BLOGGERNE UKE 4

Hei alle sammen 🌸

En ny, middels spennende uke med Bloggerne er over og jeg er klar med sammendrag.

ANNIJOR

Ukens Bloggerne begynner med at Anniken og kjæresten Anders pakker til de skal på tur til Island. De lager hjemmelaget pizza og etter litt knoting med å få pizzaen over på stekeplate sier Anniken at Anders er et surrehue. Han svarer tilbake og det ender med at Anniken gråter på sofaen og ber Anders love å aldri gå fra henne. Dette med at hun er redd for at han skal gå fra henne går visst litt på repeat i denne sesongen.

Jeg må få si at jeg syns Anders virker som en fantastisk god fyr. Og altså, Anders da han sto naken foran speilet og tok bilde av seg selv 😍 Jeg har merket meg denne uken at han ligner veldig på Adam fra den svenske serien Eva & Adam. Hvis svenska televisionen vil lage en oppfølger til denne serien burde de se til Norge etter skuespillere.

Paret våkner til masse snø på Island og Anniken tror aldri det har vært så mye snø i Norge noe sted noen gang. Nå vet ikke jeg hvor hun har oppholdt seg til enhver tid, men det er vel ikke mer enn rundt fem år siden det ramla ned like mye snø på Bislett midt i Oslo.

Anders har sett en mappe på pcen til Anniken med masse bilder av eksen hennes. Hun forstår ikke at han har sett på den, for dette skulle ikke hun selv sjekke før hun skal skrive bok. Hun forstår at det er teit at hun har mappen da. Anders påpeker at det er ukoselig for han, men får til svar at han konspirerer oppe i hodet sitt. Anniken sier selv til kameraet at hun også har spart på mange tekstmeldinger, men at hun ikke har sett på dette på to år.

Paret drar for å fikse neglene sine. Begge to, for Anders går også med neglelakk. Han pleier å bruke rød eller mørkegrønn, men Anniken stemmer for sort denne gangen. Godt valg. Mens de er i neglesalongen får de beskjed om at de har fått leiligheten de har sett på. Anders blir kjempeglad, men Anniken er dessverre for sliten til å vise noe særlig med glede. Heldigvis viser hun masse glede i neste episode når de tar over leiligheten.

Jeg må si jeg syns Anniken fremstår litt som ei sutrehøne i denne sesongen. Ja, hun har vært gjennom en laaang og vond kjærlighetssorg, men det må være slitsomt for Anders at hun hele tiden trenger bekreftelse på at han ikke skal gå fra henne. Og dette med at hun sparer på bilder av eksen for å skrive bok. Antar at denne boken skal handle om kjærlighetssorgen. Er det ikke bedre å bare slette alle bildene og legge dette bak seg nå? Jeg sitter og lurer på om Anniken har vært hos noen psykolog for å snakke om kjærlighetssorgen. Hvis ikke vil jeg absolutt anbefale det. Jeg hadde selv dype arr i sjelen etter min første kjæreste, men opplevde å lære mye som var til hjelp hos psykolog. Bare nevner det.

MARNA OG ØRJAN

Paret kjøper seg hus i Ski. De jubler og feirer med champagne. Vi gratulerer!

Ørjan tar med datteren sin og svigermor til Ski for å vise frem huset. Rune fra Eiendom & Selfies kommer på besøk, og svigermor er full av gode ideer. Senere kommer MMA-Emil (eller er det tvillingbroren til Ørjan?) på rivedugnad med babyolje. De har en liten fotoshoot mens de river peisen.

Vi får bli med Marna og Ørjan når de ser på ny innredning til huset, og hun får helt vondt av å bruke så mye penger. Her skulle nok paret vært på et lite kurs hos Fotballfrue og frua for å lære hvordan man kan få pusset opp hele huset ved hjelp av sponsorer, helt gratis. Eller skatt må de betale da.

Paret kommer over et fancy toalett med spyler, føner, setevarmer og LED-lys som de skal kjøpe. Jeg fikk lyst på et sånt selv. Virker som det kan kile litt i rumpa da.


MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas)

Mammaen tar en todagers tur til Danmark med Jan og resten av barna. Den ene dagen er de i akvariet og ser på fisker. Den andre dagen tilbringer de i Legoland hvor både William og Jan er litt for pysete til å ta karuseller.

