SETT OG HØRT FOR UKE 40

Ny uke er unnagjort, dere. Frøkna er i Dubai, mammaen har fremdeles «lagt ned bloggen» men er på Facebook og Instagram og Sophie Elise er på kjærlighetstur

UKAS SKRYTEPAVE

Mammaen er fryktelig stolt over at en hel episode av Bloggerne ble viet bare bare henne (og litt Jan og bittelitt venner):

Noen må alltid overdrive, men koselig episode.


UKAS FU…… BØLLE(FRØ): 

Frøkna vår har landet i fu…… Dubai!

Ahh, høres nydelig ut med en fu…… tur til varmere strøk. Turen hennes er sponset av firmaet Dreamworld som hun stolt er blitt ambassadør for HER, uten at jeg vet helt sikkert om firmaet betaler eller eksisterer. Jeg har heller ikke sett at frøkna har merket noe med spons.

Vel, det første Isabel og venninnen gjorde var å hoppe i bikinien og storme beach cluben for sol og alkohol.

(Faksimile sraad.blogg.no)

Jøss, sist jeg sjekket var britene også en del av europa, altså europeere. Ble det litt mye alkohol tro?

Litt senere ble frøkna antastet av en fyr som ikke greide holde fingrene sine unna stumpen hennes. Han klemme til og mente nok at hun «bydde litt for mye på», da jentene hadde fotoshoot ved bassengkanten. Isabel ble selvfølgelig fu…… forbanna og slo til fyren. Heldigvis kom noen frøkna til unnsetning og fikk kastet ut den klåfingra fyren. Usch for en ekkel type, dette var ikke greit. Usch

Ønsker bare legge til at når man befinner seg i De forente arabiske emirater så bør man tenke litt ekstra over hvordan man både ter og kler seg. Men dette vet nok frøkna. Eller ikke:


UKAS SMUGTITTER:

Vi har tidligere nevnt at vi muligens visste hvor Isabel Raad bodde inntil nylig. Vi har aldri vært i nærheten av å stalke noen bare så det er sagt, vi bare tittet litt ekstra når vi tilfeldigvis gikk forbi,  på vei til et viktig symøte.

Nå har det seg slik at jeg ofte titter på statistikken for bloggen. Det er gøy å se hvor mange lesere vi har, hvor mange klikk og hvilket land folk befinner seg i.

Nå lurer jeg på om det muligens kan være samme person som tilfeldigvis bare titter litt tilbake på oss, på vei til en annen nettside?


UKAS HERMEGÅS

Leser man blogget til Stina er det ikke til å unngå å se alle tipsene og listene hun deler. Under ser du lister delt for denne uken:


(Faksimile stina.blogg.no)

Disse listene finnes rundt om på nettet. Både Pinterest, norske og utenlandske sider har slike lister, skrevet før Stina. Hun skriver det gjerne litt om slik at det ikke bli rene kopier.


UKAS VINNER:

Etter at Bloggerne begynte å gå på TV, har jeg lagt spesielt merke til Anne Brith, hun som har bodd utenlands i ti år. Jeg har sett på henne med nye øyne, rett og slett. Ikke bare sjarmerer hun men hun har hele uka skrevet fine og fornuftige innlegg på bloggen sin.

At jeg skriver fine ord om mor sjøl denne uka, er absolutt ikke fordi jeg tidligere har fått kommentarer på at det kan virke som om jeg misliker henne. Jeg favoriserer ingen bloggere, jeg gir ris og ros der jeg mener det er på sin plass. Akkurat nå følte jeg for å gi kred til Anne Brith. Hun er snart husløs da leiligheten hun bor i skal selges, hun er alene med fire barn og hun driver en halvstor blogg, som til tider er meget stor om hun provoserer og skryter nok. Det siste der skjer ofte.

Men denne uka har hun altså vist seg frem fra sin beste side. Jeg synes søren meg hun fortjent den folkelige Ganni genseren til 4000kr.


(Faksimile annebrith.blogg.no) 


UKAS GLEMSOMME BLOGGER: 

Sophie Elise er i Sri Lanka, på med sin kjære for å lære å surfe. Dette er en sponset tur av Lapoint, som er en reisearrangør som arrangerer surfcamper rundt i verden. Se der ja, der fikk de jammen reklame av oss også. Burde vi også merke dette som reklame da? Neida.

Men det er nettopp dette med merkingen som så mange bloggere «glemmer.» Vicky har tidligere skrevet om korrekt merking av reklame HER.


(Faksimile sophieelise.blogg.no) 
Som dere ser, ingen merking selv om hun linker til Lapoint. (Nå må jeg slutte med denne gratisreklamen).

Når Sophie Elise blir «tatt» for noe dumt som hun gjør eller uttaler seg om, går dette på repeat:


Når kommer denne unskyldingen neste gang? Well well, det var alt for denne gang.

