PAPRIKA SELGER VILLA

Hei alle sammen 🌸

Flere av dere har savnet at vi skriver om Villa Paprika da det er en stund siden sist. Nå skal Paprikaen anmelde kjerringene på Kvinneguiden. Hennes kjære Kim-Ronny har tidligere tatt kontakt med oss og sagt at han skal anmelde oss etter at vi drev “full sjikane” av han, så jeg vet nesten ikke om jeg tør å skrive noe. Joda!

Paprikaen selger altså sin villa, eller sitt rekkehus da. Annonsen kan dere se HER (inaktiv for øyeblikket, så mulig det foregår noen endringer i kulissene). På Kvinneguiden kan man lese side opp og side ned om denne annonsen, da spesielt om lister som ikke er lange nok og absolutt ikke ser bra ut. Lister kan jeg svært lite om, så det skal jeg ikke legge meg bort i. Paprikaen har tatt alle bildene selv og skal visstnok ha photoshoppet bort disse feilene.

Jeg har selv sett prospektet og reagerer på et par ting. Man trenger vel ikke en bachelorgrad i eiendomsmegling for å forstå at man skal rydde bort mest mulig før man tar bilder. Her er det ledning på gulvet, masse jakker hengende fremme, klut over kjøkkenvasken og tusen håndklær som ligger fremme på badet. Det skrytes av flott planløsning i teksten, men de har ikke et eneste bilde av den. Noe av det jeg syns er mest interessant når jeg ser etter ny leilighet er hvordan planløsningen er. Da jeg la ut min forrige leilighet for salg laget takstmannen en oversikt over planløsningen hvor han til og med skrev på hvor mange meter det var mellom hver vegg, noe som blir mer og mer vanlig.

I tillegg til å ta bilder selv og bruke en takstmann som ikke tegner opp planløsningen har Paprikaen fått sponset eiendomsmegler:(Skjermdump fra prospekt)

Nå skal Parikaen og Gekkoen finne drømmehuset med uendelig mange soverom og bad. I mellomtiden skal de bo hos mor og far Paprika hvor de allerede er i gang med oppussing. I stedet for å rette opp i feil i boligen de selger pusser de altså opp sitt midlertidige krypinn. Forstå det den som kan:img_20171013_0213571832067205.png

Well well, så var det dette med at Paprika skal anmelde Kvinneguiden da. Dette la hun ut en video om på Instagram som raskt ble slettet. Heldigvis klarte en av disse hun skal anmelde å lagre videoen og den kan dere se HER. Her kan dere høre Paprika omtale de på Kvinneguiden som spik spenna gærne, banale og verre enn mannegruppa Ottar 🍿Det var altså diskusjon rundt lister og bilder av boligen som skulle få begeret til å renne over. Senere kom hun med en uttalelse på Instagram:(Skjermdump villapaprikablogg på Instagram)

Det er jo fascinerende at denne dama som har hengt ut far til sitt minste barn over lang tid skal anmelde Kvinneguiden for mobbing. Jeg vil tro barnefar har en bedre sak om han hadde valgt å anmelde. Det er ikke mer enn et par måneder siden Kim-Ronny mente at barnefar burde hatt friplass på Gaustad sykehus. Og nå vurderer han altså å starte opp Landsforeningen for mentalt syke nettroll. Veldig så opptatt han er av psykiske lidelser…

Håper dere får en fin helg 😘

❤️ Vicky

54 thoughts on “PAPRIKA SELGER VILLA

 1. Godt oppsummert.

  For øvrig skulle jeg ønske bloggere slutter å rope opp om hets og mobbing hver gang de får kritiske komme armer eller blir tatt i løgn.

  1. Nettopp.👍

   De kan ikke regne med at ALLE i hele verden vil dyrke de som noen fantastiske skapninger til enhver tid, da de også er laaangt i fra akkurat dèt.😉

   Bare bra at folk tar avstand til dette rosa blogghysteriet, og neimen ikke noe rart at folk ler av dèt.😄

 2. Skjer med at sophie elise har kamera team hjemme hos seg på snap? Kanskje hu skal være med på neste sesong bloggerne eller lage sin egen serie hmmm

   1. Enig, er ganske sikker på det 🙂 Hun skrev på bloggen idag eller igår at drømmen hennes går i oppfyllelse og at det slippes i januar. Og mer kunne hun seff ikke si. Typisk å tease leserne i lang tid med sånne ting 🙄

 3. Hvordan finner dere trådene pm bloggere på Kvinneguiden? Ser at dere henviser til tråder der noen ganger, men jeg klarer ikke å finne dem og jeg blir så innmari nysgjerrig på hva som blir skrevet! 😛

 4. Jeg mener… Ha-ha-ha? 😂 Videoen til “villa”paprika..
  Hva er det som egentlig foregår i huet til bloggerne om dagen? Det er liksom ikke lov til å være annet enn hysterisk positive, skulle man nesten tro. Høres ikke akkurat som om det er snakk om drapstrusler eller liknende, akkurat. Hadde det vært det er jo selvfølgelig en anmeldelse bare på plass. Men halo i luken liksom. Håper virkelig ikke hun er så “BANAL” som hun fremstiller seg i virkeligheten, har da lest nok baksnakk om såkalte “DNA”. Siden dette paret er så forferdelig opptatt av sinnsykdommer og galehus, burde de nesten ta en titt i speilet. At det går ann.. Virker som om disse såkalte “topp”bloggerne har fått enn type “topp”-blogger-kuinfulensa.