Mammaen sier at Michelle er hennes aller beste venninne, det er jo bare 15 år mellom de. Jeg sitter og lurer på om de kanskje kan ta videregående sammen om noen år. Nå gjorde mammaen et lite comeback i går med en ny clickbait, men det kommer vel en dag hvor selv den mest hardbarka fansen slutter å gå på dette, og hva er vel da bedre enn å fullføre videregående sammen med sin aller beste venninne?

ANNE BRITH

Mor sjøl har feber, men som alenemor har man ikke mulighet til å være syk, så hun står på og får likevel utført dagens gjøremål.

Hun får besøk av sin mor (eller bestemor sjøl) og de baker. Bestemor er ikke fornøyd med mor sjøl sin bakemaskin, og det viser seg at hun fortsatt har mye å lære om baking. “Man klarer det man vil” sier bestemor sjøl. Jeg liker dama.

Senere vurderer mor sjøl å slutte å blogge. Hun er lei av å være alene om hver eneste lille avgjørelse og har lyst til å gi opp, men som hun sier “den som gir seg er en dritt”.

Annika har blitt dårlig behandla på skolen ganske lenge, og mor sjøl er lei seg for at hun ikke kan beskytte henne. Her syns jeg hun fremstår som en veldig god mor som snakker med sin datter om hvorfor mobberne holder på sånn, og om at hun må være sterk og tenke på alt hun er flink til. For å flytte litt på fokus får mor sjøl tak i en privattrener som er den beste på trampoline i Norge. I tillegg er han visstnok den kjekkeste 10. klassingen på stedet.

TEKSTERNE

De som tekster Bloggerne fortjener et lite avsnitt. Denne uken har vi blant annet sett at de har tekstet “drittrøtt” når det Anniken faktisk sier er “drithappy”. Hmm.

På mandag går vi inn i den siste uken med Bloggerne for denne gang. Espen Hilton er tilbake og trener med selveste Linnéa Myhre. Kristine er også tilbake, og det ser ut til at hennes bror Håkon er med. Vi gleder oss!

❤️ Vicky

38 thoughts on “BLOGGERNE UKE 4

 1. Well well, fortsatt glad jeg har sluppet å se så mye som ei eneste litta episode av bloggerne, takket være dere😍 Bare nevner det😘

 2. Jaaaa jeg har også tenkt på at han ligner på Adam! Hahaha. Er det samme person tro? Eller har Anders en hemmelig svensk bror?

 3. Så fantastisk! Jeg tenkte det samme om Annijor. Makan til sutrekjærring. Så lite motiverende å se på at hun alltid gråter eller er lei seg. Spoler lett over henne ja!
  Digger oppdateringene deres! Stå på!

 4. Herlig! Dagens høydepunkt den bloggen her! Jeg er faktisk blitt litt fan av hu mor sjøl jeg, hun virker som en utrolig bra mamma, selvom hun bruker en god del penger på Ganni og datingsider 😉

 5. Anniken var sammen med Broiler da hun var 14 eller 15 år. HVEM har ikke hatt «kjærlighetssorg» da dem var 14-15 år? Nå er hun 21 år og sutrer enda over det!! 7 år etterpå! Hun oppfører seg som hun er 55 år og har gått gjennom en skilsmisse med en hun har vært sammen med i 30 år, men så er det egentlig bare en ungdomsskolekjæreste som hun var sammen med i et år for syv år siden. We have all been there!:-) Og enig at hun er en sutrekjerring hele denne sesongen. Håper hun er ferdig å være med på Bloggerne etter denne sesongen, for hun gir virkelig ingenting.