Adina xoxo

Advertisements

26 kommentarer om “SETT OG HØRT FOR UKE 40

 1. Bra innlegg som alltid! ☺️
  Kjenner jeg også irriterer meg over at SE ikke bare kan være litt ydmyk når hun blir tatt i å gjøre feil. Skal alltid gjemme seg bak alder og «dumhet», samtidig som hun ofte påpeker at hun er veldig smart. Å ha så lite selvinnsikt at hun mener å fly 100 ganger i året er greit fordi hun er ung, samtidig som resten av oss skal gjøre alle mulige tiltak for miljøet blir litt for dobbeltmoralsk og hyklersk for min smak. Hennes yrke er blogger, og skal hun bli sponset må hun klare å sette seg inn i reglene 🙄 Er ikke så vanskelig.. de får godt betalt for å ikke gjøre jobben sin synes jeg 😬

 2. Bra innlegg! Jeg har selv begynt å få skikkelig sans for mor sjøl! I Bloggerne fremstår hun varm, søt og ydmyk med mye selvironi. Og så snakker hun godt med barna sine! Selv om jeg er kritisk til mye av det hun skriver når det gjelder belønning av – og krav til – barn, krav til at mannen skal betale osv, heier jeg på henne!

  1. Synes du virkelig hun har en god måte å snakke med barna sine på?
   I en episode tidligere i sesongen: Hun er misfornøyd med måten de holder orden i huset på, setter dem ned ved et bord og sier at de ikke får gå før hun er fornøyd. Fornøyd med hva? Fikk en skikkelig vond smak i munnen av dette. Det er for meg en dårlig foreldrestil å sette seg ned og si at det finnes et rett svar, men du har ikke fått spørsmålet, og det er ti svaralternativer, og du må si riktig før du får gå.
   Mor sjøl gjør nok så godt hun kan, men jeg tror også hun hadde hatt godt av å lese litt om foreldrestiler og oppdragelse som ivaretar barna men samtidig gir rom for grensesetting. (Forresten hadde de aller fleste foreldre hatt godt av dette, fremfor å oppdra barna sine ut i fra eget lynne, erfaringer og anekdoter fra andre…men det er en annen diskusjon)

   NB: Jeg tar fullt forbehold om at dette handler om én situasjon, og at hun nok er en strålende mor på de aller fleste andre områder. Samt at dette er klippet for å skape drama og spenning i en tv-serie. Men ut i fra hvordan hun selv fremstår sin foreldrestil på bloggen, er heller ikke dette det eneste jeg har reagert på.

   1. Jadda, jeg er egentlig enig. Jeg ble nok litt overveldet av positivitet da jeg så henne på TV – for etter å ha lest bloggen hennes om feks datterens trening, at alle kan bli hva de vil, om belønningssystemer for karakterer, utlevering av barna på bloggen osv osv, trodde jeg virkelig at hun var hakke gal og usympatisk. Derfor ble jeg så glad fordi jeg synes at hun fremstår så sympatisk på TV. Jeg har ikke sett innslaget du beskriver, men det er klart at AB ikke er noen stor pedagog. Men hun har fremstått varm i sin kontakt med barna i det jeg har sett – og dét tenker jeg er det aller viktigste.

 3. Ser på bloggen til Isabell at hun påstår det og dekke seg til kun er rykter og at folka ikke bryr seg. Morsomt at til og med regjeringen sine nettsider oppfordres det til og dekke til skulder og knær…

 4. Huff, det gjør rett og slett vondt å kikke inn på bloggen til frk. Raad. Hele livet hennes, slik det presenteres på bloggen, virker så usigelig tomt og overflatisk. Kombinasjonen av det helopererte ytret, den grenseløse pengebruken på fest og fjas, festinga, språket, intriger og drama. Lurer på hvordan det skal gå med den stakkars jenta?

  1. Tenker det samme selv ang. Sraad. Jeg leser den bloggen fordi det for meg er humor. Dessverre, men jeg syntes det er litt gøy at hun driter seg ut (som hun overhodet ikke ser selv). Jeg er kanskje ond, men jeg legger aldri igjen stygge kommentarer til henne, det føler jeg hun får nok av. Hun virker så ekstremt umoden og usikker på seg selv. Vet liksom ikke hva hun prøver på, men språket og skrivemåten, alle bildene (som kun omtrent er av henne) og det livet… Lurer selv hvordan dette skal gå, ingen utdannelse og en blogg som jeg egentlig får en følelse av at folk leser fordi hun ikke har selvinnsikt og lever av drama.

