PAPRIKA SELGER VILLA

Hei alle sammen 🌸

Flere av dere har savnet at vi skriver om Villa Paprika da det er en stund siden sist. Nå skal Paprikaen anmelde kjerringene på Kvinneguiden. Hennes kjære Kim-Ronny har tidligere tatt kontakt med oss og sagt at han skal anmelde oss etter at vi drev “full sjikane” av han, så jeg vet nesten ikke om jeg tør å skrive noe. Joda!

Paprikaen selger altså sin villa, eller sitt rekkehus da. Annonsen kan dere se HER (inaktiv for øyeblikket, så mulig det foregår noen endringer i kulissene). På Kvinneguiden kan man lese side opp og side ned om denne annonsen, da spesielt om lister som ikke er lange nok og absolutt ikke ser bra ut. Lister kan jeg svært lite om, så det skal jeg ikke legge meg bort i. Paprikaen har tatt alle bildene selv og skal visstnok ha photoshoppet bort disse feilene.

Jeg har selv sett prospektet og reagerer på et par ting. Man trenger vel ikke en bachelorgrad i eiendomsmegling for å forstå at man skal rydde bort mest mulig før man tar bilder. Her er det ledning på gulvet, masse jakker hengende fremme, klut over kjøkkenvasken og tusen håndklær som ligger fremme på badet. Det skrytes av flott planløsning i teksten, men de har ikke et eneste bilde av den. Noe av det jeg syns er mest interessant når jeg ser etter ny leilighet er hvordan planløsningen er. Da jeg la ut min forrige leilighet for salg laget takstmannen en oversikt over planløsningen hvor han til og med skrev på hvor mange meter det var mellom hver vegg, noe som blir mer og mer vanlig.

I tillegg til å ta bilder selv og bruke en takstmann som ikke tegner opp planløsningen har Paprikaen fått sponset eiendomsmegler:(Skjermdump fra prospekt)

Nå skal Parikaen og Gekkoen finne drømmehuset med uendelig mange soverom og bad. I mellomtiden skal de bo hos mor og far Paprika hvor de allerede er i gang med oppussing. I stedet for å rette opp i feil i boligen de selger pusser de altså opp sitt midlertidige krypinn. Forstå det den som kan:img_20171013_0213571832067205.png

Well well, så var det dette med at Paprika skal anmelde Kvinneguiden da. Dette la hun ut en video om på Instagram som raskt ble slettet. Heldigvis klarte en av disse hun skal anmelde å lagre videoen og den kan dere se HER. Her kan dere høre Paprika omtale de på Kvinneguiden som spik spenna gærne, banale og verre enn mannegruppa Ottar 🍿Det var altså diskusjon rundt lister og bilder av boligen som skulle få begeret til å renne over. Senere kom hun med en uttalelse på Instagram:(Skjermdump villapaprikablogg på Instagram)

Det er jo fascinerende at denne dama som har hengt ut far til sitt minste barn over lang tid skal anmelde Kvinneguiden for mobbing. Jeg vil tro barnefar har en bedre sak om han hadde valgt å anmelde. Det er ikke mer enn et par måneder siden Kim-Ronny mente at barnefar burde hatt friplass på Gaustad sykehus. Og nå vurderer han altså å starte opp Landsforeningen for mentalt syke nettroll. Veldig så opptatt han er av psykiske lidelser…

Håper dere får en fin helg 😘

❤️ Vicky