  1. Altså, alle opplever jo kjærlighetssorg forskjellig. Hvis han var hennes første kjærlighet er det kanskje ikke så rart hun ikke er over det, noen kommer ikke over det bare 🙂 syns det blir dumt å si hun sutrer og at alle har vært der, da ingen opplever noe sånt helt likt. Jeg er heller ikke over eksen min, 6 år etterpå, og det er faktisk godt å lese at jeg ikke er den eneste som bruker så lang tid 🙂

 6. Åååh. Håkon! Alle skulle hatt en storebror som han.. Gleder meg allerede til neste uke 😀 Nok en gang en uke med gode og treffende innlegg! <3

 7. Jeg kan absolutt kjenne meg igjen i Annikens selvdestruktive atferd; at med en gang man endelig har det litt bra igjen, eller er i et bra forhold o.l., begynner man ubevisst å ødelegge for seg selv, for dette «fortjener man ikke» – noe som er vondt å se. Men på en annen side irriterer det meg grenseløst at hun er så ufattelig negativ og livløs absolutt hele tiden, hun er liksom ikke villig til å prøve en gang. Alt er et ork, alt er stress, alt er problematisk. Hun fikk sponsa kjærlighetstur til Island, en tur mange bare kan drømme om, men det var ikke så kult fordi det snødde litt («mer enn det noen gang har gjort i Norge!» Uhm.). Å flytte inn med den fantastiske kjæresten sin er litt kjipt, for hun er vant til å være alene og liker det best, liksom? Jeg forstår godt hvordan depresjon kan hindre deg fra å være lykkelig, men jeg kjenner egentlig bare at jeg blir skikkelig frustrert på kjærestens vegne, han ser ut til å gjøre alt han kan for å glede henne hele tiden, men hun ser ikke ut til å gi så mye tilbake. Ingenting han gjør er godt nok for henne, og dette med at det «bare var konspirasjoner i hodet hans» da han reagerte på at hun HADDE EN HEL MAPPE MED BILDER OG MELDINGER
  FRA EKSEN SIN når hun har ny kjæreste?? Nei uff. Fint å se at jeg ikke er den eneste som reagerte! Dere er bra. ❤️

  1. Det virker som om Annikens glass stort sett er halvtomt. Enig i at det er litt tungt og kjedelig å se på, men først og fremst leit for henne selv. Jeg håper hun får – eller velger å få – det bedre etterhvert, stakkars.

  2. Men nå ser vi 10 min av Gud vet hvor mange timer, så det er nok veldig mye klipt og limt av tv2 også! Men om det plager deg/dere så veldig så spol over eller la være og se da! Synes bloggen her var morsom før, men noen ganger synes jeg det grenser over til mobbing og å være ufin ovenfor personer som ikke har gjort deg/dere en dritt, og det synes jeg er forferdelig lavmål.

   1. Beklager at du føler det sånn. Det plager ikke meg så veldig, jeg syns det er interessant å se på fra et psykologisk perspektiv 😊 Jeg ser ikke helt hvor dette grenser over til mobbing og å være ufin, det er jo hovedsaklig en oppsummering av hva vi faktisk får se på skjermen.

   2. Oi, det var absolutt ikke ment som mobbing! Jeg sier jo at jeg ser meg selv i henne, og det er vondt, for det er ingen som fortjener å ha det sånn, men det er dessverre bare noe man må jobbe med – og frustrasjon tok overhånd etter å nettopp ha sett episoden, der hun strengt talt er svært negativ. Det betyr ikke at hun ikke kan være utrolig flott ellers! Også virker det som at de har funnet tilbake til hverandre igjen nå etter bruddet (han ga henne ihvertfall en tattovering nå på instagram story…!), så ting har forhåpentligvis bedret seg for både henne og for forholdet, noe som er kjempefint å se! ☺️

  3. Tusen takk ❤️ Jeg kjenner meg også igjen i atferden, men så er det som du sier dette med å prøve da. Ja, det er jo ironisk at han er den med konspirasjoner i hodet når hun hele tiden tror han skal forlate henne 🤔

 8. Ta en titt på snapchatten til KU, noe av det er slettet nå, men naboen hennes har truet henne på livet med en øks! Hun har lagt ut et bilde med politiet, og også en snap hvor hun sa at hun aldri haddde blitt truet på livet før. Sistnevnte er slettet nå. Virker veldig rart.

