TRENING I BLOGGVERDEN

Hei alle sammen 🌸

Nå som høsten er i gang virker det som alle bloggerne har hevet seg på treningsbølgen igjen. Sophie Elise savner den hun var, Stina er flau over hvor svak hun har blitt og Lenemor kaller treningssenteret for sitt andre hjem.

Så har vi Fotballfrue da, men hun står som regel på året rundt. Hun skrev nylig et innlegg om hvordan man kan bli glad i å løpe og illustrerte det hele med noen bilder av seg selv hvor flere lurte på om frua til frua hadde sprayet på henne vann som skulle se ut som svettedråper.

Jeg syns selv dette så litt merkelig ut all den tid ansiktet ser ganske tørt og sminket ut. Så hva gjorde jeg? Jo, jeg var så inspirert av alle disse trenende bloggerne at jeg endelig tok meg en tur på trening, etter fem (!) måneder med pause. Det viste seg at jeg svetter litt annerledes enn frua, for jeg var gjennomvåt i ansiktet og håret etter endt økt. Treningen som skulle vært utført mandag morgen ble utført mandag kveld på fullt treningssenter, før jeg fulgte opp med en ny økt tirsdag morgen (eller formiddag som de som ikke blogger kaller det). Høres nok litt overdrevent ut, men slapp av, jeg trente ulike muskelgrupper. Vel hjemme igjen var jeg svært fornøyd med å ha utført to økter på under et døgn, så jeg tok meg en tur innom snapchat mens jeg tenkte på hva jeg skulle spise. Viste seg at frua også hadde trent denne morgenen og kvelden før, men hun hadde bare 10 timers mellomrom mellom sine økter.

Livet med sponset treningsrom dere. Kan få selv den travleste småbarnsmor til å klemme inn ei økt per dag.

En annen som er god på å stå på året rundt er Espen Hilton. Han får rett som det er tid til et par økter om dagen samtidig som han deler inspirerende oppskrifter og treningsprogram på bloggen sin. Som jeg skrev HER har jeg allerede prøvd meg på å lage proteinrundstykkene hans. En ting jeg ikke har prøvd er intervallene han la ut her om dagen:(Skjermdump espenhilton.com)

14 km/t der altså. Hadde jeg satt mølla på den farten hadde jeg nok endt opp på legevakta ganske fort.

Andrea Badendyck har vi ikke skrevet så mye om her på bloggen, men etter tips fra dere har jeg fått med meg at også hun har slengt seg på treningsbølgen etter litt for mye festing og nattmat det siste halvåret i Bergen. Hun har som meg gått opp over fem kilo, så nå skal vi ha konkurranse om hvem som går de ned igjen kjappest. Neida. Joda. Neida. Eller litt spennende kunne det jo vært, for frøken Badendyck har visstnok veldig god oversikt over næringsinnholdet i det aller meste, inkludert pesto:(Skjermdump andreabadendyck.blogg.no)

Javel ja. Jeg lurer på om det finnes noen der ute som spiser et helt glass med pesto i slengen? Andrea mener hun kan mer enn gjennomsnittet om sunn mat og trening. Burde hun ikke da vite at pesto består av for det meste sunt fett og at kroppen trenger fett selv om man skal ned i vekt? Dersom kroppen får for lite fett kan den begynne å holde igjen på fettreservene. Bare nevner det.

Andrea kjørte også i gang en spørsmålsrunde om trening og kosthold for fem dager siden som hun skulle svare på “om et par dager”. Jeg trodde vi endelig skulle få svarene i går, men da sto reklame for hårtabletter på planen. Blant de 70 kommentarene som har kommet inn i spørsmålsrunden har flere påpekt at hun burde la være å svare da hun ikke er utdannet på feltet. Kanskje hun har tatt det til seg?

Kan tenke meg at dere lurer fælt på hvordan jeg har klart å gå opp fem kilo. Jeg liker jo å bjuda på litt, så la meg vise dere mine fem mest kjøpte matvarer:Det skulle vel tale for seg.

Håper dere har hatt en fin start på uka, med eller uten trening 😘

❤️ Vicky