg. Jeg vet nå ikke det, selv hadde jeg vært skeptisk til å ta imot råd fra noen som har brukt fire år på en kjærlighetssorg. Med mindre rådene dreier seg om hva hun tror hun kunne gjort annerledes for at det skulle gå over fortere da.

Anders er hjemmeværende med hunden Molly mens Anniken er i Spania nesten hele mai. Han savner henne masse og syns det er helt jævlig. Dessverre trenger hun alenetid når hun omsider vender hjem igjen.

Paret har vors før sommerfesten til Vixen og kan informere om at det skjer rett som det er at Anniken bæsjer samtidig som Anders tisser. På samme do. Altså. Hva? Skulle likt å høre hva bloggeren Stina Bakken syns om dette, hun som ikke engang deler bad med samboeren PelleK.

I siste episode merker vi at forholdet til Anniken og Anders går mot slutten 😭

KRISTINE ULLEBØ

Endelig er den fantastiske storebroren Håkon tilbake på skjermen ❤️ Han blir med lillesøster på fotoshoot og sier til henne at han er lei av snikengelsken hennes. Takk til Håkon for at du brakte den beskjeden videre, og takk til TV2 for at vi fikk se at hun nå har fått beskjed.

Kristine er jævlig lei fordi hun og Fabian krangler hver dag. Hun sier noe om at det er så masse hun ikke finner seg i. Well well. Syns det virker som hun finner seg i en hel del jeg da.

Løsningen på problemene blir en prat med storebror i parken. Kristine sier selv at Håkon alltid sier ting akkurat som det er og at hun ofte får høre det hun ikke vil høre av han. Nå føler hun at hun legger mer i forholdet enn Fabian. Håkon snakker om grensesetting og om det ikke blir holdt bør hun si at hun ikke gidder mer. For en klok storebror!

Det er Vixen sommerfest og Fabian stiller med kledelig rasta. Kristine begynner etterhvert å gråte. Hun sier til kamera at hun ikke kan se for seg å ikke være sammen med han og tror hun aldri kommer til å komme over han om det blir slutt. Jeg får tårer i øynene selv, for det er klart hun kommer over han. Kanskje hun til og med får det bedre uten all kranglinga og usikkerheten. Det gjør vondt langt inni hjerterota å se noen være så fortapt i noen uten at noen kan gjøre noe med det. Been there, done that.

Kristine ble observert hulkende hjem fra denne festen. Hun postet dette i ettertid:

(Skjermdump kristineullebo/Instagram)

Legg merke til brorens spørsmål.

ESPEN HILTON

Espen er på Sats og trener med min tidligere favorittblogger Linnéa Myhre. Hun har blitt pro med treningshansker og det hele. Jeg er imponert. Espen sier Linnéa er den mest oppegående bloggeren han har møtt. Nå har han ikke møtt oss, men han er god venninne med både Lenemor, Anne Brith og Fotballfrue. Bare nevner det.

Senere får Espen besøk av Rune fra Eiendom & Selfies for å fjerne gulv. Han mener Rune er en nyskjerrig heterofil mann, men Rune forstår dessverre ikke det seksuelle når det kommer til homofili. Kanskje det var derfor (den påståtte) flørten med Jan Thomas ikke ble til noe mer?

Espen snakker mye om tidligere mobbing og selvmordstanker denne uka. Han drar til Vennesla og viser oss brua han tenkte å hoppe fra. Heldigvis forsto han at det var mer der ute for han og valgte å ikke gjennomføre. Det er godt å se at han virker så fornøyd med livet nå. I siste episode får vi også se at han og hans herlige venninne Mia konkluderer med at han endelig er over bruddet med eksen.

MARNA OG ØRJAN

Paret er travelt opptatt med å pusse opp hus. Ørjan trives som handyman og er selvlært fra YouTube. Veldig hyggelig å se en hel sesong med de uten masse krangling 😍

MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas)

Mammaen skal feire sin 21-årsdag og Jan blir sminket fordi han har en kvise på nesa som tar all oppmerksomheten. Vi får møte stesøster Hanne, som også var til stede da vi var på boklansering av Naken HER. Mammaen omtaler henne som sin beste venninne. Vent nå litt, var ikke det Michelle i forrige uke?

TEKSTERNE

Disse har gjort seg fortjent til både ris og ros denne uka. Anniken har ikke helt lært seg da/når-regelen (det har forsåvidt ikke jeg heller), men teksterne retter hennes “når” til “da” et par ganger.

Espen Hilton snakker om at han har cheating day en gang i uka, noe som er tekstet om til chilling day. I episoden hvor Kristine drar på fotoshoot skriver de Kristina to ganger. Jeg søker herved på jobben som tekster til neste sesong.

Takk til Bloggerne for denne gang og på gjensyn i 2018 😘

❤️ Vicky