ANDREA VS. ANDREA

Hei alle sammen 🌸

Jeg må innrømme at jeg er en sånn type jente som går rett inn på Blogglisten så fort jeg våkner om morgenen for å sjekke hvilken plass vi ligger på. Mandag morgen fant jeg oss skvist mellom to Andreaer, nemlig Sveinsdottir og Badendyck. (Skjermdump blogglisten.no)

Andrea Badendyck har blogget siden 2009 og tok i følge Adina sitt innlegg Bloggnorge AS HER ut 820.000 kr i lønn i fjor. På tross av hennes lange fartstid vet jeg knapt hvem denne jenta er, men har fulgt med litt den siste tiden etter tips fra flere lesere.

Det som forundrer meg er hvor lite hun blogger og hvor lite av det hun sier hun skal gjøre som faktisk blir gjennomført. Dette gjelder absolutt flere bloggere, de sier typisk at “dette skal jeg skrive mer om i morgen” eller “flere bilder kommer i morgen”, men når man klikker seg inn ser det ofte ut til at de har glemt hva de sa dagen før.

Jeg nevnte i mitt forrige treningsinnlegg at Badendyck hadde kjørt i gang en spørsmålsrunde om trening og kosthold som hun skulle svare på om et par dager. Det hadde da gått fem dager og flere hadde frarådet henne å uttale seg om dette da hun ikke har noen faglig kompetanse på området utenom egne erfaringer. Jeg venter fortsatt i spenning, for det ser ut som hun ikke har droppet planene om å svare:(Skjermdump andreabadendyck.blogg.no)

Spørsmålsrunden ble satt i gang 4.oktober, altså for to uker siden. Bare nevner det.

12.oktober skulle hun gi oss oppdatering på hvordan kroppsscanningen gikk dagen etter. 13.oktober sier hun at scanningen gikk over all forventning og at hun skal snakke mer om det “i morgen”. Vi skal også få se flere bilder av outfiten hennes. Well well, jeg venter fortsatt i spenning, for etter dette har det ikke kommet noe innlegg. Jeg forstår ikke hvorfor disse bloggerne ikke tenker seg bedre om før de angir en eksakt dag for når de skal skrive om noe. Det svekker bare troverdigheten når de ikke gjennomfører. Dette handler kanskje litt om selvinnsikt? Selv skriver jeg (såvidt jeg kan huske) aldri at “i morgen kan dere lese mer om dette”, fordi jeg vet at når morgendagen kommer kan det fort ha dukket opp noe annet som jeg heller vil skrive om den dagen. Eller jeg kan være utslitt og må spørre Adina veldig pent om hun har noe på hjertet.

Det kan virke som Badendyck er drittlei hele bloggen sin. Hun lever heldigvis i beste velgående og er for tiden i Stockholm hvor hun har tatt seg tid til å legge ut et bilde på Instagram som mangler reklamemerking:

(Skjermdump andreabadendyck/Instagram)

Over til Andrea Sveinsdottir, en annen blogg jeg ikke har lest inntil nå nylig. Utrolig hva man ramler innom på natt nummer ti på rad med insomnia (sånn apropos å være utslitt). Jeg måtte spørre Adina om hun visste hvem dette var, og det er visst enda en av disse Paradise-bloggerne som det finnes så mange av på topplisten. Blir spennende å se hvem som fortsatt holder koken når en ny sesong begynner og alle som deltar der også skal begynne å blogge si.

Av det jeg har lest av Sveinsdottir hittil må jeg si jeg liker dama. Hun jobber for tiden i butikk og drømmer om å bli journalist. En blogger som er god på rettskriving med andre ord. I tillegg virker hun som en naturlig jente som ikke har falt for fristelsen til å endre så altfor mye på utseendet. I motsetning til andre bloggere tar hun til og med av seg vippeextensionet sitt før hun skal vise seg sminkefri. Tommel opp!

Sveinsdottir har nå begynt med en ny spalte hvor hun tester ut singellivet med å dra på kino, restaurant og andre ting alene. Hun har lovet oppdatering på hvordan restaurantbesøket gikk på torsdag, så jeg krysser fingrene for at denne Andreaen holder ord 😊

Jeg tør egentlig ikke skrive at i morgen kommer oppsummering av siste uke med Bloggerne, men det gjør det altså 😘

❤️ Vicky