ANDREA VS. ANDREA

Hei alle sammen 🌸

Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som går rett inn på Blogglisten så fort jeg våkner om morgenen for å sjekke hvilken plass vi ligger på. Mandag morgen fant jeg oss skvist mellom to Andreaer, nemlig Sveinsdottir og Badendyck. (Skjermdump blogglisten.no)

Andrea Badendyck har blogget siden 2009 og tok i følge Adina sitt innlegg Bloggnorge AS HER ut 820.000 kr i lønn i fjor. På tross av hennes lange fartstid vet jeg knapt hvem denne jenta er, men har fulgt med litt den siste tiden etter tips fra flere lesere.

Det som forundrer meg er hvor lite hun blogger og hvor lite av det hun sier hun skal gjøre som faktisk blir gjennomført. Dette gjelder absolutt flere bloggere, de sier typisk at “dette skal jeg skrive mer om i morgen” eller “flere bilder kommer i morgen”, men når man klikker seg inn ser det ofte ut til at de har glemt hva de sa dagen før.

Jeg nevnte i mitt forrige treningsinnlegg at Badendyck hadde kjørt i gang en spørsmålsrunde om trening og kosthold som hun skulle svare på om et par dager. Det hadde da gått fem dager og flere hadde frarådet henne å uttale seg om dette da hun ikke har noen faglig kompetanse på området utenom egne erfaringer. Jeg venter fortsatt i spenning, for det ser ut som hun ikke har droppet planene om å svare:(Skjermdump andreabadendyck.blogg.no)

Spørsmålsrunden ble satt i gang 4.oktober, altså for to uker siden. Bare nevner det.

12.oktober skulle hun gi oss oppdatering på hvordan kroppsscanningen gikk dagen etter. 13.oktober sier hun at scanningen gikk over all forventning og at hun skal snakke mer om det “i morgen”. Vi skal også få se flere bilder av outfiten hennes. Well well, jeg venter fortsatt i spenning, for etter dette har det ikke kommet noe innlegg. Jeg forstår ikke hvorfor disse bloggerne ikke tenker seg bedre om før de angir en eksakt dag for når de skal skrive om noe. Det svekker bare troverdigheten når de ikke gjennomfører. Dette handler kanskje litt om selvinnsikt? Selv skriver jeg (såvidt jeg kan huske) aldri at “i morgen kan dere lese mer om dette”, fordi jeg vet at når morgendagen kommer kan det fort ha dukket opp noe annet som jeg heller vil skrive om den dagen. Eller jeg kan være utslitt og må spørre Adina veldig pent om hun har noe på hjertet.

Det kan virke som Badendyck er drittlei hele bloggen sin. Hun lever heldigvis i beste velgående og er for tiden i Stockholm hvor hun har tatt seg tid til å legge ut et bilde på Instagram som mangler reklamemerking:

(Skjermdump andreabadendyck/Instagram)

Over til Andrea Sveinsdottir, en annen blogg jeg ikke har lest inntil nå nylig. Utrolig hva man ramler innom på natt nummer ti på rad med insomnia (sånn apropos å være utslitt). Jeg måtte spørre Adina om hun visste hvem dette var, og det er visst enda en av disse Paradise-bloggerne som det finnes så mange av på topplisten. Blir spennende å se hvem som fortsatt holder koken når en ny sesong begynner og alle som deltar der også skal begynne å blogge si.

Av det jeg har lest av Sveinsdottir hittil må jeg si jeg liker dama. Hun jobber for tiden i butikk og drømmer om å bli journalist. En blogger som er god på rettskriving med andre ord. I tillegg virker hun som en naturlig jente som ikke har falt for fristelsen til å endre så altfor mye på utseendet. I motsetning til andre bloggere tar hun til og med av seg vippeextensionet sitt før hun skal vise seg sminkefri. Tommel opp!

Sveinsdottir har nå begynt med en ny spalte hvor hun tester ut singellivet med å dra på kino, restaurant og andre ting alene. Hun har lovet oppdatering på hvordan restaurantbesøket gikk på torsdag, så jeg krysser fingrene for at denne Andreaen holder ord 😊

Jeg tør egentlig ikke skrive at i morgen kommer oppsummering av siste uke med Bloggerne, men det gjør det altså 😘

❤️ Vicky

29 thoughts on “ANDREA VS. ANDREA

 1. Synes det ble FOR drøyt det puppestuntet av hu Sveinsdottir, og hu høres heller ikke videre smart ut når hu preiker.😉

  1. Bare fordi stemmen er lys betyr det ikke at hun er noe dummere enn deg… Finn heller noe annent og gjøre enn å kommentere ting hun ikke kan noe for.

   1. Hu kan jo noe for at hu velger å flashe puppa sine for hele verden bare for et jævla clickbait.👎

   2. Enig med Monica! Puppestyret beviser jo bare at hun er latterlig dum jente som er desperat etter klikk!

   3. Enig med deg Karina 👏 Nå har jeg aldri hørt henne snakke, men at stemmen er lys er vel ikke enbetydense med at hun er dum.

   1. Jeg har jo aldri sagt at hun høres dum ut fordi hun har lys stemme. Dèt var det det Karina selv som påpekte. For min del var det ÅSSEN hu sa ting, som fikk det til å skurre i mine ører.