   Nok om det; HVA SKJER MED ANSIKTET TIL FRUA…? Det er så operert at jeg begynner å lage grimaser med mitt eget ansikt når jeg ser de overretusjerte bildene av det stramme fjeset på bloggen hennes. HJELP

  2. Ja, det virker som om hun lever et navlebeskuende og tomt liv, og så ser det dessverre ut som om hun har noen relasjonelle utfordringer også. Jeg håper at hun modnes etterhvert – mange gjør jo det – og at hun vender blikket utover og finner mening i noe annet enn utseende, klær, fest og å fremstå som et eller annet. Og så håper jeg hun blir grunnleggende glad i seg selv og i andre.

 5. Men nå må jo SE også forstå at å gjøre feil på bloggen blir som å ikke gjøre «jobben sin» bra nok, det er jo jobben hennes og der skal man jo strengt tatt ikke gjøre feil uansett alder 😉 ærlig talt! Hun merker ikke snap heller.. om hun vinner pris neste gang gir jeg opp altså.. håper dere blir nominert og vinner hele dritten 😀 hah! Når er neste vixent awards? Er det ikke snart? Eller har jeg gått glipp av årets 😝

  1. Du har helt rett, det blir som å ikke gjøre jobben sin. Vi på vixen? Haha, det hadde vært gøy men tror ikke det skjer. Måtte i såfall ha på hatt og solbriller😁Vixen er i januar😊

 6. Forresten.. kanskje et innlegg dere burde skrive.. at disse bloggerne selger klær de har fått sponset/kjøpt billigere.. og generelt driver å selger masse klær når de er en «offentlig tjeneste».. bare jeg som syntes sånne ting burde skattes av også? Føler det er veldig umoralsk og rart det ikke blir tatt tak i. (Er en ting når det er til veldedighet.. ) de er jo ikke private personer som selger.. men driver et salg via bloggen sin…. vet ikke helt jeg? Noe man burde tipse skattevesenet eller noe om syns nå jeg..

  1. Jeg har også reagert på dette. At bloggere som julia nyland og andrea badedyck driver klessalg av klær som de har blitt sponset av nelly!

   1. Jeg måtte inn på bloggen til Julia Nuland etter din kommentar. Leste den tidligere, men nå har jeg ikke lest den på en stund.. men HVA. har skjedd med ansiktet hennes??? Er det er syndrom som går hos bloggerne?

  2. Dette var et bra tips som vi ikke har tenkt så mye over før 😊 Disse klærne de har fått sponset er jo på en måte lønna deres som de allerede skal ha skattet av. Samtidig vil jo et klessalg som de arrangerer via bloggen antagelig gi de mye mer cash enn om vi som helt ukjente privatpersoner hadde arrangert et bakgårdssalg. Hmm, dette må vi se nærmere på 🤔

 7. Kan noen forklare meg fra denne «fu» referansen til Raad går ut på? Hilsen en som føler hun har bodd under en stein 🙈

  1. Hihi, under en stein🙊 Er ikke verre en at frøkna ofte banner fremfor ord hun sier og skriver. Fuckings Dubai, Fuckings folk, Fuckings mobil osv. 😁

 8. På mange måter syns jeg SE og sraad er «produkter» av vår tid.
  Altså … de er vokst opp med glamourmodeller som rollemodeller – og erfarer at lettkledde bilder som spiller på sex får oppmerksomhet. De vet at med det «rette» utseende og en stor dose provokasjon i form av plastisk kirurgi, drama og nakenhet så blir man en snakkis, får klikk og tjener dermed gode penger.
  Det er desssverre slik sosiale medier og dagens samfunn har blitt i dag.

  Dessverre får slike personer som spiller på kropp mye plass i media. De blir kjente gjennom blogg, Instagram, snap og evt reality program. De har stor påvirkningskraft på unge i dag- og selv om de sikkert er gode personer på det personlige plan, syns jeg det er synd at det gis så mye plass i media til personer som skaper usunt kropspress, og som fronter et overfladisk liv.
  Det er så mange reflekterte, dyktige, sunne unge mennesker i dag som heller skulle fått sin stemme hørt. Er min mening da.. 🙂

  Heldigvis har vi motpoler – som er med på å påvirke oss positivt og som gir oss en god dose virkelighetsorientering. Vil trekke frem Ulrikke Falch som jeg syns får frem gode poeng på sin instagram konto, og får meg til å føle at Joda – det fins ekte, vanlige mennesker der ute, og hurra for det! 😄
  Også denne bloggen da- som engasjerer og som passer litt på disse bloggerne våre da 😉

  Hurra for dere også😘

  1. Hun kom «tilbake» på bloggen i dag med et par videoer. Om dette betyr at hun er tilbake vet jeg ikke.

   Intervjuet/nyheten hun snakket om var kanskje det VG+ intervjuet leg leste nylig?

   Er ikke du skyldig meg en hundrings nå? 😁

Legg inn en kommentar