BLOGGEKJÆRESTENE

STINA BAKKEN er kjæreste med PER FREDRIK «PELLE K» ÅSLY. Der i heimen er det kjæresten som er den største kjendisen, i allefall i Japan eller Kina. Stina blogger og har som sin kjære en egen YouTube kanal. PelleK er kjent for sin fantastiske stemme, synger på mange språk og har vært på turne over hele verden. Han jobber også som skuespiller og har spilt i filmen Creators – The Past og skal nå spille i Infected som kommer til neste år. Han har også vært med i X Factor og Skal vi Danse. 

Penger blir det også for strevet, PelleK har et AS som tjente inn 1.9 mill. i 2016. Av dette tok han ut ca. 600k i lønn.

Siden han synger rent over 4 oktaver håper jeg virkelig ikke Stina får denne mannen sint og at de starter krangle høylytt. Har en følelse på hvem som kommer til å høres best der i heimen.

SOFIE «SOFIENILS1» NILSEN fant sin kjære MORTEN BOTTEN da de begge var med i årets sesong av Paradise Hotel. Mens Sofie blogger, viser pupper og poserer på bilder, har Morten sin vlogg på YouTube. Han hjelper også til med å lufte den lille chihuahuan til Sofie, samt ta seg av bloggen om hun er sliten. Søtt. Han tjener penger på reklame på Instagram og er dessverre en av dem som ikke kan merke reklamen riktig.


ISABEL «SRAAD» RAAD sier hun er singel, noe ingen tror på lenger. Hun og PIERRE LOUIS OLSSON blir stadig observert sammen.

En leser tipset meg om at frøkna og Pierre nå er observert med nesten identiske kjærlighetssmykker.

Pierre busser ofte mellom Falkenberg og Oslo. I Falkenberg bor han hjemme hos sin mor og i Oslo camper han hos sin bror. Han er aktuell med Paradise Hotell Sverige, men røk nylig ut.

Han tjener penger på å reklamere for produkter og klær på Instagram og YouTube. Isabel som nå har flyttet hjem til sin mor må dermed spandere på dem et hotellrom i ny og ne for å pleie kjærligheten. Pierre bruker også tiden til å trene og spiser sunt, så sommerkroppen 2018 er allerede på plass, har vi sett.


ANNA «MAMMATILMICHELLE» RASMUSSEN og JAN LOSSIUS eller er det Rasmussen han fremdeles heter? Går litt i surr etter at de brøt forlovelsen, eller gjorde de nå det?
Foruten å være pappa og stepappa til tre små barn, løper han ofte ærend for mammaen. Sist så vi at han var på jakt etter en «balleblomst» som Anna skulle ha i hagen.

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Janbanan, som jeg føler vi godt kan kalle Jan med banan etter parets sex-stunt på Bloggerne.

Jan med banan jobber også iherdig i kommentarfeltet for å forsvare sin kjære Anna når hun/de har gjort eller sagt noe lite gjennomtenkt. Tiden blir også brukt på slette/blocke knappen.


SOPHIE ELISE er lykkelig om dagen. Hun har fått seg kjæreste. Han heter KASPER KRISTOFFERSEN og er fra samme by som henne, Harstad. Stolt må jeg få fortelle at vi var de første som kom med nyheten om hvem som var den nye kjæresten til Sophie Elise.

Det er vanskelig å finne ut hva Kasper driver med, det virker som om han jobber i det skjulte. Neida. Jeg vet at han har studert økonomi og administrasjon i Harstad/UIT og at han har studert ved CBS (Copenhagen business school), som er en meget anerkjent internasjonal skole. Om han har vært på utveksling fra UIT eller tatt noen år der vites ikke. Men siden jeg har forstått at han bor i Tromsø kan det virke som han nå gjør ferdig sitt masterstudie der. Kasper har en del fri så det er ikke utenkelig at han fremdeles studerer. Han og Sophie møtes ofte og er stadig på ferier.


KRISTINE «KRISSSY» ULLEBØ er sammen med en språkforvirra FABIAN VENJAR «FABIAN RAW» RAAE. Språkforvirra har forresten hun også blitt, det smitter fort, si. Denne mannen prøver hardt å overta rollen som Norges riksklyse. Jeg må dessverre skuffe han og fortelle at det bare finnes en riksklyse i Norge, nemlig Krister Falck.

Fabian er også blogger, når han gidder vel og merke. Han studerer Creative Industries Management ved BI og har et stort ønske om å flytte til Los Angeles for å bli skuespiller. Og der har vi kanskje grunnen til at sørstatsengelsken hans går på repeat, han øver nemlig. Han sier at han er i sitt rette element foran kamera, men ut i fra det jeg har sett så ser det ut som han trives vel så mye bak kamera. Han er kjent for å filme uvitende mennesker, eller «rariteter» som han kaller dem, for så å legger dem ut på sin egen snap. Han jobber/jobbet på Joe & The Juice og han står oppført med et enkeltpersonsforetak innen fotografi.


CAROLINE «FOTBALLFRUE» BERGERIKSEN er gift med LARS KRISTIAN ERIKSEN som er en pensjonert fotballspiller. Denne mannen jobber med mye forskjellig. Han liker å fotografere og har vissnok tatt noen nettstudier. Som vi vet er han fruas faste fotograf og han jobber mye i photoshop. Når han ikke er ute i media for å forsvare sin kone, som har en lei tendens til å lage sine egne regler for hva som er lovlig reklame, så jobber han mye i kommentarfeltene rundt om.


CAMILLA «VILLA PAPRIKA» ØVERSTAD
er samboer med KIM-RONNY «LORD GEKKO» NILSEN. Når ikke Kim-Ronny er pappa og stefar for hennes og hans barn så er han sjef for nettbutikken Lord Gekko. Vicky har tidligere skrevet om Gekkoen HER

Lord Gekko AS ble stiftet i 2016, derfor er det ingen tall å hente for firmaet. Når han ikke er opptatt med nettbutikken, familien eller jobben som telefonselger(?), jobber han med å slenge ut stygge gloser i SoMe eller på kvinneguiden.

Takk for meg.

Adina xoxo