 2. Jeg elsker bloggen deres! Hadde vært gøy å høre litt mer om strukturen deres. 🙂

  Andrea virker tilsynelatende som en god blogger, men er dessverre barnslig og takler dårlig konstruktive tilbakemeldinger. Et lite ønske om innlegg er om dere kan skrive om hvor dårlig paradisebloggere er til å takle konstruktive tilbakemeldinger. De fleste tyr til at det er sjalusi, henvise til Google eller at vi burde slutte å lese bloggene deres. Jeg har ikke respekt for Isabel, SofieN og Andrea, men respekterer at de tjener på bloggen deres. Det ville jo vært naturlig at de respekterte oss tilbake siden vi er med på gi de klikk= lønn.
  Heier på dere for evig og alltid! 👊🏼😁

  1. Tusen takk ❤️ Hva slags stuktur tenker du på da? Vår struktur er at vi ikke har noen struktur på noe som helst 😂

   Min oppfatning er at bloggere flest er dårlige på konstruktive tilbakemeldinger, ikke bare de fra Paradise. Vi skal prøve å få sett nærmere på det. Takk for tips og takk for at du heier på oss 😘

  1. Hahahahha…..ja…..hva i alle dager er det hakket?!? Mislykka Photoshop eller ER det virkelig et hakk i rumpa 😂😂🙈 Piiiiiinlig

   1. Det hakket er nok mellom slutten av låret der rumpen hennes egentlig “svinger inn” og begynnelsen på implantatet😶

 3. Kan du skrive et innlegg om hvor mye CBE “glemmer” å merke reklame på snap, Instagram og blogg, samt kreditering? Masse beviser for dette ligger på KG.

 4. Forresten: husk på at hvem som helst kan kalle seg journalist.😉 T.o.m selveste CBE. Og man trenger ikke å lese mye av den bloggen, for å skjønne at rettskriving ikke står høyt i kurs der i gården.

  Sveinsdottir overrasker nok, i så måte. Men det skal jo heller ikke mye til.😊

  1. Haha, tenkte faktisk på det mens jeg skrev innlegget, at frua har en journalistutdanning som hun kanskje ikke fikk all verden ut av 🤔

  2. Hei, Monica 🙂 Synd at du misliker meg såpass, det er trist. Jeg vil bare korrigere en lite ting som mange blogglesere failer på, og det er hva en clickbait er! En clickbait skjer når overskriften ikke har sammenheng med innholdet i teksten. I innlegget med puppebildene (som forøvrig var ment som et morsomt innslag i en litt rar debatt) var overskriften “Hvorfor sensurerer dere, jenter?” og i teksten spurte jeg hvorfor de andre bloggerne sensurerte nipler når de kledde seg toppløse i likestillingens navn! Det er bedre å si at det var teit å gjøre kun for oppmerksomhet da det virker som det er poenget ditt 🙂 PS. er ikke så dum som jeg høres ut ;-). Og en siste korrigering. Jeg kaller meg ikke journalist, men som det står i innlegget her så drømmer jeg om å bli det og har kun tatt ett år av en treårig bachelor som jeg ønsker å fortsette på. Følte bare det var litt som måtte oppklares her 🙂 Klem meg.

   1. Hei Andrea! 🙂

    Veldig ålreit at du tar deg tid til å svare her inne, og på en såpass hyggelig måte.👍

    Jeg er den samme Monica som har kommentert inne på bloggen din nå de to siste gangene, og jeg kan med hånden på hjertet si, at jeg virkelig HAR skiftet oppfatning av deg som person.
    Vicky her inne, hadde rett om deg hun.😉

    Når det gjelder såkalte “clickbait”, så tror jeg faktisk at det er vi blogglesere som har rett om hva dèt går ut på.
    Bare les betydningen her selv:
    Sitat fra nettet:
    “clickbait
    ˈklɪkbeɪt/
    nouninformal
    noun: clickbait; noun: click bait
    (on the Internet) content whose main purpose is to attract attention and encourage visitors to click on a link to a particular web page.”

    Men nei; du er nok slettes ikke “dum”.😉 Og: du kunne fint blitt en bra journalist.👍

    Klem tilbake og god helg!☺

 5. Digger Andrea Sveinsdottir!!! Har dere også lagt merke til at i tillegg til god rettskriving så er hun utrolig flink til å annonse-merke og kilde-merke innleggene sine? 😍 love itttt

  1. La merke til at hun hadde merket et innlegg med reklame veldig godt her om dagen 😊 Ikke fått lest all verden ennå, men jeg følger med 😍

 6. Ja, det er heldigvis lov å skifte mening om ting & tang.😊

  Jeg prøvde forøvrig å se en Vlog med henne (Andrea Sveinsdottir), men der syntes jeg det skortet litt, dessverre.
  Må kanskje kikke på flere.😄

  Kristin E.Gjelsvik er den desidert beste av disse bloggerne med Vlog, synes jeg.👍 Skjønt: har selvsagt ikke giddet å se på alles.😜

  Ellers er det ei til også, som har ganske søte Vlogger med kjæresten sin (han med neglelakk).😍 Husker ikke hva hun heter.

 7. Andrea Sveinsdottirs blogg er faktisk en av ytterst få blogger jeg gidder å klikke inn på sånn nogenlunde regelmessig. -Ganske ironisk egentlig, med tanke på at førsteinntrykket av henne på PH var rimelig tragisk.
  Hva som utgjør forskjellen ved hennes blogg, er at innleggene har en substans de andre mangler. Med andre ord: Hun skriver om ting som er meningsfullt, og derav oxo livets skyggesider. Sveinsdottirs blogg er langt på vei ‘aldersløs’, da en betydelig del av emnene har relevans for alle.
  Videre er det oxo verdt å nevne at hun tar seg tid til å svare på innleggene.

  (Sveinsdotter har fått en god del kritikk for bilder iført en gjennomsiktig kjole.. Jeg hadde vel heller ikke valgt å legge ut de bildene, men om dere leser grunnen til at hun valgte annerledes, vil det i det minste bli klart hvorfor hun valgte det motsatte)

Leave a Reply