  1. Jeg har sett denne videoen noen ganger nå og den blir bare mer underholdende for hver gang 😁 Virker som hun helt har glemt alt hun har skrevet om “DNA”.

 5. Har dere vurdert å lage noen innlegg om photoshoppede bilder på de store bloggene? Dessverre fortsatt alt for mange som manipulerer bilder for å se tynne ut – nettenestea ser ut til å ha redigert seg tynnere på gravidbildene sine, for eksempel. Takk for en god blogg, har blitt fast leser 😊

  1. Det var absolutt et godt tips, men jeg har dessverre ikke all verdens kunnskaper om hvordan man ser at noe er photoshoppet. Kanskje Adina kan undersøke litt 😊 Bare hyggelig, glad for å høre at du er fast leser ❤️

 6. Altså ha ha ha videoen til paprikaen, hun fremstår litt som ett… barn? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle henne. Hm.. for en figur 🙂

 7. Det var noen rotete bilder. Altfor mye småting fremme.
  Å kalle den rålekker er vel å ta litt hardt i. Helt ok standard i mine øyne, men nå liker ikke jeg bonde/romantisk stil i utganspunktet.

  Lurer på hvilket mansion de skal inn i nå? Bare det beste er godt nok for paprika og gekko 👸🤴

 8. Annonsen til Villa ser man godt at bildene er tatt av uprofesjonelle. Mange av bildene er tatt på skeiva og hele huset ser vridd ut. Mange av bildene er også veldig mørke og der det skrytes av bra fargevalg gir meg lyst til å male over igjen! Gangen ser mørkt og dyster ut, samme med ene soverommet. Lys er veldig viktig på bilder og i verste fall ville jeg lysnet selve bildet for det er garantert ikke SÅ ille i virkeligheten.
  Mange av pyntetingene ser rotete ut. Blant annet badet og vaskerommet (?) Med alle håndklene. De burde vært fjernet.
  Bildet av stua så ble det veldig forstyrrende lysflekker i rommet så dette burde vært tatt ifra en annen vinkel eller blindet for.
  Fint hus, men dårlig presentasjon og bilder!

  1. Nesten merkelig at de ikke har fått sponset en fotograf 🤔 Det er jo heller ikke den mest uoverkommelige kostnaden med tanke på at de slipper masse kostnader for eiendomsmegleren 😊

 9. Tenker de blir boende LENGE hos foreldrene. Misunner ikke dem å ha fam. paprika/gekko på loftet, etter div snapper med hopping og dansing med barna utover kveldene….

  1. Ja og det ironiske er jo at gekkoen for ikke lenge siden sa at damene på kvinneguiden sikkert var late, uføre og feite damer som bor i kjelleren hos foreldrene og spiste grandis.
   Og nå flytter de selv inn på loftet til foreldrene/svigers, går rundt i fila-klær og jobbing er vel litt så som så 😂

  2. Tipper de blir boende der jeg. De får nok ta over huset etter foreldrene hennes etter hvert. De er vel uansett mye i Spania….?

   1. Ja, jeg meldte han til Forbrukerrådet, da han ikke har gjort opp med scooteren jeg kjøpte av han og ikke funker.

   2. Aha, det mener jeg å huske du har nevnt før 😊 Hold oss gjerne oppdatert på hvordan det går, håper det ordner seg 😘

 10. De kan da ikke drive å annmelde ALLE som snakker om de? Hjelpes..de er jo sikkert gressviks store snakkis + halve KG og sikkert masse andre bloggere som snakker om de. Ser henne komme på stasjonen med en HAUG med nick som hun kommaderer politiet til å løse. Det sier jo seg selv at de ikke kommer til å bruke noe som helst tid på dette + det er ikke grunnlag å gå videre med en sak der folk diskuterer hennes manglende egenskap til å drive bedrift på!