  1. Ja, var faktisk innom og så snappene i går kveld/natt. Kanskje hun skriver mer om det på bloggen? Begynte nesten å lure på om hun hadde blitt truet av naboen fordi hun har begynt å spille piano 🙈

 9. Syns egentlig litt synd i Anniken jeg. Fra mitt perspektiv opplever jeg det som hun bare er litt tom, sliten og viser tendenser til depresjon. Det er utrolig vanskelig å takle. Når hun da ikke får det rommet hun trenger for å komme seg på fote igjen, blir hun sittende fast. Jeg har selvsagt medfølelse for Anders som virker som om han oppriktig bryr seg om henne. Det eneste jeg stusser på er at jeg ikke har sett noen kritisere han for å faktisk snoke inne på pcen hennes. Når ble det greit? Ellers er konklusjonen min at ja, Anders fortjener mer enn han får fra Anniken i de episodene, men at Anniken antakeligvis kan gi han det om hun bare får litt rom. (Nå vet vi jo at hun slo opp fordi hun ikke fikk det, men at de holder på igjen nå).

  Må applaudere Anne Brith for måten hun bygger opp datterens selvtillit og støtter henne gjennom mobbingen. Der fikk hun noen mammapoeng av meg!

  Takk for meg.

 10. Bare jeg som reagerte at Anna sa forran barna sine at hun og janbanan trengte litt alko innabors før de kunne danse?? Rett forran michelle på 5 år.

  1. Reagerer litt på hvor mye de driver å tvinger på at Jan er «pappa» til michelle og William.. var sånn forrige sesong og.. for all del all for it at en bonuspappa får navnet pappa altså! Men bare føler de tvinger det veldig på..

 11. sett at sophie elise skrev på facebook at arrene nede ved magen er etter operasjon etter infeksjon i magen, ikke etter rumpa som dere mistenkte? og at hun skrev hun har to leiligheter i oslo? hun sier hun aldri har “vist den”, men litt rart hun aldri har sagt hun bor to steder?

  1. Arret kommer IKKE etter en kilhullsoperasjon som hun nevner. Arr etter kikhullsoperasjon ser hel annerledes ut. Dette er arr etter fettsuging! Synes det er patetisk å lyve om noe slikt

 12. SE hiver bensin på bålet med å poste bildet av rumpa på nytt. Jeg forstår ikke hvorfor hun absolutt MÅ vise frem en operert rumpe? Hvorfor må vi bli eksponert for den når man åpner Instagram elle vil lese bloggen hennes? Hun kunnet frontet litt sunnere verdier enn som så spør du meg. Hun skuffer.

 13. Hei! Digger bloggen deres og har fulgt med en stund, men må bare fortelle det at dere skriver om hva som skjer i bloggerne gjør at kvaliteten på bloggen deres synker drastisk. De aller fleste her kan jeg tenke meg allerede ser på bloggerne og trenger ikke få serien med seg i tekstformat.

  1. Hei Auris. Så koselig å høre at du digger bloggen og har lest den en stund ❤️ Synd å høre at kvaliteten på bloggen vår synker drastisk fordi vi har oppsummering av Bloggerne. Nå er det (heldigvis?) bare denne uka igjen av sesongen, så vi får håpe kvaliteten tar seg opp igjen etter det 😊 Vi kan selvsagt droppe oppsummering nå på torsdag, men da tror jeg det er et par av de andre som har kommentert her som blir skuffa. Kanskje de som ønsker kan få det på e-post 🤔

   1. E-post😂
    Vil tilføye at det ville vært merkelig om vi ikke skrev om Bloggerne med tanke på konseptet vårt.

 14. Veldig artig blogg dette – har seila opp og blitt favoritten.
  Jeg høres visst til mindretallet, for jeg synes han der Anders er på grensen til ekkel. Iallefall rimelig selvopptatt og egoistisk. Episoden med pizzalaginga ga meg gåsehud, men ikke på en god måte. En mann som tåler så lite av godmodig erting og hugger til der hun er som mest sårbar, er ikke mye å samle på.
  Og jeg hadde bedt han dratt til et visst sted og skifta lås på døra rimelig fort hvis fyren hadde snoka gjennom maskina mi. Jaja, jeg er sikkert litt hurpete.

  1. Hehe, etter hva jeg har fått med meg har TV2 Sumo også lagt ut et lignende bilde av de. Og om du blar langt nok tilbake på Anders sin Instagram har han sammenlignet seg med Adam tidligere 😊

   1. Haha, sant! Hva er det dere ikke får med dere? 😉 (Y) Digger bloggen dere bare for å nevne det 🙂 🙂

Leave a Reply