BLOGGERNE UKE 4

Hei alle sammen 🌸

En ny, middels spennende uke med Bloggerne er over og jeg er klar med sammendrag.

ANNIJOR

Ukens Bloggerne begynner med at Anniken og kjæresten Anders pakker til de skal på tur til Island. De lager hjemmelaget pizza og etter litt knoting med å få pizzaen over på stekeplate sier Anniken at Anders er et surrehue. Han svarer tilbake og det ender med at Anniken gråter på sofaen og ber Anders love å aldri gå fra henne. Dette med at hun er redd for at han skal gå fra henne går visst litt på repeat i denne sesongen.

Jeg må få si at jeg syns Anders virker som en fantastisk god fyr. Og altså, Anders da han sto naken foran speilet og tok bilde av seg selv 😍 Jeg har merket meg denne uken at han ligner veldig på Adam fra den svenske serien Eva & Adam. Hvis svenska televisionen vil lage en oppfølger til denne serien burde de se til Norge etter skuespillere.

Paret våkner til masse snø på Island og Anniken tror aldri det har vært så mye snø i Norge noe sted noen gang. Nå vet ikke jeg hvor hun har oppholdt seg til enhver tid, men det er vel ikke mer enn rundt fem år siden det ramla ned like mye snø på Bislett midt i Oslo.

Anders har sett en mappe på pcen til Anniken med masse bilder av eksen hennes. Hun forstår ikke at han har sett på den, for dette skulle ikke hun selv sjekke før hun skal skrive bok. Hun forstår at det er teit at hun har mappen da. Anders påpeker at det er ukoselig for han, men får til svar at han konspirerer oppe i hodet sitt. Anniken sier selv til kameraet at hun også har spart på mange tekstmeldinger, men at hun ikke har sett på dette på to år.

Paret drar for å fikse neglene sine. Begge to, for Anders går også med neglelakk. Han pleier å bruke rød eller mørkegrønn, men Anniken stemmer for sort denne gangen. Godt valg. Mens de er i neglesalongen får de beskjed om at de har fått leiligheten de har sett på. Anders blir kjempeglad, men Anniken er dessverre for sliten til å vise noe særlig med glede. Heldigvis viser hun masse glede i neste episode når de tar over leiligheten.

Jeg må si jeg syns Anniken fremstår litt som ei sutrehøne i denne sesongen. Ja, hun har vært gjennom en laaang og vond kjærlighetssorg, men det må være slitsomt for Anders at hun hele tiden trenger bekreftelse på at han ikke skal gå fra henne. Og dette med at hun sparer på bilder av eksen for å skrive bok. Antar at denne boken skal handle om kjærlighetssorgen. Er det ikke bedre å bare slette alle bildene og legge dette bak seg nå? Jeg sitter og lurer på om Anniken har vært hos noen psykolog for å snakke om kjærlighetssorgen. Hvis ikke vil jeg absolutt anbefale det. Jeg hadde selv dype arr i sjelen etter min første kjæreste, men opplevde å lære mye som var til hjelp hos psykolog. Bare nevner det.

MARNA OG ØRJAN

Paret kjøper seg hus i Ski. De jubler og feirer med champagne. Vi gratulerer!

Ørjan tar med datteren sin og svigermor til Ski for å vise frem huset. Rune fra Eiendom & Selfies kommer på besøk, og svigermor er full av gode ideer. Senere kommer MMA-Emil (eller er det tvillingbroren til Ørjan?) på rivedugnad med babyolje. De har en liten fotoshoot mens de river peisen.

Vi får bli med Marna og Ørjan når de ser på ny innredning til huset, og hun får helt vondt av å bruke så mye penger. Her skulle nok paret vært på et lite kurs hos Fotballfrue og frua for å lære hvordan man kan få pusset opp hele huset ved hjelp av sponsorer, helt gratis. Eller skatt må de betale da.

Paret kommer over et fancy toalett med spyler, føner, setevarmer og LED-lys som de skal kjøpe. Jeg fikk lyst på et sånt selv. Virker som det kan kile litt i rumpa da.


MAMMAEN til Michelle (og William og Lucas)

Mammaen tar en todagers tur til Danmark med Jan og resten av barna. Den ene dagen er de i akvariet og ser på fisker. Den andre dagen tilbringer de i Legoland hvor både William og Jan er litt for pysete til å ta karuseller.

Mammaen sier at Michelle er hennes aller beste venninne, det er jo bare 15 år mellom de. Jeg sitter og lurer på om de kanskje kan ta videregående sammen om noen år. Nå gjorde mammaen et lite comeback i går med en ny clickbait, men det kommer vel en dag hvor selv den mest hardbarka fansen slutter å gå på dette, og hva er vel da bedre enn å fullføre videregående sammen med sin aller beste venninne?

ANNE BRITH

Mor sjøl har feber, men som alenemor har man ikke mulighet til å være syk, så hun står på og får likevel utført dagens gjøremål.

Hun får besøk av sin mor (eller bestemor sjøl) og de baker. Bestemor er ikke fornøyd med mor sjøl sin bakemaskin, og det viser seg at hun fortsatt har mye å lære om baking. “Man klarer det man vil” sier bestemor sjøl. Jeg liker dama.

Senere vurderer mor sjøl å slutte å blogge. Hun er lei av å være alene om hver eneste lille avgjørelse og har lyst til å gi opp, men som hun sier “den som gir seg er en dritt”.

Annika har blitt dårlig behandla på skolen ganske lenge, og mor sjøl er lei seg for at hun ikke kan beskytte henne. Her syns jeg hun fremstår som en veldig god mor som snakker med sin datter om hvorfor mobberne holder på sånn, og om at hun må være sterk og tenke på alt hun er flink til. For å flytte litt på fokus får mor sjøl tak i en privattrener som er den beste på trampoline i Norge. I tillegg er han visstnok den kjekkeste 10. klassingen på stedet.

TEKSTERNE

De som tekster Bloggerne fortjener et lite avsnitt. Denne uken har vi blant annet sett at de har tekstet “drittrøtt” når det Anniken faktisk sier er “drithappy”. Hmm.

På mandag går vi inn i den siste uken med Bloggerne for denne gang. Espen Hilton er tilbake og trener med selveste Linnéa Myhre. Kristine er også tilbake, og det ser ut til at hennes bror Håkon er med. Vi gleder oss!

❤️ Vicky