  1. Blir en helvetes jobb for politiet å finne ut hvem alle er 😂 Tror nok det må litt (veldig) verre ting til for at det skal være noen sak. Hadde sikkert vært en underholdende rettssak med halve KG til stede 🙄

   1. Har dere sjekket ut Petter Syversen nå? Han driver å gir bort vesker og penger, alt linket via kredittkort-siden sin. Ingenting av dette er opplyst i selve konkurransen, utrolig hva noen gjør for egen vinning 😳 Og damene biter på 😂😂

   2. Jeg må ærlig innrømme at jeg fortsatt ikke har hatt en bra nok dag til å kunne ta innover meg all positiviteten som flommer over på den bloggen 🙈

   3. Hei 😊 Petter Syvertsen selger kredittkort (for Ya bank). Han er en slags mellommann og tjener penger på kort han selger for Ya bank. Han har firma som tar inn 1,3 mill og tar ut 480.000kr i lønn. Han gir bort gaver for at vi skal anskaffe oss dette kredittkortet. Til sammenligning er et kredittkort direkte fra Ya bank mye mer gunstig.

    Siden Petter Syvertsen er positiv og smilende blogger som ønsker gi bort vesker og drømmedagen for egen vinning, burde disse innleggene hans være merket som reklame.

 11. Ifølge en KGbruker ble annonsen annonsen satt som inaktiv etter en NRKjournalist kontaktet ledelsen i Eiendomsmegler1. Kommentaren på KG er slettet, men det virker ikke helt usannsynlig at noen ovenfra har tatt grep.

  Jeg fatter ikke at CØ turde legge ut manipulerte bilder av rekkehuset. Bevist manipulering av et slikt dokument er virkelig å be om trøbbel, men nå er vel ikke familien Paprika ikke helt ukjent med å bli saksøkt for svindel så.

  1. Er man registrert bruker på Kvinneguiden kan man få samtlige innlegg i trådene man abonnerer på tilsendt på mail. Jeg har gitt dem et filter slik at de sorteres rett inn i en egen mappe, så kan jeg lese når jeg gidder. 🙂 Fant igjen denne i søpla: https://imgur.com/a/IW71E

   1. Hun tok selv bildene til salgsoppgaven, og hun photoshoppet dem. Det er lov å retusjere f.eks sol ute selv om bildene er tatt en regnværsdag, fordi det er ikke misvisende. Men å endre på utsikten, fjerne bygninger eller høyspentledninger, eller å gjøre som Camilla Øvestad og photoshoppe bort feil og mangler inni boligen – det er forfalskning av dokument. Den fremtidige kjøperen kunne gått til sak mot henne og vunnet lett.
    Det mest overraskende er at megler åpenbart ikke har hatt en finger med i spillet i utforming av teksten. LYS stue, stod det i bildekarusellen – stua er mørkmalt og veldig trang pga store møbler.

 12. Innrømte sophie elise at ho har operert rumpa med instagramposten sin av rumpa å skreiv at ho putta heller plastikk i kroppen enn havet for å spare miljøet ??😅😂

 13. Jeg er utestengt fra Kvinneguiden for å ha lagt ut skjermdump av Gekko sin kommentar om DNA. Jeg begynner å lure på moderatorreglene i det forumet! Men flott jobbet av de andre som holder søkelyset på denne lugubre bedriften. KG kan da for søren ikke hive ut alle kritiske røster heller.

  1. Jeg har også blitt utestengt derfra før. Uten en forklaring engang. Vet ikke engang hva jeg hadde skrevet for noe galt… Modereringen der er helt på tryne til tider!

  2. Varma, det navnet var det noe kjent med 😘 Så kjipt at du ble utestengt. Det var ikke fordi du la ut skjermdump i stedet for Imgur da? 🤔 Ikke satt meg veldig godt inn i reglene på KG. Uansett så er jo dette noe Gekkoen selv har skrevet på Villa Paprika sin offentlige profil, og da må det vel være innafor å dele tenker jeg.

 14. Har noen en ny link av finnannonsen eller bilder av de bildene som er redigert til annonsen? Kommer ikke inn med den som er lagt ut her

  1. Linken i blogginnlegget skal fungere nå, ser annonsen er oppdatert med nye proffe bilder og planløsning 👏 Mulig den var helt borte en liten stund akkurat da de oppdaterte den og sendte inn til ny godkjenning.

 15. Aldri hørt om de, men nå måtte jeg inn å se. Lol!! Jobber hun der med interiør??! Isåfall så trenger hun å oppdatere kursene sine litt…Det så ut som loppemarked mange plasser, forstår jo hun drømmer om villa siden hun kaller seg for det, men man burde ha møbler som passer inn et rekkehus.. altså den sofaen f eks(?!!!) alt for stor den den lille stua, for å ikke snakke om kommoden som stikker ut på sidene…

  1. Sannheten om at hun og Gekko ikke eier noe sammen? Eller at hun ikke har byttet etternavn allikevel? Eller at de ikke giftet seg slik hun fortalte i Instagram innlegg fra Spania? To be continued..Bra og informativ blogg jenter 🙂

Leave a Reply