LYSEBLÅBLOGGERNE

Det er på tide å titte vekk fra rosabloggerne et øyeblikk og kikke over til de lyseblå, nemlig gutta!

Vi finner mange forskjellige herrebloggere men dessverre er få av dem å se på den store blogglisten. Så her må jeg legge godviljen til og late som de alle er toppbloggere. Hvorfor har vi ingen mannlige livstilsbloggere helt på toppen?


ESPEN RAGNVALD HILTON:

Espen Ragnvald fyller snart 36 år. Han er for tiden aktuell med Bloggerne, og der fikk vi se at han ble kalt en fiasko av selveste mammaen. Hilton kjører ofte på med clickbaits, akkurat som Anna, og kanskje det er derfor mammaen er så sur på han. Hun vil selvfølgelig trone øverst på clickbait-toppen alene (eller sammen med frøkna, da). Neida. Grunnen kan du lese HER

Espen Ragnvald kommer opprinnelig fra den lille bygda Vennesla som ligger like utenfor Kristiansand. Han har tidligere vært et mobbeoffer, hatt spiseforstyrrelse og selvmordstanker, men bestemte seg for å snu dette. Alt har han skrevet om i boka Selfie. Han reiser også rundt og holder foredrag.

Tidligere har han jobbet med castingen til forskjellige reality-programmer og vært stylist i Homsepatruljen. 

Espen er utdannet PT og trener selvsagt mye og spiser sunt. Ofte deler han oppskrifter som får selv Vicky til å ville kokkelere på sitt eget kjøkkenet, og det er jammen ikke verst. Vicky er elendig på kjøkkenet, men det finnes de som er verre, nemlig Sophie Elise. Jeg mener, da hun deltok i Fire stjernes middag fikk vi se at hun ikke visste hvordan man deler en avocado.

Som ambassadør for Specsavers dro Espen til Tanzania for å hjelpe en hel landsby med  å se bedre.

Terningkast 4


LORD AUDUN

Audun Dromnes Sørseth er 26 år og er fra Averøy. Han er kjent fra Paradise Hotel, for sin Lord tittel og for å alltid være brun.

(Skjermdump side2.no) 

Han er meget cocky og liker å skryter av alle damene han har hatt til sengs, samt at han brukte 40.000kr. på en kveld ute på byen. Han er også pokerspiller for Bettson. Nå er han aktuell med programmet Wingman. 

Noen mener at han nylig har vært på innspilling for Kjendiskokkene, men jeg er i tvil. Kan det være 71 grader nord?
(Skjermdump itslordsoerseth.no) 

Terningkast 3

PAPPAHJERTE, SUPERPAPSEN, STEPAPPAHJERTE OG ALLE ANDRE PAPSER:

Må ærlig innrømme at pappablogger er noe jeg ikke leser. Det vil si, jeg får selvfølgelig med meg om det deles noen interessant, noe som sjelden skjer. Morsomhetene som disse fedrene kommer med fenger ikke meg. De skriver bra, men det blir veldig tilgjort, dessverre.

Eksponering av barn på mammas eller pappas blogg er jeg ikke tilhenger av og det skjer ofte på disse bloggene. Nå viser det seg at Pappahjerte har lært og deler stort sett kun bilder som ikke vise ansiktet til barna, så kred for det. Andre pappaer har ikke lært.

Noen av fedrene har podcast. Det er sikkert mange som liker å lese om fedre som tar ansvar, men for meg blir dette kjedelig.

Gjeeeesp! Sorry.

Terningkast 3


FABIAN RAW

Kristine Ullebøs utkårede, hatet og likt. Pretensiøs og pompøs er ord som ofte blir brukt om han. Liker du lese mange fremmedord som mange ganger blir brukt feil, er dette bloggen for deg.

Terningkast 2


RENE KLEVELAND

Tulleblogger fra Bergen som kaller seg «Norges beste blogger.» Han fikk også 450.000 nordmenn til å tro at en sjiraff var et Facebook-virus. Har ett ord å si om bloggen: RØLP!

Terningkast 1

ØRJAN BURØE

Komikeren Ørjan er et kjent fjes fra TV og scene. Han er ektemannen til Marna Haugen Burøe og aktuell sammen med henne i Bloggerne. Både Ørjan og Marna liker å vise frem sine barn.

I det siste har vi sett dette ekteparet parodiere mammaens og Jan med banan sine stunt for oppmerksomhet. Festlig.

Terningkast 3 


JESPERPUS

Jesperpus er en herlig katt fra Løten. Han har en stor blogg til katt å være. Dette er katten som ble kjent i hele verden fordi han var med matmor Aina på skiturer og ellers oppførte seg som en lydig hund. Han reiser med fly og tog, bæsjer i en plastpose med sand og sitter pent og stille når han er på TV eller bokturne.

Han har nå fått en lillebror, Kasper. Kasper omtales som Jesperpus assistent, for Jesperpus er sjefen.

Du kan lese alt om hva denne pusen opplever og ikke minst «sier.» Jeg kan love at det kommer mange gullkort ut av denne pusemunnen, ført i pennen av matmor Aina.

Terningkast 5


JAN:

Får ta med Jan med banan til sist. Han har ikke egen blogg men han skrive ofte gjesteinnlegg på bloggen til mammaen. Jeg har en følelse på at det også er han som redigerer innleggene hennes og kommer med tips til innlegg og tittel. Kanskje han kunne hive seg med de andre pappabloggerne?

Terningkast 1 


Adina xoxo